Top 10 gyermekfogorvos Moszkvában

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Szakértői tanácsadás vásárlás előtt.

A gyermek első fogorvosi látogatása emlékezetes élmény, amely egész életére kihat. Az orvosnak alkalmazkodnia kell a fiatal pácienshez, és pozitív légkörben kell elvégeznie minden szükséges fogászati beavatkozást. A korai gondozás és megelőzés a lehető leghosszabb ideig megőrzi gyermeke fogainak egészségét. A 10 legjobb moszkvai gyermekfogorvosi rendelő minősítése objektív értékelést ad az egyes klinikákról, és segít meghatározni a legmegfelelőbb egészségügyi intézményt. oktatás 1 A 10 legjobb moszkvai gyermekfogorvosi rendelő minősítése objektív értékelést ad.

A legjobb moszkvai gyermekfogorvosi rendelők értékelése

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb gyermekfogászat Moszkvában 1 RuDenta gyerekek 5.0
2 Zubrenok 4.9
3 Krokodil 4.8
4 Diótörő 4.7
5 Stomos 4.6
6 Denta Baby 4.5
7 Baby Dent 4.4
8 Martinka 4.3
9 Baby és Carlson 4.2
10 Fogászati fantázia 4.1

A legjobb gyermekfogászat Moszkvában

Ne próbáljon pénzt megtakarítani, és ne keressen klinikákat gyanúsan olcsó szolgáltatási árakkal. A megfelelő és hatékony kezelés alapja a kiváló minőségű anyagok, a modern berendezések és a szakképzett személyzet. A gyermekfogászati klinika kiválasztásakor fontos, hogy minden tényezőt figyelembe vegyen. Az árnak másodlagos paraméternek kell maradnia.

RuDenta gyerekek

Értékelés: 5.0

RuDenta gyerekek

A rangsor első helyét a legbarátságosabb és leghűségesebb gyermekfogászat foglalja el Moszkvában. A számos pozitív értékelés és elégedett ügyfél tanúsítja népszerűségét és szakszerűségét. A szülők megjegyzik, hogy a gyerekekhez való figyelmes és barátságos hozzáállásukkal kapcsolatban. A sorban állás közben gyermeke rajzolással vagy játékkal szórakoztathatja magát.

A kezelés vidám és pozitív légkörben történik. A vétel bármikor megszakítható vagy akár be is fejezhető. A speciális fejlődési igényű gyermekek számára adaptációs látogatások állnak rendelkezésre. Mielőtt a fogászati szolgáltatásokba lépne, az orvos megpróbálja elnyerni a gyermek bizalmát, amennyire csak lehetséges. A fogászat az élet első napjaitól 16 éves korig nyújt segítséget.

A RuDenta Kids menedzsmentje all-inclusive alapon működik. Az árak az árlista szerint értendők, és a kezelés után nem változnak. Magasan képzett személyzet kezeli a “nem reagáló” fogakat. Az orvosok élethosszig tartó garanciát vállalnak a munkájukra. A fogászati klinika által nyújtott speciális szolgáltatások közé tartoznak:

 1. Éjszakai fogászati kezelés.
 2. Különleges betegek kerülnek felvételre.
 3. Érzéstelenítés nélküli kezelés.
 4. Szívbeteg gyermekek kezelése.

A fogászat jó kedvezményeket nyújt a betegeknek. A nagycsaládosok és az egészségügyi személyzet gyermekei 7% kedvezményt kapnak. 20% a speciális igényű gyermekek számára. Az újszülöttek frenektoplasztikája 50%-kal alacsonyabb. Az egészségügyi intézmény vezetősége új ügyfelei számára a taxiköltségek 100%-os megtérítését biztosítja. Minden szükséges információt megkaphat a honlapon vagy telefonon: +7 (495) 256-37-17. “A Rudenta Kids fogászati klinika fő orvosi központja a következő címen található: Lenin sugárút 3. 8 Birch Grove Road.

Zubrenok

Értékelés: 4.9

Zubryonok

A fogászat fő célja, hogy segítsen a kis pácienseknek, és szívükbe oltja a fogak szeretetét. A barátságos légkör a páciensek és a magasan képzett személyzet az első percektől kezdve elnyeri a gyermek bizalmát. A szülők pozitívan nyilatkoznak a klinikáról, és nemcsak hogy újra ellátogatnak oda, hanem barátaiknak és ismerőseiknek is ajánlják.

A RuDenta Kids-szel ellentétben a Zubrenok Dental a születéstől 18 éves korig várja a pácienseket. A törzsvásárlók számára speciális bónusz- és kedvezményrendszer áll rendelkezésre. A nagyszámú beteg miatt időnként késések fordulnak elő. A szép és tiszta, világos szobák, az udvarias személyzet és a kiváló minőségű felszerelés növeli a fogászati klinika népszerűségét.

Olvasson tovább  A 15 legjobb grúz étterem Moszkvában

A Zubrenok által nyújtott szolgáltatások:

 1. Diagnosztika (röntgen, ortopantomogram, elektrodontometria, lézerdiagnosztika).
 2. Bármilyen összetettségű fogak kezelése.
 3. Műtét (tejfogak és állandó fogak eltávolítása, frenulumműtét, plasztikai sebészet és cisztotómia).
 4. Higiénia és megelőző ellátás.
 5. Fogszabályozás.
 6. Fogászati protézisek.

Az alapszolgáltatások mellett a fogszabályozási problémákkal küzdő gyermekek beszédkorrekcióját és a myofunkcionális terápiát is kínálják. A klinika minden szükséges fogászati ellátást biztosít a speciális igényű gyermekek számára. Részletes információk a hivatalos honlapon találhatók. Időpontot a tel.: +7(499)506-95-95. A Zubryonok Fogászat a következő címen található: Lenin sugárút 3. Balaklavszkij 2, 5. épület.

CrocoDent

Értékelés: 4.8

Krokodil

A klinika vezetősége folyamatosan figyelemmel kíséri munkatársai sikerességét. Az orvosok minden évben új ismereteket szereznek és külföldön gyakorolnak. A gyermekek kezelésében csak magasan képzett személyzet vesz részt. Barátságos légkört teremtenek, és gyorsan megnyugtatják a kis beteget. Minden szoba modern, új, az európai minőségi szabványoknak megfelelő széffel van felszerelve. A klinika engedéllyel rendelkezik, és évek óta a fogászati szolgáltatások teljes skáláját nyújtja.

A klinikák hálózata csapatmunkát folytat. Szokatlan fogászati problémák esetén a páciensnek lehetősége van sebész, gyermekorvos vagy ortopéd orvos konzultációjára. Egyéni megközelítés és kezelési módszer minden egyes gyermekre vonatkozik. Az orvosok nem ragaszkodnak a sztereotip megközelítéshez, és mindent megtesznek, hogy a gyermekek kedvében járjanak.

“A krokodil az alváskezelés lehetőségét kínálja. Az alkalmazott gyógyszerek nem érzéstelenítő hatásúak, csak nyugtató hatásúak. Egy látogatás során több fogat is lehet kezelni. A kezelés előtt minden részletet megbeszélünk, és a teljes összeget előre rögzítjük.

További információ: 8(495)532-63-83. A klinika a Shmitovsky Proezd, 3, 2. épületben található.

Diótörő

Értékelés: 4.7

Diótörő

hoto-38036334_456239081

Amikor a Diótörő klinikára érkezik, a gyermek és szülei egy tündérmesébe kerülnek. A magasan képzett személyzet megoldja a legsúlyosabb fogászati problémákat is. A szerző módszereinek és a kezelés modern megközelítésének köszönhetően a fogászati személyzet maximális eredményeket ér el. Minden berendezés megfelel a nemzetközi minőségi és biztonsági szabványoknak. Klinikánk orvosi szolgáltatások nyújtására jogosult és engedéllyel rendelkezik.

A szülők megjegyzik, hogy az orvosok igyekeznek pozitív légkört teremteni és játékos kezelést nyújtani. Az egyetlen hátrány, amit a látogatók megjegyeztek, az a szolgáltatások ára. Figyelembe véve a modern fogászati felszerelést és a személyzetet, amely magában foglalja a tudományok doktorait, az ár valóban indokolt. Azon betegek számára, akik fiziológiai vagy pszicho-érzelmi okokból nem tudják elviselni a rendelőben való hosszú tartózkodást, szedációval történő alváskezelés áll rendelkezésre.

A fogászat vonzó kedvezményeket biztosít ügyfelei számára. A sokgyermekes családok 10%-kal olcsóbban jutnak fogászati szolgáltatásokhoz. A közösségi hálózatok előfizetői 5% kedvezményt kapnak a szolgáltatások árából. Az alvás közbeni kezelés 30%-kal jövedelmezőbb. Ezen kívül a webhely rendszeresen kínál szezonális vagy ünnepi akciókat. “A Diótörő Klinika a következő címen található: www. nutcracker. 29 Michurinskiy Prospekt, Moszkva. További információért kérjük, hívja a tel.: +7(495)734-11-66.

Stomos

Értékelés: 4.6

Stomos

Egy magán egészségügyi intézmény nemcsak felnőttek, hanem gyermekek számára is nyújt fogászati ellátást. A magasan képzett személyzet a szolgáltatások széles skáláját kínálja kis betegeinknek. Ezek közé tartoznak:

 1. A tejfogak kezelése.
 2. A fogszuvasodás eltávolítása és megelőzése.
 3. Ínysérülések kezelése.
 4. Fogászati esztétika.
 5. A tejfogak eltávolítása.
 6. Fogszabályozás.

A klinika vezetősége az ügyfeleket helyezi az első helyre. Egyéni megközelítés és kezelési terv minden egyes gyermek számára. Érzékeny páciensek számára a fogászati szolgáltatások inhalációs érzéstelenítésben (Sevoran) vagy szedációban (dinitrogén-oxid) vehetők igénybe. Mielőtt ilyen szélsőséges lehetőségekhez folyamodnának, az orvosok azt javasolják, hogy vizsgálják meg a fiatal beteg reakcióját. Az egészségügyi személyzet igyekszik megszerezni a gyermek tetszését, és pozitív módon lebonyolítani a találkozót.

Olvasson tovább  12 legjobb banki hűségprogram

Figyelembe véve a berendezések költségeit, a személyzet képzettségét, a magas ár indokolt. A hivatalos honlapon rendszeresen megjelennek érdekes és jövedelmező promóciós ajánlatok. A polgárok bizonyos kategóriáira vonatkozó hűségprogramokról nem találtunk információt.

Minden szükséges információt megkaphat a +7(499)283-47-43-as telefonszámon. A Stomos Klinika a következő címen található: Lomonosova str. 4. Kosygina, 5. A látogatási idő hétköznapokon 9:00 és 19:00 óra között tart.

Dent Baby

Értékelés: 4.5

Denta Baby

A Denta Baby Magánfogászat orvosai több mint 20 éve küzdenek azért, hogy kis pácienseiknek szép és egészséges mosolya legyen. A figyelmes személyzet gyorsan megtalálja a közös nyelvet a gyerekekkel, és a kezelés teljes folyamata játék formájában zajlik. Az egészségügyi intézmény alkalmazkodási rendszert alkalmaz. Senki sem kényszerítheti gyermekét arra, hogy olyasmit tegyen, amit nem akar. Az orvosok nem sietnek a kezdéssel, és időt hagynak a gyermeknek, hogy pihenjen és körülnézzen. A kommunikáció során a gyermek fokozatosan beleegyezik abba, hogy megvizsgálják, majd kezeltessék a fogait.

A modern berendezések, a világos, világos irodák, a kellemes, pozitív légkör és a szakképzett személyzet mind szerves részét képezik a kinevezésnek. A fogászati klinika minden szükséges orvosi szolgáltatást biztosít, hogy gyermeke fogai erősek és egészségesek maradjanak.

A szolgáltatások költségei alacsonyabbak, mint a rangsorban előbbieké. A fiatalabb páciensek ingyenes konzultációra jogosultak a fogorvossal. A hivatalos weboldal rendszeresen kínál kedvezményeket bizonyos szolgáltatásokra. Nem találtunk további információt a kumulatív bónuszokról vagy a hűségprogramról.

Időpontot foglalhat és ellenőrizheti az aktuális árakat a +7(495) 320-03-05 telefonszámon. Az egészségügyi intézmény a következő címen található: m. Lyubertsy, m. Fogászat “Baby Dent” Zhulebino, ul. 90 3. postaépület.

Baby Dent

Értékelés: 4.4

Baby Dent

hoto/

A családi klinikák egyre népszerűbbek, és ez alól a Baby Dent Dent sem kivétel. A magasan képzett orvosok nemcsak fiatal betegeiknek, hanem szüleiknek is orvosi ellátást nyújtanak. A magánintézmények fő előnyei a következők:

 1. Gyors kezelés az ügyfél számára megfelelő időpontban.
 2. Fogászati szolgáltatások nyújtása az egész család számára.
 3. A legújabb kezelési módszerek és a klinika személyzetének folyamatos szakmai fejlődése.
 4. Önkéntes és kötelező biztosítási programok állnak rendelkezésre.
 5. Kellemes légkör.
 6. Modern, új generációs berendezéseken végzett munka.

A gyermekek kezelése kiemelt feladat a magánfogászati klinika vezetése számára. A tágas, világos irodák, a pozitív környezet és a figyelmes orvosok lehetővé teszik a baba számára, hogy alkalmazkodjon és kapcsolatba kerüljön. A látogatás során a gyermek megtanulja, hogyan kell megfelelően ápolni a fogait, és miért van szüksége a fogorvos segítségére. A magasan képzett személyzet a szolgáltatások széles skáláját nyújtja. Ezek a következők: terápia, ortopédia, fogszabályozás, sebészet és esztétikai fogászat.

A “Baby Dent” hűséges árpolitikát folytat. Különböző kedvezmények és promóciók állnak rendelkezésre. Rendszeresen vannak jó szezonális ajánlatok. A fogfluoridálási szolgáltatás teljesen ingyenes. További információért hívja a +7(499) 195-82-60-as telefonszámot. A fogászat Moszkvában található a következő címen: ul. Krasznaja Presznya, 36, 2. épület.

Martinka

Értékelés: 4.3

Martinka

Ebben a magánfogászatban otthonos légkör uralkodik. A polcokon plüssjátékok és babák vannak. A kis betegek autókkal játszhatnak vagy piramist építhetnek. A gyermekek egy teljesen más, kórházon kívüli környezetbe kerülnek, amely jótékony pszichológiai hatással bír. A szakképzett személyzet játékos módon vezeti végig a kicsiket a kezelésen. A fogorvos csak a gyermekkel való bizalmi kapcsolat kialakítása után kezdheti meg fokozatosan az elsődleges munkáját.

Olvasson tovább  8 legjobb magán óvoda Kazánban

A Martinka Fogászat orvosainak szakértelmének köszönhetően lehetőség van a tejfogak helyreállítására, a szuvas fogak eltávolítására, a harapás korrekciójára, a legnehezebb fogak megerősítésére és javítására. A tapasztalt sebészek kíméletesen és fájdalommentesen távolítják el a maradandó vagy tejfogakat, valamint végzik a frenum- és nyelvműtéteket. Hatalmas tapasztalat, nagy pontosságú berendezések, minőségi anyagok és a gyermekek megsegítésére irányuló hatalmas vágy – mindez lehetővé teszi, hogy az egészségügyi intézmény személyzete fogászati csodákat hajtson végre.

Figyelembe véve a munka sajátosságait és a drága berendezéseket, szolgáltatásaink árai átlagosak Moszkvában. Az oldalon promóciókat és vonzó ajánlatokat talál. A betegek időről időre ingyenes konzultációra jöhetnek be egy szakemberrel. Időpont egyeztetés és bármilyen kérdés tisztázása érdekében kérjük, hívja a 8 (495) 045-50-12-es telefonszámot. A “Martinka” a következő címen található: Profszojuzszkaja utca 3. Profszojuznaja utca 58, 4. épület. Az orvosok reggel 9 órától este 9 óráig nyújtanak orvosi ellátást.

Baby & Carlson

Értékelés: 4.2

Babe és Carlson

hoto-58870784_310373555

A Baby and Carlson Klinika vezetősége mindent megtesz annak érdekében, hogy a kis betegek félelem nélkül és nagy vágyakozással érkezzenek a klinikára. Kényelmes és világos szobák, barátságos orvosok, magasan képzett gyermekorvosok és fogorvosok jól összehangolt munkája, minőségi anyagok és drága berendezések használatával nyújtott szolgáltatások – mindezek együttesen biztosítják a legjobb kezelési eredményeket.

Új technikákat alkalmaznak a kezelési folyamatban. A klinika személyzete nemcsak közvetlen szakmai ismeretekkel és készségekkel rendelkezik, hanem a gyermek pszichológiai és fiziológiai fejlődését is ismeri. A klinika a fogászati szolgáltatások széles skáláját nyújtja. A legbonyolultabb fogászati problémákat is gyorsan és magas minőségben oldjuk meg. Érzékeny betegek és speciális igényű gyermekek számára szedáció vagy altatás áll rendelkezésre.

Fix kedvezmények a betegek számára. A nem teljes vagy nagycsaládosok 7% kedvezményt kapnak a klinika vezetőségétől. A fogyatékkal élő gyermekek 10%-kal olcsóbb szolgáltatást kapnak. A klinika honlapján rendszeresen kedvező szezonális ajánlatok jelennek meg. A Gyermekfogászat a következő rigai címen található. Ulof Palme 1, 11A szoba. Az aktuális árakról érdeklődni és időpontot kérni a +7(499) 783-07-69-es telefonszámon lehet.

Fogászati fantázia

Értékelés: 4.1

Fogászati fantázia

hotos/1948206592112187/

A Premium Gyermekfogászat az évek során pozitív visszajelzéseket kapott a páciensektől, és magasan képzett szakemberekből álló személyzetet állított össze. Az orvosok bíznak a szolgáltatás minőségében, és 100%-os garanciát vállalnak a munkájukra. A kezeléshez csak új, jóváhagyott módszereket és biztonságos, új generációs, kiváló minőségű berendezéseket használunk. A fogorvosok egyetlen látogatás során képesek kezelni az olyan bonyolult betegségeket, mint a pulpitisz.

A kellemes szobakialakítás, a sok játék és a gondoskodó orvosi hozzáállás pozitívan hat és megnyugtatja a babát. A minősítés többi résztvevőjéhez hasonlóan itt is a játékosság elve érvényesül. Ha a gyermekek túlérzékenység vagy fejlődési sajátosságok miatt vonakodnak a kapcsolatfelvételtől, a klinika lehetőséget kínál arra, hogy az összes szükséges eljárást álmukban végezzék el. Az érzéstelenítés vagy nyugtatás alkalmazása a legvégső megoldás, és csak egyedi esetekben kerül rá sor.

A klinika teljesen új megközelítést alkalmaz a fogászati kezelésben, és a szolgáltatások költsége sokkal magasabb, mint a többi minősítésben résztvevőé. Nem találtunk információt az aktuális akciókról vagy kedvezményekről, de e-mail címének megadásával feliratkozhat a jó ajánlatokról szóló hírlevélre. A klinika részletfizetési rendszerrel rendelkezik.

További információért kérjük, hívja a +7(495) 266-46-80-as telefonszámot. Moszkvában 5 egészségügyi intézmény található, Dental Fantasy Fogászat.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: