Top 10 online számviteli és 1C tanfolyam

*Editor’s Choice Awards. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt konzultáljon egy szakértővel.

A könyvelő olyan szakma, amely folyamatos képzést igényel. Nemcsak a jogszabályi változásokat kell követni, hanem a speciális programokat is tanulmányozni kell. Az egyik legalapvetőbb és legnépszerűbb az 1C. Az 1C használatát ismerő szakemberek automatikusan keresett munkavállalókká válnak, de a program ismerete nélkül sok munkáltató nem hajlandó felvenni őket. Ezért a mai könyvelők igyekeznek lépést tartani a korral, és bátran jelentkeznek 1C képzésekre. A folyamatos képzés naprakészen tartja Önt, és hatással van a fizetésére.

Most már sok képzési központ van, és mindegyikük versenyez az ügyfelekért. Ezért vannak tele a hirdetéseik marketing trükkökkel. De honnan tudod, hogy mely tanfolyamok fognak működni?? – Könnyű. Szakértőink rendszeresen frissítik az oktatási tanfolyamok területét. Ezért tudták megadni a 10 legjobb online könyvelési és 1C tanfolyam rangsorát. Összeállításakor figyelembe vették a hasonló kurzusokat sikeresen elvégzett diákok visszajelzéseit és az egyes online iskolák részletes jellemzőit. Ez a cikk különösen hasznos azoknak, akik jelenleg számviteli tanfolyamokat keresnek.

Miért van szükségük a könyvelőknek az 1C-re?

A nehézkes főkönyvek és főkönyvek már régóta nem relevánsak. Ennek oka minden vállalkozás modern tempója, amely folyamatos jelentéstételt igényel a vezetőknek és nagy mennyiségű információ feldolgozását. Persze, ha nagy vállalkozással rendelkezik, felvehet 30 könyvelőt is. A legtöbb vállalkozás azonban nem profitál belőle. Ma már inkább csak néhány embert foglalkoztatnak, akik értenek a modern technológia és a számítógépes programok használatához. Ez azért kényelmes, mert minden információ egy jegyzetfüzetben található, kevés helyet foglal, és mindig kéznél van. Ezenkívül egy számítógépes program csökkentheti a számokkal és adatbázisokkal való munkára fordított időt.

Az 1C számviteli szoftver használatának célja

A statisztikák szerint az 1C lett a legnépszerűbb szoftver a könyvelők számára. A legtöbb komoly cég a licencelt másolatát használja. Lehetővé teszi az orosz törvények követelményeinek megfelelő könyvelést. A szoftver vonzó a sokoldalúsága miatt. Különböző ágazatok kereskedelmi struktúráiban használható. Az 1C-ben szereplő számlákat és számviteli bizonylatokat az adójogszabályoknak megfelelően vezetik. A konfigurációs csomag kicsomagolása után az alkalmazás az üzleti igényeknek megfelelően konfigurálható.

Az 1C kényelmes, mivel egyetlen beállítás segítségével több vállalat könyvelése is elvégezhető. Megjeleníti a személyzeti elszámolást, a Szövetségi Adószolgálat és a költségvetésen kívüli alapok, a vállalati dokumentumok és az összes számviteli információt. A program nagy előnye, hogy készítője folyamatosan nyomon követi a számviteli jogszabályok frissítéseit, és az ügyfelek igényeihez igazítja.

Például, ha egy alkalmazott csak a bérszámfejtéssel és a személyzeti irányítással foglalkozik a vállalaton belül, nincs szüksége egy átfogó “1C: Enterprise” programra, amely a szervezet minden aspektusát magában foglalja. A munkavállalónak csak ennek a programnak a konfigurációját kell használnia, amely a humán erőforrással és a bérszámfejtéssel kapcsolatos. Vagy ha a szupermarket üzemeltetői csak a beszállítóktól kapott áruk átvételével foglalkoznak, akkor célszerű létrehozni egy “Kereskedelem és raktár” konfigurációt, amely csak a munkájukhoz szükséges műveleti rendszert tartalmazza.

Olvasson tovább  11 legjobb online edzőbolt

A szoftver lehetővé teszi a vállalatok alkalmazottai számára, hogy bármilyen elsődleges dokumentációt készítsenek. Ha még mindig nehezen alkalmazkodik az 1C használatához, bekapcsolhatja a súgó üzemmódot. Így megtanulhatja, hogyan kell helyesen kitölteni a vállalati adatokat, és elkerülheti a hibákat. Természetesen a termék különböző verzióival rendelkezik, de a komplex konfigurációkkal rendelkező verziók széles körű funkcionalitást biztosítanak. És ahhoz, hogy hatékonyan tudjon velük együttműködni, az 1C-ben kell jártasnak lennie. Ez az, amiért a törekvő és leendő könyvelők a tanfolyamra járnak. Meg kell jegyezni, hogy nemcsak azoknak kell részt venniük, akik már megszerezték a szakmát, hanem azoknak is, akik még mindig megszerzik azt: a jövőbeli könyvelőnek készülő hallgatóknak. Értékelésünk segít kiválasztani a legjobb tanfolyamokat, ahol jó alapokat szerezhet, és megtanulhatja, hogyan dolgozzon az 1C-vel.

Top 10 online számviteli és 1C tanfolyam

Jelölés Helyszín Név Értékelés
Top 10 online számviteli és 1C tanfolyam 1 Számvitel, adózás 2021 + 1C 8.3. Diplomás program (4 tanfolyamból álló csomag) 5.0
2 Felsőbb iskola Glavbukh 4.9
3 “Számvitel és adózás” “könyvelő” képesítéssel (520 óra).) a NADPO-tól 4.8
4 Stack (/) 4.7
5 A Kontur iskola tanfolyamai 4.6
6 A számviteli szakma a Skillbox-tól 4.5
7 Könyvelői tanfolyamok MGUTU 4.4
8 Számvitel és adózás + 1C: Számvitel 8.3 az Udemy-től 4.3
9 Hedu 4.2
10 Az 1C Oktatási Központ tanfolyamai № 1 4.1

Számvitel, adózás 2021 + 1C 8.3. Diplomás program (4 kurzusból álló sorozat)

Értékelés: 5.0

Runo.jpg

Ez a képzési központ jó tanfolyamokat kínál a könyvelői szakmában. Ez a tanfolyam 4 modulból áll, amelyek mindegyike megtanítja a kezdőknek az alapokat, a fizetések és a HR-számvitel kiszámítását, és részletesen ismerteti a külföldi állampolgárokkal való munkaviszonyok minden finomságát. A tanfolyam hatalmas előnye az áfa és jövedelemadó bevallás gyakorlása.

A tanárok sok időt töltenek az 1C-vel, és valós vállalatok példáján keresztül vizsgálják a folyamatot. Lehetővé teszi, hogy belevetítse magát a valódi munka légkörébe, ami kétszeresen is motiválja a sikeres tanulást. A távoktatás előnye, hogy bármikor tanulhat. A tanfolyam elvégzéséhez 252 óra tantermi időre lesz szükséged. A tanfolyam ára meglehetősen átlagos – 34000 rubel. Még azok is, akik 50 évesen jönnek ide tanulni, sikeresen diplomáznak és találnak munkát. Ezeket a tanfolyamokat a legjobbak közé sorolták a minőségük alapján.

Előnyök

 • sok gyakorlás;
 • minőségi program;
 • a tanfolyam 60 perces ingyenes kipróbálására van lehetőség;
 • felhasználóbarát platform, letöltheti a képzési anyagokat.

Hátrányok

 • nem található.

Glavbukh középiskola

Értékelés: 4.9

Glavbukh felsőoktatási intézmény

Felsőoktatási Glavbukh meglehetősen megfizethető tanfolyamokat ad el kezdő könyvelők számára. Az ár 25,000 rubeltől kezdődik. Azok, akik már döntöttek úgy, hogy ebben az iskolában tanulnak, nagyon szeretik, hogy saját maguk állíthatják össze a személyes tanulási ütemtervüket. A képzési folyamat az iskola honlapján zajlik. Ezek a tanfolyamok inkább azok számára alkalmasak, akik már elsajátították a könyvelői szakmát, és szeretnék frissíteni képesítésüket.

A Glavbukh háromféle tanfolyamot kínál: éves frissítő tanfolyam (120 óra 3 hónap alatt), főkönyvelői tanfolyam (6. szint – 250 óra) és a számviteli szoftverek haladó tanfolyama (80 óra). Minden egyes tanfolyam után oklevelet vagy bizonyítványt kap, valamint minden egyes elvégzett programról tanúsítványt. az iskola képzési bázisát rendszeresen frissítik és finomítják, ezért szakértőink a legjobbak közé sorolták.

Előnyök

 • Erős előkészítő alap;
 • minden témát egy videólecke is alátámaszt;
 • Rengeteg további információ;
 • táblázatok, kézikönyvek, puskázó lapok.

hátrányok

 • A dokumentum kiállítása késhet.

“Számvitel és adózás” “könyvelő” képesítéssel (520 óra).) a NADPO-tól

Értékelés: 4.8

4723947239.jpg

Az iskola azért vonzó, mert tanfolyami programjai a szakmai szabványokon alapulnak. A tanárok az egyes témakörök után a gyakorlati feladatokra összpontosítanak. Itt szakmai átképző tanfolyamokon vehet részt könyvelők számára, valamint fejlesztheti készségeit. Itt a költségvetési intézmények, állami hatóságok és egészségügyi szervezetek számára készült útmutatókat, valamint számviteli, elemzési és könyvvizsgálati útmutatókat talál.

Olvasson tovább  9 legjobb online elektronikai áruházak

Az iskolában szerzett készségeinek frissítése után elkezdhet dolgozni a befektetési döntésekhez szükséges értékelésekkel, a hitelnyújtókkal, megtanulhatja, hogyan kérhet árajánlatokat a 44-FZ szerint: jellemzők, időzítés, előnyök stb. 250 tanítási órából álló, körülbelül egy hónapos továbbképzések. Ha teljes körű szakmai átképzésre van szüksége, készüljön fel arra, hogy három és fél hónapot kell képzéssel töltenie (legfeljebb 560 tanulmányi órát). Az iskola biztosítja a legváltozatosabb programot, és ezért került be a rangsorunkba.

Az érdemek

 • van folytatás expressz tanfolyamok formájában
 • Egyéni oktatás távoktatás formájában.

Hátrányok

 • nem figyeltek meg.

Stack

Értékelés: 4.7

Stack

Az STEC Oktatási Központ egy IPB akkreditált szolgáltató. Teljes munkaidős és online kurzusokat készít fel a szakértők számára. A központ már régóta működik, ezért sok diák bizalmát elnyerte. a tanfolyam tökéletes azoknak, akik pályamódosítást terveznek, vagy azoknak, akik gyorsan szeretnének két tanfolyamot elvégezni egyben – számvitel és 1C.

A tanfolyam teljes óraszáma rövid – mindössze 94 óra. A tanfolyam során számos webináriumot fogsz nézni és online konferenciákon veszel részt. A képzés végén nem kell vizsgát tennie. Ehelyett egy rövid tesztet kap, amelyet mindössze 3 próbálkozással kell kitöltenie. Az egyetlen hátránya, hogy nem diplomát, hanem tanúsítványt kap. A webináriumok szigorúan ütemezettek, ezért előre fel kell készülnie a képzésre. A kisebb hátrányok ellenére az oktatás minősége egyre több diákot vonz. A tanfolyamok bekerültek a rangsorunkba.

Előnyök

 • magas szintű képzés;
 • A tanulási és oktatási központok vezetője.

Hátrányok

 • Nagy sebességű internetkapcsolat szükséges;
 • szigorú menetrend.

A Contour School tanfolyamai

Értékelés: 4.6

A Contour School tanfolyamai

Ha Ön új a könyvelői szakmában – ezek a tanfolyamok csak Önnek szólnak. Kezdő szintű szakembereket tanítanak állami és kereskedelmi szervezetek számára. Minden szakember a diploma megszerzése után további szakmai továbbképzési dokumentumokat kap. Ha szeretné látni, mennyire tetszik ez az iskola, akkor regisztráljon a weboldalán, kap egy ingyenes webináriumot és oktatóprogramokat.

A képzés során a könyvelők szakértőkkel beszélgethetnek, és feltehetik az őket érintő kérdéseket. A professzionális előadók konkrét példákkal világosan elmagyaráznak minden anyagot. A legtöbb ügyfélnek tetszik, hogy a leckék jól időzítettek, és a képzés bármilyen eszközről elérhető. A mi értékelésünkben a tanfolyamok a kényelmes képzési platform és a képzési központ sokoldalúsága miatt voltak. Itt kezdő könyvelőknek szóló tanfolyamokat és felfrissítő tanfolyamokat is elvégezhet.

Előnyök

 • naprakész tudás;
 • az anyagot könnyen érthető nyelven magyarázzák el;
 • további szakmai továbbképzési dokumentum.

Hátrányok

 • a kézikönyvek rövidebbek, mint egy előadás.

A számviteli szakma a Skillboxnál

Értékelés: 4.5

A számviteli szakma a Skillbox-tól

A Skillbox nem csak könyvelők számára kínál tanfolyamokat. Ez egy online egyetem a keresett szakmák, amely már régóta jó hírnévre tett szert. A kezdő könyvelőket az a lehetőség vonzza ide, hogy nem csak megfizethető áron, hanem részletfizetéssel is megszerezhetik az új képesítést. A házi feladatok ellenőrzése néha késik, de a diákok mégis magasra értékelik az iskolát. A házi feladat részletes hibajavításokkal és a szakmai oktatók észrevételeivel érkezik vissza.

Minden diákcsoporthoz egy mentor kerül kijelölésre. Ez azért hasznos, mert a képzés során mindig felmerülnek kérdések. A számviteli és 1C tanfolyamok időtartama itt 4 hónap. Az órákat egy kényelmes platformon tartják, és hatékonyságuk idővel bizonyított. Tanfolyamainkat a bérleti díjfizetési lehetőségekért díjazzák. Ez előnyös azok számára, akik most kezdik a tanulást, és még nem szereznek számviteli képesítést.

Előnyök

 • 12 hónapos részletfizetési terv;
 • világos képzési struktúra;
 • az ár 20 000 rubeltől kezdődik;
 • Könyvelők, közgazdászok és pénzügyi szakemberek számára.

Hátrányok

 • a házi feladatok késedelmes ellenőrzése.

Számviteli tanfolyamok az MSUTU-nál

Értékelés: 4.4

Könyvelői tanfolyamok az MGUTU-nál

A MGUTU Oktatási Központ ismert, mint egy strukturális egység a Moszkvai Állami Műszaki és Menedzsment Egyetem. A központ több mint 25 éve kínál továbbképzési programokat. Itt csak képzett tanárok dolgoznak, akiknek végzettségét és tapasztalatát bizonyítványok és szakmai díjak igazolják.

Olvasson tovább  11 legjobb oldal olcsó repülőjegyek keresésére

A központ számviteli tanfolyamai kezdők és tapasztalt szakemberek számára egyaránt alkalmasak. Minden képzés megfelelő dokumentummal zárul: MSUTU bizonyítvány, továbbképzési bizonyítvány vagy teljes körű átképzési oklevél. Ez utóbbit csak a legalább 250 tanórányi kurzus elvégzése után adják ki. A weboldalon külön “kedvezmények” szekció található. Nézze meg, még olcsóbban megvásárolhatja a tanfolyamot. Néha a kedvezmény akár 50 százalék is lehet. A hallgatók szerint a tanfolyam teljes mértékben megfelel az elvárásoknak, és valóban naprakész ismereteket nyújt. Ezért kerültek fel a toplistánkra.

Előnyök

 • rendszeres promóciók;
 • hozzáértő tanárok;
 • vezető szerepet tölt be a szakemberek képzésében;
 • Kezdő és haladó tanfolyamok.

Hátrányok

 • nem található.

Számvitel és adózás + 1C: Számvitel 8.3 az Udemy-től

Értékelés: 4.3

4732984732982.jpg

A tanfolyam ebben az iskolában közel 7 órányi videót tartalmaz, élethosszig tartó hozzáférést a tanfolyamokhoz, valamint hozzáférést mobileszközön vagy TV-n keresztül. A diploma megszerzése után minden könyvelő tanúsítványt kap. A tanfolyam számos témakört érint: számlák, egyeztetési kimutatások, előlegjelentések, árueladás és visszáru, a bérszámfejtés minden csínját-bínját, és azt, hogyan kell azt szakszerűen kiszámítani. A tanfolyam sikeres elvégzéséhez azonban kívánatos a számviteli alapok elméletének ismerete.

A tanárok sok időt töltenek azzal, hogy minden diák megértse az 1C-vel való munka logikáját. A tanfolyam ideális azok számára, akik a programban helyesen akarják tükrözni bármely vállalkozás gazdasági tevékenységének minden tényét. Az oktatók között vannak a kiszervező vállalatok jelenlegi könyvelői, ami azt jelenti, hogy minden témát valós példákkal tudnak elmagyarázni. Ezért a pálya bekerült a legjobbak közé.

Előnyök

 • Pénztárgép és készpénzfegyelem;
 • Bevezetés a számviteli szakmába a nulláról;
 • tanfolyam kezdőknek, könyvelőknek és vállalkozóknak;
 • Átfogó képzés a számvitel és az 1C alapjairól.

Hátrányok

 • nem található.

Hedu

Értékelés: 4.2

HEDU online iskola

A HEDU Online School híres a legolcsóbb könyvelői tanfolyamokról. a tanfolyam akár 12 000 rubelbe is kerülhet. A diploma megszerzése után a könyvelők könnyen kiszámíthatják bármely vállalat nyereségét, hozzáértően dolgozhatnak a könyveléssel és a bérszámfejtéssel, alkalmazhatják a tanfolyamon szerzett 1C-ben szerzett készségeiket, és helyesen kiszámíthatják az adókat.

Minden tanfolyamhoz ingyenes tanórát tartanak az akadémián, ahol értékelheti a tanárok barátságosságát és az iskola oktatási szintjét. A képzés kényelmes formában zajlik, és webináriumokat, majd házi feladatokat tartalmaz. A tanárok itt nem csak az alapismereteken kívül szakmai meglátásaikat is megosztják egymással. A mi értékelésünkben az akadémia a legjobb áron jutott be a versenytársak közül.

Előnyök

 • gyors és költségkímélő képzés;
 • Kényelmes online formátum;
 • egy hónapos képzés után tanúsítványt állítanak ki;

Hátrányok

 • Az iskola nem állít ki diplomát, csak bizonyítványt;
 • a tanfolyamok a gyakorló könyvelők számára is alkalmasak.

Tanfolyamok az 1C Oktatási Központból №1

Értékelés: 4.1

Oktatási központ #1

Ezek a tanfolyamok nem alkalmasak kezdőknek. az itteni képzés csak azok számára alkalmas, akik már elvégezték a könyvelési alaptanfolyamokat. Mielőtt fizetne és hozzáférne a tanfolyamhoz, az alkotók ingyenes demót kínálnak az ügyfeleknek. Segít megérteni, hogy mennyire barátságosak a tanárok, és milyen a tudásszintjük. A tanulóknak az tetszik a legjobban, hogy választhatják az önképzési csomagot vagy az online leckéket egy tanárral valós időben.

A tanfolyamok alacsony költségei nagyon népszerűvé teszik őket. Különösen lenyűgöző a rövid tanulási görbe. Mindössze 4 nap alatt megkapja az 1C szoftverrel való munkavégzéshez szükséges ismereteket és általános továbbképzést. A képzés tanúsítványt kap. A legrövidebb idő alatt elsajátítandó ismeretek tanfolyamainak rangsorában.

Előnyök

 • képzés 4 nap alatt;
 • megfizethető ár;
 • Segítség és támogatás a tanulási folyamat minden lépésénél;
 • Egyedül is tanulhatsz egy oktatóval.

Hátrányok

 • nem alkalmas kezdők számára, csak képzett könyvelők részére.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: