7 legjobb MRI központok itt: Szaratov

*A szerkesztőség szerint a legjobbak áttekintése Moszkvában. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A mágneses rezonanciás képalkotás segít a belső szervek betegségeinek korai stádiumban történő felismerésében. Teljesen biztonságos az egészségre, ellentétben sok más módszerrel. A CT-vizsgálat többször is elvégezhető egymás után anélkül, hogy a szervezetre gyakorolt negatív hatásoktól kellene tartani. Minden életkorú beteg diagnosztizálására használják, beleértve a kisgyermekeket és az időseket is.

A nagyobb nagyvárosi területeken számos MRI-központ található. Nehéz kiválasztani a legjobbat, hogy a felszerelés modern legyen, és az orvosok az általuk készített képek alapján pontosan diagnosztizálni tudják a problémát. Nézze meg a 7 legjobb MRI központot Szaratovban. Tényleg minőségi szolgáltatásokat nyújtanak, és az árak meglehetősen elfogadhatóak. A rangsor olyan hétköznapi betegek visszajelzésein alapul, akik valódi segítséget kaptak ezekben a klinikákban.

A legjobb MRI-központok értékelése Szaratovban

Jelölés hely: mrt központ értékelés
A legjobb MRI-központok értékelése Szaratovban 1 Di-Centre 5.0
2 MRI-központ Hosszú élettartam 4.9
3 Medgard diagnosztikai és kezelési központ 4.8
4 Orvosi diagnosztikai és diagnosztikai központ MIBS 4.7
5 Paramonov klinikai orvos 4.6
6 Sova Orvosi Klinika 4.5
7 Doktorok Seleznev fájdalomcsillapító klinika 4.4

Di-Centre

MRI központ minősítés: 5.0

DI-CENTER

Az első helyen egy olyan szakosodott intézmény áll, amely modern japán és német berendezésekkel végez diagnosztikát megfizethető áron. Felnőtteket és kis betegeket egyaránt kezelnek itt. A gyermekek számára saját részleggel rendelkezik nyitott CT-szkennerrel, amely a zajcsökkentő rendszernek köszönhetően kiküszöböli a pánikot és a stresszt. A szülők a közelben maradhatnak az eljárás alatt, megnyugtatva a gyermeket.

A központ több mint 12 éve működik, és ez idő alatt 400 000 beteget látott el. A szolgáltatás magában foglalja az MRI-vizsgálatok minden típusát. A hűségprogram jelentős csökkentést biztosít az eljárások költségeiben. Vasárnap például 20% kedvezményt adunk minden tesztre. A CT-vizsgálaton is spórolhat. A honlap minden nap tájékoztat arról, hogy a 20 kirendeltség közül melyik kínál 20%-os kedvezményt a vizsga árából.

Az egyik legjobb hely a városban kombinált laboratóriumi munkák, átfogó vizsgálatok és tesztek elvégzésére. Az MRI-t a következő helyen végzik: Szaratov, Szaratov. Szaratov, Moszkovszkaja utca 32, és a DiCentre többi fiókja. Az összes klinika nyitvatartási ideje azonos: hétköznapokon 7 és 16 óra között.30-20.Nyitva tartás: 8-18 óráig, szombaton és vasárnap: 8-18 óráig.00. Egyetlen telefonszám: 8 8452 51 22 51.

Olvasson tovább  5 legjobb laboratórium elemzésekhez Jekatyerinburgban

Longevity MRI Központ

MRI központ minősítés: 4.9

MRT-KÖZPONT HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Rangsorunkban a második egy olyan központ, amelynek fő fókusza a belső szervek betegségeinek diagnosztizálása. Számos biztosítótársasággal, állami és magánklinikával működik együtt. A vizsgálatot 1,5 Tesla mágneses térerősségű, nagy térerősségű készülékkel végzik, amely az egyik legerősebb a szaratovi központokban. Még a zárt terektől fóbiás betegek sem fognak stresszt tapasztalni, mivel a zaj minimálisra csökken, és a kezelés alatt nyugodtan hallgathat zenét az okostelefonján lévő fejhallgatóban.

A pontos berendezés még a belső szervek apró rendellenességeit is láthatóvá teszi. A sokéves tapasztalattal rendelkező személyzet olyan diagnózist állít fel, amely félreérthetetlen. Éves átképzésben és továbbképzésben részesülnek. Az eredmények papíron és CD-n is elérhetők (ingyenesen). Rendszeres kedvezményt kapnak a 14 év alatti gyermekek, nyugdíjasok, fogyatékkal élők és háborús veteránok.

A létesítmény kényelmesen helyezkedik el a város központi részén, a Bolshaya Sadovaya utca 239. szám alatt, így a régió távoli területeiről érkező betegeknek sem okoz nehézséget az elérés. A bejárat mellett nagy ingyenes parkoló található. A klinika 8 órától nyitva.00-20.00 minden nap. A vizsgálatra a 8 8452 474003-as telefonszámon lehet időpontot foglalni.

Medgard diagnosztikai és kezelési központ

MRI Központ minősítés: 4.8

MEDGARD DIAGNOSZTIKAI ÉS KEZELÉSI KÖZPONT

A rangsorban a harmadik a központ, amely egy szabadon álló, 9 emeletes épület, 36 részleggel a különböző betegségek diagnosztizálására és kezelésére. A zártkörű intézmény mindenféle orvosi szolgáltatást magában foglal: járóbeteg-ellátás, sürgősségi ellátás, fekvőbeteg-ellátás, rehabilitációs egység. A szakorvosok közvetlen feladataikkal foglalkoznak, és minden idejüket a betegekre, nem pedig a papírmunkára fordítják. Itt ez teljesen megszűnt, és minden munka számítógépesített.

A CT-vizsgálatot egy nagy teljesítményű, zajcsökkentő rendszerrel ellátott gépen végzik. A vizsgálandó területtől függően egy órán belül hivatalos jelentést tudnak készíteni. Szükség esetén e-mailben is elküldjük. A beteg kényelme az első. Ez nem csak a vizsgákra vonatkozik. A várakozás ideje alatt egy növényekkel és kanapékkal berendezett területen pihenhet. Az alkalmazottak nemcsak Oroszországban, hanem külföldön is részt vesznek képzéseken és tapasztalatcserén.

A visszajelzések szerint a klinika mindig elérhető, mivel 25 külön telefonvonallal rendelkezik. A jelentkezés során soha nincsenek vitás helyzetek. Minden vizsgálatot késedelem nélkül és pontosan a megfelelő időben végeznek el. A klinika a következő címen található: Dy. Szaratov, ul.Radischeva utca 2. szám alatt található, és hétköznap 8-20 óráig tart nyitva.00-20.Nyitva tartás: hétvégén és ünnepnapokon 8-18 óráig. Időpontkérés online vagy telefonon: 88452 49 49 49.

Olvasson tovább  A 7 legjobb telefon- és laptopjavító műhely Voronyezs városában

Az Orvosi Diagnosztikai Központ IIBS

MRI központ értékelése: 4.7

MIBS DIAGNOSZTIKAI ÉS KEZELÉSI KÖZPONT

A rangsor negyedik helyén álló központ kiterjedt hálózattal rendelkezik Oroszország-szerte. Statisztikailag a Berezin Szergej Orvosi Intézetben végzik az összes CT-berendezéssel végzett vizsgálat 15%-át. 2003 óta 7500000 beteg kapott MRI-t. Minden fiók, beleértve a szaratovi fiókot is, Siemens csúcstechnológiával van felszerelve. Minden évben új berendezésekkel bővül, az ország bármely más létesítményétől eltérően.

Az orvosok képzettségét európai és amerikai radiológusok is megerősítették. Az eredmények nyomtatott formában és lemezen is elérhetők. Ha különösen összetett esetekben további konzultációra van szükség, multikulturális munkatársaink online kommunikálhatnak egymással. Egy másik előnye a megfizethető ár. Az összes beteg több mint 40%-a kiváltságos állampolgári kategóriába tartozik, akiknek kedvezményes egészségügyi szolgáltatásokra van lehetőségük.

A betegek megjegyezték, hogy a szolgáltatás magas színvonala az európai szolgáltatásokkal összevethető. A személyzet minden tagja tapintatos és hozzáértő. A MIBS a B utcában található. Gornaya, 137. Minden nap reggel 7 órától este 11 óráig tart nyitva.00. A vizsgára a hivatalos honlapon lehet időpontot foglalni. Ha még mindig vannak kérdései, recepciónk válaszol a következő telefonszámon: 8 8452 56 17 17.

A klinika orvosa Paramonova

MRI központ értékelése: 4.6

PARAMONOV KLINIKA

A ranglistán az ötödik helyen álló központot mindenki ismeri a városban és a régióban. Ez egy multidiszciplináris szervezet, amely diagnosztikai központtal, fekvőbeteg részleggel és rehabilitációs egységgel rendelkezik. a legújabb generációs zárt áramkörű szkenner (1,5 tesla), amely a test minden területét részletesen vizsgálja, és háromdimenziós képeket készít a pontos diagnózis felállításához.

A zajcsökkentő rendszernek köszönhetően a vizsgálat zárt térben, pánikrohamok nélkül, kényelmes környezetben zajlik. A szakemberek segítenek felkészíteni a pszichológiailag érzékeny embereket, enyhítik a stresszt és a félelmet az eljárás előtt. Európai klinikákon képzett orvosok, akik több mint 12 éves sugárterápiás tapasztalattal rendelkeznek. A szolgáltatások költségei magukban foglalják a szkennelést, az adatfeldolgozást, a következtetések levonását és egy szűk szakterületen dolgozó szakember konzultációját.

Sokak szerint a központ odafigyel mindenkire, aki hozzá fordul. A mozgáskorlátozott személyek minden orvoshoz hozzáférhetnek. Szükség esetén a személyzet egy tagja kíséri őket. Minden létesítményben van társalgó, ahol ingyenes teát, kávét és kekszet biztosítanak. A klinikának több fiókja van. Az MRI-t a következő címeken végzik: 4a, Technicheskaya str. Szaratov, ul. Technical, 10 A, és Vlasova str. Chapaeva utca 90. A vizsgálatra a következő telefonszámon lehet időpontot foglalni: 8 8452 66 03 03.

Olvasson tovább  12 legjobb szépségszalonok Novoszibirszk

Sova orvosi klinika

MRI központ értékelése: 4.5

A Bagoly Orvosi Klinika

Hatodik a rangsorban – multidiszciplináris hálózati intézmény MRI-központtal. A régió minden részéből érkeznek ide betegek. A nagy pontosságú zárt áramkörű szkennerrel történő vizsgálat után azonnal konzultációra fordulhat egy szűk szakorvoshoz. A hivatalos jelentés részletezi az eljárás eredményeit, így a kezelőorvos könnyen felírhatja a kezelést.

Az egészségügyi személyzet mindegyike hozzáértő orvos, aki rendszeresen fejleszti szakmai készségeit. Az agy CT-vizsgálata 2600 rubelbe, a bokaízület CT-vizsgálata 3500 rubelbe kerül., Hasi szervek – 4300 p-nél. Kívánságra a páciens CD-felvételt kap. A szolgáltatás ára – 500 rubel. A klinika folyamatosan különböző promóciós programokat dolgoz ki, amelyek jelentősen csökkentik a szolgáltatások költségeit.

A vélemények szerint a Sovo kompetens és udvarias személyzettel rendelkezik, nem alakulnak ki sorok, és van egy pihenőhely kényelmes kanapékkal és ingyenes italokkal. A kirendeltségek minden szaratovi kerületben találhatók, a buszmegállóktól gyalogosan megközelíthető távolságban. A belvárosban, a Simbirskaya utca 55. szám alatt található, és naponta reggel 8 és este 8 óra között tart nyitva.00. Vasárnaponként 9 és 15 óra között tartanak nyitva. Recepció telefonszáma: 8 8452 91 11 12.

Dr. Seleznev Klinika Fájdalomcsillapító Központ

MRI központ értékelése: 4.4

DR SELEZNEV KLINIKA FÁJDALOM KÖZPONT

A legjobb szaratovi MRI-központok minősítése olyan klinikát tartalmaz, amely segít a betegeknek megszabadulni a fájdalom minden típusától, azonosítani annak okát és megszüntetni azt. Rövid élettartama ellenére igen népszerűvé vált a város lakói körében. A csapatot személyesen Dr. Seleznev választotta ki. Hozzáértő orvosok, akik hosszú szolgálati idővel rendelkeznek. A betegeket CT-vizsgálattal lehet megvizsgálni, és átfogó diagnózist és kezelést kaphatnak a maximális eredmények garantálásával.

Használt készülék – ez egy nagy teljesítményű szkenner zárt. A radiológusok értelmezik a képekből származó információkat, és meghatározzák a fájdalom szindróma okát. Még ha nem is jelentkeznek tünetek, az orvosok képesek felismerni a lappangó betegséget, és késedelem nélkül megkezdeni a kezelést. A recepciót egy idegsebész, egy ortopédiai baleseti sebész és egy neurológus látja el. Itt orvosi masszázs és csontkovács tanfolyamokat is elvégezhet, vagy szakértői segítséget kaphat otthonában.

Vélemények a fiatal klinikáról – csak pozitív. Az átfogó megközelítés sokakat elfeledtet az egészségügyi problémáikról. Az árak alacsonyak, és promóciós időszakokban nagyságrendekkel csökkennek. Nyitva naponta 8:00 és 20:00 óra között. Könnyű megtalálni. Szaratov Kirovszkij kerületében, a Rakhova utca 53. szám alatt található. Telefonos adminisztráció: 8 8452 34 71 04.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: