A 6 legjobb szolgáltató Krasznodar városában

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szaktanácsadás szükséges.

Sok orosz, köztük néhányan Krasznodarban, már nem tudják elképzelni az életüket az internet nélkül. A világháló lehetővé teszi bármilyen zene hallgatását, filmek megtekintését, a szükséges információk gyors fogadását, és számos alkalmazás segítségével lehetőség van a rokonokkal, barátokkal való távoli kommunikációra videokommunikáción keresztül. A hálózathoz való hozzáféréshez kapcsolatba kell lépnie egy szolgáltatóval, amelyből körülbelül 40 van Krasznodarban. A szakértők elemezték e szervezetek szolgáltatásainak minőségét, költségeit, ami lehetővé tette a város legjobb vállalatainak minősítését.

Krasznodar legjobb szolgáltatóinak értékelése

Jelölés Helyszín Név Értékelés
Krasnodar legjobb szolgáltatóinak értékelése 1 5.0
2 TTC 4.9
3 MTS 4.8
4 Kubtel 4.7
5 Sumtel 4.6
6 Beeline 4.5

Értékelés: 5.0

Oroszország egyik leggyorsabban növekvő szolgáltatója 567 helyszínen működik. Működésének 11 éve alatt a vállalat a szélessávú piac 11%-át és a fizetős televíziós piac 12%-át fedezte le. Miután úgy döntött, hogy a szolgáltatás a digitális TV, az ügyfelek nézni 226 csatornák, amelyek közül 87 adás HD, és 5 – UHD. az első szolgáltató, amely saját alkalmazást indít a virtuális valóság szemüvegekhez. Ebben az opcióban 20 csatorna áll rendelkezésre.

Ha technikailag lehetséges, az ügyfelek 300 és 600 Mbit/s internetsebesség közül választhatnak. A csatlakozást a kérelem benyújtásától számított 2 napon belül biztosítják. A megrendelő választja ki a munka legmegfelelőbb időpontját. A technikusok úgy választják ki a Wi-Fi router helyét, hogy a lakás minden sarkában azonos kapacitású internet álljon rendelkezésre bármilyen eszközön. És a kábelt a helyiség belsejének károsítása nélkül tudják felszerelni. 4 korlátlan internet tarifa közül választhatsz. A minimális sebesség 75 Mbit/sec, a maximális pedig 500 Mbit/sec. Az ár 500 és 900 rubel között változik./mes.

A csatlakozást a weboldalunkon igényelheti, vagy telefonon kapcsolatba léphet üzemeltetőnkkel. A rajongók számára a digitális TV is rendelkezésre állnak 4 tarifák, eltérő a csatornák száma (154 és 189) és az internet sebessége (100, 250, 500 Mbit / s). A szolgáltatás ára 1000 és 1390 RUB között változik. A legmagasabb árcsomag tartalmazza a Movix Pro Voice boxot. A folyamatos promócióknak köszönhetően az ügyfelek akár 40%-ot is megtakarítanak a szolgáltatások kifizetésénél. A vállalat előnyei közé tartozik az éjjel-nappali ügyfélszolgálat, a stabil kapcsolati sebesség és a lehetőség, hogy a preferenciák alapján válasszunk tarifacsomagot (játékosok, filmrajongók vagy a közösségi hálózatok szerelmesei számára). Ha a felhasználó szabadságra megy, a szolgáltatás felfüggesztésre kerül.

Olvasson tovább  Top 10 online cukrász tanfolyam

TTC

Értékelés: 4.9

TTC

A vállalat fő előnye az internetkapcsolat 1 napon belüli csatlakoztatása a kérelem benyújtásától számított 1 napon belül (a weboldalon vagy telefonon). 6 díjcsomag áll rendelkezésre 50-100 Mbps sebességgel a lakástulajdonosok számára. Az ár 150 és 650 rubel között mozog./hónap. A játékosoknak ajánlott az “In the Game” csomagot választani, amely az “otthoni internet” és a “TTC Play” szolgáltatások kombinációja!”(hozzáférés a távoli játékszerverhez). Szintén van egy változat a magánszektor lakosainak hálózatához való csatlakozásra 799 rubelért./hónap. Az ügyfelek megjegyzik a kapcsolat stabilitását és az esetleges hibák gyors javítását.

Jövedelmezőbbnek tekinthető az internet és az interaktív televízió közös kapcsolata. 4 tarifa közül választhat azonos csatlakozási sebességgel (100 Mbit/s) és 130 vagy 163 csatornával. Az első és a második opció közötti árkülönbség 100 rubel. A TTC fontos előnye, hogy a berendezéseket nem lízingelik az ügyfélnek, hanem részletfizetés után teljes egészében az ügyfél tulajdonába kerülnek. A hagyományos Wi-Fi routerek és set-top boxok mellett az ügyfelek a Smart/Apple TV technológiával ellátott streaming médialejátszókat is élvezhetik, amelyek lehetővé teszik a különböző online szolgáltatások integrálását a TV-be.

A bónuszprogram segít a kifizetések megtakarításában. Az ügyfelek megjegyzik a Személyi szekrényben található fizetési formák sokféleségét (e-pénz, bankkártyák), a minőségi szolgáltatást és a tarifák megfizethető árát. Az üvegszálas kábeleknek köszönhetően a csatlakozóvonal kapacitása 3,4 Tbit/s, ami gyors és stabil internetkapcsolatot garantál.

MTS

Értékelés: 4.8

MTS

A szolgáltató otthoni és mobilinternet- és interaktív TV-szolgáltatásokat nyújt a krasznodari lakosoknak. Egy webhelyen ellenőrizni lehet a kapcsolat lehetőségét az adott címen. A vállalat számos díjcsomagot (17) kínál a lakások és magánházak tulajdonosai számára 5, 100 és 500 Mbit/sec csatlakozási sebességgel. Az előző szolgáltatóval ellentétben a Wi-Fi routerhez nincs részletfizetés. 60 rubelért bérelhető./mes. A 184 csatornából 44-et HD-ben sugároznak. A tarifa ára 500 és 900 RUB között változik./hónap.

Olvasson tovább  12 legjobb részletfizetési hitelkártyák

A vásárlókat számos promóciós ajánlat vonzza, amelyek feltételei egy külön szekcióban vagy a honlap kezdőlapján találhatók. Az automatikus fizetési szolgáltatás választásával 6 hónapon keresztül 10% kedvezményt kap a havidíjból., és 5% kerül vissza a bónusz számlára. Online tanácsadó segít megoldani minden kérdést. A műszaki támogató szolgálat gyorsan megoldja az esetleges problémákat. A mobilkapcsolatot tartalmazó csomagot választva az ügyfelek 1200 vagy 2500 ingyenes percet, korlátlan internetet kapnak.

Telefonos kapcsolattartási kérelmet hagyhat a forródróton, vagy kitölthet egy visszahívási űrlapot. Egy szakember 2 percen belül felveszi Önnel a kapcsolatot. A felhasználók szerint az internet jól működik, nincsenek hibák, és a telepítők is jól működnek. Néhányan panaszkodnak hirtelen sebességcsökkenésre, de általában 20-30 perc után visszatérnek a normális szintre.

Kubtel

Értékelés: 4.7

Kubtel

A szolgáltató komplex távközlési szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek a legmodernebb technológiák alapján. Jelenleg a vállalat Krasznodar néhány területén működik, de stabil kapcsolatot és nagy letöltési sebességet garantál. A szolgáltató tarifáinak listája nem hosszú. Internet sebességgel akár 100 Mbit / s lehet csatlakoztatni 500 rubelért./hónap. Így a router ingyenesen telepíthető, de a statikus IP-cím beállításához 300 rubelt kell fizetni. Ha a csatlakozás magánszektorban történik, az előfizetői díj 390 rubellel nő./mes.

Az interaktív TV rajongók számára van egy alap alap csomag 150 csatornával 189 rubelért./mes. és 4 további csomagot (Instant filmek, megogo, Match! Premier és Match! Futball). Az ügyfelek bármilyen eszközön megnézhetik kedvenc filmjeiket vagy tévéműsoraikat. Megjegyzik az alkalmazás felhasználóbarát kezelőfelületét, a könnyű navigációt. 3 készülék egyidejű használatának lehetősége bármelyik tarifa tartalmazza. Pótlólagos fizetéssel (89 RUB./hónap.) a szolgáltatás további 2 eszközre terjed ki.

Az alkalmazottak még a jelentkezés napján is csatlakozhatnak az internethez. A pluszok közé tartozik a különböző fizetési formák (bankkártya, elektronikus pénztárca, mobiltelefon), a problémás kérdések gyors megoldása, a személyzet udvariassága, az éjjel-nappal működő technikai támogatás. A felhasználói visszajelzések elemzése a céget a 3. helyre sorolta a legjobb szolgáltatók között Krasznodarban.

Sumtel

Értékelés: 4.6

Sumtel

Szövetségi üzemeltető 2005 óta csatlakozik. A vállalat nem csak külön internetkapcsolatot biztosít 50-100 Mbit/s sebességgel vagy TV-t, hanem közös csomagajánlatot is. Az oldal segítséget nyújt a lakás, magánház vagy iroda számára legkedvezőbb lehetőség kiválasztásában, amely figyelembe veszi a lehetséges fizetési árat, a Wi-Fi router ingyenes biztosítását. Az internetdíjak 300 és 600 RUB között mozognak./mesh., TV – 147-380 RUB./hónap.

Olvasson tovább  A 12 legjobb jövedelemigazolás nélküli hitelkártya

Csomagok a legjobb feltételekkel 345 és 690 rubel közötti áron./mes. Minden csomag 100 Mbps sebességű internetet és 159 interaktív TV-csatornát tartalmaz. A csatlakozás, a router és a set-top box beállítása ingyenes. Fizetés 105 rubel összegben. csak akkor kerül felszámításra, ha statikus IP-címre van szükség. A csatlakozási kérelmeket online vagy telefonon lehet benyújtani. Ezen a számon az előfizető előzetes konzultációt kaphat bármely tarifáról.

A szolgáltató fő előnyei közé tartozik a huszonnégy órás technikai támogatás, a stabil sebesség, a szolgáltatás magas minősége, a szolgáltatások alacsony költsége. A felhasználók több mint 95%-a hagy pozitív visszajelzést a vállalat munkájáról.

Beeline

Értékelés: 4.5

Beeline

A szolgáltató számos promóciós ajánlattal és alacsony árú szolgáltatásokkal vonzza az ügyfeleket, amelyek közé tartozik az otthoni internet, a mobilkommunikáció és az interaktív televíziózás. A weboldalon 9 díjszabás található. Az áruk 450 és 1600 rubel között mozog./mes. Egyes tervek időszakosan 50%-os kedvezményt kínálnak 1 vagy 2 hónapra. csatlakoztatáskor. Ha csak internetre van szüksége, akkor 3 különböző sebességű csomag közül választhat: 50, 100 és 300 Mbit/s.

Az online filmek szerelmesei 6 tarifa közül választhatnak 1 közül. Az ár az internet sebességétől (100-500 Mbps), a csatornák számától (120, 162 és 183) függ. A mobil csomagok 1300, 2000 vagy 3000 percet biztosítanak./hónap., Korlátlan mobilinternet, valamint 300 vagy 500 sms. A legdrágább lehetőségek közé tartozik a Wi-Fi router bérlése, a többi tarifa 150 rubel./hónap.

Az ügyfelek ingyenes konzultációt rendelhetnek egy menedzserrel, ha bármilyen kérdésük van. A szolgáltató előnyei közé tartozik az automatikus fizetés beállításának lehetősége egy magán irodában, a telepítés időpontjának megválasztása, az internet 90 napos blokkolása, a nagy sebességű terjesztés. Fizetés bankkártyával vagy mobilszámláról.

A fent említett szolgáltatók vezető pozíciói a minősítésekben a jó szolgáltatásminőségnek, a megfizethető ár és a nagy sebességű internet kombinációjának köszönhetőek. A TTC és a Sumtel szolgáltatási költségei a legalacsonyabbak. MTS és verte más szolgáltatók sebességével az internet és a különböző tarifa tervek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: