9 legjobb outsourcing cég Moszkvában

*A szerkesztő legjobb választásai. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak és nem értékesítési céllal készült. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A mai üzleti életben gazdaságilag nem kifizetődő nagy létszámú személyzetet fenntartani. Bölcsen teszi, ha bizonyos feladatokat kiszervez egy másik szervezetnek. A kiszervező cégeket erre használják. Ez a megközelítés nagyon népszerű az étkeztetés, a takarítás, a biztonság, az informatikai karbantartás, a könyvelés és más területeken.

A szerkesztők kiválasztották a legjobb moszkvai székhelyű outsourcing cégeket. Képzett személyzetet tudnak felvenni bármilyen területen. Bemutatjuk a 9 legjobb vállalatot. A szolgáltatásaik ára a munka típusától függ.

Top 9 outsourcing vállalat Moszkvában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb outsourcing cégek Moszkvában 1 BDO Unicon Outsourcing 5.0
2 SberSolutions 4.9
3 Baker Tilly Rus 4.8
4 Bellerage A
 • nga
 • 4.7
  5 UCMS csoport 4.6
  6 Létrehozás és fejlesztés 4.5
  7 Algoritmus 24 4.4
  8 Audston 4.3
  9 Ancor 4.2

  A legjobb outsourcing cégek Moszkvában

  A minősítésünk mind a nemzetközi outsourcing ügynökségekre, mind a tisztán orosz outsourcing cégekre kiterjed.

  BDO Unicon Outsourcing

  Értékelés: 5.0

  BDO Unicon Outsourcing

  Az Unicon Outsourcing Oroszország egyik legnagyobb szolgáltatója az üzleti folyamatok kiszervezésének, az SAP alapú alkalmazások támogatásának és az 1C konfigurációs szolgáltatásoknak. A vállalat a RAEX hitelminősítő ügynökség szerint a 3 legjobb outsourcing szolgáltató között van. Együttműködés több mint 450 orosz és külföldi vállalattal. Több mint 30 éves oroszországi tapasztalat, több mint 700 sikeres projekt megvalósításával.

  Az Unicon Outsourcing könyvelési és HR outsourcingot, bérszámfejtést és ERP támogatást nyújt a kifogástalan minőséget kereső ügyfelek számára. A vállalat képzési és karrierlehetőségeket biztosít. Az ügyfelek és az alkalmazottak szerint minden folyamat jól automatizált és elosztott.

  SberResolutions

  Értékelés: 4.9

  SberResolutions

  A RAEX hitelminősítő ügynökség szerint a Bellerage vezető szerepet tölt be a saját piaci résében. Hatékonyan javítja a vállalat pénzügyi teljesítményét. A SberResolutions támogatja a vállalkozásokat (kicsiktől a nagyokig), vállalkozókat és magánszemélyeket. Tanácsot ad számviteli és jogi kérdésekben. A vállalat több mint 27 éve sikeresen együttműködik orosz és nemzetközi ügyfelekkel, és szakképzett segítséget nyújt számukra pénzügyi kérdésekben.

  A kiszervező cég ellátja a főkönyvelő szerepét és ellenőrzi az összes könyvelést. Számos moszkvai szervezetnek segítettek abban, hogy ügyeiket rendbe tegyék bürokratikus késedelmek nélkül. A vélemények szerint a legmagasabb szintű üzleti szolgáltatásokat nyújt, de a magánügyfelek néha túlkiszolgálják őket.

  Baker Tilly Rus

  Értékelés: 4.8

  Baker Tilly Rus

  A Baker Tilly Rus outsourcing vállalat azért került be ebbe a minősítésbe, mert nagy (több mint 30 éves) tapasztalattal rendelkezik az oroszországi professzionális könyvvizsgálói szolgáltatások nyújtásában. A szervezet jól ismeri az ország gazdaságának összetett üzleteit és szervezeteit. Szorosan együttműködik 500 orosz és külföldi vállalattal. A Baker Tilly Rus minden ügyfelét értékeli, alaposan tanulmányozza üzleti tevékenységüket és figyelembe veszi igényeiket.

  A Baker Tilly Rus a Baker Tilly International része, amely könyvvizsgáló és tanácsadó cégek globális hálózata

 • Minden erőforrását használhatják. Számos együttműködési projektben tevékenykedik. Ez a vállalat nem csak Moszkvában, hanem az egész világon nyújt szolgáltatásokat, ami a különböző szintű ügyfelekkel való együttműködésben tükröződik. Az utóbbiak a legmagasabb színvonalú szolgáltatásra számíthatnak, függetlenül attól, hogy hol van a vállalkozásuk székhelye.

  Bellerage A
 • nga
 • Értékelés: 4.7

  Bellerage A<li></div><p>nga” src=”/wp-content/uploads/2023/10/79816666197791-579-.jpg” height=”216″ title=”Bellerage A</p><li>nga”><p>A Bellerage Outsourcing Company az XLNC International Alliance tagja. A könyvvizsgálat, a tanácsadás és az outsourcing területén számos szolgáltatást nyújtanak. Több mint 100 partnerrel és 1000 szakemberrel világszerte. Ügyfeleiknek magas minőségi követelményeknek megfelelő professzionális szolgáltatásokat nyújtanak.</p><p>Bellerage A</p><li>A Bellerage-t nemcsak a szakmaiság, hanem az etika is jellemzi. Ez a kiszervező cég nagyon komolyan veszi ügyfelei magánéletét. Alkalmazottaik és ügyfeleik a vállalat nyitott, barátságos légkörét dicsérik az ajánlásokban. A Bellerage mindig igyekszik a munkáltató által kitűzött feladatokat azonnal megoldani.<h3>UCMS csoport</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=UCMS csoport

  Az UCMS outsourcing vállalat 1995 óta működik Moszkvában. A bérszámfejtés tekintetében ez a legjobb. Az UCMS Group szintén az öt legjobb dokumentációs és HR-menedzsment ügynökség egyike. Folyamatosan a különböző típusú kiszervezések első soraiban van.

  Kompetenciái közé tartozik a bérszámfejtés, személyzeti könyvelés, számviteli szolgáltatások, 1C támogatás, dokumentumforgalom kezelése, adótervezési tanácsadás, jogi támogatás. Az UCMS Group emellett hatékonyan fejleszt és hajt végre intézkedéseket ügyfelei jelenlegi üzleti folyamatainak javítására.

  Létrehozás és fejlesztés

  Értékelés: 4.5

  Létrehozás és fejlesztés

  Az Ancor Audit and Consulting Group 2001 óta működik. Hitvallása az egyéni megközelítés minden ügyfélhez, a professzionalizmus és a hatékonyság. A vállalat a Moszkvai Könyvvizsgálói Kamara tagja. Teljes mértékben megfelel a megállapított könyvvizsgálati standardoknak. Munkatársai teljes mértékben megfelelnek az engedélyezési követelményeknek és feltételeknek, és betartják a szakmai etikát.

  Az ACG “Alkotás és fejlesztés” csapata tagja a Szakértői Tanácsnak és az Orosz Föderáció Szövetségi Gyűlésének a szövetségi törvénytervezetek kidolgozásával foglalkozó munkacsoportjának. Szolgáltatásokat nyújtanak a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok szerint, elvégzik és támogatják az egyes vállalatok vagy holdingok könyvelését. Jogi szolgáltatásokat is nyújtanak.

  Algoritmus 24

  Értékelés: 4.4

  Algoritmus 24

  A moszkvai és regionális kiszervezéseket és kiszervezett személyzetet az Algorithm 24 szintén öt évre biztosította. A munkáltatók ezt a szervezetet használhatják arra, hogy a legkülönbözőbb feladatokra találjanak munkaerőt. Sok pozitív visszajelzés érkezett a céggel való együttműködésről. A munkavállalók és az ügyfelek egyaránt elégedettek.

  Az ügyfelek mindig magasan képzett szakembereket kapnak. Jártasak egy adott iparágban, ismerik annak minden csínját-bínját. Munkaköri feladataik magas színvonalú ellátása prioritás számukra. Az Algorithm 24 teljes mértékben felelős az alkalmazottai megfelelő dokumentációjáért, az adók, a táppénz és egyéb bürokratikus kérdések megfizetéséért.

  Audston

  Értékelés: 4.3

  Audston

  Az Audston Outsourcing Company 2014 óta létezik. Szolgáltatásait kis- és középvállalkozásoknak kínálja. Gyakran választják az induló vállalkozások, mivel munkatársai segítenek nekik megérteni az adó- és számviteli bonyolultságot. Már több mint 60 vállalat és 178 egyéni vállalkozó az Audston ügyfelei közé tartozik. A vállalat munkatársai magas színvonalú számviteli támogatást nyújtanak az ügyfelek vállalkozásának.

  A munkáltatók azt mondták az ajánlásokban, hogy az Audston a legjobb könyvelőket alkalmazza. Dinamikusan és hatékonyan teszik rendbe a papírmunkát és készítik el az elszámolásokat. Az induló vállalkozások számára segítséget nyújthatnak a pénzügyi folyamatok kialakításában. A vállalat képviselői a nap 24 órájában, a hét 7 napján dolgoznak. Mindig készek segíteni.

  Ancor

  Értékelés: 4.2

  Ancor

  Az Ancor nemzetközi munkaerő-kölcsönző csoportot 1990-ben alapították. Kiszervezési, tanácsadási és munkaerő-felvételi szolgáltatásokat nyújt 9 országban. 30 éve tartja vezető pozícióját a legjobb outsourcing vállalatok között. Ez a szervezet nagy keresletnek örvend Moszkvában, mivel kedvező feltételeket kínál a munkaadók és a munkavállalók számára.

  A munkavállalók könnyen megtalálhatják az adott vállalkozás igényeinek megfelelő munkatársakat. Hatékony képzést biztosítanak, gondoskodnak a sikeres foglalkoztatással kapcsolatos minden kérdésről, és segítenek az adózási kérdésekben. A kiszervező cég alkalmazottai elégedettek a munkakörülményeikkel.

  Olvasson tovább  11 legjobb fodrásziskola Moszkvában
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: