8 legjobb kardiológiai klinika Voronyezs városában

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A statisztikák szerint a leggyakoribb halálozási okok a szív- és érrendszeri betegségek. Az ilyen patológiák a magas vérnyomás, a rossz étrend és a rossz ökológia hátterében alakulnak ki. A Feketeföld régió fővárosában számos speciális egészségügyi intézmény foglalkozik a szívbetegségek kezelésével. Nem mindegyiküknek van azonban kifogástalan a hírneve. Úgy döntöttünk, hogy rangsoroljuk a legjobb voronyezsi klinikákat, amelyek minőségi szolgáltatásokat kínálnak megfizethető áron.

A megfelelő egészségügyi intézmény kiválasztásához érdemes figyelmet fordítani a szolgáltatások költségeire, a kényelmes elhelyezkedésre és a vállalat hírnevére. Más árnyalatokat is figyelembe kell venni:

 1. a vizsgálatokat modern, csúcstechnológiás berendezésekkel kell elvégezni;
 2. Előfordulhat, hogy más szakemberekkel együtt kell kidolgoznia egy kezelési tervet;
 3. Minden jó hírű cégnek van honlapja részletes információkkal és árakkal.

Érdemes elolvasni a fórumokon az értékeléseket a szakemberről, akit felkeresni tervezel.

A legjobb kardiológiai klinikák értékelése Voronyezsben

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb kardiológiai kórházak rangsora Voronyezsben 1 Hearts Wide Orvosi Központ 5.0
2 Sova 4.9
3 Voronyezsi 1. számú Regionális Klinikai Kórház (kardiológiai osztály) 4.8
4 Dubravá 4.7
5 Innovatív Érrendszeri Központ 4.6
6 Fájdalom kezelési központ 4.5
7 Szakértői klinika 4.4
8 Csodadoktor 4.3

Hearts Wide Orvosi Központ

Értékelés: 5.0

SZÉLES SZÍVEK ORVOSI KÖZPONTJA

Az egységes integrált diagnosztikai és kezelési technológia elvén alapuló első voronyezsi központ megnyitja a rangsort. A klinika orvosai különféle vizsgálatokat és teszteket kínálnak. A legrövidebb időn belül diagnosztizálják és kompetens kezelést írnak elő. Szükség esetén a beteget fekvőbetegként veszik fel.

Vonzott minket a felhasználóbarát weboldaluk és a közösségi hálózati csoportjuk, ahol tájékozódhat az aktuális akciókról. Például bizonyos napokon és bizonyos órákban egy kardiológus vonzó kedvezménnyel fogad betegeket. A klinika árai valamivel drágábbak, mint más intézményekben. Ezt a magas szintű szolgáltatás és a vállalat jó hírneve indokolja. A kardiológushoz való kinevezés 1500 rubelbe kerül. örül, hogy a központ hétvégén is nyitva van 9 és 21 óra között. Cím: Voronyezs. Voronyezs, Vl. Nyevszkij utca 19. Telefon: 74732-80-20-30.

Olvasson tovább  9 legjobb pizzériák kiszállítással Voronyezs városában

Előnyök

 • Diagnózis a lehető leghamarabb;
 • szilárd hírnév;
 • Hétvégén is dolgozik;
 • innovatív berendezések;
 • állandó készlet;
 • praktikus oldal.

Hátrányok

 • nincs.

Bagoly

Értékelés: 4.9

SOVA

A rangsorban a következő a Sova multidiszciplináris klinika, amely felnőtteket és gyermekeket vesz fel. A létesítmény szakemberei szakértői ellátást nyújtanak, diagnosztikát végeznek és segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Mindezt hosszú várakozási idő nélkül. A klinika megnyitotta a szívközpontot, ahol 1 200 rubelért (vizsgálat mellett) konzultációt kaphat egy szakemberrel. Ha másodszor jön, 850 rubelt kell fizetnie.

A kórház sikeresen kezeli az artériás magas vérnyomást, a kardiomiopátiát, a szívkoszorúér-betegséget és a szívritmuszavarok különböző formáit. Honlapjukon tájékozódhat az orvosok beosztásáról és a vizsgálatok árairól. Itt is lehet időpontot foglalni. Telefon: 7473373-03-03. Cím: m. Voronyezs, Nyikityinszkaja 52.

Előnyök

 • sorban állás nélkül;
 • világos, részletes weboldal;
 • hatékony kezelési módszerek.

Hátrányok

 • nincs.

Voronyezsi 1. számú regionális klinikai kórház (kardiológiai osztály)

Értékelés: 4.8

VORONYEZSI REGIONÁLIS KLINIKAI KÓRHÁZ NO.1 (KARDIOLÓGIAI OSZTÁLY)

A rangsor harmadik helyén egy államilag finanszírozott létesítmény áll, amely a Közép-Feketeföld régió legnagyobb klinikája. A szervezet alapján regionális ér- és szívsebészeti központok nyíltak. A kórházban az orvostudományok jelöltjei és kitüntetett orvosok dolgoznak. A kardiológiai osztály szakemberei műtéti úton kezelik a szívhibákat, és segítenek az érrendszeri betegségekben szenvedő betegeknek.

Az intenzív megfigyelő osztályok 4 ággyal rendelkeznek. A műtő teljesen felszerelt, és a nap 24 órájában képes a legkomolyabb műtétek elvégzésére. A VOKB №1 magas színvonalú gyermekszívsebészeti szolgáltatásokat nyújt, amelyek nem sokban különböznek az európai kórházak kínálatától. Itt végezték el először a Ross-műtétet. Telefon: 47332-57-97-26. Cím: Moszkva, Moskovszkij Prospekt 151. Moskovszkij sugárút 151, Voronyezs.

Előnyök

 • tapasztalt orvosok;
 • A legösszetettebb műveleteket is képes éjjel-nappal elvégezni;
 • a gyermekek patológiáinak magas színvonalú kezelése;
 • az osztály jó hírneve.

Hátrányok

 • sorban kell állni.

Dubravá

Értékelés: 4.7

DUBRAVA

A “Dubrava” poliklinika a szívbetegségek diagnosztikájának és kezelésének modern módszereit alkalmazza. A létesítményben a “Dubrava Life” program a stroke utóhatásainak kockázatát minimalizálja. A klinika kardiológusai ateroszklerózisban, ischaemiás szívbetegségben, szívelégtelenségben és szívizomgyulladásban szenvedő betegeket kezelnek. Képzettségi szintjük lehetővé teszi a sebészeti beavatkozások elvégzését és a gyógyszeres terápia felírását.

Olvasson tovább  9 legjobb online gyógyszertár

A “Dubrava” rendszeresen folytat kampányokat, amelyek szerint a város és a régió lakói érrendszeri diagnosztikát végezhetnek és konzultációt kaphatnak. Elsődleges konzultáció 800 RUB-tól. Cím: A VOHKB №1 magas színvonalú gyermekkardiológiát nyújt. Voronyezs,Moskovszkij proszpekt, 112. Telefon: 74732-02-76-69.

Előnyök

 • Modern diagnosztikai módszerek alkalmazása;
 • egyedi megelőző ellátási programok;
 • folyamatos promóciók;
 • elfogadható árak.

Hátrányok

 • nincs jelentős hátránya.

Innovatív érrendszeri központ

Értékelés: 4.6

Innovatív érrendszeri központ

2018-ban megnyílt az Innovatív Érrendszeri Központ klinikája Voronyezsben. Szakemberekből álló csapatot és a legmodernebb diagnosztikai és kezelési berendezéseket állított össze. Az osztályt vezető moszkvai érrendszeri szakemberek felügyelik. Tapasztalt kardiológusok dolgoznak itt, akik jó tapasztalattal rendelkeznek az intenzív osztályokon.

Az orvosok rendelkezésére áll egy napi vérnyomásmérő, Holter-monitorozás, EKG-készülék. A kardiológiai osztályon a szív és az erek részletes vizsgálatára van lehetőség a rejtett rendellenességek felderítése érdekében. Különös figyelmet fordítanak itt a szerv elektromos aktivitásának tanulmányozására. Telefon: 8-800-222-11-70. Cím:g. Voronyezs,Kirov, 8.

Előnyök

 • legmodernebb berendezések;
 • Fekvőbeteg-ellátó intézmény rendelkezésre állása az alapos vizsgálatokhoz;
 • hangulatos légkör odabent;
 • a helyiségek tisztasága.

Hátrányok

 • nincs komoly hátránya.

Fájdalomkezelő központ

Értékelés: 4.5

Fájdalomkezelő központ

A fájdalomkezelő központ 2003 óta nyújt szolgáltatásokat neurológiai, kardiovaszkuláris és reumatológiai betegségek kezelésére. A klinika helyreállító gyógyászatához tartozik a fizioterápia, a gyógymasszázs, a fizikoterápia és a stroke rehabilitáció. Dicséret az udvarias és hozzáértő adminisztrátoroknak, tapasztalt orvosoknak a központban.

A felülvizsgálatokban a szükségtelen szolgáltatások előírásáról van információ. További hátrányok közé tartoznak a szűkös helyiségek és a váróteremben található kevés szék. Ezen okok miatt a központ csak az utolsó helyen áll a rangsorban. Telefon: 74732-02-60-13. Cím:Dynańskowy, Mykolayiv. Voronyezs, Marshaka, 18B.

Előnyök

 • Jó minőségű helyreállító terápia;
 • udvarias hozzáállás;
 • Jó hírnévvel rendelkező, képzett szakemberek.

Hátrányok

 • a szolgáltatások bevezetése;
 • szűkös.

Szakértői klinika

Értékelés: 4.4

Szakértői klinika

Az “Expert” multidiszciplináris klinika Voronyezs egyik legnépszerűbb magán orvosi központja. A kardiológiai osztály teljes mértékben fel van szerelve minden szükséges diagnosztikai berendezéssel, és orvosaink a szív- és érrendszeri betegségek kimutatására és kezelésére a módszerek széles skáláját alkalmazzák. Az orvosok különböző eredetű patológiákkal dolgoznak, bonyolult eseteket vállalnak, figyelembe veszik a beteg panaszainak minden sajátosságát, és mindig pontos diagnózist adnak. A beteg és az orvos a kezelés teljes időtartama alatt szorosan együttműködik, ami a sikeres gyógyulás és a beteg állapotának stabilizálása szempontjából kulcsfontosságú.

Olvasson tovább  Az 5 legjobb medence Szocsiban

Az Expert Medical Centre orvosai rendszeres képzésben részesülnek a névadó Orvosi Továbbképző Intézetben. A kiterjedt telemedicinális hálózat lehetővé teszi az orvosok számára, hogy konzultációkat folytassanak a különböző szakterületek legjobb orvosaival. A klinikán gyakorlatilag nincs fennakadás – a berendezéseket rendszeresen karbantartják a házon belüli mérnökök.

Az “Expert” klinika Voronyezsben az ul. Pushkinskaya utca 11. Időpontot a központ honlapján vagy a +7 (473) 21-233-24-es telefonszámon lehet foglalni. A kardiológussal folytatott elsődleges konzultáció 1100 rubelbe kerül.

Előnyök

 • fejlett diagnosztikai berendezések;
 • Vizsgálatok teljes skálája;
 • Számos orvosi profil;
 • Betegkezelés a gyógyulásig.

Hátrányok

 • jelentős nem azonosított.

Csodadoktor

Értékelés: 4.3

Csodadoktor

A Miracle Doctor klinika egy másik több profilú orvosi központ, amely a betegek körében nagy bizalmi indexet élvez. Különbség más hasonló intézményektől – megfizethető árak a tanácsadás, diagnózis és kezelés tekintetében. A klinika emellett nagy tapasztalattal rendelkező felnőtt és gyermekkardiológusokkal is rendelkezik. A legmodernebb berendezésekkel, laboratóriumi és egyéb vizsgálatokkal teljes ciklusú diagnosztikát végeznek, helyesen diagnosztizálnak és olyan kezelést írnak elő, amely figyelembe veszi a szervezet jellemzőit, az életkort, a panaszokat, valamint a klinikai és diagnosztikai vizsgálatok eredményeit. A klinikán EKG, Holter, CMAD áll rendelkezésre. És a “Chudo Doctor”-ban kaphatsz egy gyógyfürdőkártyát.

A klinikának van egy barátságos chatszobája, amelynek van egy látássérülteknek szóló változata is. A weboldalon online időpontot foglalhat, kérdést tehet fel egy orvosnak vagy adminisztrátornak a csatolt közösségi hálózatokban. Telefonos tájékoztatás és foglalás +7 (473) 300-30-76, +7 (920) 229-17-13, a cím: ul. Kholzunova utca, 38/1.

Előnyök

 • Kardiológia gyermekek és felnőttek számára;
 • teljes ciklusú diagnosztika;
 • Bármilyen összetettségű patológiákkal való munka;
 • gyógyfürdőkártyák feldolgozása.

Hátrányok

 • szoros időpont egyeztetés.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: