12 legjobb tánciskola itt: Moszkva

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem útmutató a vásárláshoz. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakértővel.

Moszkvában több mint 250 tánciskola kínál tanfolyamokat felnőtteknek és gyerekeknek, különböző képzési szintekkel. Kiválasztottunk 12 legjobb stúdiót, ahol nemcsak orosz balettet, hanem modern break táncot is tanítanak.

A legjobb tánciskolák Moszkva városában

Jelölés székhely Tánciskola értékelés
A legjobb klasszikus tánciskolák Moszkva városában 1 Klasszikus balettiskola P. Korogodskogo 5.0
2 Vitaly Surma tánciskolája 4.9
3 Gediminas Taranda Balett Akadémia 4.8
4 Egor Simachev Balett Stúdió 4.7
A legjobb modern tánciskolák Moszkva városában 1 DriveDance 5.0
2 CEH 4.9
3 New York 4.8
4 Tánciskola Victoria Kharitonova 4.7
A legjobb tánciskolák Moszkvában a gyermekek számára 1 Színész 5.0
2 Gulliver 4.9
3 TODES 4.8
4 Marte 4.7

A legjobb klasszikus tánciskolák Moszkvában

Az első kategóriába olyan iskolák tartoznak, amelyek gyermekeket és felnőtteket tanítanak, például klasszikus balettet, keringőt, tangót és társastáncot.

P. Korogododsky Klasszikus Balett Stúdió Iskola. Korogodskogo

Értékelés: 5.0

P. Korogodszkij Klasszikus Balettiskola

Vezető helyet a rangsorban adtunk Peter Korogodsky iskola. 1999-ben alapították. Segítenek a muzikalitás fejlesztésében és a balett-tánc alapjainak megtanításában. 40 éves korig várjuk a diákokat. A képzések összetettségükben különböznek. Tágas, világos termek, amelyek tükrökkel vannak felszerelve. A leckéket tapasztalt kísérő tanítja. Tűsarokcipő és balettcipő kapható az iskolában. A csoportok létszámát nem korlátozzák, így néha szűkös lehet.

Minden lecke egy mesterkurzus. A tanárok minden tanulóval szemben egyéni megközelítést alkalmaznak. Az órákat élőzenére tartják. Egy próbaóra 700 rubelbe kerül, egy 8 alkalomra szóló bérlet pedig 4800 rubelbe. Egy egyéni leckéért 3000 rubelt kell fizetnie. Élvezi a gyönyörű webhelyet könnyű navigációval. Itt tájékozódhat az árakról, menetrendekről és hírekről. Cím: Coroogodskogo Ltd. Moszkva, Bolshaya Dmitrovka 17. Telefonszám: 7495-647-6797.

Vitaly Surma tánciskolája

Értékelés: 4.9

Vitaly Surma Tánciskola

Második helyezést ért el a tánciskola, amely büszkén viseli a Társastánc Európa-bajnok nevét. Vitaly Surma profi táncos, koreográfus, WDC nemzetközi zsűritag és edző. Ő koreografálta Arthur Pirozhkov “Got Me” című dalának klipjét. Minden moszkvai lakosnak lehetősége van arra, hogy teljesen ingyen jelentkezzen egy próbaórára az Európa-bajnoknál. Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti az iskola honlapján található jelentkezési lapot.

A táncstúdióban olyan táncórákat kínálnak, mint a keringő, tangó, szamba, rumba, salsa, bachata. A 8 osztályra szóló előfizetés ára 3100 rubel. Ezek valószínűleg a legjobb árak a fővárosban. Az interneten rengeteg pozitív visszajelzés található. A társastánc stúdiót tágas termei, barátságos és figyelmes tanárai miatt dicsérik. Cím: Moszkva, Predtechensky Lane 1\2 8. Moszkva, pr. Cím: 7916-474-6670, Mira utca 84. (VDNKh Ház).

Gediminas Taranda Balett Akadémia

Értékelés: 4.8

Gediminas Taranda Balett Akadémia

A Gediminas Taranda Balettakadémia Oroszország egyik vezető balettiskolája. Taranda 3 irányban dolgozik: gyermek balettiskola, balettstúdió felnőtteknek, body-balett. Különböző szintű képzettségű fiatalokat tanítanak – a kezdőktől a pályafutásukat megszakító, de korábban hivatásszerűen táncoló művészekig. Az iskola indulása óta több mint 700 diák. A városban 7 fiók van. Ez nem segíthet, de kérjük. A stúdió előnyei közé tartozik az egyéni megközelítés és a lehetőség, hogy tapasztalt táncosok mellett részt vehessenek nagyobb produkciókban. Különös figyelmet fordítanak a cselekvésre.

Olvasson tovább  12 legjobb betéti kártyák az egyenleg kamatozásával

Az általános tanterv neves táncosok és tanárok tapasztalatain alapul. Az iskola szilárd alapokat ad ahhoz, hogy felnőj a nemzetközi színtérre. A hangsúly a gyakorlaton van. A tanulók állandóan külföldön szerepelnek. Az iskola fennállása alatt a Balett Akadémia gyermekei ellátogattak Kínába, Portugáliába, Finnországba, Franciaországba és számos más országba. Telefon: 7925-479-0390. Cím: karet Ryad. Moszkva, Maly Predtechensky Lane 1\2.

Egor Simachev Balett Stúdió

Értékelés: 4.7

Jegor Szimacsev Balett Stúdió

A Bolsoj balett szólistája, Jegor Szimacsev iskolája teszi teljessé a kategóriát. A műhely csoportos és magánórákat kínál speciálisan kifejlesztett módszerekkel. A gyakorlatok között szerepel koreográfia, zenei ritmika, plastik, ugrások és improvizáció, gimnasztika és nyújtás. A szülők véleménye alapján az iskolában gyermekeik megtanulják a klasszikus koreográfia alapjait, és belülről ismerkednek meg a színház világával. Figyelmeztetnek, hogy fizikailag nem lesz könnyű, még sok felnőtt sincs felkészülve arra, hogy időt és energiát fektessen az előadásokra és a táncszámokra való felkészülésbe. Az eredmény azonban megéri.

A Balettműhelynek több fiókja is van a városban. Vegye figyelembe, hogy a Presnya csarnok túl kicsi. A hátrányok a díjak lenyűgöző listája. Az előfizetések árai itt magasabbak, mint más intézményekben, különösen ha figyelembe vesszük, hogy a tanórák csak 45 percig tartanak. Tehát a “Balettműhelyről” szóló vélemények meglehetősen ellentmondásosak. Telefon: 7495-647-6611. Cím: 3a, Bangkok. Moszkva, Karetnyi Ryad Street, 3c7

A legjobb modern tánciskolák Moszkva városában

A második kategóriában olyan iskolákat találunk, amelyek modern táncstílusokat kínálnak. Ide tartozik a go-go, a hip-hop, a jazz, a breakdance és sok más stílus.

DriveDance

Értékelés: 5.0

DriveDance

Azok számára, akik rövid távon szeretnének modern táncot tanulni a DriveDance stúdióban. Hip hop, house, breakdance és jazz funk gyakorolják itt. Ismert európai koreográfusok dolgoznak a stúdióban. Készen állnak arra, hogy megosszák a tanulókkal a tánc élményét és zsetonjait. A látogatókat egy 170 négyzetméteres, hatalmas, kényelmes csarnokfelület várja. . Tükrök veszik körül, amelyek lehetővé teszik, hogy minden mozdulatát figyelje.

A csoportok 15-20 főből állnak. Az órákat délelőtt, délután és este tartják. Egyéni órák foglalhatók. Így mindenki megtalálja a saját órarendjének megfelelő órát az órákra. A pluszok közé tartozik a tágas öltöző, a hajszárító, a samponok és a törölközők elérhetősége. A próbalecke csak 900 rubelbe kerül. Szerezzen saját klubkártyát, vagy ajándékozzon ajándékutalványt egy közeli barátjának. A tánciskolában a DriveDance mindig akciókat és kedvezményeket kínál. Óránként 15 órát kaphat 23900 rubelért 26900 rubel helyett. Cím: cel. Moszkva, 3-ya. Yamsky Polya Street, 2. Telefon: 7495-477-96-37.

CEH

Értékelés: 4.9

CEH

A CEC tánciskola története 1998-ban kezdődik, amikor is létrejött az első orosz internetes oldal, amely a professzionális kortárs táncos közösségnek szólt. Ma a CEH felnőtteknek és gyerekeknek is kínál órákat. Tanárai a kortárs tánc területén tevékenykedő táncosok és koreográfusok. Ők díjnyertes koreográfusok. A hallgatók képzési szintjük szerint három csoportba vannak osztva. A fő területek: kortárs tánc, testkondicionálás / stretching, kortárs jazz.

Olvasson tovább  6 legjobb fodrászat online üzletek

A CECH stúdió két emeletet foglal magában tágas termekkel. Ezeket egy bárral ellátott folyosó köti össze. A mosdók, zuhanyzók és öltözők minden blokkban rendelkezésre állnak. Ingyenes wi-fi elérhető. Az iskola előnyei közé tartozik az épület kényelmes elhelyezkedése és az osztályok egyedi programjai. Dicséret az érzékeny tanárokért és a barátságos légkörért. Az iskola honlapján található információk szerint csak készpénzzel lehet fizetni. A tagság kezdőknek 2000 rubelbe kerül. A pénz nem téríthető vissza. Nem kell havi bérletet vásárolnia. Fizethet egyszeri leckékért. Cím: g. Moszkva, Lovaglás, 24. Telefon: 7495-221-07-57.

New York

Értékelés: 4.8

New York

A következő a listán a New York Dance School, amelyet a ssian 2014-ben a legjobbnak választott.Díjak. A főváros legtapasztaltabb tanárai közül néhányan itt dolgoznak. Az órákat nagy termekben tartják, gyönyörű kilátással a természetre. Három tágas, nagy belmagasságú stúdió modern szellőztető rendszerrel van felszerelve. A légkör és a környezet lehetővé teszi, hogy tökéletes kényelemben táncolhasson.

A New York School a következő táncstílusokat kínálja: sport, house és gimnasztika,
eak dance, hip-hop, vogue, body make. Egy lecke ára – 500 rubel felnőttek számára. Ezek a moszkvai iskolák számára teljesen megfelelő árak. Az előnyök között szerepel egy kényelmes társalgó ingyenes internettel, plazma TV-vel és hűtőszekrénnyel. Vannak negatív vélemények a kényelmetlen menetrendről és a szűkös öltözőkről. Figyelmünket a stúdió színes, könnyen navigálható információs oldala vonzotta. A vállalat forrásán megtalálhatóak az árak, az órarend és az iskola tanárai. Cím: város. Moszkva, pr. Elektrolit, 7. Telefon: 7499-391-0520.

Viktoria Kharitonova Tánciskola

Értékelés: 4.7

Victoria Kharitonova tánciskola

Az első fiók 2009-ben nyílt meg. Ma a Viktoria Kharitonova központnak 4 telephelye van a város különböző részein. Tágas tánctermek, öltözők és zuhanyzók, egyéni szőnyegek és zenei kíséret. A következő stílusokat kínáljuk: orientális tánc, Lady’s Style, Go-Go, Sexy R’n’B, hastánc. Az iskola megtanítja, hogyan kell kecsesen mozogni az esküvői tánc során. Itt gyakorolják a túlsúlytól való megszabadulás módszerét, és a függőágyakon való nyújtást tanítják.

Promóciók és különleges ajánlatok törzsvásárlóknak. Minimális ár egy előfizetés 8 osztályra – 4000 rubel. Egyetlen egyéni lecke 2500 rubelbe kerül. Készpénzzel vagy bankkártyával fizethet. A tánciskolával kapcsolatos visszajelzések összességében pozitívak. Dicsérik a figyelmes személyzetet, az udvarias adminisztrátorokat. A Viktoria Kharitonova központot sokan az egyik legjobbnak tartják a nyújtás területén. Egy erős csapat nyújtás tanároknak köszönhetően kiváló eredményeket érhetnek el. Negatív visszajelzések a magasabb jegyárak miatt. Ezért a félreértések elkerülése érdekében jobb, ha a fizetés kérdését előre megbeszéli a vezetőséggel. Cím: Tbiliszi. Moszkva, Masterkova, 4. Telefon: 8495-419-95-33.

A legjobb tánciskolák gyerekeknek Moszkvában

A harmadik kategóriában az iskolák érdemes megfontolni a szülők számára, akik szeretnék gyermeküket a táncszínpadon látni.

Színész

Értékelés: 5.0

Színész

Az utolsó jelölés az Akter gyermekbalettiskolával kezdődik, amely népi és klasszikus táncot tanít. Az órák heti 3 alkalommal 1,5 órán át tartanak. További színjátszó órák állnak rendelkezésre. Az iskolába már 3 éves kortól felveszik a gyermekeket. A ritmikus gimnasztikára 2 éves kortól lehet jelentkezni. A stúdió minden évadban beszámoló koncerteket tart, ahol a szülők láthatják gyermekeik eredményeit.

A balettstúdió célja, hogy a gyermeket már korán megismertesse a professzionális színpaddal. A színészhallgatók nem csak a fővárosi helyszíneken lépnek fel. Az iskola részt vesz a törökországi nemzetközi táncfesztiválon. A résztvevők más országokba utaznak, és európai tanárok mesterkurzusain vesznek részt. A vélemények alapján az iskolai órák elősegítik a gyermekek fizikai fejlődését, edzik a vestibuláris készüléket és ápolják a fegyelmet. A klasszikus táncórák a gyerekeknek 10 000 rubelbe kerülnek a szülőknek (havonta), a ritmikus gimnasztika órák pedig 6000 rubelbe. Telefon: 7903-585-86-68. Cím: r … Moszkva, Skakovaya, 3.

Olvasson tovább  9 legjobb manikűr és pedikűr iskola itt: Moszkva

Gulliver

Értékelés: 4.9

Gulliver

A Gulliver tánciskola feltárja minden tanuló egyéniségét, és sok élénk benyomást ad a gyerekeknek. Több mint 10 éve tanítanak itt 4 éves kortól. A fiúk és a lányok nyújtanak, táncolnak és megtanulják, hogyan tartsák a testtartásukat megfelelően. Az órák a klasszikus, pop és színpadi tánc elemeit tartalmazzák. A tánciskola a zenén és a testmozgásokon keresztül tanítja az önkifejezést. A Gulliver stúdió diákjai népszerű műsorokban, videoklipekben és reklámokban szerepelnek. A tanfolyam heti 3 x 2 órás órából áll. A honlapon található űrlap kitöltésével jelentkezhet próbaleckére.

A tanárok széleskörű művészeti tapasztalattal rendelkeznek. Felszabadítják a kreatív potenciált és fejlesztik minden gyermek egyéni képességeit. Ma az iskolában több mint 60 tehetséges gyermek tanul, akik évről évre fejlesztik képességeiket. Telefon: 7495-226-4487. Cím: Osh város, Kirgizisztán. Baltijszkaja utca 9, Moszkva.

TODES

Értékelés: 4.8

TODES

A Todes tánciskola több fiókteleppel rendelkezik a fővárosban. Így feliratkozhatsz arra, amelyik közelebb van az otthonodhoz. A stúdió a tapasztalatlan gyerekeket is felveszi, és bevezeti őket a népi, társas és balett táncokba. Az iskola tanulói fellépnek a városi koncerteken és bemutató rendezvényeken. Minden tanuló kiváló testkontrollra, önbizalomra, kecses járásra tesz szert. Érdemes figyelembe venni, hogy a jelmezek külön kell fizetni.

A visszajelzések szerint az iskola tágas, fényárban úszó, kellemes hangulatú teremmel rendelkezik. Dicsérje a tapasztalt tanárokat, akik megtanítják a gyerekeket, hogy kifejezzék magukat a táncban, fejlesszék természetes tehetségüket. A TODES tanítványai közül sokan híres táncosok lettek. Az órákat kényelmes időbeosztásban tartják. Vélemények az iskoláról Todes ellentmondásos. Sok szülő túlzónak találja a tandíjat. A tanulócsoportok elég nagyok, így a tanár nem tud minden egyes gyerekre odafigyelni. Cím: 9, Riga, Oroszország. Moszkva, Paveletskaya naberezhnaya, 2. Telefon: 74965-405-4040.

Marte

Értékelés: 4.7

Marte

Befejezi a Marte minősítő iskolát, amely különböző területeken kínál képzést: társastánc, esküvői, pop, balett táncok. A stúdió több mint 12 éve van jelen az előadóművészeti iparban. A stúdió több mint 30 különböző stílusban kínál minden ízlésnek megfelelőt. Az órákat tapasztalt koreográfusok vezetik. Egy óra 1,5 óra. Egyetlen előfizetéssel bármikor részt vehet az órákon. A 14 éves és idősebb gyermekek az első leckén ingyenesen vesznek részt. A szülők 3 éves kortól írhatják be gyermeküket.

A visszajelzések szerint a Marte tanárok a diák minden gesztusát ellenőrzik, megtanítják, hogyan kell helyesen tartani a testet. Az iskola honlapja egyértelműen fejlesztésre szorul. Az órák menetrendjét és költségeit a legkönnyebben telefonon lehet megtudni. Az iskola előnyei közé tartoznak az alacsony árak, az épület kényelmes elhelyezkedése a metró közelében, a kényelmes órarend és a tágas termek. Dicsérje a barátságos tanárokat, akik új dolgok elérésére ösztönzik a diákjaikat. Cím: cel. Moszkva, Olimpiysky Ave. 16. Telefon: 7495-517-3133.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: