9 legolcsóbb élelmiszerbolt Moszkvában

*A szerkesztőség szerint a legjobbak értékelése. Mik a kiválasztási kritériumok?. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

A költségvetés nagy részét általában élelmiszerekre költjük. És a pénzügyek ilyen elosztása nemcsak a legtöbb orosz, hanem a moszkvaiak számára is normális. A változatos és kiegyensúlyozott étrend meglehetősen drága. Az olcsó üzletek segítségével pénzt takaríthat meg, és nem kell kompromisszumot kötnie az ételek minőségében. Az Expertology csapata elvégezte saját kutatását, és készen áll arra, hogy bemutassa a főváros legolcsóbb, jó minőségű termékeket kínáló élelmiszerboltjainak áttekintését.

9 A legolcsóbb élelmiszerboltok Moszkvában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A 9 legolcsóbb élelmiszerbolt Moszkvában 1 Auchan 5.0
2 Atack 4.9
3 Igen! 4.8
4 Svetofor 4.7
5 Körhinta 4.6
6 OKey 4.5
7 Mágnes 4.4
8 Pyaterochka 4.3
9 Billa 4.2

Auchan

Értékelés: 5.0

Auchan

Az Auchan üzletlánc több mint 30 szupermarketet és hipermarketet foglal magában, amelyeket naponta több mint ezer ember látogat meg a fővárosban. A számos visszajelzés lehetővé tette számunkra, hogy ezt az üzletet az első helyre helyezzük a felülvizsgálatunkban.

“Az Auchan Retail Russia az Auchan Retail anyavállalat orosz leányvállalata. Az első fővárosi üzlet 2002-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A moszkvaiak szeretik a boltot. Ma 32 sikeresen működő üzlet van a fővárosban, köztük hipermarketek és szupermarketek is. A napi értékesítési volumenek lehetővé teszik a termékek árának megfizethető szinten tartását. Érdemes megjegyezni, hogy minden kínált termék kiváló minőségű.

Az Auchan áruválasztéka – különösen, ha a hipermarket mellett dönt – valóban óriási. Több ezer különböző elemet tartalmaz. És találhat kedvező árú és drágább termékeket is.

Az Auchan ezen kívül élelmiszer-kiszállítási szolgáltatást is kínál. Az üzlet saját szolgáltatással rendelkezik, de harmadik féllel is együttműködik, különösen a Sbermarkettel.

Előnyök

 • Nagy, elágazó lánc;
 • Hatalmas áruválaszték, és nem csak élelmiszerek;
 • Szállítási szolgáltatás áll rendelkezésre;
 • Rendszeresen vannak akciók, és különféle kedvezményeket kínálnak.

Hátrányok

 • Egyes termékek még mindig nagyon drágák.

Atak

Értékelés: 4.9

Atak

Élelmiszercsoportok értékesítésére szakosodott francia diszkontáruházlánc. A márka tulajdonosa az Auchan SA vállalatcsoport.

A bolt tulajdonosai alaposan elemzik az ügyfelek kéréseit, és gyorsan kiegészítik katalógusaikat, kivéve a nem igényelt árukat. Csak a legjobb, bizonyítottan jó hírnévvel rendelkező márkák vannak a polcokon. Saját gyártású termékekre is vannak ajánlatok. A kínálat nagy részét az élelmiszerek teszik ki: italok, élelmiszerek, konzervek, édességek, diétás termékek.

Az árak meglehetősen demokratikusak, ami semmiképpen sem tükrözi a kínált termékek minőségét. A saját márkás termékek ára jelentősen alacsonyabb, mint a más márkák által kínált termékeké. A nagyobb nemzetközi ünnepek előestéjén kötelezően 50%-os és annál is nagyobb árengedményekkel zajlanak az eladások.

Olvasson tovább  A 6 legjobb ékszerüzlet Szentpéterváron

Az üzletben szinte naponta jelennek meg akciók. Az aktuális ajánlatok megtalálhatók az üzlet hivatalos weboldalán, valamint a közösségi médiában.

Előnyök

 • A pénztárosok gyorsan dolgoznak;
 • Viszonylag alacsony árak;
 • A termékek jó minőségűek;
 • Különböző élelmiszercsoportok nagy választéka.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Igen!

Értékelés: 4.8

Igen!

Nagyon kedvező árakat kínáló diszkont üzlet. Az árcsökkenésnek azonban semmi köze a kínált termékek minőségéhez. A márka üzletei a fővárosban nem is olyan régen – 2015-ben. Az outlet gyorsan vonzotta a vásárlókat – az akciós vásárlók gyakran jártak ide az alagsori bevásárlások miatt.

Moszkvában jelenleg 20 üzlete van ennek a márkának. A vállalat közvetítők nélkül, közvetlenül a gyártóval köt szerződéseket, ami lehetővé teszi, hogy az árakat alacsony szinten tartsa.

A kínálat nem olyan széles, mint például Ashanban. De jöjjön el a boltba, ahol minden olyan árut megtalál, amire szüksége van a mindennapi bevásárláshoz. A kínált márkák között vannak jól ismert orosz gyártók és saját márkás termékek.

Az akciókat rendszeresen frissítjük – átlagosan hetente. De az ajánlatok nagyon-nagyon jók. Minden termékcsoportra – tejtermékek, hús, zöldségek, gyümölcsök, háztartási vegyszerek – kedvezményeket kínálunk.

A vásárlók megjegyzik a termékcsoportok kényelmes elhelyezkedését és a kínált kedvezményeket. Vannak azonban panaszok is, amelyek leggyakrabban az árlistákkal kapcsolatos zűrzavarra vonatkoznak.

Előnyök

 • Termékek és háztartási vegyszerek meglehetősen széles választéka;
 • Heti akciók, gyakori kedvezmények;
 • Saját fejlesztésű termékek.

Hátrányok

 • Néha az árak magasabbak a vártnál, ami az üzletben dolgozók lomhaságának köszönhető.

Közlekedési lámpa

Értékelés: 4.7

Svetofor

A rangsor negyedik helyén a Svetofor lánc áll. A csarnokokban a választék néha szegényes, és egyes termékek minősége sok kívánnivalót hagy maga után. Ezeket a hátrányokat azonban bőven ellensúlyozzák a legalacsonyabb árak. Néhány üzlet – nem mindegyik – együttműködik a Yandex szállítással.Taxi”.

A közlekedési lámpa pontosan alacsony árú láncként van elhelyezve. A vállalat 2009-ben lépett be Oroszországba, és 2020-ra az ország 7 legnagyobb kiskereskedelmi láncának egyikévé vált.

Az üzletek gyökeresen eltérnek az oroszok által megszokott formátumtól. A márka olyan helyszíneket választ, amelyek más vállalatok számára nem vonzóak – ipari területek, városszéli külvárosok, lakóövezetektől és lakóházaktól távol eső területek. Ha megpróbálnánk valami közöset találni, akkor az az alacsony bérleti díjak lennének.

Következő funkció – termékelhelyezés. A gyártó raklapos kiszerelést használ: a javasolt termékek dobozokban vannak, szétszórva az üzletben. A személyzet minimális.

Az intelligens optimalizálásnak és a kevéssé ismert beszállítókkal kötött szerződéseknek köszönhetően a lánc igazán olcsó termékeket tud kínálni ügyfeleinek. A termékek minősége változó: nagyon tisztességes termékeket találhat, de egyes pozíciók sok kívánnivalót hagynak maguk után. Ahhoz, hogy elkerülje, hogy valami hasonlóba botoljon, gondosan el kell olvasni a címkét.

A választék meglehetősen korlátozott, és boltonként eléggé eltérő lehet.

Előnyök

 • A termékeket nem csak az élelmiszerek képviselik;
 • Kis ömlesztett mennyiségeket vásárolhat.

Hátrányok

 • Raklapok leadása;
 • Az üzletek földrajzilag kényelmetlenül helyezkedhetnek el;
 • A választék nem túl nagy.
Olvasson tovább  A 15 legjobb piac Moszkvában

Körhinta

Score : 4.6

Körhinta

Karusel – szövetségi kiskereskedelmi lánc, az X5 Retail Group tagja. Ez utóbbi a legnagyobb multiformátumú vállalat a kiskereskedelmi piacon.

A Karusel márkához tartozó hipermarketek hálózata az egyik legnagyobb, és több mint százötven üzletet foglal magában. Az első üzlet 2005-ben nyílt meg Szentpéterváron.

A kiállított tárgyak kezdeti listája 6 ezer tételre korlátozódott. Később azonban fokozatosan bővült, és mostanra már meghaladta ezt a küszöböt. A hipermarket polcain lévő termékek rendelkeznek az összes szükséges tanúsítvánnyal, és teljes mértékben megfelelnek az elfogadott nemzetközi szabványoknak.

Érdemes megjegyezni, hogy a bemutatott termékek köre nagyon széles. Friss húst, halat, zöldséget és gyümölcsöt vásárolhat. A harmadik féltől származó márkák mellett a Karusel saját gyártású árukat is kínál. A kínálatban frissen sütött termékek, kézzel készített desszertek és meleg pékáruk szerepelnek. A kenyeret óránként sütik – nincsenek szünetek.

A tematikus választék is figyelemre méltó. Ezek az élelmiszerpiac újdonságai, a mezőgazdasági termékek és az egészséges élelmiszerek csoportjába tartozó termékek.

Az árak meglehetősen kényelmesek és nem károsítják jelentősen a költségvetést. Az üzletek gyakran indítanak különböző akciókat, amelyekkel még többet takaríthat meg.

Előnyök

 • Nagyszerű termékválaszték;
 • Elfogadható árak;
 • A kínált áruk magas minősége;
 • Vannak promóciók és különböző kedvezmények;
 • Mindig frissen sütött termékek;
 • Házhozszállítás.

Hátrányok

 • Gyakori sorban állás a pénztárnál (a vélemények szerint).

OK

Értékelés: 4.5

OKey

Az O’KEY üzletek az ország egyik legnagyobb, élelmiszerekre szakosodott kiskereskedelmi láncához tartoznak. Az első üzlet Szentpéterváron nyílt meg, és 2002-ben fogadta a látogatókat. Ma az “OK” a hipermarketek száma alapján Oroszországban a top 3-ban van: a hálózat 77 üzlettel rendelkezik az egész országban.

Meg kell jegyezni, hogy az “OK” árai nem a legalacsonyabbak, de a termékek magas színvonala indokolja. A tulajdonosok gondosan ellenőrzik az általuk kínált termékek minőségét, így a vásárlók csak a legfrissebb termékeket kapják megbízható beszállítóktól és termelőktől.

Az ügyfelek több mint kétezer jól ismert orosz és külföldi cég árujából választhatnak. A márka együttműködő beszállítóit alaposan ellenőrzik. Ezért az ételkínálat nemcsak változatos, hanem a minőségi előírásoknak is megfelel.

A hipermarketek saját pékségekkel és konyhai. Ez a lánc egyik előnye. A kenyér mindig forró és friss a vásárló számára. Szükség esetén – vagy ha szeretné – vásárolhat készételeket saját termelésű ételeinkből. Ez utóbbit nagy választék képviseli, így nem okoz nehézséget, hogy mit kell etetni a családot vacsorára.

Nem csak a kínált választék érdemel figyelmet. Az ügyfelek számára számos további szolgáltatást kínálnak, amelyek célja az élet egyszerűsítése. Megrendelhet bizonyos ételeket, megrendelheti az éppen vásárolt húsok feldarabolását vagy a halak tisztítását stb..

A hipermarketek a nap 24 órájában nyitva vannak, ami nagyon kényelmes. Az árukat házhoz szállítjuk. Ha a megrendelés összege eléri a 2700 rubelt, akkor a futár ingyenesen hozza a vásárlást.

Előnyök

 • Nagy választék;
 • Bizonyított beszállítók;
 • A nemzetközi minőségi szabványoknak való megfelelés;
 • A termékek házhozszállítása;
 • 24 órás nyitva tartás;
 • Kedvezmények, akciók;
 • Házon belüli pékség és csemegebolt.
Olvasson tovább  25 legjobb küldetés Moszkvában

Hátrányok

 • Sorban állás a pénztárgépnél.

Magnit

Értékelés: 4.4

Magnit

“A Magnit Oroszország vezető kiskereskedője, amely olcsó, de kiváló minőségű élelmiszerek széles választékát kínálja. Üzletei az ország számos városában találhatók, és Moszkva sem kivétel. A vásárlók figyelmét a vállalat árpolitikája vonzza: a Magnit által kínált árak számos termék esetében jóval alacsonyabbak a piaci áraknál.

A megbízható beszállítókkal való együttműködés mellett az üzlet saját márkával is rendelkezik. Ennek köszönhetően a szupermarketek polcain 10-15%-kal olcsóbban találhat termékeket, mint más gyártók hasonló termékei. Ez a jó árcsökkentés a márka saját élelmiszer-előállításának köszönhető. Üvegházi zöldség-, gomba-, cukrász- és élelmiszerüzletekkel foglalkozó cég tulajdonosa. A Magnit márkájú termékek nem rosszabb minőségűek, mint más szállítóké.

A

 • Jó áruválaszték;
 • Vannak saját márkás termékek;
 • Jó kedvezmények, akciók; 2.

Hátrányok

 • Lassú személyzet a területen – nincs idő az árcédulák megváltoztatására.

Pyaterochka

Értékelés: 4.3

Pyaterochka

Jól bejáratott orosz élelmiszerboltok lánca, amelyet a cégtulajdonos “kényelmi üzletként” pozícionál. És ez igaz is, mert szinte minden udvarban találhatsz ennek a márkának a kiskereskedelmi üzleteiből.

Az eladó tételek választéka egyáltalán nem rossz. Saját márkanév, jó kedvezményekkel kínált árukkal. Különleges “piros” árcédulákkal jelölve.

Az egyszeri akciók és az állandó ajánlatok is növelik a vásárlás értékét. Különösen érdekesek az idősek számára kínált kedvezmények. A lényeg az, hogy a vásárlók – amennyiben felmutatják nyugdíjas igazolványukat – minden nap 9 és 13 óra között 5-10%-os kedvezményre számíthatnak, a hét napjától függően.

A hálózat kedvezményeket kínál a 12 év alatti gyermekekkel rendelkező ügyfelek számára is. Az akció állandó, és szerdánként 9 és 17 óra között tart. Minden nem raktáron lévő elemet tartalmaz.

Előnyök

 • Sétatávolságra találhatók;
 • Vannak akciók, kedvezmények, leárazások;
 • Elég jó választás.

Hátrányok

 • Néha van némi zűrzavar az árakkal kapcsolatban (a vélemények szerint).

Billa

Értékelés: 4.2

Billa

Lezárul a minősítés olcsó élelmiszerüzletek fővárosi szupermarket lánc “VILLA”. Az értékesítési területeken a termékek széles választékát találja meg, nagyon jó kedvezményekkel. Orosz és külföldi márkák a beszállítók között. Egy átlagos szupermarket körülbelül 8000 terméket kínál.

A harmadik féltől származó márkák mellett a polcokon saját gyártású olcsó és prémium termékek is megtalálhatók. Az STM termékeket magas minőség jellemzi, amint azt a vásárlói visszajelzések is bizonyítják.

Az áruházlánc által forgalmazott termékek listája szabványos. Itt vásárolhat húst, halat, tejtermékeket és tejtermékeket, valamint gyümölcsöt és zöldséget. Az év bármely szakában a vásárlók gyümölcsök és zöldségek széles választékából választhatnak, beleértve az egzotikus fajtákat és fűszernövényeket is. Az élelmiszerlánc szorosan együttműködik a nagy orosz gazdaságokkal, így nincsenek szállítási hibák.

Az üzletlánc saját cukrászdával büszkélkedhet, amely minden órában új kenyeret süt, valamint olyan finom desszerteket, mint a croissant, leveles tészta, cupcake stb..

Előnyök

 • Nincsenek zavaró árcédulák;
 • Jó termékválaszték;
 • Gyakori akciók és kedvezmények;
 • Hűségkártya.

Hátrányok

 • Nincsenek tárolószekrények.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: