Top 10 legjobb használtruha boltok Voronyezs

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Manapság a használtruha-boltok már nem ugyanazok az üzletek, mint régen, amelyeket a szegények látogatnak, hanem azok, akik nem akarnak túlfizetni a múltbeli kollekciókból származó dolgokért, a hipszterek, az igazi divatrajongók és a jó ízlésű emberek, akik szeretnek némi kreativitást és egyéniséget hozzáadni az arculatukhoz, ide járnak.

Voronyezsben sok nagy láncú használtcikk-üzlet van, valamint kis, hangulatos légkörrel, magas színvonalú szolgáltatással és egyedi tételekkel alacsony áron.

Az Expertology szerkesztősége elkészítette a Voronyezh 10 legjobb használt boltjának értékelését, ahol mindenki olcsó, kiváló minőségű és érdekes ruhatárelemeket találhat, hogy bármilyen alkalomra íjat hozzon létre. oktatás 1 Az Expertology szerkesztősége a legjobb 10 legjobb használt boltot készítette el.

A legjobb használt boltok Voronyezsben

Jelölés Helyszín Név Értékelés
Voronyezs legjobb használtruha üzleteinek rangsora 1 “Wo!Va!” 5.0
2 “Planet Second Hand 4.9
3 SH 4.8
4 “Eurotex” 4.7
5 “Rodnik” 4.6
6 “Europa Style 4.5
7 “EuroBrand 4.4
8 “Corona” 4.3
9 “ZigZag Good Luck 4.2
10 “Ruházat Európából 4.1

“A!Va!”

Értékelés: 5.0

Egy használtruha üzletlánc nyílt 2011-ben nemzetünk északi fővárosában. Azóta az üzletek száma gyorsan nőtt, mivel a lánc használtcikk-üzletei népszerűnek bizonyultak a vásárlók körében. A vállalat az Európából és Amerikából származó kiváló minőségű ruházati cikkek és kiegészítők értékesítésére szakosodott. Minden termék szigorú válogatáson és eladás előtti ellenőrzésen megy keresztül, mielőtt a polcokra kerül.

Mint a vezetők kijelentik, a vezérelvek a következők:

 1. magas szintű szolgáltatás;
 2. figyelmes ügyfélszolgálat és tanácsadás;
 3. fogyasztó-orientáltság.

Mivel a vállalat közvetlenül a nagy válogatóközpontokkal dolgozik együtt, a lánc használtruha-boltjaiban az árak nagyon alacsonyak. Ezenfelül a jól működő ellátási logisztika alacsonyan tartja őket.

Az üzletlánc használtcikk-üzletei a következőket kínálják

 1. Férfi ruházat – ingek, farmerek, rövidnadrágok, nadrágok, sportnadrágok, pólók, raglánok, pulóverek és kabátok;
 2. Női ruhák – alkalmi és üzleti stílusú nadrágok, szoknyák, pólók, pulóverek és kardigánok;
 3. Gyermekruhák – ruhatárcikkek csecsemőknek (bodyk, csúszdák), valamint ruhák nagyobb gyerekeknek (ruhák, szoknyák, nadrágok, öltönyök, pólók, pizsamák);
 4. Kiegészítők – övek, sálak, kendők, nyakkendők, kalapok;
 5. Cipők felnőtteknek és gyerekeknek – demi-szezonális, téli, nyári, sport és otthoni cipők.

A kiállított tárgyak általában két évvel ezelőttről származnak, ami biztosítja, hogy naprakészek legyenek. Érdemes megjegyezni, hogy minden ruhát fertőtlenítenek, így nem károsítja az egészséget.

A márkák között egyaránt megtalálhatók luxusmárkák, mint például Giorgio Armani, Calvin Klein, Kenzo, Dolce Gabbana, Gucci, és tömegmárkák, mint például HM, Mexx stb.

Minden szombaton frissül, így mindig van valami újdonság, amit fel lehet tölteni. A promóciós menetrendet úgy alakították ki, hogy a hét végére elérje a maximális kedvezményt: hétfőn a kedvezmény tíz százalék, de minden nap tíz százalékkal magasabb, így pénteken már ötven százalék.

 1. Cím: Kukolkina utca 6. és Moszkovszkij sugárút 114 B.
 2. Nyitva tartás: naponta 10:00-21:00; péntek.Péntek 10:00 – 19:00.
 3. Telefon: +7 (980) 554-44-49; +7(980) 541-11-14.
 4. Honlap: sh-.

“Planet Second Hand

Értékelés: 4.9

Ez a kiskereskedelmi lánc nem kevésbé népszerű, mint az előző. A vállalat a 2000-es évek elején nyitotta meg kapuit, amikor Moszkvában megnyílt az első használtruha-bolt. 2018 végén több mint száz üzlete volt Oroszország-szerte. A cég ruházat, lábbelik és kiegészítők értékesítésére szakosodott. Az üzletek nőknek, férfiaknak, újszülötteknek és idősebb gyermekeknek szánt termékeket, valamint lakástextíliákat kínálnak.

Olvasson tovább  9 legjobb jógaközpont Szentpétervár területén

Minden egyes eladásra kínált termék egyedi. Az eladótérben speciális táblákat helyeztek el a kényelmes és gyors tájékozódás érdekében, és az összes árucikket színek és kategóriák szerint csoportosították. Ez lehetővé teszi, hogy időt takarítson meg a megfelelő ruhatárelem keresésével. Ezenkívül minden üzletben van egy exkluzív ruházati részleg, amely a legeredetibb és legmagasabb minőségű termékeket tartalmazza.

A gyűjtemény frissítése havonta egyszer történik. Az összes frissített gyűjtési információ megtalálható a főoldalon.

A kedvezmények elérik az ötven százalékot. Az üzletek egyikében naptárat lehet kérni, amely tartalmazza a napi elosztást. A közösségi oldalakon is számos ajándéktárgyat kínálnak, amelyek segítenek pénzt megtakarítani. Tudjon meg róluk többet a Vkontakte csoportban.

 1. Cím: Koltsovskaya, 41 (címek más üzletek a hálózat keresés a honlapon és a csoport “Vkontakte” vagy tisztázza a telefon).
 2. Nyitva tartás: minden nap, 09:00-20:00-ig.
 3. Telefon: +7 (960)132-26-65.
 4. Weboldal: planeta-.

SH

Értékelés: 4.8

SH

A használtruha-boltok európai ruhákat árulnak alacsony áron. Az üzlet kicsit kevésbé ismert a többi üzletlánchoz képest, de híres az elégedett vásárlók nagyszámú pozitív visszajelzéséről. Rendszeres eladások akár nyolcvan, sőt kilencven százalékos kedvezményekkel vonzzák az embereket.

Az eladótér nagy, világos, hangulatos és tiszta. Az összes termék úgy van elrendezve, hogy a vásárlók könnyen eligazodjanak. Az ügyfelek szerint a szolgáltatás kiváló, a személyzet barátságos és segítőkész, és azt mondják, hogy mindig kapnak segítséget és tanácsot.

A ruházati és lábbeli választék lenyűgöző, így nemtől és kortól függetlenül mindenki megtalálhatja, amire szüksége van. Ezenkívül a ruházat széles méretválasztékkal rendelkezik, ami nem minden használtruha üzletben található meg.

Az elemek minősége kiváló. Minden beérkező árut fertőtlenítő kezelésnek és ellenőrzésnek vetünk alá, így nem áll fenn a veszélye annak, hogy foltos vagy jelentős hibákkal rendelkező áruval találkozunk, amelyek elrontják a látványt.

 1. Cím: Kukolkina 11.
 2. Nyitva tartás: naponta 10 és 20 óra között.
 3. Telefon: +7 (473) 295-48-36.
 4. Weboldal: /sh_kukolkino.

“Eurotex”

Értékelés: 4.7

A legnagyobb, ár-érték arányáról ismert használtruha-láncnak több mint hatvan üzlete van hét oroszországi régióban. Voronyezsben csak egy üzlet van. Az üzletek világmárkákat kínálnak, amelyek között híres divatházak is megtalálhatók. Használt ruházat Hollandiából, Belgiumból, Angliából és más európai országokból.

Itt megtalálhatja a legmagasabb kategóriájú használt ruhákat és a raktárkészletet is. Az olyan alapvető ruhatári cikkek mellett, mint a pólók, farmerek és egyéb ruhadarabok, vannak tervezői modellek is, megfizethető áron. A kiterjedt kedvezményrendszer és a törzsvásárlóknak nyújtott különböző ösztönzők sok pénzt takaríthatnak meg.

A vállalat Európa legjobb beszállítóival dolgozik együtt, így az áruk minősége magas szintű. A kínálat minden héten frissül, így péntekre a kedvezmény hetvenöt százalékra emelkedik.

Miután telepítette a hivatalos mobilalkalmazást, és regisztrált a kedvezményes programba, csatlakozhat a törzsvásárlókhoz, akik jelenleg több mint kétszázezer emberből állnak. A virtuális kártya birtokosai tíz százalékos kedvezményt kapnak.

 1. Cím: Leninsky, 150 V.
 2. Nyitvatartási idő: Kapcsolatfelvétel telefonon.
 3. Telefon: 8 (800) 250-56-51.
 4. Weboldal: /eurotex_voronezh.

“Rodnik

Értékelés: 4.6

A legnagyobb használt Voronyezs értékesíti az európai ruházatot kiváló minőségű. Az üzlet értékesítési területe ezer négyzetméter. A gazdag választék minden szombaton és vasárnap, kéthetente frissül, így bármikor megtalálhatja a legújabb szezonális termékeket. A Secondhand ruházati cikkek széles választékát kínálja felnőttek és gyermekek számára.

A felsorolt pontok mellett a kedvezmények és bónuszok rugalmas rendszere is vonzza az embereket, amelyeket egy külön naptárban jegyeznek. Kedvezmények a boltban a gyűjtemény megújításának kezdetéig kilencven százalékot ér el, aminek köszönhetően szinte semmiért vásárolhatsz dolgokat. Például, ami ötszáz rubelbe kerül, ötvenért lesz elérhető. Tíz százalékos kedvezmény az értékesítés második napjától.

Olvasson tovább  12 Legjobb kávézók és éttermek Adler városában

A látogatók számára kellemes bónusz a kényelmes ülősarok, ahol leülhetnek egy kávéra, átlapozhatnak egy magazint, tévézhetnek vagy használhatják a kütyüjüket, miközben a saját dolgukkal törődnek.

 1. Cím: Koltsovskaya 24 B és Novosibirskaya 13.
 2. Nyitva tartás: naponta 09:00-20:00 óráig.
 3. Telefon: +7 (952) 553-84-41; +7 (473) 256-47-89; +7 (952) 958-83-53; +7 (473) 291-43-23.
 4. Weboldal: .

“Europa Style

Értékelés: 4.5

Europa-stílusú

Ez a használtcikk-boltlánc egy új formátum, amely teljesen megváltoztatja az emberek gondolkodását a használtcikk-boltokról. A tágas, világos és szép üzlethelyiségek örömöt okoznak, ha hosszú órákat tölthetünk el a megfelelő ruhadarabok keresésével. Minden tárgyat kiválogatnak és rendezetten felakasztanak a speciális állványokra.

A kínálat férfi és női ruházatot, valamint gyermek- és serdülőruházatot, továbbá cipőket, kiegészítőket, textíliákat és játékokat is tartalmaz. A márkák közül itt európai tömegcikkeket, valamint híres tervezők áruit találja. A Second Hand áruházban a használt cikkek mellett eredeti címkével ellátott új áruk is kaphatók. A méretválaszték nagyon széles, beleértve a kis és nagy méreteket is, amelyeket általában nehéz megtalálni a boltokban.

A ruhák európai, brit, olasz és német gyárakból származnak, ahol válogatják és fertőtlenítik őket, így csak egy ajánlás van – mosás az első használat előtt.

A rugalmas kedvezményrendszernek köszönhetően pénzt takaríthat meg. Az értékesítés kéthetente történik. Ebben az időszakban a kedvezmények elérik a kilencven százalékot, ami lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg, hogy összegyűjtsön egy egész íjat, és még csak nem is egyet. Az eladás után új kollekciót hoznak be.

 1. Cím: Friedrich Engels utca 64 A, Atmosfera bevásárlóközpont, 3. emelet.
 2. Nyitva tartás: telefonon érdeklődjön.
 3. Tel: +7 (473) 207-97-62.
 4. Oldal: europestyle-.

“EuroBrand”

Értékelés: 4.4

Ez a második kéz kicsi, de népszerű a voronyezsi lakosok körében. A választékot rendszeresen frissítik itt, aminek köszönhetően az emberek naprakész szezonális ruhákat vásárolhatnak. Egyelőre nincs hivatalos honlap, de van egy “Vkontakte” közösségi csoport, amely nagy aktivitású és folyamatosan frissül. Látogatói mindig értesülnek a legfrissebb eseményekről és ajánlatokról, beleértve a kedvezményeket is.

Egyes napokon akár ötven százalékos kedvezményt is kínálnak a cipőkre, vagy például akár húsz százalékos kedvezményt a sportruházatra. A legújabb kedvezményes árainkról a csoportban vagy a Second Hand Shopban tájékozódhat. Ezenkívül rendszeresen végezzen olyan műveleteket, mint a “4 +1”, amikor az ötödik terméket a vevő ajándékba kapja, vagy a “Nap ára”, amikor minden dolog egy költségre van beállítva, például száz rubelt. Egyébként bizonyos termékkategóriákat, például a gyermekruhákat kilogrammonként árulják, ami lehetővé teszi a pénzmegtakarítást, különösen a sokgyermekes és különböző korú gyermekekkel rendelkező családok számára.

 1. Cím: Leninszkij Prospekt 172.
 2. Nyitva tartás: naponta, 10:00-20:00 óráig.
 3. Telefon: +7 (952) 957-42-45.
 4. Weboldal: /euro
  and_vrn.

“Corona

Értékelés: 4.3

Egy másik kis használtcikk-bolt, amely Voronyezs lakóit az eredeti és ritka dolgok tömegével hódította meg, amelyeket kiváló minőség jellemez. Mivel a helyet egy szűk kör ismeri, nagyon furcsa árucikkeket találhat, amelyekből szó szerint egyetlen példány van. Férfi-, női és gyermekruházat, valamint cipők kerülnek értékesítésre.

A felújítás előtti, akár kilencven százalékos kedvezmények lehetővé teszik, hogy nagyon sok mindent nagyon szerény pénzért vásárolhassunk. A bónuszok, eladások és promóciók tényleges naptárát a “Vkontakte” csoportban vagy telefonon kell ellenőrizni.

Az eladásra szánt áruk kiváló minőségűek. Gondosan válogatják, ellenőrzik és fertőtlenítik őket. Az üzletnek azonban van egy apró hátránya – a raktárruhák választéka kicsi. Bár ezt a hátrányt bőven ellensúlyozza a szilárd dolgok alacsony ára.

Olvasson tovább  Top 5 lézeres szőrtelenítő klinika Moszkvában

Oldal nincs használt bolt még, de a csoport “Vkontakte” láthatja a legfrissebb híreket és frissítéseket a gyűjtemények, amelyek sajnos nem olyan gyakran, mint más használt boltok a városban.

 1. Cím: c. Voronyezs, Kukolkina, 14, 1. emelet.
 2. Nyitva tartás: naponta 09:00-20:00 óra között.
 3. Telefon: +7 (473) 277-15-87.
 4. Honlap: /club662331.

“ZigZag Luck”

Értékelés: 4.2

Kevéssé ismert, de jó üzlet, mindenképpen érdemes megnézni. Hazánkban húsz évvel ezelőtt jelent meg, ami a minőségi európai ruházati termékek beszállítóinak felhalmozott bázisát és az évek során szerzett nagy tapasztalatot jelzi. Az áruk olyan országokból származnak, mint Németország, Svájc, Nagy-Britannia és mások, amelyek kiváló lábbelikről és ruhatári cikkekről híresek.

A használt ruhák képviselte olcsó márkák tömegpiaci: Bershka, BEFREE, GAP, HM, Mango, Mexx, MODIS, Ostin, Zara, TVOE, P

  l és Medve, SELA, Stra
  arius, S.O
 • ver, OODJI, valamint drágábbak: KIRA PLASTININA, Incity, ADIDAS, NIKE, ED HARDY, TERRANOVA, PUMA, TIMBERLAND és így tovább.

  A rugalmas kedvezményrendszer lehetővé teszi, hogy ne csak egy, hanem egyszerre több dolog megvásárlásával is pénzt takarítson meg. A gyűjtés megújítására szombaton kerül sor, így az első kedvezményes nap a vasárnap (tíz százalék). A kedvezmény minden új napon tíz százalékkal nő: hétfőn húsz százalék, kedden harminc, szerdán negyven, és így tovább. Ezen túlmenően, hogy pénzt takarít meg, segít csökkenteni az árat, amely az elköltött összeg rovására történik: öt, ezer embernek vásárol öt százalékos kedvezményt kap, és ha tíz, akkor a tíz százalékot.

  1. Cím: c. Voronyezs, 60. hadsereg, 4 D.
  2. Nyitva tartás: Hétfő.-olvasd el.: 10:00-tól 22:00-ig; pénteken.10:00-tól 19:00-ig; szombat., Sat.Cím: 10:00 és 22:00 között.
  3. Telefon: +7 (473) 229-09-33.
  4. Weboldal: voronezh..

  “Ruhák Európából

  Értékelés: 4.1

  A használt lánc modern üzletek, amelyek közül az egyik Voronyezsben található. Az első üzlet 1997-ben nyílt meg Moszkvában, és az alkalmazottak szerint az első vásárlók közül néhányan még mindig hűségesek a lánchoz, és inkább itt vásárolnak ruhákat.

  A látogatókat világos, tágas és professzionálisan berendezett eladótér fogadja, amely tiszta és jól csoportosított, hogy megkönnyítse a tájékozódást, és ne vesztegessék az időt a polcok és fogasok kusza útvesztőjében. A gyerekek bármit felpróbálhatnak egy kényelmes, tükörrel és átöltözésre alkalmas székkel ellátott fülkében. A vélemények szerint a kiszolgálás is magas szintű: az eladók udvariasak, figyelmesek és barátságosak.

  A cég közvetlenül a legjobb angol és holland beszállítókkal dolgozik együtt. A képviselők a válogatóüzemek látogatásával ellenőrzik a termékek minőségét. A bevételek és az eladások ütemezése megtekinthető a weboldalon, a “Vkontakte” csoportban, vagy a boltban, hogy elvihesse.

  A széles választék kortól és nemtől függetlenül mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy megtalálja a megfelelőt, a széles méretválaszték pedig magában foglalja az egyedi méreteket és a túl kicsi vagy túl nagy méreteket, ami gyakran problémát jelenthet a hagyományos üzletekben kapható ruhákkal.

  Kedvezmények után felhalmozás kezdődik húsz százalék és nő hetven. A törzsvásárlók számára az üzlet kedvezményes kártyákat kínál, amelyek kedvezményei öt és tizenegy százalék között mozognak. Ezenkívül különböző promóciók vannak, mint például “Minden 70 rubelért” vagy “Minden 50 napért”.

  1. Cím: város Zakarpatszja. Voronyezs, Plehanovszkaja, 22.
  2. Nyitva tartás: Hétfő.-pt.: 10:00 és 20:00 között, szombat., al.: 10:00-19:00.
  3. Telefon: +7 (900) 924-78-32.
  4. Weboldal: .
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: