A 6 legjobb optikai üzlet Moszkvában

*A szerkesztőbizottság szerint a legjobbak értékelése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt feltétlenül konzultáljon szakemberrel.

A modern ember számára nagyon fontos, hogy az élet rohanó tempójában minden szükséges szolgáltatás kéznél legyen. Fontos, hogy a kínált szolgáltatások a legmagasabb színvonalúak legyenek, és hogy az egyablakos vásárlási élményt késedelem nélkül és elfogadható áron kapjuk meg. Az optikai szalonok egyike ezeknek a szolgáltatásoknak.

Az orosz egészségügyi minisztérium statisztikái szerint hazánkban több mint 20 millió embernek van látásproblémája, ami másfélszer több, mint 15 évvel ezelőtt. Ez azt jelenti, hogy a korrekciós optika iránti igény és a páciensek száma növekszik, ami azt eredményezi, hogy egyre több szalon kínálja a szemüvegkiadó szolgáltatások széles körét. De a sok létesítmény közül nagyon nehéz kiválasztani azt, amelyik valóban megfelel az Ön igényeinek.

A látogatók véleménye az interneten sok. Megtudhatja, hogy mely szalonok látogatását érdemes elkerülnie. Szakértőink a legjobb optometristák értékelését készítették el, amelyek szolgáltatása “kiváló” minősítést kapott, valóban profiként dolgoznak, és biztosan elégedett lesz az eredménnyel.

A legjobb optikai bemutatótermek Moszkvában

Moszkva legjobb optikai szalonjainak értékelése

Jelölés hely termék neve értékelés
Moszkva legjobb optikai szalonjainak értékelése 1 Glavlinza 4.9
2 Lornet-M 4.8
3 Kimenet 4.7
4 Adela 4.7
5 Optik City 4.6
6 Icraft optika 4.5

Glavlinza

Értékelés: 4.9

A Glavlinza szalon fő előnye, hogy soha nem találkozik hamisított termékkel, mivel minden terméket közvetlenül a jó hírű gyártóktól vásárolnak. Hivatalosan importálták országunkba, és rendelkeznek az összes szükséges megfelelőségi tanúsítvánnyal. Itt kontaktlencsék és színes lencsék, férfi, női és gyermekkeretek, szemüveglencsék hatalmas választékát találja.

Olvasson tovább  10 legjobb bárok Jekatyerinburgban

egyszerre vásárolhat tárolási kiegészítőket és ápolószereket, udvarias és szakképzett személyzetünk pedig mindig segít a választásban. Ez magában foglalja a tokok, tokok, lencse oldatok, törlőkendők, spray-k, antisztatikus. Az üzletben egy engedéllyel rendelkező optikus ellenőrizheti látását.

Sok ügyfél megjegyezte a szalon kényelmes elhelyezkedését, amely egy nagy bevásárlóközpontban található, és könnyen megközelíthető Moszkva bármely pontjáról, a napszemüvegek változatos modelljei, a jó árak és a megrendelés különböző módjai: közvetlenül az üzletben, telefonon vagy a hivatalos weboldalon keresztül.

Előnyök

 • csak tanúsított áruk;
 • Szemvizsgálat vásárlás előtt;
 • kényelmes elhelyezkedés;
 • nagy választék;
 • versenyképes árak.

Hátrányok

 • nem találhatóak.

Lornet-M

Értékelés: 4.8

A második helyet a minősítésben a szalon foglalja el, amely mindig is a legjobb fényben volt, amint azt a hálás ügyfelek számos pozitív visszajelzése bizonyítja. A személyzet professzionalizmusát és figyelmét már a Lornet-M küszöbének átlépésekor meg lehet ítélni. Azonnal felajánlják, hogy ellenőrizzék a látását, és ez a szolgáltatás nem kerül Önnek semmibe, és nem kell megvásárolnia a következő termékeket. Optikusunk segíthet a megfelelő lencsék és keretek kiválasztásában.

A korrekciós, számítógépes, vezetési, napszemüvegek széles választéka. A vállalat büszke a spektrális szűrőire, amelyek segítenek az időskori elváltozások elleni küzdelemben, javítják az egészséget és védik a szemet a károsodástól. Az e területen végzett kutatásaikért három rangos nemzetközi díjat kaptak.

A szalonok a főváros különböző kerületeiben találhatók, mindegyikhez eljutni nem nehéz. a fogyasztók nagyon elégedettek a weboldalon kínált kedvezménnyel a vállalat bármely termékére vonatkozóan.

Előnyök

 • spektrális lencsék szemüveggyártás;
 • figyelmes személyzet;
 • ingyenes szemvizsgálat;
 • lencsék, keretek és kiegészítők széles választéka;
 • kedvező árak.

Hátrányok

 • nem észlelik.

Kimenet

Értékelés: 4.7

Az “Outlet” egy igazi paradicsom a moszkvai divatrajongók és divatrajongók számára. Ez a hivatalos szalon, amely a híres prémium márkák kereteit értékesíti, megszűnt. Bár a csomagolás eltérhet az eredetitől (amire vásárlás előtt figyelmeztetjük), a tok és a zsebkendő garantáltan benne van.

Olvasson tovább  A 13 legjobb pizzaszállítás Szentpéterváron

Mindig találsz az arctípusodnak megfelelő szemüveget. Vannak férfi, női és gyermek modellek, valamint uniszex modellek. Választható lencsék: polarizáló, tükröződésmentes, tükrös, gradiens lencsék. Színek a standardtól a rózsaszínig, narancssárgáig és sárgáig. Érdemes megjegyezni, hogy a szemüveg ára 60%-kal alacsonyabb, mint a normál kiskereskedelmi árak.

A képzett optikusok-tanácsadók felajánlják, hogy a csúcstechnológiás berendezésekkel teljesen ingyenesen ellenőrizhetik látását. A kiválasztott termék kiszállítását is megrendelheti, és ha sürgősen szüksége van rá, a futár 3 órán belül a címre érkezik. A vállalat a szemüvegek helyszíni vizsgálatát biztosítja.

A

 • Világmárkák termékei;
 • Szemvizsgálat az innovatív berendezéseken;
 • hatalmas keretválaszték;
 • Alacsony árak más moszkvai értékesítési pontokkal összehasonlítva.

Hátrányok

 • nem található.

Adela

Értékelés: 4.7

Tanúsított termékek, a legmagasabb képzettségű tanácsadók, a keretek, lencsék és a kapcsolódó kiegészítők hatalmas választéka, kényelmes elhelyezkedés – mindez az “Adela” szalon, amely szerepel a minősítésünkben. Minden terméket hivatalos engedéllyel szállítanak Oroszországba. Együttműködünk német, francia, japán és dél-koreai beszállítókkal.

Az ügyfeleknek különböző formájú kész szemüvegeket, kontaktlencséket és színes lencséket, valamint tárolási megoldásokat kínálnak. Szükség esetén a lehető legrövidebb időn belül elkészítik a korrekciós szemüveget az ügyfél egészségi állapota alapján.

A vállalat felajánlja, hogy a terméket a bemutatóteremben vagy a hivatalos weboldalon rendelheti meg, és az árak mindenhol ugyanazok lesznek. A visszajelzések szerint különböző árkategóriákban vásárolhat termékeket: a gazdaságostól a prémiumig. A törzsvásárlóknak bónuszprogramot kínálunk, és promóciós kampányok során akár az eredeti vételár 50%-ának megfelelő kedvezménnyel vásárolhatja meg szemüvegét.

Előnyök

 • Világhírű gyártók termékei;
 • A lehető legrövidebb időn belül megrendelésre történő gyártás;
 • Kész szemüvegek széles választéka;
 • előnyös ajánlatok, kedvezmények, akciók.

Hátrányok

 • a látásvizsgálatot nem végzik el.

Optic City

Értékelés: 4.6

Több mint 30 Optic City üzlet található a tömegközlekedés közvetlen közelében. Könnyen megközelíthető autóval és metróval. Minden üzletben ellenőrizheti látását, a szaküzletekben pedig tapasztalt szemészorvos kínál korrekciós lencséket olyan súlyos betegségekre, mint a nagyfokú asztigmatizmus, rövidlátás, kancsalság. Az ügyfél ingyenes számítógépes diagnosztikán is részt vehet, amelyet a szemészorvos ajánlása követ.

Olvasson tovább  12 legjobb szempilla hosszabbító stúdió Moszkvában

A szemüvegek és lencsék választéka igen lenyűgöző. Ezek készen állnak, és receptre is megrendelhetők. Szükség esetén bármilyen összetettségű szemüveg javítása, valamint mindenféle szennyeződés ultrahangos tisztítása.

Szalonjainkban különös figyelmet fordítunk a gyermekekre. Itt bármilyen korú keretet vásárolhat, ellenőrizheti a látást, rendelhet korrekciós lencséket egyedi jelzések alapján, konzultálhat szemészettel. És a napszemüvegek és a sportszemüvegek választéka egyetlen gyermeket sem hagy közömbösen.

Előnyök

 • szalonok kiterjedt hálózata Moszkva-szerte;
 • ingyenes szemdiagnosztika;
 • lencsejavítás és -csere;
 • Képzett szemészek fogadása;
 • 2 év értékesítés utáni szolgáltatás.

Hátrányok

 • nem találtak.

Aycraft optika

Értékelés: 4.5

A rangsor alján egy több mint 100 oroszországi városban található szalonok hálózata található. Teljes körű szolgáltatásokat kínálnak, beleértve a szakképzett tanácsadást, a lencsék és keretek kiválasztását az egyéni preferenciák és egészségügyi feltételek szerint, a megvásárolt áruk garanciális szolgáltatását.

Az IKRAFT Optics egyedülálló ajánlatát sok ügyfél értékeli. Az árcédulán feltüntetett ár már tartalmazza a keretet, a lencséket és a kézműves munkát. A kínálatban saját gyártású termékek és a világ minden tájáról származó prémium márkák egyaránt megtalálhatók. Az új szemüvegek szalonokban történő készítésén kívül megrendelheti a régi keretek javítását és festését, a lencsék tisztítását, az alkatrészek cseréjét.

Mindenki ingyenes számítógépes diagnosztikán vehet részt a látásfunkció állapotának tisztázása érdekében. A megrendelő megkapja a lencsék csomagolását, amikor megkapja a megrendelését. Ez biztosítja, hogy az illesztő pontosan a kiválasztott és kifizetett lencséket illesztette be. A vásárlók a gyors gyártást, a kedvező árakat, a bemutatóterem kényelmes elhelyezkedését említik.

Előnyök

 • szalonok kiterjedt hálózata az Orosz Föderáció egész területén;
 • ingyenes expressz diagnosztika;
 • Az árcédulán szereplő végső ár tartalmazza a munkát;
 • széles termékválaszték.

Hátrányok

 • nem található.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: