Top 11 Krasznojarszk fogászati klinika

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel a vásárlás előtt.

Hogyan találjunk egy jó fogászatot Krasznojarszkban, amely magasan képzett orvosokat foglalkoztat, és ugyanakkor megfizethető árakat kínál a szolgáltatásokért?? A fogorvos helytelen megközelítése, a rossz szolgáltatás, a sikertelen fogászati kezelés, amely fájdalmat és komplikációkat okoz, félelmet és csalódást okoz a betegek körében a következő fogorvosi látogatás előtt.

Szakértőink objektív értékelést végeztek a Krasznojarszk fogorvosairól, és rangsorolták a hálás ügyfelek sok pozitív visszajelzésével rendelkező klinikákat. A szóban forgó klinikák megfelelnek a legjobb fogászati központok minden kritériumának. Ez az orvosok professzionalizmusa és hosszú távú tapasztalata, a kiváló minőségű és modern felszerelés, a magas szintű szolgáltatás, az elfogadható árak, a fogászati problémák megoldásának lehetősége, a fogászati helyiségek és műszerek tisztasága és sterilitása.

Krasznojarszk legjobb fogászati klinikáinak értékelése

Jelölés hely Klinika értékelés
A legjobb Krasznojarszk fogászati klinikák értékelése 1 Astraea 5.0
2 MediDent Elite 4.9
3 Al’denta 4.8
4 Aesculap 4.7
5 Alpha-Dent 4.6
6 Crystal-Dent 4.5
7 Fogászati 4.4
8 Profi-Stom 4.3
9 SAN-DENT 4.2
10 Odus 4.1
11 Tari Smile 4.0

Astraea

Értékelés: 5.0

ASTREIA

A minősítésünk első helyét a krasznojarszki Oktyabrszkij kerületben található Astrea üzleti osztályú fogászat kapta. A központ több mint 10 éve működik. A fogászat több mint 40 szakembert foglalkoztat. Az Astrea prioritása az első osztályú diagnosztika, beleértve a képalkotást, a röntgent és a szakorvosi vizsgálatot, amely ezt követően lehetővé teszi a fogak és a száj átfogó, magas színvonalú kezelését. 2010-ben a fogászat Krasznojarszk innovatív központjává vált; 2016-ban a 9. helyen állt Oroszország legjobb klinikáinak értékelésében.

Kiemelt fogászati szolgáltatások – fogászati kezelés és implantáció, fogszabályozás, protézis, parodontológia. Vannak terápiás, esztétikai és sebészeti fogászat. A központban fogkonzerváló műtéteket, fogpótlásokat is végeznek importált berendezésekkel.

Astrea az egyszékes elvet követi. Ez azt jelenti, hogy a betegnek nem kell felállnia a székből, és nem kell különböző helyiségeket bejárnia, hogy röntgenfelvételeket készítsenek vagy más eljárásokat végezzenek. A fogászat rendelkezik gyermekszobával, ahol altatásban történő kezelés, harapáskorrekció lemezekkel, myobray-vel, gyermekkoronák beültetésével.

A krasznojarszki népi fogászatban minden feltételt megteremtettek a fogyatékkal élők kezelésére. Neurológiai és halláskárosodásban, autizmusban, mozgásszervi betegségekben szenvedő betegek kezelhetők itt.

A Krasznojarszki Astraea Fogászati Klinika egyedülálló szolgáltatást nyújt – a fogászati betegségek kezelése álmában (altatásban). Ezt a módszert alkalmazzák a legösszetettebb és fájdalmasabb esetek megoldására gyermekeknél és olyan betegeknél, akik félnek a fogorvosoktól. Az Al’dentában kezelt betegek a kiváló szolgáltatást, a korszerű felszerelést és a jó gyermekgondozást dicsérik. A hátrányok közé tartozik a rossz minőségű fogtisztítás.

 1. Cím: Krasznojarszk, Lado Ketskhoveli Str. 71/ Molokova St., 1-4-ig
 2. Telefon: +7 (391) 219-44-00
 3. Weboldal:

MediDentElit

Értékelés: 4.9

MediDentElit

A minősítés második helyét a MediDent Elite Klinika foglalja el, amely 2003-ban nyílt meg Krasznojarszk központi körzetében. A fogászat a fogfehérítéstől a komplex sebészeti beavatkozásokig a szolgáltatások széles skáláját kínálja.

Nemesfémből, természetes vagy mesterséges kőből készült exkluzív díszt helyezhet el a fogain. Az ékszerek telepítése gyors és fájdalommentes. A díszítések elfedhetnek bármilyen hibát, vagy egyszerűen csak díszíthetik a fogakat. Kívánságra az orvos bármikor eltávolíthatja az ékszert anélkül, hogy a fog fájdalmat vagy sérülést szenvedne. A lézeres fogfehérítés egy másik népszerű és hatékony eljárás a betegek szerint.

A fogászatban alacsony árak a szolgáltatásokért. Ezért van az, hogy itt minden jövedelemmel rendelkező emberrel foglalkoznak. A MediDentElit hétköznap működik. A klinikát hétvégén és ünnepnapokon is felkeresheti előzetes bejelentkezés alapján.

A klinikán kedvezményes kártyával rendelkezők, nyugdíjasok és bizonyos vállalatok alkalmazottai számára kedvezményes rendszert alkalmaznak. Lehetőség van 6 hónapig tartó részletfizetésre, amelyet a recepción kaphat meg az útlevéllel együtt.

 1. Cím: Krasznojarszk, Vörös Hadsereg utca 18
 2. Telefon: +7 (391) 211-19-57/ +7 (391) 268-02-96
 3. Honlap: medidente

Al’denta

Értékelés: 4.8

Al'denta

A harmadik helyet a minősítésünkben az Aldenta Dental Clinic lánc kapta, amely 12 fiókteleppel rendelkezik Krasznojarszkban. A központ számos fiatal szakembert foglalkoztat. Az Al’denta saját laboratóriummal, képzési központtal és gyermekfogászati szakrendeléssel rendelkezik.

A fogászat felnőttek és gyermekek kezelését biztosítja altatásban. A klinika vezető szolgáltatásai közé tartozik a fogszuvasodás, íny- és gyökérkezelés mikroszkóp alatt, fogszabályozás, implantátumok, fogpótlások. Egyéb szolgáltatások – protézisek, fogfehérítés, ortopantomográfia, visiográfia és sebészet, beleértve az állkapocsnagyobbítást is.

Az Aldenta fogászati klinikán “négykezes” szolgáltatás működik, egy fogorvos és egy asszisztens ül a páciens székénél. Ez javítja az elvégzett munka minőségét és felgyorsítja a kezelési folyamatot.

Az Al’denta fogorvosi klinika-lánc pszichológiai felkészítő szolgáltatásokat kínál gyermekeknek. A tanfolyam után gyermeke nem fog többé félni a fogorvostól. Az Aldenta 7 év garanciát vállal. Van egy kamatmentes részletfizetési lehetőség. A fogászat hathavonta ingyenes orvosi vizsgálatot biztosít.

A véleményekben az ügyfelek gyakran elégedetlenek azzal a ténnyel, hogy a klinika nem akar az OMS-politikán dolgozni, sokan nem szeretik a hosszú várakozási időt a kinevezésre. Jó ár-érték arányú, Olaszországban és Németországban gyártott minőségi berendezések.

 1. Cím: Krasznojarszk, Lenina utca 104 / Szvobodnij sugárút 49 / Május 9. utca 51 / Sumjatszkogo utca 2a
 2. Telefon: +7 (391) 989-21-58/ +7 (391) 202-03-03
 3. Weboldal:

Aesculap

Értékelés: 4.7

Aesculap

A negyedik helyet a minősítésben Krasznojarszk egyik legjobb fogorvosi rendelője foglalja el, amelyet 17 évvel ezelőtt nyitottak meg. A klinika diagnosztikai, implantációs, kezelési és protézis szolgáltatásokat nyújt. A fogorvosi rendelőben gyermekorvosi rendelő is működik.

Az Aesculapban erős fájdalomcsillapítókkal végzett érzéstelenítő kezelés, amely teljesen megszünteti a fájdalmat. A klinika egyik legnépszerűbb szolgáltatása az új zoom 4 technológiával történő fogfehérítés. Ez egy biztonságos, fájdalommentes eljárás, amely lehetővé teszi, hogy a zománcot 8-12 árnyalattal világosabbá tegye.

Újítás a fogászatban – a harapás korrekciója a fogszabályozót helyettesítő innovatív technológia, a Star Smile Eliner segítségével. A kialakítás egy kisméretű, kivehető álfogsorból áll, amelyet könnyű viselni, anélkül, hogy kellemetlenséget okozna. Eskulapban is lehet zafír fogszabályzó, amely drágakő kristályokból készült. Az átlátszó szerkezet nem okoz allergiát vagy kellemetlenséget. A színtelen fogszabályozó előnye – bármilyen típusú harapás korrekciója.

Az ügyfelek megjegyzik, hogy az Esculapa tiszta és kényelmes, és az árak sokkal alacsonyabbak, mint más krasznojarszki fogorvosi rendelőkben. Hátrányok: szakszerűtlen vezetők.

 1. Cím: Shumyatskogo utca 4 / Prospekt 15, Krasznojarszk. 118, Gazety Krasznojarszkij Rabocsi utca
 2. Telefon: +7 391 275-07-50
 3. Weboldal: esk

Alpha-Dent

Értékelés: 4.6

Alfa Dent

A rangsor ötödik helyét a Krasznojarszk Szverdlovszkij kerületében található Alpha-Dent Economy Dent foglalja el. A központban 7 alkalmazott dolgozik. Az orvosok átlagos tapasztalata -19 év. Az Alfa-Dent minden korosztályú pácienssel dolgozik, beleértve a terhes nőket, nyugdíjasokat és gyermekeket is.

Az orvosi központ általános szolgáltatásokra szakosodott: szájüregi vizsgálat, érzéstelenítés (infiltráció, alkalmazás) és vízumgráfia. Népszerű terápiás szolgáltatások: fényre keményített tömések behelyezése, fogászati kezelés, fogpótlás, repedéstömítés, zománcfluoridálás. A klinikán sebészeti beavatkozásokat is végeznek, mint például implantáció, foghúzás, csontregeneráció, ajak- vagy nyelvcsonti műtét.

A betegek kezelése során az Alfa-Dent Fogászat olyan világszínvonalú cégek berendezéseit használja, mint az Air Flow vagy a Vector. A klinika szakemberei mindig ausztrál, német, japán gyártók új fogyóanyagait használják. A fogpótlást Ivoclar anyaggal, míg a tömést Charisma, Filtec z250, Tetric N-Cream, Ceram.

Az Alfa Dent előnye, hogy az új páciensek 10% kedvezményt, kedvező árakat, kamatmentes részletfizetést és rendszeres kedvezményeket kapnak a népszerű szolgáltatásokra. A hátrányok közé tartozik a tiszteletlen hozzáállás és egyes orvosok alacsony szakmai színvonala. Néhány páciens megjegyzi, hogy a kezelés utáni ár nem mindig azonos az előzetes vizsgálat során megállapított árral. A szülők elégedetlenek azzal, hogy az Alfa Dent drága és szakszerűtlen fogászat a gyermekek számára.

 1. Cím: 89 Ulitsa 60 Let Oktyabrya, Krasznojarszk
 2. Telefon: +7 (391) 233-16-86
 3. Weboldal:

Crystal-Dent

Értékelés: 4.5

Crystal-Dent

A Krasznojarszki Fogászat nyolcéves tapasztalattal a hatodik helyen áll. Krasznojarszkban jelenleg 8 klinika hálózata van. Priority Crystal-Dent – kíméletes kezelés a fogsor megőrzése érdekében.

A kezelés minőségének biztosítása érdekében a központ szakemberei alapos diagnózist végeznek. A kezelés előtt a pácienst OPTG-vel és “scope scannel” röntgenfelvételen vizsgálják. Távcsöves vagy tomográfiás vizsgálatot indikációk alapján lehet előírni. A diagnózis magában foglalja a fogszuvasodás detektort és a képalkotást is.

A diagnosztikai eredmények alapján az orvosok kezelési tervet készítenek. Miután az orvos átad a páciensnek egy dokumentumot, amelyben megjelöli, hogy mely fogak szorulnak helyreállításra, ismerteti a kezelés módszereit és feltételeit, és közli a kezelés költségeit. A Crystal-Dent kétlépcsős töméseket kínál. Ez teljesen fájdalommentessé teszi a fogszuvasodás és szövődményeinek kezelését. A kezelés során ProTaper titán és nikkel ötvözetből készült endodontikus műszereket használnak. Ez gyorsabbá és jobbá teszi a gyökérkezeléseket a periodontitis vagy pulpitis kezelésében.

A Crystal-Dent Clinic egyéb szolgáltatásai – parodontális betegségek megelőzése, fogak helyreállítása üvegszálas kompozit fogpótlással. A fogászat esztétikus fogpótlást is biztosít Tokuyama Dental Corp (Japán), Heraeus (Németország) tömésekkel. A központ különös figyelmet fordít a szájhigiéniára. A Crystal Dent biztosítja a lepedék eltávolítását AirFlow vagy scalerrel, ínykoagulációt, parodontális zsebkezelést gyógyszeres kezeléssel, ideiglenes sínezést és még sok mást.

A rendelő előnyei – A Crystal-Dent hétfőtől szombatig 21 óráig tart nyitva, vasárnap pedig egy fogorvos van szolgálatban. A klinika gyönyörű, modern, fekete-fehér színű felújítással és hangulatos légkörrel rendelkezik. A Crystal Dent további előnyei közé tartoznak az átlátható árak rejtett költségek nélkül, az udvarias személyzet és a népszerű eljárásokra vonatkozó kedvezmények. A klinika munkájának magas színvonalát jelzi az a tény, hogy az interneten egyetlen negatív vélemény sincs róla.

 1. Cím: Baturina utca 30 / Karamzina utca 18, Krasznojarszk
 2. Telefon: +7 391 295-41-31
 3. weboldal: crystal-

Fogászati

Értékelés: 4.4

Fogászati

A hetedik helyet a minősítésben a Krasznojarszki Családi Fogászati Központ foglalja el, ahol standard diagnosztikát és fogászati kezelést végezhet. 2016-ban Dental megkapta a Medal of Merit (Érdemérem) kitüntetést. 2014-ben a klinika bekerült Oroszország legjobb fogorvosi irodáinak értékelésébe, és az innovatív fogászat központjának státuszát nyerte el.

A Dentala lehetőséget kínál Önnek arra, hogy konzultáljon szűk körű szakemberekkel, például parodontológusokkal, implantológusokkal, fogszabályozókkal, fogszabályozókkal és sebészekkel. Fogászat gyakorlatok fogászat a cofferdam használatával. Ez az eszköz kiküszöböli a fogak és a száj közötti érintkezést, ami megakadályozza a fertőzést.

A kezelést “négy kézzel” végzik, amikor a képzett fogorvosnak egy tapasztalt asszisztens segít. Új külföldi tanúsítvánnyal rendelkező anyagokat használnak a fogászatban. A krasznojarszki Dental szakemberei az OPMI Pico fogászati operációs mikroszkóp segítségével gyakorolják a kezelést. Ez alaposabb diagnózist biztosít, és lehetővé teszi a gyökércsatornák részletes kezelését.

A Dentala a fogszabályzó modern alternatíváját kínálja – eliners. Ezek a kivehető szájvédők a fogak igazítására szolgálnak, polikarbonátból készülnek. Az ortopédiai készülékek előnyei: diszkrét, kényelmes és biztonságos viselet, nincs korlátozás és nincs kellemetlen érzés evés közben. A páciens a számítógépes modellezésnek köszönhetően láthatja, hogy milyen lesz az eredmény az eliners viselése után. A Dental a harapáskorrekciós eszközökre is kínál részletvásárlási lehetőséget – 5000 rubel havonta a kezelés végéig.

A fogászatban van egy gyermekszoba, ahol a professzionális fogorvosok nemcsak a fogak kezelésével, hanem a gyermek lelki állapotával is foglalkoznak. A fogászati ellátás jogi garanciát nyújt a terápiára. a fogászat előnyei – tiszta, modern és stílusos belső tér, barátságos személyzet, kedvezmények új ügyfeleknek és születésnaposoknak. A klinika családi és megtakarítási kedvezményt is kínál, amely 5-10%.

 1. Cím: Kopylova utca 66, Krasznojarszk
 2. Telefon: +7 (906) 910-33-93; +7 (391) 243-93-66; +7 (391) 298-10-23
 3. Weboldal:

Profi-Stom

Értékelés: 4.3

Profi-stom

A minősítés nyolcadik helyét a krasznojarszki klinika kapja, ahol a rossz harapást furnérokkal és modern merevítő rendszerekkel kezelik. A Profi-Stom egyéb fogászati szolgáltatásokat is nyújt. A klinika kínál például fogpótlást, beleértve a rögzített, kivehető és kombinált fogpótlást.

A fogászati klinika professzionális fogászati tisztítást és helyreállítást is kínál. A Profi-Stom egyik legnépszerűbb szolgáltatása a fogfehérítés. Az eljárást az új Amazing Whit rendszerrel végzik, amelyet Európában már több mint 10 éve használnak. Ez egy biztonságos és hatékony módszer, amely 1 óra kezelés alatt 2-4 árnyalattal világosabbá teszi a zománcot.

A Pro-Fi-Stom orvosok bármilyen összetettségű műtéteket végeznek – a fogszuvasodás eltávolításától a fémkerámia behelyezéséig. Minden fogorvos ingyenes konzultációval rendelkezik. Van egy gyermekiroda is. A legfiatalabb ügyfelekkel foglalkozó orvosok sokéves tapasztalattal rendelkeznek, és New Yorkban képezték ki őket. A gyermekeknél a fogszuvasodás megelőzésére a szakemberek a fissurit F-et használják – a hasadékok lezárására szolgáló folyadékot.

A Profi-Stom előnyei – jó gyermekfogászat, figyelmes személyzet, az időpontra várakozás közben kávézhat vagy teázhat. A hátrányok közül az ügyfelek kiemelik az írástudatlan személyzetet a recepción.

 1. Cím: Krasznojarszk, Vesznyij utca 6
 2. Telefon: +7 (391) 216-70-39
 3. Weboldal: profi-stom-

SAN-DENT

Értékelés: 4.2

SAN-DENT

A rangsor kilencedik helyét a Krasznojarszkban több mint 20 évvel ezelőtt megnyitott esztétikai fogászat foglalja el. A SAN-DENT magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt gyökérkezelés, szuvas betegségek, parodontitis esetén. A fogászat implantátumokkal, fogfehérítéssel, protézissel is foglalkozik.

A SAN-DENT volt az első Krasznojarszkban, amely implantációs műtéteket végzett, és az első olyan klinika lett, amely a betegek ideiglenes rokkantságát igazoló beteglapokat állított ki. A SAN-DENT az első olyan fogászat, amely saját laboratóriumot nyitott burkolatok, műfogsorok, teljes kerámia vagy fémkerámia koronák gyártására.

A statisztikák szerint Krasznojarszk minden 10. lakosa részesült már fogászati kezelésben a SAN-DENT-nél. Végül is itt legalább 18 éves tapasztalattal rendelkező hivatásos orvosok dolgoznak. A fogászat rendelkezik számítógépes 3D tomográfiával. Egy egyedülálló rendszernek köszönhetően az orvos részletes kezelési tervet készíthet, megbecsülheti a beavatkozás mértékét és meghatározhatja a protézis vagy az implantáció költségét.

A SAN-DENT univerzális fogászati implantátumokat is használ, amelyekkel helyreállítható a fogsor, biztosítható annak tartóssága, és az eljárás a lehető legfájdalommentesebbé tehető. Az eljárás előnye a rugalmas árpolitika. A SAN-DENT előnyei a kényelmes nyitvatartási idő (a klinika hétvégén késő estig működik), az udvarias és professzionális személyzet. Hátrányok – magas árak.

 1. Cím: Dubrovinskogo utca 82, Krasznojarszk
 2. Telefon: +7 (391) 227 45-09
 3. Weboldal: san-

Odus

Értékelés: 4.1

Odus

A minősítés tizedik helyét a 2003-ban Krasznojarszkban megnyitott Odus Orthodontic Center foglalja el. A fogászat 26 tanúsítvánnyal és diplomával rendelkezik, amelyek igazolják a személyzet magas szakmai felkészültségét. A klinikán szakképzett fogorvosok dolgoznak, köztük terapeuták, sebészek, higiénikusok, fogszabályozók és implantológusok.

Az Odus a következő szolgáltatásokat nyújtja: fogpótlás, íny- és fogszabályozás, implantáció. A fogászat bármilyen összetettségű műtéteket, harapáskorrekciót, fogfehérítést, fogfehérítést és fogszabályozást is kínál.A gyermekfogászat az Odus szakterületének számít. A legfiatalabb betegeket gyakran a klinika főorvosa, I. Tsymbaliuk kezeli.. A gyermekorvosi rendelőben szakszerű szájhigiéniát és tejfogak terápiáját végzik. A kezelés fájdalommentes és maximális kényelem érdekében a fogorvosok minden gyermekhez különleges megközelítést találnak.

A klinikán népszerű eljárás az ortopédiai fogszabályozó felszerelése. Ezek biztonságos és átlátszó szájvédők, amelyek helyettesíthetik a fogszabályzókat. A modern szájvédők felhelyezésére időszakosan kedvezményes árak vannak, foganként 4000 rub-tól.

Az Odusban minden nap 20%-os kedvezménnyel tartanak boldog órákat. Meghívhat egy barátot is, és 2 tisztítást kaphat egy áráért. A klinikán jelenleg 25000 dörzsölésért állandó ajánlatot tesznek a fogszabályzó elhelyezésére.

Előnyök – ingyenes parkolás, nincs sorban állás, kellemesen nyugodt belső tér, kávé vagy tea a recepció előtt. Hátrányok – fizetett konzultáció az orvossal, mogorva adminisztrátorok, egyes ügyfelek nem elégedettek a szolgáltatások minőségével, különösen a fogszabályzó felszerelésével.

 1. Cím: Krasznojarszk, 34g Krupszkaja utca
 2. Telefon: +7 (923) 355-31-81; +7 (391) 290-30-81
 3. Weboldal: odus-/ odus.info

Mosolyogj Tari

Értékelés: 4.0

Tari Smile

Rangsorunkat az Ulybka Tari, egy krasznojarszki klinikákból álló lánc egészíti ki, amely nemzetközi elismerést kapott a 2015-ös Gemma Legjobb termékek és szolgáltatások szobrocskával és éremmel. Ez az egyik legnépszerűbb fogorvosi rendelő Oroszországban.

A Smile Tari mindenféle fogászati szolgáltatást nyújt, beleértve az általános terápiát, a szuvas betegségek bármilyen összetettségű kezelését, a fogak helyreállítását. A fogászat professzionális szájhigiéniát is kínál Air-Flow, ultrahang, professzionális Detartrin Z és C termékekkel

 • npro XT lakk.

  A klinikán csak modern berendezéseket és új generációs termékeket használnak. A kezelések fúrás nélkül, minimális helyi fájdalomcsillapító alkalmazásával történnek. A carious betegséget a modern Carisolv készülékkel kezelik. A készülék kitölti a lyukakat és lezárja a fogat, ami pozitívan befolyásolja a zománc megjelenését és a terápia sikerét. A kis betegek speciális utalványokat kapnak, mielőtt meglátogatják a gyermekorvosi rendelőt. A váróteremben puha kanapék, asztal, gyermekkönyvek vannak. A kezelés során rajzfilmeket mutatnak a gyermeknek. A kisgyermekek számára a kezelés után játékok állnak rendelkezésre.

  Előnyök – jó gyermekfogászat, rendezett és figyelmes orvosok, udvarias ügyintézők emlékeztetnek még a megelőző vizsgálatokra is. Hátrányok – a kezelés költsége 2-szer magasabb, mint a Krasznojarszkban lévő más fogorvosi irodákban, mielőtt meglátogatná a recepciót, legalább 10 pontból álló papírt kell kitölteni, kényelmetlen székeket. A klinikán nagy a sor, az adminisztrátorok nem adnak ki készpénzes utalványokat, ami megakadályozza a héa visszatérítését az adóhivatalban.

  1. Cím: Krasznojarszk, Akademika Pavlova utca 44. / Sevcsenko utca 8. / Sevcsenko utca 154., Krasznojarszkij Rabocsij Újság sugárút
  2. Tel.: +7 (391) 237-41-41-41
  3. Weboldal: vagy pro-test. URL
  Olvasson tovább  Top 7 laboratóriumok Krasznodarban
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: