Top 10 fogászati klinika Szentpéterváron

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. A vásárlás előtt konzultációra van szükség egy szakemberrel.

Több tucat fogászati klinikát nyitottak Szentpéterváron a különböző fogászati problémák kezelésére. Kiválasztottuk a 10 legjobb központot, ahol a bank megrongálása nélkül kaphat hozzáértő kezelést. Ismerje meg őket a páciensek véleménye alapján készült értékelésünkben.

A legjobb fogászati klinikák áttekintése Szentpéterváron

Jelölés hely klinika értékelés
A legjobb fogászati klinikák áttekintése Szentpéterváron 1 Comfort Fogászat 5.0
2 Intan 4.9
3 Jéghegy 4.8
4 Nord Dental 4.7
5 Sojkomed 4.6
6 IBN-SINA 4.5
7 Veronica 4.4
8 Palkin 4.3
9 Pandent 4.2
10 A fogorvosom 4.1

Comfort Fogászat

Értékelés: 5.0

Comfort Fogászat

Az első hely a gazdag múlttal rendelkező fogászati klinikaé. A klinika több mint 30 éve kezeli a betegeket. A központ orvosai sikeresen megoldják a bármilyen összetettségű problémákat. Összesen 5 “Comfort Dentistry” klinika Szentpéterváron. Az innovatív európai berendezések használata során a külföldön sikeresen alkalmazott, fejlett technológiát gyakorolták. A klinika helyreállítja a mosolyt, fehéríti a fogakat, kezeli a fogszuvasodást, professzionális szájápolást biztosít, és eltávolítja a nem menthető töméseket.

A klinika előnyei közé tartozik a szakemberek többéves tapasztalata, a legjobb anyagok és a sok pozitív visszajelzés, a rendszeres kedvezmények és akciók. Online foglalási szolgáltatás áll rendelkezésre. Az első látogatásra gyakran 25%-os kedvezményt adnak. A számítógépes diagnosztika 370 rubelbe kerül. A Gorokhovaya, Aviakonstruktorov, Dybenko, Sikeirosa és Portnova fióktelepek nyitva vannak. Telefonszám: 7812-210-52-37.

Intan

Értékelés: 4.9

Intan

A fogászati klinikák láncolata felülmúlhatatlan. Összesen 24 fióktelep van. A Sirona professzionális berendezései minden intézményben. Lehetőség van az implantátumok eredetiségét igazoló tanúsítvány megszerzésére. A klinika előnyei közé tartozik az orvosok magas szakmai színvonala és a szolgáltatások széles skálája. Jó visszajelzés a gyermekek kezeléséről. sebészek, fogszabályzók, terapeuták és fogszabályozók dolgoznak az Intanban. Tanúsítványaik és okleveleik megtalálhatók a honlapon.

Értékeljük az állandó kedvezményeket és akciókat, bár az árak itt magasabbak, mint a szentpétervári átlag. A betegnek 420 rubelt kell fizetnie az első látogatásért. A röntgen 310 rubelbe kerül. A hátránya az, hogy a betegeknek sorban kell állniuk. Előfordul, hogy az orvos 20-30 percet késik, amíg egy korábbi beteggel dolgozik. Cím: Soldata Korzun 1, 2. épület. Telefon: 7812-291-30-77.

Olvasson tovább  A 7 legjobb vendéglátóipari vállalat Moszkvában

Jéghegy

Értékelés: 4.8

Jéghegy

Az Aisberg Fogászati Klinika a 2000-es évek elején nyitotta meg kapuit. Azóta sem veszített népszerűségéből a betegek körében. A klinikán a legmodernebb berendezések vannak felszerelve. A diagnosztika panorámaképek segítségével történik. Az intézmény szakemberei igyekeznek gyógyítani még a legreménytelenebb fogakat is, minőségi anyagok és modern kezelési módszerek használatával. A klinikán elfogadható áron tisztítást végeznek, furnérokat vagy strasszköveket telepítenek.

Az első találkozó 550 rubelbe kerül. az iskolásoknak szóló promóciók ősszel érvényesek. A betegek a helyiségek tökéletes tisztaságáról, a megbízható szolgáltatásról és a segítőkész adminisztrátorokról nyilatkoznak. Mindig van tea és kávé, valamint rajzfilmek a gyerekeknek. Rengeteg hálás visszajelzés érkezik a páciensektől, akik dicsérik orvosaik szakszerűségét és egyéni hozzáállását. Az ügyfeleket frusztrálja a fogorvosok állandó változása. Cím: 26/1 Doblesti utca. Telefon: 7812-385-4371.

Nord Dental

Értékelés: 4.7

Nord Dental

A következő pozíciót a legfiatalabb fogászati klinika foglalja el. Körülbelül 5 évvel ezelőtt nyílt meg, és gyorsan népszerűvé vált a lakosok körében. A központ orvosai a legnehezebb feladatokkal is megbirkóznak. Műtéteket végeznek, műfogsorokat és töméseket helyeznek be… Az ügyfeleket részletesen tájékoztatják a kezelés elveiről és következményeiről.

A Nord Dental többe kerül, mint versenytársai. A konzultáció 500 és 800 rubel közötti összegbe kerül. Egy közönséges röntgen 380 rubelbe kerül. Bankkártyát fogadunk el fizetésre. Kívánságra kamatmentes részletfizetési terv áll rendelkezésre a kezelésre. A páciensek különösen dicsérik a fogorvos gyermekekhez való hozzáállását. Az orvos fúrás és az Icon módszerének leállítása nélkül kezeli a szuvasodást a csecsemőknél. a kezelés nem okoz fájdalmat a gyermeknek. A honlapon az áll, hogy a VHI keretében fizetni lehet a szolgáltatásokért, de valójában sok látogatótól ezt megtagadják. Egyes fogorvosok munkájáról elégedetlenek a vélemények. Cím: 4, Francesco Marcello Ave. Lunacharskogo, 52. Telefonszám: 7812-296-3031.

Soikomed

Értékelés: 4.6

Soikomed

A Sojkomed fogászati klinika folytatja a felülvizsgálatot, fogtisztítást, implantátumokat, protéziseket és elhanyagolt fogak kezelését kínálva. A betegek az orvosok magas színvonalú munkája miatt választják klinikánkat. Szívesen adnak kedvezményeket. A vélemények alapján a kisebb módosítások és az első konzultáció teljesen ingyenes. A klinika honlapján a szolgáltatások árai megtalálhatók. A röntgenfelvétel ára csak 200 rubel. A felületes fogszuvasodás kezelése 2000 rubelbe kerül egy ügyfélnek.

Olvasson tovább  7 legjobb műanyag ablakgyártó cégek Voronyezs városában

A Sojkomed csapata folyamatosan új tehetséges szakemberekkel gazdagodik, akik professzionális módon közelítik meg munkájukat, és a betegek jól érzik magukat. Időpontot a vállalat weboldalán tud időpontot foglalni. Néhány ügyfél panaszkodik, hogy a recepciós nem nyomtatja ki a nyugtát. Ritkán vannak problémák az orvosok beosztásával. Mindenesetre a Soikomed szolgáltatása nem hasonlítható a szentpétervári elit klinikákhoz. Ez egy lehetőség azok számára, akik pénzt szeretnének megtakarítani a fogászati kezelésen. Cím: Lesnoy pr., 61, 1. épület. Telefon: 7812-596-3655.

IBN-SINA

Értékelés: 4.5

IBN-SINA

Az IBN-SINA Családi Fogászati Klinika számos szakembert fogad. A központban terapeuták, parodontológusok, fogszabályozók, gyermekfogorvosok dolgoznak. A klinikán kiváló minőségű modern implantátumokat használnak, korrigálják a harapást, kezelik az ínybetegségeket. Az IBN-SINA büszke innovatív felszerelésére, amely a legmodernebb mikroszkópokat és fogfehérítő rendszereket foglalja magában.

Önregisztrációra a honlapon van lehetőség. Az első orvosi találkozó 500 rubelbe kerül. A törzsvásárlók kedvezményes kártyákkal várhatják a kedvezményeket. Ha azt szeretné, hogy lehetséges, hogy a kezelés a hitelre. A klinika előnyei közé tartozik a barátságos személyzet, a várakozási idő hiánya és a tisztességes árak. Az orvosok többsége túl fiatal és tapasztalatlan, csak néhányan profik. Egy másik hátránya, hogy a klinika túl kicsi. Cím: Svetlanovsky prospect, 60/1. telefon: 812-557-93-15.

Veronica

Értékelés: 4.4

Veronika

A következő tag 2 évtizede nyújt felnőtt és gyermekfogászati ellátást. A “Veronica” klinika a kezelés, az esztétikai orvoslás, valamint a protézisek telepítése. Az intézmény felszerelését folyamatosan frissítik. A betegek a rendszeres látogatók számára kedvezményes kártyákat kapnak. A kezdeti konzultáció során az orvos felajánlja a diagnózis felállításához szükséges szkennert vagy CT-berendezést. A kép elkészítése után kezelési tervet állítanak össze.

A gyerekeket színes ruhákban fogadják az orvosok, és a látogatás végén a gyerekek ajándékot kapnak. A szobában van egy TV-vel ellátott játéksarok. A fogászati központról alkotott vélemények ellentmondásosak. a pluszok közé tartozik a tisztaság, a professzionális orvosok és az udvarias személyzet. A megfelelő parkolási lehetőségek hiánya, a menetrenddel kapcsolatos zavarosság ellene szól. Néha ki kell várnod a sorod. A Veronica klinikát általában a szomszédos épületek lakói választják, mivel közel van a klinikához. Cím: Savushkina, 8, block. 2. Telefon: 7812-777-7709.

Palkin

Értékelés: 4.3

Palkin

Továbbá a Palkin Fogászati Központ található, amely speciális felszereléssel és szolgáltatások széles skálájával büszkélkedhet. A klinikán fogfehérítés, fogszabályozás, fogszabályozás, fogszabályozás, fogszuvasodás és fogszuvasodás kezelése történik. A professzionális orvosok a legkisebb betegek kezelésében is hasznosak.

Olvasson tovább  7 legjobb kutyakennel Moszkvában

Ingyenes konzultáció általános fogorvossal. 1 fog röntgenfelvételéért 450 rubelt kell fizetnie. A legtöbb látogató kedvezően nyilatkozik a központról. A kezelés fájdalommentes. Az orvosok gondosan és türelmesen bánnak a betegekkel. Minden fiókban van parkolóhely egy autó számára. Egyes jelentések azt állítják, hogy a szolgáltatásokat kiszabták, és nem létező problémákat azonosítottak. Az ügyfelek fel vannak háborodva, hogy a szakemberek kezdetben nem figyelmeztetnek az eljárások költségeire. Cím: Barmaleeva 2. Telefon: 7812-600-23-06. Egy másik fiók a Primorszkij sugárút 15. szám alatt található.

Pandent

Értékelés: 4.2

Pandent

A Pandent Fogászati Klinika 1991-ben kezdte meg működését. Ma már egész Szentpétervárra kiterjed. A modern berendezések segítségével a központ orvosai elsajátították a fájdalommentes kezelési módszereket. Az első találkozóhoz 3D-diagnosztika szükséges. Minden töltésre három év garancia vonatkozik. Magas színvonalon végzik az implantátumokat, a fogpótlást és a fogkő eltávolítását. Az orvosok aktívan alkalmazzák a minimálisan invazív módszereket a fogak élő szövetének megőrzésére. A Pandent mozgáskorlátozott betegek számára készült. Kedvezményes rendszer áll rendelkezésre.

A betegek megjegyzik a recepciósok lassúságát. Az első látogatóknak körülbelül 20 percet kell várniuk a papírmunkára. A helyiségek tisztasága és a személyzet segítőkészsége, a kezelés részletes magyarázata az előnyök közé tartozik. A hátrányok közül kiemelkedik a megszállott kiszolgálás, a túlárazott szolgáltatások. Cím: Savushkina 17. Telefon: 7812-600-2020.

A fogorvosom

Értékelés: 4.1

A fogorvosom

A “My Zubnoj” fogászati klinikák hálózata, amely több mint 45 ágat számlál, befejezi a felülvizsgálatot. A fogászati klinikát megfizethető árai, rendszeres kedvezményei és akciói miatt választották ki. A betegeknek joguk van részletfizetést kérni a kezelésre. A hálózat saját laboratóriummal rendelkezik, ami lehetővé teszi a fogsorok árának csökkentését és a gyártási idő lerövidítését.

A központ teljesen ingyenes konzultációt kínál bármely szakemberrel. A kezdeti konzultáció során az ügyfél tájékoztatást kap a munkatervről, a költségekről és a klinika orvosairól. A szolgáltatás nem hasonlítható össze más drága intézményekkel. Nem szolgálnak fel kávét, és nem ápolják az ügyfeleket. Néha problémák adódnak a bankkártyás fizetéssel. Az orvosok nem adnak tanácsot a szájápolással kapcsolatban, és nem beszélnek arról, hogyan lehet megelőzni a problémát. Néha a vállalat honlapján szereplő árinformáció nem egyezik a valósággal. Cím: Podolskaya str. 1-3-5. Telefonszám: 7812-400-0551.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: