Moszkva 14 legjobb uszodája

A medence ideális hely azoknak, akik szeretnek úszni, télen és nyáron egyaránt. Moszkvában minden ízlésnek van medencéje – úszhat, megtanulhat úszni, vízi aerobikozhat és napozhat is. Sokan közülük a fitneszközpontok, sport- és rekreációs központok területén találhatók, ami kiterjeszti a szolgáltatások körét, és lehetővé teszi, hogy több élvezetet kapjon egy helyen.

Amit a medence látogatásakor tudni kell?

 1. Segítség.Szinte minden medence orvosi igazolást igényel. Egyes medencékben, például a Sirályban, a helyszínen is kaphat igazolást.
 2. Menetrend. A legtöbb medencének, különösen a fitneszközpontokban lévő medencéknek, szigorú menetrendje van. Az edzéseket és edzésórákat leggyakrabban napközben tartják, így a bérlettulajdonosok reggeli vagy esti foglalkozásokra számíthatnak.
 3. Profilaxis. Nyáron szinte minden uszoda zárva tart karbantartási munkálatok miatt.
 4. Képzés és coaching.Szinte minden uszoda rendelkezik úszóiskolával mind a felnőttek, mind a gyermekek számára.

A legjobb medencék Moszkvában

Jelölés székhely név értékelés
Moszkva legjobb medencéinek értékelése 1 Wellness Club Nebo 5.0
2 Ritz Carlton 4.9
3 Barvikha Hotel Spa 4.9
4 Sirály 4.8
5 Olimpiai 4.7
6 Atlant 4.7
7 FITNESS KLUB 4.7
8 Világklasszis vörös oldal 4.7
9 Luzsnyiki nyári vízi komplexum 4.7
10 Úszómedence az evezős csatorna komplexumban Krjlatszkojében 4.6
11 A Moszkvai Állami Műszaki Egyetem (PKU) “Egyetem” nevű uszodája K. . Razumovskogo 4.5
12 Trud edző- és sportközpont 4.4
13 Pioneer 4.3
14 Zebra 4.2

Heaven Wellness Club

Értékelés: 5.0

VELLESS CLUB

A NEBO Wellness Club medencéje egy innovatív technológián alapuló létesítmény, 140 tonna vízzel és 260 méteres magassággal. “Európa legmagasabb úszómedencéje” státuszával a Sky club medencéje a listánk élén áll. Az úszómedence a Federation Towerben található, amely 2 épületből áll. Részben irodák és lakások foglalják el. A wellnessközpontban a medencén kívül fitneszközpont, fitneszmenüvel rendelkező étterem, spa, hammam és még sok más is található.

A legmagasabb úszómedencét a Myrtha technológiával építették meg. Hidromasszázs- és strandrészleggel, vízeséssel és még napozási lehetőséggel is rendelkezik a mesterséges nap alatt

a svéd Suntech vállalat által. A medencéhez egy zöld terület tartozik, élő növényfallal és a padlót természetes teakfa borítja. Összességében a látogatók szeretik az előkelő szolgáltatást és a 25. emeletről nyíló panorámát.

A medencetér panorámaablakokkal és átlátszó tetővel rendelkezik, ami olyan hatást kelt, mintha a tengerparton lennénk. A Moszkva legmagasabb uszodájában tett látogatás költségét az egyedisége indokolja. Egyetlen munkamenetért 10000 p., egy bérlet 260 ezer forintba fog kerülni. .

 1. Telefon:+7 (499) 500-50-80
 2. Cím: Moszkva, Presznyenszkaja Naberezsnaja 12, 61. emelet; West Tower
 3. Weboldal:

Ritz Carlton

Értékelés: 4.9

RITZ CARLTON.webp

Egy másik luxusmedence, amely Swarovski kövekkel, világos márvánnyal, csiszolt wenge fával és Bisazza üvegmozaikkal csillog, a második helyet foglalja el szakértői rangsorunkban.

Közvetlenül a Ritz-Carlton Hotelben található, a fürdő területén. Maga a medence nem alkalmas hosszú úszásra, de a spa kezelések után lehetőség van egy pihentető áztatásra, amit a vendégek különösen nagyra értékelnek.

A víz hőmérséklete elég kényelmes – 28 fok. A Ritz Carlton Hotel Spa medencéjén kívül élvezheti a jacuzzit, a kvarc gőzkamrákat, a szaunát, majd megmártózhat a jégkútban, vagy szépségápolási kezelésen vehet részt. Szépségszalon, ESPA üzlet, fitneszközpont és spa kávézó is található. Egy ülés költsége – 5000 r, éves bérlet – 150 ezer. .

 1. Cím: Moszkva, ul. Tverskaya str. 3
 2. Tel: +7(495)225-88-88-88
 3. Weboldal:
Olvasson tovább  10 A legjobb orosz MTPL biztosítótársaságok Moszkvában

Barvikha Hotel Spa

Értékelés: 4.9

BARVIKHA HOTEL SPA

A Barvikha Hotel Spa úszómedencéje az egyik legszebb és legdrágább. Rangsorunkban a tiszteletreméltó harmadik helyet kapta. A létesítmény egy prémium aqua zóna, és a vendégek által magasra értékelt. A vélemények azt mutatják, hogy a vásárlók elégedettek voltak a Barvikha-ban töltött nyaralásukkal. Sokan szeretik a luxus berendezést és dekorációt – a medence lágy, visszafogott megvilágítású, természetes fából és kőből készült, a falakon át a kavicsokon átfolyó vízfolyamokkal, amelyek további pihentető hatást keltenek.

Személyi edzés is elérhető, és a gyerekek 2 éves kortól első osztályú úszómesterektől kaphatnak oktatást. A teljes vizes területet bérelheti beltéri ünnepségre is. A medencén kívül a vendégek a fitnesztermet és a szaunát is igénybe vehetik. Egy ülésért 4500 r-t kell fizetnie., Az éves tagság 150 ezer. .

 1. Cím: Moszkva, Rublevo-Uspenskoe autópálya, v. 114/3
 2. Telefon: +7(495)225-94-74
 3. Weboldal:

A sirály

Értékelés: 4.8

Chaika

A főváros szívében fekvő Chaika medence különösen népszerű a Moszkva látogatói és lakói körében. Ezért a negyedik helyre helyeztük a minősítésben. A vendégek az év bármely szakában élvezhetik a kényelmes fürdőzést, köszönhetően a működő német rendszernek, amely tisztítja a vizet és kellemes, 28 fokos hőmérsékletet tart fenn.

A medence 50 méter hosszú, így az egész család vagy baráti társaságok számára elegendő hely áll rendelkezésre. A felnőttek és a gyermekek számára is számos tevékenységet kínálnak. A gyermekeket 3 éves kortól lehet ide hozni, hogy megtanuljanak úszni. Klubkártyák a hűséges ügyfelek számára. Sok látogatónak különösen tetszik, hogy az uszodában orvos van szolgálatban, aki orvosi igazolást állít ki, ha Ön nem rendelkezik ilyennel. A látogatás költsége egy ülésszakra – 1500 r., Időkorlátozás nélkül, tornaterem és csoportos edzések lehetőségével.

 1. Cím: 3 Turcsaninov Lane, 1. épület, Moszkva
 2. Telefon: +7(495)246-13-44
 3. Weboldal: chayka-

Olimpiai

Értékelés: 4.7

OLYMPIA.webp

Az olimpiai uszodát, Moszkva egyik első uszodáját az 1980-as évek olimpiájára építették., A toplista ötödik helyét foglalja el. A komplexumban 3 medence található – 25 méter hosszú a búvárkodáshoz és két 50 méteres a sportúszáshoz.

Azok, akik szeretnék megtanulni a professzionális búvárkodás lehet jelentkezni egy speciális szakasz, a képzés a medencében egy külön teremben van. Egyes látogatók a víz magas klórtartalmára panaszkodnak. A látogatottság tekintetében azonban az Olimpijszkij az élen jár, évente több mint 2 millió látogatóval. ember. Ugyanakkor a vendégek nagyra értékelik a kedvező árú medencét. Így például egy úszás a gyermekek számára 260 p. Egyébként ez a hely a legjobb edzői csapattal rendelkezik. A látogatás ára, a foglalkozástól függően, 300 – 450 p.

 1. Cím: 16 Olimpiysky Prospekt, Bldg. 1
 2. Telefon: +7(495)786-33-33
 3. Honlap: o

Atlant

Értékelés: 4.7

ATLANT.webp

Moszkva egyetlen tiszta tengervízzel rendelkező uszodája a hatodik helyen áll a minősítésben. A medence 25 méter hosszú, 5 sávos, különböző mélységű (1 és 5 méter között), lehetővé téve a merülést. Itt még búvárkodni is megtanulhatsz tapasztalt oktatókkal, és tanúsítványt is kaphatsz.

Az “Atlant” medencében a víz egyedülálló tisztítórendszeren megy keresztül. Először a szűrőrendszerbe kerül, majd átmegy a fertőtlenítő részen, ahol elektrolízissel fertőtlenítik. Gyermekek számára úszótanfolyamok indulnak, a klub pedig vízi aerobikórákat kínál terhes nőknek. A látogatók a komplexumban található 3 szaunában gőzfürdőzhetnek. Az uszodalátogatók nem kedvelik a vízben lévő nagy mennyiségű klórt és a tagság magas költségeit. Egyetlen látogatásért körülbelül 2000 rubelt kell fizetnie., nincs időkorlát, és minden csoportos órán részt vehetsz.

 1. Cím: Moszkva, ul. Talalikhina str. 28
 2. Telefon: +7(495)671-73-70
 3. weboldal:

FITNESS KLUB ÚSZÁS

Értékelés: 4.7

FITNESS KLUB ÚSZÁS.webp

A Sztoljarnij utcai fitneszklub medencével a hetedik helyre kerültünk a minősítésben. A SWIM egy 25 méteres, 4 sávos sportmedencét kínál modern vízkezelő és szűrőrendszerrel. Az uszodalátogatás feljogosít a szauna és a fitneszeszközök használatára. A klub a nap 24 órájában nyitva tart.

A SWIM klub az úszómedence mellett kozmetikus és masszőr szolgáltatásait, testformáló termet, szoláriumot, szépségszalont és fitneszkávézót is kínál. A rendszeres látogatók azonban arra panaszkodnak, hogy a klub közelében fizetős parkolást vezettek be, ami kényelmetlenül járhatóvá tette a parkolást. A klub látogatói jegyekkel és bérletekkel egyaránt nyitva áll. Az éves bérlet körülbelül 40 ezer rubelbe kerül. ., félévente, illetve körülbelül 20 ezer. A klub rendszeresen tart promóciókat is, akár 40%-os kedvezményekkel. A központ egy klubkártya-rendszert is működtet vonzó feltételekkel.

 1. Cím: Moszkva, Stolyarny per. 3, blokk. 2.
 2. Telefonok: +7 495 220-27-67, +7 495 721-06-40, +7 903 721-06-40
 3. Weboldal:

Világszínvonalú vörös oldal

Értékelés: 4.7

VILÁGKLÁBOS VÖRÖS OLDAL.webp

A World Class Red Side egy új klub, amely 2019 májusában nyílik a RedSide lakótelepen. A klub több mint 5000 m2 alapterülettel rendelkezik. Az uszodakomplexum több medencét foglal magában: 45 m hosszú sportmedence, külön aquafitnesz részleggel, változó mélységgel (1,2-1,8 m); gyermekmedence speciális “hőszobával” (gyermekszauna). A komplexum kiterjedt relaxációs területtel is büszkélkedhet, ahol jakuzzi és szaunakomplexum található, többek között hammam, gyógynövényes szauna és finn szauna. Szakértőink a World Class Red Side-ot a nyolcadik helyre sorolták az értékelésben.

A főmedence 3 sávos, változó mélységű és egy rajtblokkal ellátott medencével rendelkezik. Van egy ülősarok is napozóágyakkal a vizes zónában. A klub ügyfelei elégedettek a szolgáltatással és az új felújítással, leginkább a parkolás nehézségei miatt aggódnak: a szabad hely megtalálása 30-40 percet is eltölthet. Ráadásul a klubban csak 50 parkolóhely van, és ennél jóval több az autójukat leparkolni kívánók száma. Az éves tagság (klubkártya) költsége átlagosan 150 ezer.

 1. Cím: ul. Szergej Makejeva utca 9, épület 5 m
 2. Telefon: +7 (495) 788-00-00-00
 3. Oldal: különleges.

Luzsnyiki nyári vízi komplexum

Értékelés: 4.7

Luzsnyiki nyári vízi sportkomplexum

A Luzsnyiki szabadtéri medence, amely csak a nyári szezonban működik, a kilencedik a rangsorban. A medence csak a nyári szezonban van nyitva. A vízi komplexum 2 medencével rendelkezik – 50 m hosszú sportmedence és egy kis medence (21×10 m) – családi pihenésre a gyerekekkel a víz melletti nyugágyakon. Élelmiszerudvar, friss bár és játszótér is rendelkezésre áll.

A látogatók szerint hétvégén a Luzsnyikiben túl sok a látogató, ezért jobb, ha reggel jönnek. Egyébként valószínűleg ez az egyetlen medence, ahol nincs szükség orvosi igazolásra. Egyetlen úszásért az ügyfélnek 800 és 5000 r között kell fizetnie. Kedvezmények a kiváltságos kategóriák számára.

 1. Cím: Moszkva, ul. Luzsnyiki, d. 24
 2. Telefon: +7(495)637-07-97
 3. weboldal: aqua-

Úszómedence az evezős csatorna komplexumban Krylatskoe-ben

Értékelés: 4.6

Az evezős csatorna uszodakomplexuma Krylatskoe-ban.jpeg

A 2018 elején, az Evezős csatorna komplexum rekonstrukciójának részeként a Krilátkában megnyitott, modern technikai berendezésekkel felszerelt medence a tizedik helyre esik. Az uszoda egy sport- és wellness-komplexumon belül működik, amelyhez edzőterem, orvosi központ, szaunák és török hamam is tartozik. Az épületben, ahol a medence található, egy tornaterem is található. Az uszodában hagyományosan működik egy úszóiskola a gyermekek számára 4 éves korig.

A komplexumban több medence található az első emeleten, egy felnőtt medence (25x16m), egy gyermekmedence (10x6m) és egy terem a “száraz úszáshoz”. A víz Krylatskoe-ban 3-fázisú kezelésen megy keresztül – ultraibolya sugárzás, Kripsol márkájú kvarcszűrők, savasságszabályozók. A víz összesen 7 alkalommal cserélődik 24 óra alatt. A látogatók panaszkodnak, hogy csak készpénzzel lehet fizetni, és a foglalkozások 40 percig tartanak. Az egy alkalom ára 300-400 rubel között mozog., Bérletet is lehet vásárolni 2-4 ezer dollárért. .

 1. Cím: Moszkva, ul. 2, Krylatskaya st. “Krylatskoe
 2. Telefon: 8 (495) 131-07- 32
 3. Weboldal:assejn

Egyetemi uszoda az MGUTU-ban K.G. Razumovsky után. . Razumovsky

Értékelés: 4.5

Az egyetemi uszoda a K.G. Razumovszkij Moszkvai Állami Műszaki Egyetemen (PKU).webp

Az “Egyetem” uszoda, amely a fitneszközpont alapján működik, szakértőink a tizenegyedik helyre helyezték a minősítésben. A medence rozsdamentes acélmedencével rendelkezik, és 25x11x2 méteres. A medence vize ionizált. A Sport- és Szabadidőközpontban tornaterem, öltözők és rekreációs létesítmények is rendelkezésre állnak.

Az uszoda épülete meglehetősen új és tágas, magas mennyezettel és nagy ablakokkal, így nappal sok fényt kapunk. Az “Egyetemen” úszásoktatás gyerekeknek és felnőtteknek tapasztalt edzők által. Rendszerint minden órát beütemeznek, de a látogatók mégis panaszkodnak, hogy gyakran előfordulnak késések. A fizetés terminálon keresztül történhet. A látogatás költsége 400 rubel, a 10 látogatásra szóló előfizetés 3500 rubelbe kerül.

 1. Cím: Moszkva, ul. 71 Zemlyanoy Val St. 2, st. “Taganskaya Koltsevaya
 2. Telefon: 8 (495) 915-49-14
 3. Weboldal:

  ool

Trud edző- és sportközpont

Értékelés: 4.4

Trud edző- és sportközpont 1.webp

Az 1980-as olimpiára épült és 2016-ban felújított Trud sportkomplexum a tizenkettedik helyen áll a rangsorban. A komplexumban egy 50 méteres úszómedence és egy 25 méteres ugrómedence található. 2 gyermekmedence is van. Több tornaterem, tornaterem a torna, koreográfia és aerobic, lőtér az SC “Trud”.

Az uszodákban hagyományosan úszóiskolák működnek 5-7 éves korú gyermekek számára, a felnőttek pedig búvárkodni vagy aqua aerobicot tanulhatnak. Sok látogató nem örül annak, hogy az öltözőben mindig van egy alkalmazott, valószínűleg azért, mert az olimpiai iskolák itt edzenek. A vendégek is használhatják a medencét, de csak szigorúan meghatározott órákban. A részvételhez bérletet kell vásárolni. A “Trud” medence egyszeri látogatása nem elérhető, de 3 hónapra szóló bérletet vásárolhat (10 ezer rubel). .), 6 hónap (13 ezer).R) és 12 m. (179000 ths. .)

 1. Cím: Moszkva, Varshavskoe sh., 14, pp. 1, st. MCC “Verkhniye Kotly”
 2. Telefon: +7 (495) 954-92-80
 3. Weboldal: Pooltrud.rf

Pioneer

Értékelés: 4.3

Pioneer.webp

A rangsor tizenharmadik lépcsőfokát a “Pioneer” uszoda foglalja el, amely a szovjet időkből maradt, de jól javítva. A “Pioneer” egy lakónegyedben található, a Svobody állomás közelében. Leninsky Prospekt metróállomás. A medence csak bérlettel működik, egyszeri látogatásra nincs lehetőség. Az úszómedence 6 sávos, 25 m hosszú és 13,8 m széles, a mélysége 1,25 és 3,95 m között változik.

A medenceépület nagy ablakokkal és rengeteg természetes fénnyel rendelkezik. Az öltözők jó állapotban vannak. Egy ülés 45 percig tart. A vizet klórozzák és ultraibolya fénnyel fertőtlenítik. Háziorvosi igazolásra van szükség. A “Pioneer” uszoda úszótanulási, sport- és szabadidős tevékenységekre alkalmas szakaszokkal és iskolákkal rendelkezik. De a felülvizsgálatok azt mutatták, hogy a felnőttek számára nem könnyű bejutni a medencébe – a legtöbbször a gyerekeket ott tanítják. Az egyetlen bérlet ára 350 rubel, ha 3 ülésből vásárol.

 1. Cím: Moszkva, ul. Fotieva, 16, Bldg. 2, st. “Egyetem”, “Vorobyovy Gory”, “Vorobyovy Gory
 2. Telefon: (499) 137-73-88

Zebra

Értékelés: 4.2

Zebra

A Zebra, a Moszkva számos részén tágas medencékkel rendelkező fitneszklubok lánca a tizennegyedik helyen áll a top tízben. Három medence áll rendelkezésre: egy 25 méteres főmedence, egy 15×5 méteres tini medence és egy 8×5 méteres gyermekmedence, amely 4-7 éves korú gyermekeknek készült.

Nincsenek egyszeri látogatások, előfizetést kell vásárolnia, amely megnyitja az ajtót a lánc összes helyiségébe, és lehetővé teszi a csoportos órák, a fitneszterem és a szauna látogatását. A véleményekből ítélve a Zebra Klubok jól működnek, mindenki a saját kedvére úszhat, anélkül, hogy zavarná egymást. Tapasztalt oktatók tanítanak mindenkit úszni, gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A medence egyébként egész nap és éjjel nyitva van. Egy éves klubkártya ára 13000 és 30000 p között van.

 1. Cím: Moszkva, ul. Akademika Koroleva, bldg. 13, pp. 5
 2. Telefon: +7(495)003-90-39
 3. Weboldal:
Olvasson tovább  Oroszország 11 legjobb modellügynöksége
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: