A 12 legjobb anti-kávézó Moszkvában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt ajánlott konzultálni egy szakértővel.

Antikafé – szabad tér az ötleteknek. Az emberek azért jönnek ilyen helyekre, hogy szocializálódjanak, dolgozzanak, olvassanak, játsszanak vagy kreatív munkát végezzenek. Moszkva legjobb idő klubjai is tartanak előadásokat, mesterkurzusokat, szemináriumokat, stand-upokat és különböző kulturális eseményeket. Az anti-café különlegessége, hogy a látogatók csak az idejükért fizetnek. Gyakran alkalmazzák a percenkénti díjszabást, amely 1 és 3 között változik.5€ percenként.

Több mint 80 anti-kávézó van Moszkvában. A baráti találkozók vagy új ismeretek megszerzésének legjobb helyei a barátságos légkörrel és sok pozitív referenciával rendelkező klubok. Fontos a szolgáltatás, a klub elhelyezkedése, a belépő ára, a funkciók és extrák elérhetősége.

A legjobb moszkvai antikávézók értékelése

Jelölés székhely Antikafé ár (min./személy) értékelés
A legjobb moszkvai antikávézók értékelése 1 Helyi idő 1.75€ 5.0
2 Zöld ajtó 3€ 4.9
3 A Jó Köztársaság 2€ 4.8
4 7-es lakás 2€ 4.7
5 Re:forma 3€ 4.6
6 Fa ajtó 2€ 4.5
7 Tárcsázza a címet 2€ 4.4
8 12 yard 2€ 4.3
9 Bizone Anticafe 2€ 4.2
10 Lucky Lori 2.5€ 4.1
11 Fészek 2€ 4.0
12 Menedék 2€ 3.9

Helyi idő

Értékelés: 5.0

Helyi idő

A legjobb moszkvai antikávézók értékelésének első helyét a főváros központjában található parkövezetben található modern létesítmény kapja. A klub a többi szabad helytől a sütemények hatalmas választékával és egy gyönyörű nyári, lombkoronával ellátott teraszával különbözik.

“A Local Time több mint 180 féle társasjátékot kínál ügyfeleinek. Versenyeket, kreatív esteket és workshopokat tartanak itt. A kávézó ad otthont a What? Hol? Amikor?”. Mindenkit szeretettel várunk, aki bármilyen hangszeren játszik a szabad klubban. Nyáron asztalitenisz a verandán.

A termek interaktív vetítőrendszerrel rendelkeznek. Ez a hely rendelkezik egy kis színpaddal, ahol rendezvényt szervezhet, valamint vannak nyomtatók és egyéb szükséges berendezések a munkához. A Local Time vásárlói nem fizetnek az italokért és édességekért, az internet-hozzáférésért, a filmekért és a könyvekért. És sokan közülük magazinokat, játékokat, ingyenes előadásokat és műhelyeket adományoznak, takarítanak maguk után, vagy részt vesznek a környék megtisztításában.

Az antikávézó mínuszai közé tartozik a kis parkoló, a készpénzmentes fizetés hiánya. Néhányan megjegyezték, hogy nagyon hideg van a termekben, és nem adnak ki plédeket.

 1. Helyi idő szerint Moszkva egyik legalacsonyabb belépődíja van. 1 perc ára a kávézóban hétköznapokon: 1.75 rubel, 2 rubel hétvégén.
 2. Cím: Moszkva, Novolazanskaya str., 29
 3. Tel.: +7 (965) 276-67-66
 4. Nyitva tartás: 12 órától.00-23.00
 5. Helyszín:

Zöld ajtó

Értékelés: 4.9

Zöld ajtó

A második helyen a rangsorban nem a kávézó, hanem a Green Door nevű hobbiklub áll. Nevét az amerikai író azonos című története után kapta O. Henry.

A látogatókat a bejáratnál egy kényelmes terület fogadja, pingpongasztalokkal, függőágyakkal, padokkal és dohányzóasztalokkal. Az Anticafé 5 társalgóval rendelkezik, amelyek befogadóképessége 160 főig terjed.

A terület témájától függően televízió, projektor, társas- vagy számítógépes játékok, mikrofon, könyvek, flipchart, tea vagy kávé és desszertek állnak rendelkezésre. Az antikávézó közepén egy kis színpad található, ahol szemináriumok, kreatív estek és stand-upok zajlanak. Néha a “Zöld ajtókban” híres moszkvai zenei csoportok koncentrációját tartják.

Kedvenc társasjátékát vagy könyvét itt vásárolhatja meg. Lehetőség van kész ebédet vásárolni, nyomtatni vagy fénymásolni dokumentumokat. A rendszergazdák ingyenesen adnak töltőket laptopokhoz, telefonokhoz, jelvényekhez vagy írószerekhez.

 1. Az első óra percenkénti ára 3 rubel., 2 p., és a harmadikon – 1 p.
 2. Cím: 19/4 Milyutinsky Lane, 1. épület, Moszkva
 3. Tel: +7 (495) 532-87-58
 4. Nyitva tartás: vasárnap-csütörtök – 11.00-01.00, péntek-szombat – egész nap
 5. Weboldal:

a jó köztársaság

Értékelés: 4.8

A Jó Köztársaság

A harmadik helyen a minősítésünk egy antikávéház szimbolikus névvel. A klub a “jó” szóval azt hangsúlyozza, hogy az intézményben a szeretet, a béke és a kedvesség uralkodik. A “köztársaság” pedig azt jelenti, hogy minden vendég útlevelet vagy vízumot kap annak bizonyítékaként, hogy elfogadja a független térség hagyományait, kultúráját és szabályait.

Olvasson tovább  Top 10 urológiai klinika Szentpéterváron

Egy terem befogadóképessége 60 fő. Rengeteg társas- és számítógépes játék, valamint virtuális játék áll rendelkezésre

 • ty. A kivetítőknek és a színházi fénynek köszönhetően az antik kávézó tökéletesen ki van világítva. A klubban hatalmas a kávé- és teaválaszték, és mindig van friss gyümölcs is. A bár hátránya, hogy nincsenek kényelmes kanapék és fotelek, és ezekért külön pénzt kell fizetni. A kávézóban csak egy mosdó van, ami állandó sorban állást eredményez.

  A “Good Republic” a top 3-ban van, mert a kávézó gyakran ad otthont különböző formátumú ingyenes eseményeknek. Vannak találkozók hírességekkel, mesterkurzusok és előadások. A klub gyakran szervez élő jazz-esteket, gyermekkoncerteket, üzleti tréningeket stb.

  1. Az első 4 órában a Belépés a Jó Köztársaságba 2 rubelbe kerül./perc. Továbbá az ár 1 rub. egy perc múlva. Az Antikafé 5 féle kedvezményes programot kínál a törzsvásárlók számára.
  2. Cím: Moszkva, Myasnitskaya utca 13, 24. épület, Moszkva
  3. Telefon: +7 (495) 625-48-60
  4. Irodai nyitva tartás: vasárnaptól csütörtökig – 10.00-0.00, péntek-szombat 11.00-5.00
  5. Weboldal: goodrepub

  7-es lakás

  Értékelés: 4.7

  7-es lakás

  Negyedik helyen az Anticafé áll, amelynek mindig “lakásszerű” a hangulata. Könnyű rockzene és gyümölcsös illat hallható itt. A Hangya-kávézó 5 szobával rendelkezik, amelyek vízipipázás céljából vannak felszerelve. 4 kis tematikus szoba található.

  Ingyenes Anticafé szolgáltatások – WI-FI, forró italok, desszertek. Egy kis díj ellenében ízletes gőzkoktélokat fogyaszthat. Az otthoni környezetben a látogatók X-boxot vagy társasjátékokat játszanak, filmeket néznek és könyveket olvasnak.

  Külön termet rendelhet egy ünnepi rendezvény vagy parti számára. A látogatás első órájának díja – 2rub./perc, későbbi órák – 1 dörzsölés./perc. A Time Club vezetői lehetővé teszik, hogy az ügyfelek magukkal hozzák saját ételüket és alkoholmentes italukat.

  1. Cím: Moszkva, Ul. Bolshaya Ordynka, d. 68
  2. Tel: +7 985 264 88 99
  3. Nyitva tartás: keddtől csütörtökig 13.00-00.00., Péntek-szombat – 13.00-06.00.
  4. Weboldal:

  Re:forma

  Értékelés: 4.6

  űrlap

  Az ötödik helyet a Re:form stílusosan fatalista belső terével rendelkező time-club foglalja el. Az anti-kávézó a szokásos funkciója mellett – ingyenes hely biztosítása, ahol a látogatók csak az időtöltésért fizetnek – teljesen új perspektívát kínál az ilyen típusú helyszínekre.

  A klub különlegessége a helyiségek felosztása. A Lounge Zone-ban például kényelmes kanapékon és kanapékon pihenhetsz. Just Dance csütörtökönként és filmvetítések vasárnaponként.

  Műhelyek, szemináriumok, tréningek, közös munkamegbeszélések számára felszerelt munkaterületek. A kényelmes videónézéshez vagy dokumentumokkal való munkához az anticafe minden irodai csomaggal rendelkezik: 2 nagy képernyő és monitor, fénymásoló, írószer, szkenner, nyomtató… A Re:forma imádja a társasjátékokat – keddenként és péntekenként maffiát, szerdánként pedig pókert játszanak. Szombatonként zenei esteket tartanak.

  “A Re:forma lehetőséget ad a vásárlóknak, hogy megkóstolhassák a jó minőségű kávét. Professzionális Bosch kávéfőző. Az italt barista segítsége nélkül, egy tapasztalt kávékészítő tanácsait követve saját maga is elkészítheti. És hogy a kávé különösen ízletes legyen, az Antikafe az adalékanyagok és fűszerek legnagyobb választékát kínálja Moszkvában.

  1. A tartózkodás költsége a területtől függ. Az árak 0.99 rubel./perc. legfeljebb 3.99. Elérhető a./perc.
  2. Cím: Moszkva, per. Georgievsky utca 1, Pg. 3, 2. emelet
  3. Tel: +7 (495) 21 29 114
  4. nyitvatartási idő: napi 24 óra
  5. Weboldal:

  Fa ajtó

  Értékelés: 4.5

  Fa ajtó

  Értékelésünk hatodik helyét az antik kávézó foglalja el, amely szeret idegen nyelveken kommunikálni. Az idősklubban napi rendszerességgel tartanak foglalkozásokat, ahol fejlesztheti német, angol vagy francia társalgási készségét. Táncolni vagy énekelni is megtanulhatsz.

  A hely kialakítása egy angol pubra emlékeztet. A kávézó 4 társalgóval rendelkezik, amelyek közül az egyiket a dohányosok számára alakították ki. A nagyterem sarkában van egy zongora és egy gitár. Az Antikafé ingyenes internetet, angol nyelvű könyvek és játékok széles választékát kínálja látogatóinak. A klubban van egy kicker és egy x-box 360 is. Az Antipub a Stool étterem területén található. Ezért az intézmény kiváló sörrel kezeli ügyfeleit elfogadható áron.

  A vendégek megjegyezték, hogy a klubban nincsenek pincérek, így a shishát és az ételt magadnak kell megrendelned. De az antipub finom szendvicseket, pizzát, zsemlét, sült krumplit vagy salátákat készít. A Wooden Door másik különlegessége a sportolási lehetőségek. Ingyenes aerobic vagy jógaórák.

  A Wooden Door +18-as korhatárnál korhatári tilalom van érvényben. Ezért van az, hogy a fiatalnak látszóknak magukkal kell hozniuk az útlevelüket. A klub látogatásának költsége standard: az első óra 2 rubel./ perc, második óra – 1 dörzsölés./perc. Éjszakai ár. A kávézóban való tartózkodás ára 4 és 6 óra között 400 rubel.

  1. Cím: Moszkva, Bolshaya Sukharevskaya pl., 16\18
  2. Telefon: +7 (495) 748-93-38
  3. Nyitva tartás: hétköznap 12 órától.00 és 00 között.00, hétvégén éjjel-nappal.
  4. Weboldal:

  Tárcsázza a címet

  Értékelés: 4.4

  Tárcsázza a címet

  “A Dial a hetedik helyen áll ebben a minősítésben, mivel ez a világ legnagyobb anti-kávézó lánca. A Moszkva központjában található intézményt a szabad terek “alapítója”, Ivan Mitin hozta létre. A kávézó egy volt lakásban található, így otthonos, otthonos hangulatot áraszt.

  Sok zenei csoport van. A vendégek gyakran zongoráznak. Nézze meg egy új zenei együttes születését. A látogatók aktívan olvasnak könyveket, filmeket néznek, rajzolnak, különböző előadásokat hallgatnak. A Dial különlegessége egy egyedülálló retro kávéfőzőgép. Itt mindenki elkészítheti a saját kedvenc italát.

  Az előszoba nappal csendes. A látogatók gyakran beugranak reggelizni vagy ebédelni. Éjfélkor pedig maffiajáték lesz a Dial Roomban. Ez a hely megfelel azoknak, akik szeretnék fejleszteni francia vagy spanyol nyelvtudásukat. Esténként gyakran tartanak akvarellfestészeti órákat.

  Az első moszkvai anticafe hűséges árakat kínál ügyfeleinek. Az intézményben való 1 perces tartózkodás ára 2 rubel. Az 5 év alatti gyerekek ingyenesen léphetnek be a Dial Roomba.

  1. Cím: Moszkva, Pokrovka 12, az udvar felől, 2. emelet
  2. Telefon: +7 (965) 447-62-99
  3. Nyitvatartási idő: 12.00-1.00
  4. Weboldal:

  12 yard

  Értékelés: 4.3

  12 yard

  Az értékelés nyolcadik helyén egy régi kúria manzárdján található antik kávézó áll. Ez egy tágas, de csendes hely, gyönyörű belső térrel. Vannak kovácsoltvas lépcsők, sok kényelmes kanapék és fotelek, és gyönyörű kilátás nyílik az MSU-ra az ablakon kívül.

  A 12 Yardsban minden nap történik valami. Hétfőn például a klubban gyümölcsnapot tartanak, kedden DungeonsDragont játszanak a látogatók, szerdán pedig maffiát. Péntek este filmeket vetítenek a kávézóban, vasárnaponként pedig játékterem van. Emellett az intézmény rendszeresen tart mesterkurzusokat, versenyeket, előadásokat vagy kvartetteket. “A 12 Yards ingyenes szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleknek. Nagy mennyiségű társasjáték, keksz, forró italok, Sony Playstation 3, pingpong és Xbox 360 áll rendelkezésre.

  1. Egy perc tartózkodás ára az Anticafe-ban – 2 rubel. Az antikávézóban kedvezményrendszer működik. Gyermekek nem vehetnek részt a time clubban.
  2. Cím: Moszkva, ul. Bratyev Foncsenko utca 1. épület, 10. szám
  3. Telefon: +7 (903) 759 79 69
  4. Nyitva naponta 12 órától.00-23.00.
  5. Weboldal:

  Bizone Anticafe

  Értékelés: 4.2

  Bizone Anticafe

  A Time Club a Vojkovszkaja metróállomás közelében található. Ez a hely, amely a kilencedik helyet foglalja el a legjobb moszkvai antikávézók értékelésében, két nagy zónára oszlik. És az egyik csak 18 év feletti ügyfelek számára készült.

  Bizon nagy ablakokkal rendelkezik. Így a látogatók szívesen olvasnak, játszanak vagy dolgoznak az ablakpárkányon ülve. Minden ülés párnázott, és minden puff vagy kanapé mellett van egy konnektor.

  A Bizone Anticafe több mint 70 féle társasjátékkal rendelkezik. A DC Comics és a Marve képregények nagy gyűjteménye található. Van egy moziterem is, ahol gyakran tartanak filmvetítéseket. Ez egy nagyszerű hely a maffia rajongók számára. A klubnak van egy külön szobája maszkokkal és egyéb kellékekkel. Vasárnaponként a kávézó Trónok harca témájú stratégiai játékoknak ad otthont.

  A “Bison”-ban sok tervező vízipipa és hatalmas dohányválaszték található. Egy vízipipa bárban mindig működik egy profi motorháztető és van egy parafa díj. A Chrums antológiaklub rendszeresen találkozik az Anticaféban. Az angol nyelvet tanulni vágyók számára videók, játékok és nem akadémiai nyelvoktatás áll rendelkezésre középhaladó vagy magasabb szinten.

  A látogatók VIP-szobát bérelhetnek online játékokkal és virtuális valóság szemüveggel. Az antikávézó egyik hátránya, hogy az ügyfelek nagy látogatottságot tapasztalnak, így a pincéreknek és a recepciósoknak nincs idejük kiszolgálni az összes vendéget.

  1. Az első óra ára 100 rubel. Akkor a percdíj 2 rubel. Minden hatodik látogatás ingyenes.
  2. Cím: Moszkva, sh. Leningradskoe st. 8/2, . 1
  3. Telefon: +7 (977) 713-78-48
  4. Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 11 órától.00-23.00, péntek – 11. 00.-02.00, szombat 11.00 – 06.00.
  5. Weboldal:

  Lucky Lori

  Értékelés: 4.1

  Lucky Lori

  A rangsor tizedik helyét egy rusztikus stílusban berendezett antik kávézó foglalja el. Lucky Laurie különleges funkciója – nagyszámú állat. Az időklubban csigákat, papagájokat, gyíkokat, nyulakat, tengerimalacokat, macskákat vagy hörcsögöket láthat. Antikafé úgy néz ki, mint egy nagy gyep. A padlót fűre emlékeztető zöld szőnyeg borítja, míg a könyvek, tévék és fabútorok mesterséges növényzetként szolgálnak.

  A 140 fő befogadására alkalmas intézmény több társalgóval rendelkezik. Az öt méter magas mennyezet és az erkély a kávézó térérzetét adja. A Lucky Lori-ban vannak privát helyiségek (2 főig) és nagyvállalatok számára kialakított helyiségek. Az extra kényelem érdekében függönyök választják el az egyes területeket.

  Lucky Lori gyakran ad otthont standupoknak és művészeti kiállításoknak. Ingyenes tinták, nyomtatók, papír, ecsetek és egyéb kellékek a kreatív munkához. Zongora és gitár az előcsarnok közepén. A könyvek mellett kották is megtalálhatók a polcokon. Az Anticafe-t gyakran használják születésnapok, újévi partik és érettségi partik alkalmával. Egy 1 perces látogatás hozzávetőleges költsége 2.5 rubel személyenként. Az ügyintézők 23 óra után ellenőrzik az útleveleket. A látogatók nem etethetik az állatokat, mivel azok speciális étrendet követnek.

  1. Cím: Moszkva, ul. 1-ya Tverskaya-Yamskaya st. 12
  2. Telefon: +7 (905) 538-60-77
  3. Nyitva tartás: minden nap 11 órától.00 és 06 között.00.
  4. Weboldal:

  Fészek

  Értékelés: 4.0

  fészek

  A tizenegyedik helyet a “Fészek” érdekes nevű antik kávézó kapta. A szabad tér korábban egy lakás volt, amelyet 2012-ben kreatív és szenvedélyes emberek találkozóira szolgáló nem lakáscélú alappá alakítottak.

  Az Anticafé folyamatosan versenyeknek, előadásoknak, kreatív mesterkurzusoknak és ünnepségeknek ad otthont. A látogatókat ingyenes édességgel és forró italokkal várják. 60 társasjáték, könyvek, fénymásoló, írószerek, laptop, projektor, szkenner, flipchart és egyéb eszközök. A látogatók szerint Gnezdóban van a leggyorsabb internet Moszkva központjában. De a szobák szűkösek, és a kávézó esténként zsúfolt hely.

  1. A klubban való tartózkodás költsége 0.99-2.99 rubel percenként. Az anticafe vezetői minden látogatónak papucsot adnak.
  2. Cím: Moszkva, per. 8 Lyalin Street, Bldg. 2,
  3. Telefon: +7 (495) 212-14-70
  4. Nyitva tartás: napi 24 órában
  5. Weboldal:

  Menedék

  Értékelés: 3.9

  Menedék

  Az utolsó helyet a minősítésünkben az “Asylum” Time klub foglalja el. Minden megvan benne, ami az ilyen létesítményekre jellemző. Hangulatos belső tér, társasjátékok, saját mozi. A játékosok szívesen jönnek be az anti-kávézóba néhány órára, hogy Dandy, GuitarHero vagy X-box játékkal játszanak.

  A Menedék folyamatosan szemináriumokat, koncerteket, workshopokat vagy előadásokat tart. Vannak különböző hangszerek: zongora, gitár, elektronikus dobfelszerelés, szintetizátor… Az Antikafé flipchartot, kiterjedt könyvtárat és játéktermet, fénymásolót, projektort, nyomtatót és nyomtatót biztosít ügyfelei számára. Ha akarod, akár le is fekhetsz egy kávézó puha kanapéjára.

  1. Az 1 perces jelenlét ára 0.99 kopekk to 2.99 rubel. A törzsvásárlók klubkártyát kapnak. Kedves hostessek fogadják a látogatókat a bejáratnál.
  2. Cím: Moszkva, per. Arkhangelskiy, d. 7, pp. 1
  3. Telefon: +7 (495) 215-57-14
  4. Munkaidő: napi 24 óra
  5. Weboldal:
  Olvasson tovább  10 legjobb ételkiszállítási szolgáltatás Omszk városában
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: