A 12 legjobb analitikai laboratórium Moszkvában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

A pontos és gyors teszteredmények lehetővé teszik a betegség okainak gyors azonosítását és a helyes diagnózist. Nem minden egészségügyi intézmény rendelkezik saját laboratóriummal, ezért a begyűjtött biomasszát harmadik félhez kell szállítaniuk. Ebben van egy mínusz, mivel a pontosság fontos mutatója a mintavételtől a vizsgálatig eltelt idő. És ebben az esetben jelentősen késik.

A technológiailag felszerelt laboratóriumok független látogatásának számos előnye van. Az elemzés összetettségétől függően percek és órák alatt kaphat eredményeket. Az orvos megfigyeli az élő sejteket, ami nagyon fontos számos vizsgálatban. Mindig lehetőség van egy további elemzés elvégzésére és az előző elemzés újraellenőrzésére.

A mai laboratóriumok igényesebbek. Ezek közül a legfontosabbak a magasan képzett személyzet és a legmodernebb generációs berendezések a legpontosabb eredmények előállításához. A felülvizsgálatunkban megtalálhatja a 12 legjobb laboratóriumot, amelyek minden tekintetben megelőzik a főváros sok más helyét, és amelyeket a moszkvaiak ajánlottak a látogatáshoz.

A legjobb analitikai laboratóriumok értékelése Moszkvában

Jelölés hely Laboratórium értékelés
12 legjobb laboratórium elemzésekhez Moszkvában 1 CMD 5.0
2 INVITRO 4.9
3 CITILAB 4.8
4 DNACOM 4.7
5 Genomed 4.6
6 BION 4.5
7 EndoMedLab 4.4
8 EuroMedPrestige 4.3
9 Biotest 4.2
10 KDL 4.1
11 MedBioSpectrum 4.0
12 Hemoscan 3.9

CMD

Értékelés: 5.0

CMD

A Központi Járványügyi Kutatóintézet molekuláris diagnosztikai laboratóriuma, amely kiterjedt hálózattal rendelkezik Oroszország számos városában és a közeli külföldön, vezető szerepet tölt be. Szaktudása és hagyományai 1963-ig nyúlnak vissza., a kutatóintézet alapításakor. Évente több mint 5 millió vizsgálatot végeznek. klinikai elemzések az orvostudomány minden területén. A CMD diagnosztikai készleteket és reagenseket gyárt, valamint innovatív molekuláris elemzési technológiákat alkalmaz.

A tudományhoz és a nemzet egészségének megőrzéséhez való nagy hozzájárulás az éves fejlesztés és az alapkutatás, hogy a leglátebb problémát felismerjék, és ne indítsák el a betegség folyamatát. Minden laboratóriumi berendezés megfelel a nemzetközi szabványoknak. A legjobb pre-analitikai, analitikai és posztanalitikai berendezések használata kiküszöböli a véletlen hiba kockázatát.

A drága eszközök és reagensek ellenére a szolgáltatások árai a polgárok minden kategóriája számára megfizethetők. Kedvezmények és juttatások. A fővárosban 214 fiók van. A legkényelmesebb hely szerint megtalálható a helyszínen vagy hívja Moszkva telefonszám: +7495788 00 01. Ingyenes szám az Orosz Föderáció minden régiójából: 880070778 81.

INVITRO

Értékelés: 4.9

INVITRO LÉTREHOZTÁK

A második helyen a több mint 20 éve működő laboratórium áll, amely a világ 5 országában rendelkezik kirendeltségekkel. Moszkvában a létesítmények a város összes kerületében találhatók, a metróállomások és a tömegközlekedési megállók kényelmes elérhetőségével. A klinikán több mint 2000 féle vizsgálatot végeznek: szerológiai, biokémiai, általános klinikai, genetikai, szövettani, immunológiai, hematológiai, mikrobiológiai, citológiai és citológiai vizsgálatokat.

A különböző korosztályú férfiak és nők átfogó orvosi szűrővizsgálatai keresettek; cukorbetegek számára éves programot és terhességre való felkészítést is kínálunk. A laboratóriumok több mint 5500 vállalati ügyféllel dolgoznak együtt. 9 500 képzett szakember dolgozik minden telephelyen, folyamatos képzéssel a legmodernebb berendezéseken.

A szolgáltatások árai – átlagosan Moszkvában. Kedvezmények a kedvezményekért. Rendszeres promóciókat is tartanak a különböző típusú vizsgálatokra. A laboratóriumi technikusok a betegeket otthonukban keresik fel a mintavétel elvégzése céljából, ha a saját jelenlétük nem lehetséges. Minden helyszín a hét minden napján nyitva. A legmegfelelőbb címet a weboldalon vagy a következő telefonszámon találja: +7495363 03 63.

Olvasson tovább  A 7 legjobb Permi kerület, ahol érdemes élni

CITILAB

Értékelés: 4.8

CITILAB

Felmérésünk harmadik helyezettje a kutatási szolgáltatások teljes skáláját nyújtó szövetségi laboratóriumok hálózata. Moszkvában 19 központ van, amelyek könnyen megközelíthetők autóval és közlekedéssel. Minden munka a nemzetközi minőségi szabványokon alapul. Ez európai és amerikai első vonalbeli berendezésekből és reagensekből, magasan képzett személyzetből és fejlett analitikai diagnosztikai technológiákból áll.

A hosszú távú tapasztalat kizárja a kutatási hibákat. Az ország egyik legnagyobb laboratóriuma garantálja, hogy a betegek első alkalommal pontos elemzést kapnak. A következtetést különböző módon lehet átvenni: a helyszínen, futárral vagy e-mailben. A szervezetek a vállalati szolgáltatások igénybevételekor dedikált ügyfélmenedzsert és személyre szabott programokat kapnak.

A jól megtervezett árpolitika lehetővé teszi a törzsvásárlók számára, hogy megtakarításokat érjenek el a szolgáltatásokon, és új ügyfeleket vonzanak a kölcsönösen előnyös együttműködéshez. Tehát a szülinapos 20% kedvezményt kap a születésnapjára. A fővárosban lévő bármely laboratórium kedvezménykártyájának biztosítása a költségek 15%-ának megfelelő bónusz. A központ címét az ingyenes többcsatornás telefonszámon tudja meg: 8800100 36 30.

DNACOM

Értékelés: 4.7

DNACOM

A negyedik helyet a modern laboratórium kapta, amely nemcsak Moszkvában, hanem más városokban is rendelkezik irodákkal. Az árlista 2130 tesztet tartalmaz az egyszerűtől (általános vérvizsgálat) a komplexig (humán genetikai útlevél). Nagyszámú törzsvásárló tíz év működés után. Eddig 317 nagyvállalat írt alá vállalati szolgáltatási megállapodást.

A laboratórium úttörő szerepet játszik az orvosi kutatásban. Egyes vizsgálatok csak a központokban végezhetők el. A Sysmex, Biorad, STAGO, Haemonetics Corporation, Abbott, Co

  ter, SEBIA, Beckman. Minden elemzést eredeti reagensekkel dolgoznak fel. Háromszintű minőségellenőrzés kiküszöböli a hibákat.

  “A DNACOM egészségügyi intézményekben és a beteg otthonában egyaránt működik. A személyzet érkezése bármely alkalmas időpontban lehetséges. Az eredmények a lehető leghamarabb rendelkezésre állnak, és kérésre e-mailben is elküldhetők. A szervezet vitathatatlan előnye a közösségi médián keresztül történő tájékoztatás, amely részleteket közöl a betegségek kutatásáról, diagnózisáról és kezeléséről. A laboratóriumok Moszkva különböző kerületeiben találhatók, a városközpontban a Bakunyin utcában. Tverszkaja utca, 6. Bármilyen információ a következő telefonszámon kérhető: +7495540 42 75.

  Genomed

  Értékelés: 4.6

  Genomed

  Az ötödik helyen található laboratórium, amely szolgáltatásokat nyújt átfogó, nagy pontosságú elemzésekhez a kutatás különböző területein. Fő fókusz – komplex genetikai tesztek. Sok beteg, aki a Genomedhez fordult, képes volt azonosítani az öröklődéssel, a reproduktív diszfunkcióval és az onkológiai betegségekkel kapcsolatos kóros eltéréseket. A látogatások nagy része nem az egészségügyhöz, hanem az apasági vizsgálathoz kapcsolódik. A laboratórium is rendelkezik ilyen típusú berendezésekkel.

  A vizsgálat eredményei nagyon gyorsan rendelkezésre állnak. A beteg nemcsak véleményt, hanem szakorvosi konzultációt is kap a betegségről, valamint a megelőző és gyógyító intézkedésekről. A klinika biztosítja az eredmények nagy pontosságát, nemcsak innovatív berendezésekkel rendelkezik, hanem együttműködik az amerikai Natera laboratóriummal – a genetikai vizsgálatok világvezetőjével.

  Helyszín: Podolskoe Shosse 8, Podolskoe Shosse. Időpontot közvetlenül online vagy telefonon lehet foglalni a moszkvai regisztrátorhoz: +7495660 83 77. Ingyenes hívások Oroszország minden régiójából a következő telefonszámon is elérhetők: 8800500 97 45.

  BION

  Értékelés: 4.5

  BION

  A hatodik helyet egy laboratórium foglalja el, amely a nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelő innovatív berendezésekkel van felszerelve. Olyan gyártók fogyóeszközeit és reagenseit használja, mint az Abbott, Beckman Co

   ter, Bio-Rad, Sanyo, Biomerieux. 2010-ben alapították európai szakemberekkel együttműködve. A bevált technológia azt jelenti, hogy a tesztek automatizáltak, így az emberi hiba és a hibakockázat minimális.

   Az egész orvosi személyzet hozzáértő és udvarias, tapasztalt és magasan képzett. Minden típusú vizsgálat az egyszerűtől a rendkívül összetettig. A jelentések kézzel írott formában és e-mailben is gyorsan és késedelem nélkül készülnek. A vállalati ügyfelek különösen kedvező együttműködési feltételeket élveznek. A személyi állomány az orvosok és laboratóriumi asszisztensek biztosítása a vállalat telephelyén.

   A tesztek árai meglehetősen demokratikusak. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető. Minden kérdés feltehető az online visszajelzésen keresztül. Moszkva legnagyobb laboratóriuma és kutatóközpontja Moszkvában, a Gosztyinicsnij Proezd 4 A alatt található. Telefon: 8495258 94 00.

   EndoMedLab

   Értékelés: 4.4

   EndoMedLab

   A hetedik BION laboratórium Moszkva és a régió valamennyi kerületét lefedi. A vállalat diagnosztikai, tanácsadói, terápiás és tudományos orvosi szolgáltatásokat nyújt. Itt egyetlen vizsgálaton vagy komplex ellenőrzésen is áteshet. A betegek nem csak felnőttek, hanem gyermekek is. A nővérek beszélgetnek a kicsikkel, pszichológiailag beállítják őket, és játékosan gyűjtik a biomasszát, hogy minden tevékenység fájdalommentes és stresszmentes legyen.

   A műszaki berendezések biztosítják az eredmények 100%-os pontosságát. Minden alkalmazottat képeznek és továbbképeznek. Az EndoMedLab hivatalos honlapja nagyon kényelmes és informatív. Itt otthonról hívhat egy labortechnikust, kész eredményeket kaphat, ellenőrizheti a kezelés árát, visszahívást rendelhet, és tájékoztató cikkeket olvashat különböző, a betegeket érdeklő témákról.

   Sokan megjegyzik a rendszeresen frissített promóciós ajánlatokat, amelyek 20% és 70% közötti megtakarítást tesznek lehetővé. A központi laboratórium a hét minden napján nyitva van. A következő címen található: Vlasova utca 9. Klinikánk szolgáltatásai megfizethető áron vehetők igénybe. 5A, pg. 1. Egyetlen telefonszám az összes fővárosi fiók számára: +7495481 38 24.

   EuroMedPrestige

   Értékelés: 4.3

   EuroMedPrestige

   A nyolcadik helyet a laboratórium kapja, amely az azonos nevű orvosi multidiszciplináris központ alapján működik. Minden mintát a kérés napján vesznek, és a döntést azonnal meghozzák. Az eredmények pontosságát a csúcstechnológiás berendezések és az európai reagensek garantálják. A vállalat különböző típusú szolgáltatásokat kínál. Ez lehet egyszeri teszt vagy komplex vizsgálat egy speciálisan kidolgozott program keretében, mind magánszemélyek, mind vállalati ügyfelek számára.

   Ha kívánja, azonnal kapcsolatba léphet a klinika szakembereivel a diagnózis felállítása és a további kezelés felírása érdekében. Bármilyen korú betegek megkapják a szükséges segítséget. A legnépszerűbb tesztprogramok: ” Férfiak egészsége, Női egészség, Endokrinológia. A vállalat a szükséges felszereléssel rendelkező alkalmazottak házi látogatását végzi.

   A visszajelzések szerint az intézmény alacsony árat alkalmaz a szolgáltatásokért. A laboratóriumi vizsgálatok és az ultrahangvizsgálat árai a legkedvezőbbek Moszkvában. Az időszakosan megrendezett különleges ajánlatok segítenek még jobban megkímélni a költségvetést. Az EuroMedPrestige diagnosztikai központ a Donskaya utca 28. szám alatt található. Minden kérdést feltehet telefonon: +7495225 52 05.

   Biotest

   Értékelés: 4.2

   Biotest

   Kilencedik hely – a dinamikusan fejlődő vállalat, amely a Co

    ter és a Bayer, és munkatársai nemcsak hazánkban, hanem európai központokban is továbbképzik magukat. 2003-ban alapították orosz-német vállalatként. A vizsgálatokat minden szakaszban ellenőrzik, így az eredmények pontossága a lehető legnagyobb. A létesítményben mindenféle vizsgálatot elvégeznek. Ezek lehetnek közönséges vérvizsgálatok vagy speciális vizsgálatok, amelyeket csak néhány moszkvai laboratóriumban végeznek.

    A Biotest másik kétségtelen előnye, hogy a legrövidebb idő alatt megkapja a teszteredményeket. Még az összetett, többszintű vizsgálatokat is 24 órán belül elvégezzük. Szükség esetén a munkatársak házhoz is mehetnek. A Központ páciensei nem csak felnőttek, hanem gyermekek, köztük csecsemők is. Minden adott ahhoz, hogy a kicsik ne érezzék kellemetlenül magukat az eljárás során.

    Kívánságra a laboratórium elvégzi a test átfogó vizsgálatát. A szolgáltatás ára jelentősen csökken, ezért nagyon népszerű a látogatók körében. A szervezet székhelye a Rodionovszkaja utca 3. szám alatt található. Kapcsolattartó telefonszáma: 8495972 22 44.

    KDL

    Értékelés: 4.1

    KDL

    A tizedik hely az ország számos régióját lefedő csúcstechnológiás szövetségi laboratóriumok hálózata. 2003-ban kezdte meg működését, és ma már 40 orosz városban van fiókja. A technológiai vizsgálatokat a nemzetközi szabványok szerint szabványosítják. Az eredmények nagy pontosságát és a téves következtetések elkerülését az Abbott, Beckman Co

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: