A 10 legjobb gépjármű-felelősségbiztosító Kazanyban

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

Kazanyban több mint 60 biztosítótársaság irodája található. Csapatunk felkutatta a róluk szóló információkat, valamint a népszerű oldalakon található véleményeket, felhasználói értékeléseket. Kiválasztotta a legjobb szervezeteket az autóbiztosításra a városban.

A kazanyi gépjármű-felelősségbiztosítók minősítése

Fő kritérium bármely vállalat kiválasztásához – a megbízhatósági minősítése. A vásárlói visszajelzések vezettek minket, de rájöttünk, hogy ezek nem mindig objektívek vagy hasznosak. Ezért a jelöltekkel szemben további követelmények voltak:

  1. A biztosítási piacon töltött idő hossza;
  2. Az engedély rendelkezésre állása;
  3. Pénzügyi erősség;
  4. Díjak és fizetési feltételek;
  5. Független szakértők ajánlásai;
  6. Kapcsolatfelvétel.

Ha nem talál megfelelő társaságot a listánkon, akkor mindig használhatja ezeket a kritériumokat, függetlenül attól, hogy milyen tárgyat szeretne biztosítani.

Jelölés Helyszín Név Értékelés
Az OSAGO biztosítótársaságok értékelése Kazanyban 1 Ugoria 5.0
2 Tinkoff biztosítás 4.9
3 AlfaStrakhovanie 4.8
4 RESO-garancia 4.7
5 Sovcombank biztosítás 4.6
6 Reneszánsz biztosítás 4.5
7 Abszolút biztosítás 4.4
8 Zetta biztosítás 4.3
9 Ingosstrakh 4.2
10 SOGAZ 4.1

Yugoriya

Értékelés: 5.0

Ugoria

Az első helyet a Yugoriya biztosítási hálózatnak adjuk, 4-es átlagpontszámmal a népszerű forrásokon. Az AlfaStrakhovanie 1997 óta működik. Oroszország-szerte számos fiókkal és képviselettel rendelkezik. Kazanyban különösen két fióktelep van. Stabilan pozitív pénzügyi eredményt mutat, ami bizonyítja megbízhatóságát. A vállalat partnerei az ország vezető autógyártó vállalatai.

Az MTPL biztosítás lehetővé teszi, hogy akár 500.000 rubelt is visszakapjon, ha az életében vagy egészségében kár keletkezik. És akár 400000 rubel a járműben, az útépítésben stb. keletkezett károk miatt.. Az ügyfelek visszajelzései azt bizonyítják, hogy a kifizetések magasabbak, mint a hasonló ajánlatoknál.. Másodpercek alatt kiállított biztosítás, nincs sorban állás.

A kötvényt online vásárolhatja meg a weboldalon: . Egyéb biztosítások is elérhetőek: CASCO, RUD, személyi és jelzálogbiztosítások. Van egy űrlap a visszajelzésre bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Szövetségi kapcsolattartási szám: 8-800-100-82-00. Cím: Lenin utca 3. Marshala Csuikov utca 3, 2D és Jamaszev sugárút 36.3.

Tinkoff biztosítás

Értékelés: 4.9

Tinkoff biztosítás

A biztosítási piac egyik jól ismert és stabil szereplője. A fő előny: az MTPL biztosítási kötvény gyors regisztrációja távolról és a kártérítés azonnali visszatérítése biztosítási esemény esetén. Általában 2 napot vesz igénybe. Néha többet, de legkésőbb a törvényes határidőig. A kártérítést a jármű javítása vagy egy meghatározott összeg formájában fizetik ki. Csak pénzbeli kártérítést fizetnek a közúti balesetekben megsérülteknek. Elérheti az 500000 dörzsölést.

Olvasson tovább  A 10 legjobb SPA Szentpéterváron

Az iroda felkeresése nélkül is elintézheti biztosítási kötvényét. Csak fel kell keresnie a következő weboldalt: /insurance/osago/city/kazan/ és ki kell töltenie egy űrlapot bármely személygépkocsira vonatkozóan. Itt a kalkulátor segítségével előre megbecsülheti a költségeket és kedvezményeket kaphat. Ha bármilyen nehézsége merülne fel a regisztrációval kapcsolatban, akkor vegye igénybe az ügyfélszolgálatot: +7 (800) 755-80-00. Vagy telepítse okostelefonjára a Tinkoff mobilalkalmazást, és a nap bármely szakában segítséget kaphat, nyomon követheti a biztosítási szerződés időtartamát vagy bejelentheti a biztosítási eseményt. Kényelmes és modern. Ha az irodában köt biztosítást, előfordulhat, hogy sorban állással és kedvezmények hiányával kell szembenéznie, ami a távoli regisztrációnál jellemző.

AlfaStrakhovanie

Értékelés: 4.8

AlfaStrakhovanie

Az első három helyezett egy másik jól ismert vállalat. A legnagyobb részvénytársaság 1992 óta van jelen a piacon. Ez idő alatt több mint 200 féle kötvénytípust értékesítettünk és szolgáltunk ki sikeresen, beleértve a gépjármű-felelősségbiztosítást is. Az AlfaStrakhovanie szolgáltatásai nem korlátozódnak magánszemélyekre. Nagy orosz és nemzetközi szervezetek az Ingosstrakh ügyfelei. Ezek közé tartozik az Aeroflot, a Danone és a Hyundai.

Kazanyban két fióktelep van. A hét minden napján dolgozik. Ez azonban nem szabadul meg a sorban állástól. Általában a baleset után a járműveket hivatalos kereskedőkhöz küldik javításra, amelyekkel együttműködést alakítanak ki. Az átlagos kártérítések nem érik el az 50 000 rbl-t. A papírmunka és a pénzeszközök a lehető leggyorsabban áramlanak. A rendszeres ügyfeleknek lehetőségük van AlfaBulls-t gyűjteni és felhasználni a későbbi szerződések kifizetésére.

Az irodák Kazanyban a következő címen találhatók: ul. Chemicheskaya, 3A és ul. A Nikolay Ershov utca 29B szám alatt található apartmanház. Egyetlen díjmentes telefonszám: +7 (800) 333-09-99.

RESO-garancia

Értékelés: 4.7

RESO-garancia

A korábbi jelöltekhez képest a legnagyobb számú irodával rendelkezik Kazanyban – 10 irodával a város különböző részein. Néhányan hétvégén is dolgoznak, ami nagyon kényelmes. Az MTPL és a CASCO mellett önkéntes egészségbiztosítást, lakás- és egyéb vagyonbiztosítást is nyújt. A pénzügyi megbízhatóságot a népszerű szakértői ügynökségek megerősítik.

Az ügyfelek megjegyzik az alkalmazottak udvarias hozzáállását. A kiegészítő szolgáltatásokat nem írják elő, mint a hasonló biztosítótársaságoknál. Hosszú dokumentum-feldolgozási idő. A biztosítási kötvények kifizetése távolról is lehetséges a weboldalon található személyes fiókon keresztül: . Megtudhatja továbbá a bank nyitvatartási idejét és a bankfiókok címét önkiszolgáló látogatás céljából. Egyetlen ingyenes telefonszám: +7 (800) 234-18-02.

Sovcombank biztosítás

Értékelés: 4.6

Sovcombank biztosítás

Gyakorlatilag az egyetlen cég, amely betartja a határidőket, nem emeli fel az árakat, és teljes egészében visszatéríti a pénzt a biztosítási kárigények esetén. Mindenféle biztosítási programot készít magánszemélyek és jogi személyek számára. A városban 1 fiók van. A független szakértői ügynökségek A+ minősítése a szervezet megbízhatóságát és pénzügyi stabilitását mutatja.

Olvasson tovább  Top 5 szolgáltató itt: Samara

Az árpolitika elfogadható. A szerződés megkötésekor 15000 rubel értékben kamatmentes részletfizetés lehetséges 1 évig. Személyes bónuszrendszer a törzsvásárlók számára. Jó kedvezményt kap, ha online köt MTPL-szerződést a weboldalon: .

Felhívjuk figyelmét, hogy a Sovcombank weboldalán időnként technikai karbantartás történik. A felhasználók képtelenek biztosítást kötni. Meg kell találni az időt, és látogasson el az egyetlen irodába személyesen, amely a következő címen található: Av. Cím: 36, Bldg. 2. Az elszámolási és értékesítési részlegek előzetes bejelentkezés alapján dolgoznak, így nincsenek sorban állások.

Reneszánsz biztosítás

Értékelés: 4.5

Reneszánsz biztosítás

Ez a biztosító az előzővel ellentétben stabilan működő, kényelmes navigációval rendelkező weboldallal és a legjobb mobilalkalmazással rendelkezik. Ez utóbbi segít néhány kattintással elintézni a gépjármű-felelősségbiztosítási kötvényt. Ugyanezen az oldalon a biztosítási időszakokról szóló értesítés is megtalálható, valamint a nap huszonnégy órájában lehetőség van autóbaleset bejelentésére. Minden dokumentumot a mobiltelefonra mentünk, így mindig kéznél van és kinyomtatható. A törzsvásárlók és a kiválóan vezető sofőrök jó kedvezményt kapnak a vásárlásukból.

A Renaissance Insurance 1997-ben alakult. A biztosítótársaság a szakértői minősítésben ruAA-szinttel rendelkezik-. Magas hitelképességet és pénzügyi erőt jelez. A balesetben okozott károkat készpénzben vagy javítással térítik meg. Az ügyfelek viszonylag gyors kártérítés-visszatérítést, minőségi autójavítást és a személyzet hozzáértését emelik ki. Összességében ez egy jó hely a biztosítási kárigények kezelésére. Nehézségek merülhetnek fel azok számára, akik távol vannak az innovációtól, és személyesen látogatják meg az ilyen intézményeket. Kazanyban csak egy fióktelep van. Szombaton, vasárnap nem nyitva. Nincs ingyenes parkolási lehetőség. A forródróton “lógni” kell, hogy előre időpontot tudjon foglalni.

Cím: ul. Dzerzhinskogo, 11A. Tel.: +7 (800) 333-88-00. Weboldal: .

Abszolút biztosítás

Értékelés: 4.4

Abszolút biztosítás

Több mint 30 éve a piacon. Biztosítási szolgáltatásokat nyújt különböző helyzetekben: jelzálog, autó, élet és egészség, beleértve a kullancscsípést és a koronavírust, utazást, lakásvásárlást vagy magánlakás vásárlását. A szakértő RA értékelése: ruA+. Jó hitelképességet jelent. Néhány kisebb részlet van jelen. Ezért adjuk ezt a minősítést. Javasoljuk, hogy a biztosítás megkötése előtt olvassa el a szerződési feltételeket. Általánosságban azonban a vállalat megbízható. Amit a vásárlói vélemények megerősítenek.

Egy közlekedési baleset után az egészségkárosodásért legfeljebb 500 000 rubel kártérítést kaphat. Az autóban keletkezett kárért – 400 000 rubelig. Ha az igénylő hibás a balesetben, akkor nem tudja megjavítani az autót. Ebben az esetben jobb, ha KASKO kötvényt kötnek. A vásárlás a helyszíni fiók felkeresése nélkül is elvégezhető: . A kötvények költségét minden egyes szerződésre külön-külön számítják ki. A város átlaga általában. Elmehet az egyetlen irodába is, amely a Gagarin utca 4. szám alatt található. Butlerova 31.

Olvasson tovább  14 legjobb esküvői szalon Moszkvában

Zetta biztosítás

Értékelés: 4.3

Zetta biztosítás

1993 óta létezik a piacon. Három fióktelepe van Kazanyban. Elismert pénzügyi stabilitásáért és magas színvonalú szolgáltatásaiért. 2017-ben a legjobb biztosítótársaságnak választották az ügyfélkiszolgálás tekintetében a People’s Ratingben. A balesetről a személyes fiókjában élő chat-en vagy a 24 órás telefonos ügyfélszolgálaton keresztül értesülhet. A személyzet gyorsan válaszol. A dokumentumokat is gyorsan kidolgozhatja. A járművet a belépés napján ellenőrzik.

A gépjármű-felelősségbiztosítás megkötése mellett élet- és egészségbiztosítást, lakás-, jelzálog- vagy utasbiztosítást, sőt, háziállatára is köthet VHI-szerződést. Az árak megfelelőek. A véleményekből megtudtuk, hogy a szervizállomás hűségesen elvégzi a javítást. A kifizetett kompenzáció minden költséget fedez. Ritkán a vártnál jóval alacsonyabbak az összegek.

A központi iroda a következő címen található: Khusain Yamashev Ave.37A (2. emelet). Van saját parkoló. Nem szükséges előre időpontot foglalni. Azonban nincsenek hosszú sorok. A helyszínre vonatkozó biztosítási kötvény megkötése nem okoz majd nehézséget: . Könnyen navigálható, és mutatja a szolgáltatás előzetes árát. Tel.: +7 (800) 700-77-07.

Ingosstrakh

Értékelés: 4.2

Ingosstrakh

Az egyik legnagyobb és legrégebbi orosz biztosító társaság. 1947 óta létezik. Szolgáltatások teljes skáláját nyújtja. A maximális “ruAAA” minősítést kapta egy hitelminősítő szakértőtől. Ez a vállalat nagyfokú megbízhatóságáról és fizetőképességéről beszél. A kritikák azonban vegyesnek bizonyultak. Néhányan dicsérik az Ingosstrakhot gyorsaságáért, reagálóképességéért és azért, hogy nem erőlteti a további szolgáltatásokat. Mások rámutatnak a visszafizetéssel kapcsolatos problémákra. Ez valószínűleg a helyzettől függ.

Kazanyban három fióktelep működik. Nincsenek hosszú sorok, mivel a vállalat már régóta gyakorolja a távoli végrehajtást. Az árak elfogadhatóak. Van egy vonzó hűségprogram “Ingosstrakh Bonus” a rendszeres ügyfelek számára. Hátrányok: kényelmetlen elhelyezkedés, nincs parkolási lehetőség. Emellett egyik fiók sem tart nyitva hétvégén, ami fontos kritérium egy intézmény kiválasztásakor.

A központi iroda címe: ul. 42 Peterburgskaya Street, Kazan. Tel:.: +7 (843) 202-09-50. Weboldal: .

SOGAZ

Értékelés: 4.1

SOGAZ

Egy másik nagy biztosítótársaság, a SOGAZ vezeti a listát. 1993-ban alapították. A Gazprom alapította. Az előző jelölthez hasonlóan magas pontszámot kapott a fizetőképességi és stabilitási minősítésben. A felhasználók a szolgáltatások széles skálája miatt választják a vállalatot. Ezenkívül a SOGAZ rendelkezik a legmagasabb kárrendezési aránnyal. Azt jelenti, hogy minden második ügyfél gyorsan, de nem mindig teljes kártérítést kap. Ez jelentős hátrány egy ilyen hírnévvel rendelkező vállalat számára.

A hátrányok, amelyek a jelöltet az értékelésünk legvégére juttatták, a következők: kényelmetlen munkaidő, “buktatók” a szerződésben.

Cím: ul. Peterburgskaya utca 90. Tel.: +7 (843) 222-00-47. Weboldal: .

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: