Top 10 kozmetológiai tanfolyam Moszkvában

*A szerkesztőbizottság szerint a legjobbak értékelése. Kiválasztási kritériumok. Ez a kiadvány szubjektív, nem reklám és nem vásárlási útmutató. Vásárlás előtt kérjük, forduljon szakemberhez.

A kozmetológia az egyik leggyorsabban növekvő terület. Ezért a kozmetológiai tanfolyamok népszerűek az ország különböző városaiban, különösen Moszkvában. A fővárosban rengeteg szépség- és egészségügyi iskola, stúdió és akadémia található. Találjon gyorsan megfelelő és magas színvonalú képzési programot az Expertology legjobb moszkvai kozmetológiai tanfolyamok listájával.

A legjobb kozmetológiai tanfolyamok értékelése Moszkvában

Részletes információkat tanulmányoztunk a piacon elérhető ajánlatokról, valamint az öregdiákok visszajelzéseit és a képzés minőségére vonatkozó értékeléseket. 10 jelöltet választottak ki, akik a legjobb tanárokkal és széleskörű lehetőségekkel rendelkeznek mind a kezdők, mind a haladók számára. Egy másik fontos kiválasztási szempont volt a kínált programok megfizethető ára.

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb moszkvai szépségtanfolyamok értékelése 1 Szépségterápiás és Esztétikai Intézet Moszkvában 5.0
2 Masszázs és Kozmetológiai Intézet 4.9
3 E
 • A GRAZIA
 • 4.8
  4 Institute of Beauty Therapy House of Russian Cosmetics Szépségterápiás Intézet 4.7
  5 Első Esztétikai Szakmai Intézet 4.6
  6 Oktatási központ “Arabia” 4.5
  7 Ecole Szépség Akadémia 4.4
  8 Oktatási központ “Orchidea” 4.3
  9 XXI. századi oktatás 4.2
  10 Metropolitan Institute of Image and Beauty 4.1

  Kozmetológiai és Esztétikai Intézet Moszkvában

  Értékelés: 5.0

  Kozmetológiai és Esztétikai Intézet Moszkvában

  Az egyik legjobb képzési központ. Itt további képzést kaphatsz és fejlesztheted képességeidet különböző területeken: kozmetika, fodrászat, körömkarbantartás, tetoválás, tartós smink. Ápolási tanfolyamokat is kínál minden érdeklődő számára – nagyszerű lehetőség az orvosi alapképzésre és a karrierváltásra.

  A kozmetológia területén számos tanfolyam áll rendelkezésre. Ezek a következők: expressz – 8-16 tanóra, és a nagy mennyiségű gyakorlati képzést tartalmazó tanfolyamok – akár 576 akk. órák. Csoportok orvosi képzéssel és anélkül is elérhetőek. Az oktatás a képesítési követelményeknek megfelelően történik. A vizsgák végén. Kormányzati kibocsátású diplomák és bizonyítványok.

  A program költségei a program irányától függnek. Az expressz olcsóbb. Elérhető részletekben vagy hitelre. A kényelem érdekében a diákokat kis csoportokra osztjuk, napközbeni, esti, hétköznapi vagy hétvégi órarenddel – ahogy Önnek megfelel. Visszajelzéseikben a végzettek dicsérik a figyelmes és érzékeny tanárokat, a jól felszerelt tantermeket, a megfelelő árképzést. Az intézet székhelye: Leningradsky prosp., 26 épület. 1. Telefonos tanácsadás: +7 (977) 855-11-10. Nyitva naponta 9:00-21:00 óráig.

  Masszázs és Kozmetológiai Intézet

  Értékelés: 4.9

  Masszázs és Kozmetológiai Intézet

  A viszonylag fiatal intézet máris jó hírnevet szerzett a végzettek körében. Két fő programot kínál: szépségterápia és masszázs. Minden tanfolyam több olyan témát kínál, amelyek a szépségiparban a legnépszerűbbek. A program a következőket tartalmazza: gyakorlati anatómia, szakmai gyakorlat, vizsgák, diploma. Állami engedélyek és bizonyítványok kiállítása. A nem orvosi akadémikusok számára is megtanulhatja, amit úgy hívnak, hogy a semmiből kiindulva.

  Az órákat kis csoportokban tartják, ami nagyon kényelmes az oktatási folyamat minden résztvevője számára. Az órarend egyénileg választható. Minden, amire a gyakorlati képzéshez szükséged lesz: felszerelés, szerszámok és kozmetikumok. A diákoknak nem kell keresniük a fogyóeszközöket.

  A visszajelzésekben dicsérik az erős tanári kart, a kezdők számára is érthető magyarázatokat, a tágas és jól felszerelt termeket. A vizsgálatokat azonban komolyan kell venni. A gyakorlat azt mutatja, hogy nem mindenki megy át sikeresen ezeken a vizsgákon.

  Cím: ul. Zemlyanoy Val, 54 pp. 1, (3. emelet). Telefon: +7 (495) 364-08-67. Működési mód: 9:00-tól 21:00-ig, a hét minden napján.

  E
 • A GRAZIA
 • Értékelés: 4.8

  E<li></div><p>A GRAZIA” src=”/wp-content/uploads/2023/05/6081616666195681-4610.jpg” title=”E</p><li>A GRAZIA”><p>Az önálló nonprofit akadémia évtizedek óta képez szakembereket az egészség- és szépségiparban. Orvosi végzettséggel és anélkül is elfogadja. Választhat egy programot a következő kulcsfontosságú területeken: arcmasszázs, testmasszázs vagy készülék/esztétikai/injekciós kozmetológia. Az Akadémia összesen több mint 20 témát kínál. Az ár tartalmazza: elmélet, workshopok, áttekintés, gyakorlat, beleértve a kéz helyes beállítását is. Távoktatás is elérhető. A menetrendet általában úgy alakítják ki, hogy mindenki számára kényelmes legyen.</p><p>Az Akadémián csak nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek oktatnak. Kis létszámú csoportok – legfeljebb 8-10 főig. Mindenki a középpontban. Minden készség bemutatása modelleken. Ha szeretnél, azzá válhatsz. Jelentkeznie kell.</p><p>A tanfolyam díja, akárcsak a hasonló képzési központoké, az orientáció mértékétől függ. A vélemények alapján az ár elfogadható, mondhatni – szabványos. A végzettek kiemelik a tantermek tisztaságát és kényelmét, valamint a tanárok magas szintű szakmai felkészültségét. A végzetteket a képzés után figyelemmel kísérik a foglalkoztatás szempontjából. A legtöbben könnyen találnak munkát szépségstúdiókban, klinikákon, vagy saját vállalkozást alakítanak ki.</p><p>Az Oktatási Akadémia a következő címen található: ul. 44 Novocheremushkinskaya str. 3. Telefon: +7 (499) 707-17-08. Hétköznapokon 10:00 és 18:00 között hívható.</p><h3>Kozmetológiai Intézet Orosz Kozmetikai Ház</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=House of Russian Cosmetics Kozmetológiai Intézet

  A szépségipar egyik legrégebbi képzési központja. Több területet kínál: kozmetika, masszázs, smink és szemöldökmunka. Az előadók gyakorló orvosok, masszőrök és esztétikusok. Lehetőségek állnak rendelkezésre mind a teljesen kezdők, mind a tapasztalt szakemberek számára, akik szeretnék fejleszteni készségeiket.

  A tanfolyamok különböző hosszúságúak, de mind tartalmaznak nagyszámú gyakorlati órát, gyakorlati képzést és gyakorlatot modelleken, tanárok szigorú felügyelete mellett. Az árak a választott programtól függnek. Időről időre intézkedéseket hoznak, és kedvezményeket kínálnak a képzésre. Egy másik különlegesség – használhatja a kismamák tőkéjét. Nem minden kozmetikai intézet rendelkezik ilyen lehetőséggel.

  A diákok a sikeres vizsgák után állami bizonyítványt kapnak. Itt 42 országban érvényes nemzetközi diplomát is szerezhet. A tanfolyamok elvégzése után a diplomások a főváros legjobb szalonjaiban helyezkednek el, amint azt a vélemények is bizonyítják.

  Az intézet címe: ul. Bolshaya Tatarskaya st. 35 . 3 (3. emelet). Telefon: +7 (495) 189-69-92. Naponta 9:00-tól 21:00-ig.

  Első Esztétikai Szakmai Intézet

  Értékelés: 4.6

  Az Első Esztétikai Szakmai Intézet

  A jelöltek között a rangsorban – a leginkább multidiszciplináris. Kezdőket és gyakorlókat tanít különböző területeken: kozmetika, masszázs, fodrászat és sminkművészet, szemöldök, körömszerviz, egészségügyi dolgozók képzése és még sok más. Több mint 600 kurzus és mesterkurzus. Jó kedvezmények. Ha figyelemmel kíséri a honlapon található információkat, akkor nagyszerű ajánlatokat kaphat. Például 20%-os kedvezmény a beiratkozásra a nyár első napján, születésnapi promóció stb..

  Az intézet saját kozmetikai márkát fejlesztett ki, amelyet a Creative House védjegy alatt jegyeztek be. Benne van a programdíjban, és a gyakorlati órákhoz biztosított, ami nagyon kényelmes. Szükség esetén személyes használatra vásárolhat szerszámokat.

  A tanári kar magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. A diplomások az elméleti anyag világos, hozzáértő bemutatását és a gyakorlati tanulmányok kiváló tanulmányozását jegyzik. A következő címen található: ul. Pr. 33 Bldg. 1 (7. emelet). Telefon: +7 (495) 085-52-50. Visszahívást rendelhet a hivatalos weboldalon.

  Oktatási központ “Arabia”

  Értékelés: 4.5

  Az “Arabia” cég képzési központja híres a szerzői programjairól és viszonylag alacsony árairól. Nyitva az ország számos nagyvárosában. Moszkvában a szépségipari intézet a következő címen található: Bolshaya Nikolayevskaya utca 3a. Aviamotornaya, d.10 testület. 2 (15. emelet). A tanfolyamok a következők: kozmetológia, szőrtelenítés, testformálás, hajápolás és SPA-ápolás. A fiatalítás és arctisztítás témakörében 2,5 és 6,5 óra közötti, elméletet és gyakorlatot is tartalmazó expressz mesterkurzusokat tartunk. A tanfolyamok ingyenesek, ami a Központ kétségtelen előnye.

  A menetrendet a kihasználtság alapján állítják össze. Az online tanulás, majd az e-tanúsítvány megszerzése széles körben elterjedt. Kényelmes azok számára, akik nincsenek közel a központhoz. Kellemes bónusz – állandó 30%-os kedvezmény a személyes szekrényemben lévő tanúsítvány bemutatásával, hogy arab ápolási termékeket vásárolhasson magának vagy vállalkozásának.

  A diákok megjegyzik, hogy a tanfolyamok ára jelentősen eltér a többi hasonló ajánlathoz képest. A szobák jól felszereltek, a berendezések és eszközök modernek és tiszták. A fogyasztási cikkeket tartalmazza. Azonban, ha részt vesz egy ingyenes mesterkurzuson, akkor is meg kell vásárolnia márkás kozmetikumokat egy bizonyos összegért. Nyitva naponta 10:00 és 18:00 között. A tanfolyamra online lehet jelentkezni.

  Szépség Akadémia Ekol

  Értékelés: 4.4

  Szépség Akadémia Ecole

  Moszkvában 4 fiókkal rendelkezik, így Ön választhat egyet otthonához közel. Számos képzési programot kínál a semmiből és a szakmai fejlődéshez. A lehető legrövidebb idő alatt a manikűr összes modern típusának mesterévé válhat, megtanulhatja, hogyan kell a bőrt szakszerűen ápolni, orvosi felszereléssel és anélkül, megtanulhatja, hogyan kell női frizurákat készíteni. Az akadémia iskolákat is működtet: smink, szemöldök és szempilla, divat és stílus.

  Az árpolitika ésszerű. Például egy teljes manikűr tanfolyamot kezdőknek 19200 rubelért kaphat. Ha elkapod az akciót, a képzés mindössze 11 ezer forintba kerül. Csakúgy, mint az “Elia Grazia” akadémia a rangsorainkból, jelentést készít a diplomások foglalkoztatásáról. A válaszadók 70%-a a szépségiparban helyezkedett el, 65%-uk saját vállalkozásba kezdett, 72%-uk pedig továbbképzéssel növelte jövedelmét.

  A központi iroda a következő címen található: Sadovaya-Karety utca 3. Sadovaya-Karetnaya v. 20 .1. Telefon: +7 (499) 110-41-08.

  Orhideya képzési központ

  Értékelés: 4.3

  Orchidea Oktatási Központ

  Egy másik moszkvai továbbképző központ, amely a tanfolyamok széles választékáról híres. Különböző szintű képzésben részt vevő hallgatókat fogadnak el. Számos igen keresett program van a tartós smink, a manikűr és pedikűr, a fodrászat, a szemöldök-archeológia stb. területén.. Mezoterápia és biorevitalizációs képzés. A kozmetológiai tanfolyamokat orvosok és orvosi képzés nélküli hallgatók számára is tartják.

  Az órákat nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező tanárok tartják. A csoportok kicsik. A hangsúlyt a valós modelleken való gyakorlásra helyezik. A program időtartama: 8 és 576 tanítási óra között. A költségek a választott tanfolyamtól függnek. 5000 és 15000 rubel között változik. Általában az árképzés hasonló a minősítés más ajánlataihoz.

  A korábbi hallgatók a tanfolyam kényelmes időzítéséről, a tananyag egyszerű és közvetlen átadásáról és a diploma megszerzésének gyorsaságáról nyilatkoznak. Az oktatási folyamatról készült fotók megtekinthetők a hivatalos honlapon, és biztosítják a személyzet szakszerűségét. Érdeklődésre számot tartó kérdésekben telefonos konzultációkat tartunk: 7 (495) 612-15-27 minden nap 9:00-21:00 óra között. Cím: Leningradsky Prospect d. 26 .1.

  A XXI. század oktatása

  Értékelés: 4.2

  XXI. századi oktatás

  Az “Oktatási XXI. század” képzési központ csak Moszkvában található, és számos tanfolyamot kínál. Itt megtanulhatsz masszőr, fodrász, kozmetikus, manikűrös és pedikűrös, stylist, sminkes és ápoló lenni. Az órák bármilyen formában elérhetőek: személyesen, távolról, csoportban vagy akár egyénileg is. Vannak gyorstalpaló tanfolyamok és haladó programok, amelyek komoly képzést igényelnek. Az orvosi előképzettség nélküli kezdők számára is elérhető egy olcsó esztétikai kozmetikus tanfolyam. Az állami szabványnak megfelelő oklevelet kapnak a képzés befejezésekor.

  Minden tanár a saját szakterületének szakértője. Az idő 80%-át a gyakorlati képzésre fordítják. A tanfolyam ára tartalmazza az eszközöket és az anyagokat. Olyan modelleket hívunk meg, akik elégedettek és pozitív visszajelzést hagynak. Ez az oktatás magas színvonalát jelzi. Egy másik szép bónusz – a központ elősegíti a diplomások foglalkoztatását a moszkvai szalonokban.

  Cím: 1. Zachatievsky Lane., 6. Telefon: +7 (495) 637-10-77. Naponta 10:00-tól 19:00-ig.

  Metropolitan Institute of Image and Beauty

  Értékelés: 4.1

  Metropolitan Institute of Image and Beauty

  Moszkva egyik legnagyobb központja teszi teljessé a minősítésünket. 10 képzési ággal rendelkezik. Az intézet a szokásos szépség- és egészségtanfolyamok mellett olyan programokat is kínál, amelyek szokatlanok ezen a területen. Kötés, varrás, batikolás, babakészítés, textilszobrászat. Mi a legjobb más kategóriájú és érdeklődésű emberek számára?.

  Az árpolitika az átlagos. Manikűr a semmiből (alaptanfolyam) csak 7200 rubelért kapható. Jó kedvezmények és promóciók a mélyebb programokon. Lehetőség van ajándékutalványt kapni.

  Az órák csoportosan vagy egyénileg, hétköznap vagy hétvégén tarthatók. Kis létszámú csoportok – legfeljebb 8 főig. Egy másik előny – az órák 98%-a gyakorlatból áll. A legjobb tanulók magabiztossággal, biztos kézzel és ambícióval jönnek ki… Mit mutatnak a vélemények. Az intézet szükség esetén útmutatást nyújt az álláskereséshez.

  Cím: Leninsky prospekt. 6 pp. 7. Telefon: +7 (495) 788-36-51. Naponta 09:00-21:30.

  Olvasson tovább  Top 10 egyetem Moszkvában
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: