11 legjobb lézeres szőrtelenítés klinikák Szentpéterváron

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

A lézeres szőrtelenítés teljesen fájdalommentes és hatékony módja a nem kívánt szőrzet eltávolításának. Szentpéterváron közel 400 szalon kínál szolgáltatásokat. A klinika kiválasztásakor javasoljuk, hogy ne csak a költségekre, hanem a szakember képzettségére és a használt felszerelésre is figyeljen. Hogy elkerüljük a zavart a különböző központok között, összeállítottunk egy értékelést a legjobbakról.

A legjobb lézeres szőrtelenítő klinikák értékelése Szentpéterváron

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb lézeres szőrtelenítő klinikák Szentpéterváron 1 Medieesthetic 5.0
2 Epilux 4.9
3 Lézer orvos 4.8
4 Epi
 • um C
 • nic
 • 4.7
  5 Lézeres szépségklinika 4.6
  6 SkySkin 4.5
  7 SkinLazerMed 4.4
  8 Lézer szerelem 4.3
  9

  rosto lézer

  4.2
  10

  roSkin

  4.1
  11 Test esztétika 4.0

  A legjobb lézeres szőrtelenítő klinikák Szentpéterváron

  Mediestetic

  Értékelés: 5.0

  Medieesthetic

  “A Mediesthetic nagyon népszerű Szentpéterváron, mivel az egyik legjobb hely a nem kívánt szőrzet eltávolítására. Vannak figyelmes szakemberek, akik tudják, hogyan lehet enyhíteni az ügyfelek feszültségét, és hogyan lehet a szőrtelenítési eljárást fájdalommentessé és gyengéddé tenni.

  A klinika csúcstechnológiás berendezéseket használ – alexandrit lézer Candela GentleLASE. A megnövelt impulzus teljesítménye javítja a problémás területek kezelésének minőségét és sebességét. A terapeuta a lézer egyéni testreszabását alkalmazza, különböző működtető elemek segítségével, amelyek növelik a kezelés hatékonyságát. Kriogén hűtési technológiát használnak a beteg kényelme érdekében.

  A sterilitás magas színvonala megmarad, az epilációs eljárás biztonságos és fájdalommentes. A szolgáltatás igénybevételéhez 1-2 héttel előre időpontot kell foglalni. A fizetési rendszer kényelmes az ügyfelek számára a részletfizetés lehetőségével. Kedvezmények a teljes körű ajánlatokhoz. Cím Szentpéterváron: Nevsky Prospect., 90-92, elérhetőség: tel.: +7-812-467-39-43.

  Epilux

  Értékelés: 4.9

  Epilux

  Az Epilux lézeres szőrtelenítő klinikák hálózata számos testápolási szolgáltatást kínál. Lehetőség van ingyenes szakmai konzultációra egy kozmetikussal, aki minden kérdésére válaszol, és segít kiválasztani a bőrápoláshoz legmegfelelőbb lehetőséget. A lézeres szőrtelenítést az új generációs ViaStar 810 diódalézerrel végezzük, amely hatékonyan távolítja el a szőrszálakat a lágyszövetek károsítása nélkül. A gyantázás mellett masszázsokat, szépségápolási kezeléseket és injekciókat is igénybe vehet. A szakemberek orvosilag képzettek és tapasztaltak. A szőrtelenítési eljárás gyors és kíméletes. A kozmetikus felügyeli a páciens állapotát, és szükség esetén szüneteket tart.

  A magas árak ellenére a látogatás nem drága, mert különböző akciókat és csomagajánlatokat kínálunk. Különböző címletű ajándékutalványok állnak rendelkezésre. Időpontok előzetes bejelentkezés alapján. Cím: Kronverksky prospekt 27B, Regisztrációs telefon +7-911-919-56-16.

  Lézer orvos

  Értékelés: 4.8

  Lézer orvos

  A Laser Doctor hálózat több mint 13 éve létezik, és mintegy 100 különböző kozmetikai eljárásra specializálódott. A klinika jól felszerelt; a szőrtelenítést a legújabb generációs lézerekkel – alexandrit és neodímium – végzik. Hűtőpárnákat használnak a fájdalmas érzések csökkentésére. A kezeléseket biztonságosan, kizárólag minősített termékekkel és a legmodernebb berendezésekkel végezzük. A személyzet orvosilag képzett, és a lézer beállítását az Ön haj- és bőrtípusához tudja igazítani.

  A klinika kellemes légkörű, a recepciós udvariasan fogadja a látogatókat, teát és kávét kínál. Rugalmas kedvezményrendszer, különleges ajánlatok, ajándékutalványok, ajándékutalványok. A szentpétervári Laser Doctor a Prosveshchenie Prospect, 15. és a Frunze Street, 5. szám alatt található. Tel:. +7-812-603-82-82.

  Epi
 • um C
 • nic
 • Értékelés: 4.7

  Epi<li></div><p>um C</p><li>nic” src=”/wp-content/uploads/2023/09/72216666197821-7011.jpg” height=”400″ title=”Epi<li>um C<li>nic”><p>Az Epi jellemzője</p><li>C<li>Szűk szakosodás. Az üzlet csak lézeres szőrtelenítést kínál 1S PRO Iplaserrel, de azt nagyon professzionálisan végzik. A berendezések minőségét és a szakemberek képzettségét a hivatalos honlapon közzétett tanúsítványok igazolják. Az eljárás előtt ingyenes konzultációt kaphat egy kozmetikusnál, hogy tisztázza az eljárás minden jellemzőjét és a bőrápolás árnyalatait a következő napokban.<p>Érdekes ajánlatok a fizetési módokról. Az első látogatáskor 30% kedvezmény jár. A recepción komplex szolgáltatásokhoz vagy kedvezményes éves előfizetésekhez igazolások szerezhetők be. Cím: Szentpétervár, Vladimirsky Prospect, 5. Tel:. +7-984-888-46-35.</p><h3>Lézeres kozmetológiai klinika</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Lézeres kozmetológiai klinika

  -Myo4YFOfy/

  A Delete lézerkozmetikai klinika bőrfelszín-megújító szolgáltatásokat nyújt. Az orvosilag képzett szakemberek segítenek megszabadulni a természetes bőrhibáktól és az életkorral kapcsolatos problémáktól – tónusvesztés, bőrpír, pigmentáció, pattanások stb. A szolgáltatási palettán különböző, bizonyítottan hatékony eljárások szerepelnek – lézeres felszínmegújítás, kontúrplasztika, biorevitalizáció, hámlasztás, lézeres szőrtelenítés… Az ügyfeleknek komplex szolgáltatást kínálnak kedvezményes áron, több szolgáltatással.

  A lézeres szőrtelenítés a test bármely területén gyorsan és kellemetlen érzés nélkül elvégezhető. A modern berendezések használata lehetővé teszi az érzéstelenítés nélküli kezelést. A technikák kiválasztása az ügyfél bőrének típusától függően történik – alexandrit lézer, diódalézer, Palomar Vectus lézer, E készülék

 • te MPX. A fogadásra a Korpusznaja utca 5. szám alatt kerül sor. Előzetes telefonos időpontfoglalás szükséges.. +7-931-255-26-88. Kizárólag készpénzben történő fizetés.

  SkySkin

  Értékelés: 4.5

  SkySkin

  A klinika a gépi kozmetológiára specializálódott. A személyzethez orvosi végzettséggel rendelkező szakképzett szakemberek tartoznak – kozmetológusok, bőrgyógyász, ápoló. A SkySkin a legmodernebb berendezésekkel rendelkezik, és a lézeres szőrtelenítéshez a Magic One diódalézert használják. Az eljárás gyors, fájdalommentes, a test bármely területén elvégezhető, ugyanolyan jó eredménnyel. Amellett, hogy a lézeres szőrtelenítés klinika kínál széles körű kozmetikai eljárások – mezoterápia, többféle hámlasztás, kontúr plasztikai, arc és test kezelések, botulinum terápia. Az öregedés jelei és a bőr turgorvesztése elleni terápiás manipulációkat kínálnak az idősödő ügyfeleknek.

  A személyzet igyekezett nyugodt és békés légkört teremteni, hogy csökkentse a betegek szorongását. A helyiségek hangulatos belső térrel rendelkeznek, a tisztaság ideális, a személyzet udvarias és professzionális. A klinika kényelmes helyen található (183-185B Moskovsky Ave.), nyilvános parkoló áll rendelkezésre. A szolgáltatások árai mérsékeltek, promóciós ajánlatok léteznek, készpénzes fizetés. Tel:.: +7-962-700-66-71.

  SkinLazerMed

  Értékelés: 4.4

  SkinLazerMed

  A SkinLazerMed Szentpéterváron ismert a felnőttek és gyermekek arc- és testbőrproblémáinak professzionális megközelítéséről. A központ a legújabb generációs modern berendezésekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az eljárások széles körének elvégzését. A hardveres és injekciós kozmetológia szolgáltatásai – mezoterápia, biorevitalizáció, különböző típusú peelingek, kontúrplasztika. A szakemberek segítenek javítani a bőr állapotán, megszabadulni a cellulittól, a korral járó változásoktól és a látható hibáktól.

  A lézeres szőrtelenítés a QuantaSystem készülékkel történik, kíméletesen hat a bőrre. A szőrtelenítés fájdalommentes, nem okoz irritációt és gyulladást. Tartalmazza a regeneratív gyógyászati szolgáltatásokat és a genetikai vizsgálatokat. Egyéni programot dolgozunk ki az ügyfelek számára a testsúlykorrekció, az anyaság helyreállítása, a hajbetegségek kezelése érdekében. A szakemberek plasztikai sebészetre és daganatok eltávolítására jogosultak.

  A klinika a metró közelében található (Voskova 27/18), és a hét minden napján működik. Tel:.:+7-962-709-01-79.

  Lézer szerelem

  Értékelés: 4.3

  Lézer szerelem

  Lézeres szőrtelenítésre szakosodott orvosi központok hálózata. A Laser Love prémium kategóriás eszközökkel van felszerelve – egy Németországban gyártott Jenoptik diódalézerrel és a legújabb generációs DF sorozatú hibrid lézerekkel. Érezhető hatás már az első kezelés után látható. A felszereltségi jellemzők lehetővé teszik, hogy egyszerre távolítsa el a sötét és a világos szőrszálakat. A készülék speciális hűtőfejjel van felszerelve, amely hűtőhatást fejt ki és csökkenti a kellemetlen érzést az érzékeny bőrfelületeken. Az ügyfél csak enyhe bizsergést érezhet. A lézer hatása csak a szőrszerkezeten terjed, a bőrsejteket nem érinti, így a szomszédos szöveteket nem károsítja.

  A klinika egyéb kozmetológiai jellegű szolgáltatásokat is nyújt – nem sebészeti arcfelvarrás 4D készülékkel, vákuumos hidropeeling, LPG-masszázs… Minden eljárást olyan külföldi technológiákkal végzünk, amelyek szigorú ellenőrzésen estek át és teljesen biztonságosak. Az orvos meghatározza a bőrtípust és kiválasztja a megfelelő beállításokat a berendezéshez. A klinika rugalmas fizetési rendszerrel rendelkezik, és az első epilációs kezelés ingyenes. Cím: 9 k2 Komendantsky pr 9, tel. +7 (950) 008-41-11.

  rosto lézer

  Értékelés: 4.2

  Prosto lézer

  /CLBpXTOrJEM/

  A Laser Laser lézeres szőrtelenítéssel és hajápoló kezelésekkel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt. A klinikán hozzáértő szakemberek dolgoznak, akiknek képzettségét bizonyítványok igazolják. Minőségi importált berendezéseket és biztonságos, bizonyítottan hatékony termékeket használunk. A személyzet odafigyel a betegekre. A kozmetológusok, megértve az ügyfelek esetleges kellemetlen érzését és természetes izgatottságát, az eljárás előtt konzultációt tartanak az árnyalatokról, és nyugodtan és részletesen válaszolnak minden aggasztó kérdésre. Az epilálást gyorsan és kipróbált és bevált eljárások szerint végezzük. A beteg részletes tanácsokat kap a következő napokra vonatkozóan.

  Kényelmes légkör a szobákban. A betegek szeretik a tisztaságot, a kellemes, világos színekben pompázó belső teret, az általános otthonosság és nyugalom érzését. A várakozási időt hasznosan töltheti el – a klinikán Wi-Fi áll rendelkezésre. Az ügyfeleket távozás előtt “elviteles kávéval” látják el.

  A klinika árpolitikája ösztönzi az ismételt látogatásokat. 50% kedvezmény az első eljárásra. Fizetés az ügyfél választása szerint – készpénzzel vagy bankkártyával. Cím Szentpéterváron: Klinsky Ave., 27, tel. +7 (952) 205-65-35.

  roSkin

  Értékelés: 4.1

  ProSkin

  A ProSkin szépségszalon professzionális szolgáltatásokat kínál a lézeres szőrtelenítéshez. A szőrtelenítés az orosz gyártmányú Magic ONE készülékkel történik. A diódalézer magas műszaki jellemzőkkel rendelkezik, hatékony eredményeket mutat, függetlenül a bőr és a haj típusától. Nincs kellemetlen érzés munka közben, mivel nem fűtött és szelektív hatású. Csak a haj szerkezete sérül, a bőrre nincs hatással. A kezelés sikere az orvosok magas szakmai színvonalának köszönhető, akik személyre szabottan kezelik az ügyfeleket. Az optimális beállításokat a technikus választja ki, miután meghatározta a bőrtípust, a kezelési zónát és az ügyfél egészségi állapotát.

  Szalonunk rendelkezik orvosi szolgáltatásokra vonatkozó engedéllyel, és megfelel minden higiéniai követelménynek. Kizárólag minősített gyógyszereket és eldobható fogyóeszközöket használnak. Más klinikákkal összehasonlítva a ProSkin 23:00 óráig tart nyitva, ami kényelmes a dolgozó emberek számára. Az ügyfeleknek klubkártya vásárlását, átfogó programválasztékot kínálunk. Rendszeres akciók és kedvezmények vannak. Cím: ul. 3, Mayakovskogo, (1. emelet). Kapcsolattartó telefonszám +7-812-770-65-40.

  +7 (812) 770-65-40

  Test esztétika

  Értékelés: 4.0

  Test esztétika

  A Body Aesthetics Lézeres Szőrtelenítő Klinikán a szőrtelenítési eljárás során a legmagasabb szintű kényelmet biztosítjuk ügyfeleink számára. A legmodernebb berendezéseket használjuk a zafírüveg használatán alapuló kettős hűtőrendszerrel. Ez kiküszöböli még a kisebb fájdalmat, irritációt és bőrpírt is a kezelés után. Ez a hatás nagyon fontos a túlérzékeny bőrű és alacsony fájdalomküszöbű ügyfelek számára. A lézeres készülék jó teljesítményjelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a mester számára, hogy 1,5-2 alkalommal csökkentse a munkamenet időtartamát. Az epilálás már az első kezelés után nagyszerű hatást biztosít, elpusztítja a szőrzet minden keménységét és színét.

  A klinika személyzetét a munka sajátosságai alapján választják ki. A magas szakmai kvalitások mellett a kozmetikusok barátságosak és segítőkészek, igyekeznek segíteni az ügyfeleknek, hogy leküzdjék a zavarodottságot és a félelmet. Cím: Szentpétervár, Bolshaya Konyushennaya ul., 25 emelet 1. Tel:.: 8 (800) 775-00-52.

  Olvasson tovább  A 6 legjobb oszét pite Szentpéterváron
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: