A 7 legjobb laboratórium Szentpéterváron

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Minden modern ember igyekszik egészséges életmódot folytatni és kiváló erőnlétben tartani az állapotát. De még nagy erőfeszítések árán sem lehet megtenni, hogy ne menjen el orvoshoz és ne vizsgáltassa meg magát. Nem mindenki akar egy városi kórházba jönni és sorban állni a kezelőhelyiség előtt. Rendkívül népszerűek a magánlaboratóriumok, amelyek szélesebb körű szolgáltatásokat kínálnak, és szolgáltatási színvonaluk sokkal magasabb. A kényelemért fizetni kell, és bizonyos esetekben az ár indokolt. Értékelésünk a 7 legjobb szentpétervári laboratóriumot foglalja össze a vizsgálatokhoz.

A legjobb laboratóriumi vizsgálatok Szentpéterváron

A minősítés minden laboratóriuma modern berendezésekkel van felszerelve, képzett személyzettel rendelkezik, és irodákkal rendelkezik Szentpétervár egész területén. Ha a felsorolt egészségügyi központok bármelyikéhez fordul, biztosak lehetünk benne, hogy magas szintű ellátásban részesül. Az eredmények pontosak és rövid időn belül.

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb laboratóriumok Szentpéterváron 1 Invitro 5.0
2 Ő
 • x
 • 4.9
  3 Gemotest 4.8
  4 Északnyugati Tényalapú Orvostudományi Központ 4.7
  5 Medlab 4.6
  6 Sitilab 4.5
  7 Explana 4.4

  Invitro

  Értékelés: 5.0

  Invitro

  Több mint 20 éve az ország legnagyobb laboratóriumi hálózata. Az Invitro a szolgáltatások széles skáláját nyújtja ügyfeleinek, amelyek mindegyike a legmagasabb minőségi színvonalon történik. A professzionális személyzet és az új generációs modern berendezések lehetővé teszik a legpontosabb eredmények elérését. A hagyományos vizsgálati módszerek mellett a klinika innovatív technológiai fejlesztéseket is alkalmaz, amelyek rendkívül pontosak és precízek.

  Az ügyfelek a hangulatos légkörről, a személyzettel való kellemes kommunikációról és a tiszta irodákról nyilatkoznak. A laboratórium megkapta a kormány minőségi díját, és kétszer nyerte el a People’s Trust Award “Brand No. 1” díjat. Számos pozitív ügyfélértékelés és magas internetes értékelés tanúsítja az alkalmazottak szakértelmét.

  Az elemzéshez drága berendezésekre van szükség, ezért szolgáltatásaink ára rendkívül indokolt. Az Invitro Laboratory rendelkezik egy cashback programmal, amely lehetővé teszi, hogy bónuszokat gyűjtsön. A szolgáltatások költségeinek akár 50%-a is kifizethető velük.

  Az ügyfelek a személyes fiókjukban vagy a mobilalkalmazáson keresztül értesülhetnek arról, hogy a teszteredmények mikor állnak készen. Az Invitro hivatalos honlapja részletes információkat nyújt. További kérdés esetén kérjük, hívja elérhetőségünket a 8(800) 200-363-0 telefonszámon.

  Ő
 • x
 • Értékelés: 4.9

  He<li></div><p>x” src=”/wp-content/uploads/2023/09/56316666197571-407-.jpg” height=”204″ title=”He</p><li>x”><p>A vállalat volt az első a világon, amely a nemzetközi minőségi szabványoknak való megfelelésre vonatkozó tanúsítványt kapott. A gyorsaság és a pontosság a laboratóriumi He</p><li>x. Modern berendezések és a személyzet professzionalizmusa, a szolgáltatások széles skálája – mindez kétségtelenül megkülönbözteti a laboratóriumot a versenytársaktól.<p>A klinika a legújabb generációs analizátorokat, a világ vezető minőségi gyártóinak fogyóeszközeit és eredeti reagenseket használ. A laboratórium vezetése lépést tart a korral, és folyamatosan frissíti a berendezéseket és a vizsgálati módszereket. A végleges eredmények automatikus, technikai és klinikai fázisokon mennek keresztül. A laboratórium biztosítja a teljes titoktartást, és minden információt titkosítási algoritmusok védenek.</p><p>A tesztek készenléte megtalálható egy privát irodában és SMS-értesítéssel a mobiltelefonján. Egy szakember otthoni látogatása és a minták gyűjtése megszokott körülmények között. Ez a szolgáltatás az idős, fogyatékkal élő és súlyosan beteg betegek számára fontos. További információért kérjük, hívja a +7(800) 700-03-03 telefonszámot.</p><h3>Hemotest</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Hemotest

  Azok számára, akiknek gyakori vizsgálatokon kell részt venniük, ez a laboratórium nagyszerű választás. A menedzsment a törzsvásárlóknak szilárd kedvezményeket biztosít, amelyek tökéletesen nagy összegű pénzt takaríthatnak meg. Az első találkozót követően a páciens a bónuszprogram tagjává válik, és a pontgyűjtési funkció elérhetővé válik. A szolgáltatás árának akár 25%-át is kifizetheti. A 25 év alatti és 55 év feletti betegek 5% kedvezményt kapnak a laboratóriumi vizsgálatokra. Az ügyfelek gondozása és a maximális kényelmi feltételek megteremtése – ezek a fő feladatok, amelyeket a klinika szervezői maguk elé tűztek.

  Mint a minősítés korábbi résztvevői, a laboratórium széles körű szolgáltatásokkal rendelkezik. A szakemberek otthoni látogatása ingyenes. Az elemzések begyűjtése az árlista szerint kerül felszámításra. Ezenkívül az ügyfelek otthon ultrahangot és EKG-t is végezhetnek. A laboratóriumban csak képzett személyzet dolgozik. A klinika a legmodernebb berendezésekkel van felszerelve, amelyek rendkívül pontos eredményeket adnak. A szolgáltatások költségeit a minőség indokolja. További információt a következő címen kaphat: 8(800) 550-13-13.

  Northwestern Centre for Evidence Based Medicine

  Értékelés: 4.7

  Északnyugati bizonyító orvostudományi központ

  Több mint 15 éve a cég dinamikusan fejlődik és sikeresen működik Szentpéterváron. A személyzet a legmagasabb kategóriába tartozó orvosok, MD, PhD és professzorok. A klinikai diagnosztikai laboratórium személyzete magasan képzett. A munka során kizárólag az európai minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelő, nagy pontosságú külföldi berendezéseket használnak. A laboratóriumi tevékenységek gondos és szigorú ellenőrzése biztosítja az eredmények nagyfokú pontosságát és a megfelelő szolgáltatási színvonalat.

  Az Északnyugati Tényalapú Orvostudományi Központ a szolgáltatások széles skáláját kínálja. A betegek a kellemes, tiszta szobákról, az udvarias személyzetről és a figyelmes kiszolgálásról nyilatkoznak. A minősítés többi résztvevőjéhez hasonlóan az ügyfél a szolgáltatásokat otthonról való távozás nélkül is igénybe veheti. A hivatalos weboldalon további információkat találhat és időpontot foglalhat. Az ügyfelek a 8(800) 234-42-00 telefonszámon tehetnek fel kérdéseket.

  A Szentpéterváron működő Északnyugati Evidencia-alapú Orvosi Központnak számos fiókja van, amelyek közül néhány a címen található:

  Medlab

  Értékelés: 4.6

  Medlab

  Ebben a laboratóriumban rövid idő alatt és kedvező áron pontos eredményt kaphat. Több mint 17 éve dolgozik a klinika ügyfelei javára. A Medlab a szolgáltatások széles skáláját nyújtja, amelyeket a legmagasabb színvonalon végeznek. A képzett szakemberek és a modern berendezések lehetővé teszik számunkra, hogy a legpontosabb információkat kapjuk az egyes látogatók egészségéről.

  A betegek a személyzet barátságosságáról, a figyelmes hozzáállásról, a tiszta, tágas kezelőhelyiségekről és a barátságos légkörről nyilatkoznak. Hétköznapokon a recepció 7:30-tól 20:00 óráig tart nyitva. Ezenkívül szombaton és vasárnap is lehet vizsgázni, de csak délelőtt. Ez a menetrend nagyszerű az elfoglalt emberek számára, akiknek nincs lehetőségük szabadságot kivenni a munkából.

  A Medlab hűségprogramot biztosít törzsvásárlói számára, amellyel akár 10%-ot is megtakaríthat a szolgáltatások költségéből. További információért kérjük, hívja a +7(812) 600-22-10-es telefonszámot.

  Sitilab

  Értékelés: 4.5

  Sitilab

  A kórház célja, hogy az európai minőségi szabványoknak megfelelő szolgáltatásokat nyújtson. Ebből a célból új generációs csúcstechnológiás külföldi berendezéseket vásárolnak. A szakképzett személyzet tudományos fokozattal rendelkezik. A laboratórium lépést tart a korral, lépést tart az iparág vezetőivel, folyamatosan modernizál és alkalmazkodik a modern szabványokhoz. A szolgáltatások széles skálája lehetővé teszi, hogy minden ügyfél egy helyen megkapja az összes szükséges vizsgálatot.

  A látogatók megjegyzik a hangulatos környezetet, a tiszta szobákat és a klinika személyzetének higiéniai körülményeit. A levegő folyamatos ionizálása megakadályozza a vírusok terjedését és sterilizálja a kezelőhelyiségeket.

  Bár az árlistában szereplő árak messze nem a költségvetésnek megfelelőek, a szolgáltatás magas árát a minőség és a pontosság indokolja. A hivatalos honlapon rendszeresen találkozik részvények és jövedelmező ajánlatokat, amelyek lehetővé teszik, hogy mentse jól. Kérdéseit tisztázhatja, ha hívja elérhetőségi telefonszámunkat: 8(800) 100-363-0.

  Explana

  Értékelés: 4.4

  Explana

  Fennállása alatt a laboratórium jelentősen megnőtt, és számos helyszínnel rendelkezik Szentpétervár-szerte. Bár a klinikán nagy az ügyfélforgalom, és a tesztek értelmezése nagyon rutinszerű, minden egyes esetet egyedileg vizsgálnak. A magasan képzett személyzet nagy pontossággal rögzíti az eredményeket. A jelöltek, az orvosi és biokémiai tudományok orvosai a legmagasabb szinten végzik munkájukat. A modern berendezések, amelyek megfelelnek a nemzetközi biztonsági és minőségi szabványoknak, jelentősen hatékonyabbá teszik a diagnosztikai folyamatot.

  A laboratórium vezetősége aktívan részt vesz a jótékonysági munkában, és folyamatosan fejleszti a kutatási módszereket, hogy azok a hétköznapi polgárok számára is hozzáférhetőbbé váljanak. Az egészségügyi szakemberek számára jó kedvezmények járnak a szolgáltatásokra. Ezenkívül a jogosult betegek 10%-os fix kedvezményt kapnak. Ezek közé tartoznak a nyugdíjasok, a Nagy Honvédő Háború veteránjai, a csernobili atomerőmű következményeinek felszámolói, a rokkantak, Oroszország és a Szovjetunió hősei. Az oldal rendszeresen nagyszerű ajánlatokat és kedvezményeket kínál minden ügyfél számára.

  A legfrissebb árakat megtudhatja, és bármilyen kérdéssel fordulhat hozzánk, ha felhívja egyablakos üzletünk telefonszámát: 8(812) 385-00-55.

  Olvasson tovább  12 legjobb betéti kártyák az egyenleg kamatozásával
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: