Top 10 moszkvai reklámügynökség

Mindenki tudja, hogy a reklám a kereskedelem motorja. Az utóbbi időben olyan sok volt belőle, hogy a marketingeseknek egyre új megközelítéseket kell kitalálniuk az áruk és szolgáltatások bemutatására, mert az online és offline ajánlatok “óceánjából” a potenciális fogyasztó kiválasztja és megjegyzi azokat, amelyek bizonyos paraméterek alapján kiemelkednek a többiek közül. oktatás 1 Az online és offline ajánlatok “óceánjából” a potenciális fogyasztó kiválasztja és megjegyzi azokat, amelyek bizonyos paraméterek alapján kiemelkednek a többiek közül. Az igazán tehetséges hirdetőkre manapság nagy a kereslet. Bemutatjuk a 10 legjobb moszkvai reklámügynökséget.

A legjobb reklámügynökségek Moszkvában

Jelölés hely név Értékelés
A legjobb moszkvai reklámügynökségek értékelése 1 Karát 5.0
2 OMD Optimum Media 4.9
3 Starcom 4.8
4 Kezdeményezés 4.7
5 Dentsu X 4.6
6 Média ösztön 4.5
7 Havas Media 4.4
8 Mccann-Erickson 4.3
9 Russ Outdoor 4.2
10 Ingate 4.1

Karát

Értékelés: 5.0

Karát
 1. Weboldal:
 2. Cím: 4.Moszkva, Presnenskaya nab., 6, pp. 2.

A Carat médiaügynökség 1996 óta létezik, és több mint 20 év alatt a cég a világ egyik legnagyobbjává vált – a legtöbb olyan országban van irodája, ahol a reklámfelületet fejlesztik. Brand része a multinacionális holding Dentsu Aegis Network Russia. A weboldal tükrözi a Carat multinacionális jellegét; egyszerűen nincsenek külön oldalak az országok számára, de a cégnek nincs szüksége bemutatkozásra vagy reklámra – a világ minden táján működő nagy márkák és a helyi ügyfelek a Carat Media marketingszakértőit használják márkáik fejlesztésére és termékeik és szolgáltatásaik népszerűsítésére. Az ügynökség hálózati tagsága pedig azt jelenti, hogy egyetlen marketingstratégián belül dolgozik, amely minden országban bizonyítottan hatékony.

A Carat marketingesei minden médiaterületen dolgoznak. Megértik az üzleti problémát és az ügyfél igényeit, a tanácsadás, az analitika, a diagnosztika és az előrejelzés kombinációját használják a megfelelő promóciós útvonal meghatározásához, és a legjobb lehetőségeket javasolják az ügyfél márkafejlesztésére. Nem talál egyetlen rossz véleményt sem az ügynökségről – minden vállalkozó csak “felfelé” mozog a céggel, áttörve a “mennyezeteket”, amelyek a múltban megállították a vállalat növekedését és fejlődését. A szakemberek másokkal ellentétben érdekes projekteket hoznak létre.

A Carat szolgáltatásainak listáján a Consumer insight és a digitális szolgáltatások minden változata szerepel. Olyan nemzetközi cégek, mint az Adidas, a LEGO, a L’Etoile, a Walt Disney, a Rena együttműködnek a márkával

  t és más globális üzleti cápákat. A hírnév határozza meg a megfelelő árszintet, de minden bizonnyal jó befektetés egy vállalkozói ötletbe – garantáltan “lőni” fog a Karat marketing szakembereivel.

  Előnyök

  • Márkák, áruk és szolgáltatások tömeges népszerűsítése;
  • Minden médiatérben való munkavégzés;
  • Együttműködés nagy márkákkal különböző irányokban;
  • Érdekes projektek, mint reklámötletek;
  • Csak pozitív eredmények.

  Hátrányok

  • A szolgáltatások ára magas, az ügynökség hírneve miatt.

  OMD Optimum Media

  Értékelés: 4.9

  OMD Optimum Media
  1. Weboldal:
  2. Cím: 3, Zavodskaya str.Moszkva, ul. Rozhdestvenka utca, 19

  Az OMD Optimum Media nemzetközi médiaügynökség a BBDO Group holding és a MEDIA DIRECTION GROUP része, és száz országban rendelkezik irodákkal. Világhírű márkák tucatjai működtek együtt a céggel, és az OMD Optimum Media kifogástalan hírnevet szerzett a cégnek. Ezek közé tartozik az Apple, a PUPA, a Ferrero, az Infiniti, a Mango, a HP és mások.

  Az ügynökség marketingesei a márkák, áruk és szolgáltatások népszerűsítésére irányuló szolgáltatások teljes skáláját kínálják. Integrált kommunikációs stratégiákat dolgoz ki elemzések és előrejelzések, valamint versenytárselemzés alapján. A marketing szakemberek üzleteket kötnek az online és offline térben, a rádióban és a televízióban történő reklámfelületek megvásárlására, reklámok készítésére, vonzó szövegek írására és projektek elhelyezésére, termékek és szolgáltatások promóciójára irányuló kampányok indítására. Az ügynökség szponzorációs integrációval, ökonometriai modellezéssel is foglalkozik. Az OMD Optimum Media számos házon belül kifejlesztett stratégiával rendelkezik, amelyek idővel és földrajzilag is bizonyítottak – a nemzetközi ügynökség egységes algoritmusokkal rendelkezik az egyes országokban történő promócióhoz és a belső promócióhoz. A vállalat eszköztára lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb szakértelmet nyújtsa a projektfejlesztés témáinak széles skáláján: a közönséggel való együttműködés, az azonos kampányok hatékonyságának értékelése és az egyes lépések optimalizálása. Az OMD Optimum Media projektjeinek eredményeit a holisztikus megközelítés teszi olyan meggyőzővé.

  A

  • Globális marketingügynökség;
  • Különféle eszközök használata a piaci elemzéshez;
  • Jó projektteljesítmény;
  • Folyamatos interakció a globális márkákkal;
  • Nemzetközi promóciós stratégiák és értékesítési csatornák fejlesztése egyedi algoritmusok segítségével.

  Hátrányok

  • Magas árak a szolgáltatásokért.

  Starcom

  Értékelés: 4.8

  Starcom
  1. Weboldal:/markets/russia
  2. cím: c.Moszkva, ul. famegmunkálás, 3

  A Starcom marketingügynökségnek nemzetközi osztálya is van, a moszkvai képviseleti iroda az egyik legerősebb Oroszországban a fogyasztói kapcsolatok szervezése szempontjából. A vállalat teljes körű stratégiai tervezési, tárgyalási és beszerzési szolgáltatásokat nyújt. A marketingesek bármilyen formátumú és osztályú reklámfilmek, szövegek és reklámkampányok projektjeit fejlesztik ki, és elhelyezik őket a média területén Oroszországban. A Starcom ügynökség a globális Starcom MediaVest csoport része, így minden ügyfélnél az elemzési, tanácsadási, médiatervezési és előrejelzési eszközök teljes skáláját használja. Ez a cég sikerének kulcsa – az ügynökség számos versenyen nyert díjakat speciális kategóriákban.

  A promóció és a stratégiai tervezés mellett a Starcom marketing szakemberei rendezvénymarketing programokat, képviseletet és szponzorációt kínálnak különböző rendezvényeken. Az ügynökségben olyan világhírű oroszországi márkák bíznak, mint az Avon, a Coca-Cola, a Procter-Gamble, a Samsung, a Novartis és még sokan mások.

  Előnyök

  • Az áruk és szolgáltatások online és offline promóciója;
  • Vállalatok képviselete rendezvényeken, szponzorálás;
  • Hosszú távú márkafejlesztési tervezés;
  • A legjobb kommunikációs csatornák az ügynökség és az ügyfelek között;
  • Világhírű márkák bíznak a vállalatban.

  Hátrányok

  • Nem azonosított.

  Kezdeményezés

  Értékelés: 4.7

  Kezdeményezés
  1. Weboldal:
  2. Cím: Moszkva, Oroszország.Moszkva, Kosmodamianskaya Nab., 52, pp. 5, 6. emelet

  A médiapiac másik nagy szereplője az Initiative, amely a legjobb hirdetésvásárló cégek hivatalos rangsorában szerepel. Az ügynökség az IPG Media Group része
  és az Interpub holding társaság

 • c Group, több mint két évtizede tevékenykedik az orosz piacon. A “C
   turális
   A versenytársaktól megkülönböztető kommunikációs stratégiák kidolgozása a célfogyasztók meglátásain, “fájdalmain” alapul, a szakemberek figyelembe veszik az aktuális társadalmi-kulturális kontextust. Az IPG nemzetközi hálózat eszközei segítenek a projektek népszerűsítésében és fejlesztésében.

   A médiatervezési és médiavásárlási szolgáltatások a stratégia kidolgozásától a megvalósításig és az elemzésig minden szakaszban rendelkezésre állnak – a marketingszakemberek az eredményhez vezetik az ügyfelet, majd elemzik az elvégzett munka hatékonyságát, hogy a tapasztalatokat a további munkában figyelembe lehessen venni. A szakemberek már segítettek orosz vállalatoknak a Telecom, Pharma, Fast Food, OptBank, Tele 2 és mások fejlesztésében. By the way, a szolgáltatások árai a kezdeményezésben optimálisak egy nemzetközi vállalat számára, így az ügynökség olyan kezdő vállalkozóknak szól, akik korlátozott költségvetéssel rendelkeznek, és jó eredményt akarnak elérni.

   A

   • Egyedi fejlesztési koncepció “C
     turális
     anding”;
    • Jó feltételek a korlátozott költségvetéssel rendelkező induló vállalkozások számára;
    • Hosszú távú márkafejlesztési projektek létrehozása a felhalmozott tapasztalatok alapján;
    • Minden médiaplatformmal való együttműködés;
    • Nagy márkákkal való együttműködés Oroszországban.

    Hátrányok

    • Nincs meghatározva.

    Dentsu X

    Értékelés: 4.6

    Dentsu X
    1. weboldal:
    2. Cím: d.Moszkva, Presnenskaya nab., 6, pg. 2

    A Dentsu X (Dentsu Group Russia) orosz-japán full service marketingügynökség stratégiai tervezésre, tanácsadásra és médiakampányok kidolgozására és megvalósítására szakosodott. Az ügynökség jelenleg a harmadik helyen áll az Oroszországban vonzott költségvetések tekintetében.

    A Dentsu X marketingesei kreatív reklámokon dolgoznak, érdekes ötleteket generálnak a stratégiákhoz és médiatervekhez, és digitális kampányokat hajtanak végre különböző területeken, az autópiactól kezdve a gyógyszeriparon át az FMCG-ig mindenhol, ahol érdeklődés mutatkozik. A Dentsu X integrált marketingkommunikációja rendkívül hatékony – a népszerűsített terméket vagy szolgáltatást a célközönség látja, és ami a legfontosabb – érzékeli, és ez a szakértők egyik feladata a stratégiák kidolgozásakor.

    Az ügynökség szolgáltatásainak köre magában foglalja a különböző igényű ügyfelekkel való együttműködést, a reklámok létrehozásában és elhelyezésében, a marketingkampányok kidolgozásában és végrehajtásában, a médiatervezési szolgáltatásokban és mindenféle analitikában jártas szakembereket. A vállalat hatékonyságát igazolja a Toyota, Lexus, VTB24, Berlin-Chemie, YAMAHA és a nemzetközi piac más óriásaival való együttműködés.

    Előnyök

    • Teljes ciklusú promóciós és tervezési szolgáltatások;
    • Ügyféltámogatás minden szakaszban;
    • A folyamatok optimalizálása, az alkalmazottak operatív munkája;
    • A vállalat egyértelmű hatékonysága.

    Hátrányok

    • Nincs meghatározva.

    Média ösztön

    Értékelés: 4.5

    Média ösztön
    1. Weboldal:
    2. Cím: g. Moszkva, ul. 19 Yartsevskaya Street, Moszkva

    A Media Instinct kreatív ügynökség szakemberei elkötelezettek a szolgáltatások, termékek és márkák népszerűsítése iránt. A stratégiai és taktikai tervezést marketingszakértők végzik, akik figyelembe veszik a más országokban dolgozó kollégáik sikeres tapasztalatait, mivel az “Instinct” egy nemzetközi vállalat. A vállalat szakemberei aktívan használják saját tapasztalataikat az ügyfelekkel és a célközönséggel való kommunikáció során, ezért a Media Instinct reklámja jól működik, megadja a várt eredményt, és gyakran túl is szárnyalja azt anélkül, hogy az eredeti költségvetést növelné. A vállalat piaci szereplőinek előrejelzését nagyfokú megbízhatóság jellemzi.

    A médiavásárlás a vállalat tevékenységének másik területe. Az Instinctnél reklámfelületet vásárolhat, vagy hirdetéseket, információs projekteket helyezhet el rajta. A saját márkás reklámfelület egyike az öt legnagyobbnak Moszkvában, és minden méretű vállalkozó számára alkalmas. A szakemberek reklámprojekteket is kidolgoznak, beleértve a nem szabványos projekteket is, különböző termékekkel és márkákkal dolgoznak, szakosodási korlátok nélkül. A vállalat további előnye – a kültéri reklámanyagok saját gyártása és a szokatlan formájú és tartalmú feliratok gyártása.

    A Media Instinct híres ügyfelei közé tartozik a VTB Bank, az Eldorado, a Magnit, az M-Video, a WB, a Mitsubishi Motors és mások.

    Előnyök

    • Változatos és megbízható analitika;
    • Egyedi és figyelemfelkeltő projektek;
    • Reklámszerkezetek és bannerek házon belüli gyártása;
    • Hatalmas reklámfelület Moszkvában.

    Hátrányok

    • Nincs meghatározva.

    Havas Media

    Értékelés: 4.4

    Havas Media
    1. Weboldal:
    2. Cím: cheninburg, Zágráb. Moszkva, Kosmodamianskaya naberezhnaya, 52, pp. 1

    A francia Havas Media Group média részlege, a Havas Media kreatív marketingügynökség a negyedik helyen állt Oroszországban az ADINDEX által 2019-ben beszerzett reklámfelületek és kampányok volumene tekintetében. A médiavásárlás a vállalat egyik prioritása.

    A Havas Media szakemberei a reklámfelületekkel való munka mellett részt vesznek a stratégiai, taktikai tervezésben is. A marketingesek rendelkeznek az eszközökkel és technikákkal az ügyfél résének mélyreható tanulmányozásához, a termékek és szolgáltatások fejlesztése előtt álló akadályok elhárításához; az iparági adatokat és az ügyfél forrásait használják az analitikában. Ökonometriai modellezésre van igény, beleértve a KPI-elemzést is az ügyfélvállalatnál.

    A Havas Media ügynökséggel történő reklámelhelyezés bármilyen médiaplatformon lehetséges – a szakemberek maguk tárgyalnak a médiahordozók eladóival és tulajdonosaival, a legjobb feltételeket tárgyalják ki, a partnerségi kapcsolatoknak köszönhetően is lehetséges. Ezért a megfizethető hirdetési árak. By the way, ez a nagyon reklám is fejlődik mesterek Havas Media. Elemzik ezeket a kampányokat, és saját tapasztalataikra támaszkodva javítják az ügyfelekkel való interakció minőségét.

    Beeline, A

   • Express, Philips, Frutoniana és más hazai és külföldi cégek.

    Előnyök

    • Fejlett médiavásárlás;
    • Alapos online marketing és promóciós munka;
    • Partnerség a reklámfelületek tulajdonosaival;
    • Megfizethető hirdetési árak és szolgáltatások.

    Hátrányok

    • Nincs meghatározva.

    Mccann-Erickson

    Értékelés: 4.3

    1. Weboldal:
    2. Cím: Dynańsk, Krasnoarmeysk, Vinnytsia. Moszkva,Bolshoy Karetny pereulok, 11

    A Mccann-Erickson erős kreatív ügynökség, a nemzetközi McCann Worldgroup hálózat egyik részlege Moszkva központjában található. A stratégiai tervezés, a kreatív fejlesztés, a kommunikációs projektekhez szükséges anyagok előállítása a vállalat szakembereinek fő tevékenysége. Teljes ciklusú reklámügynökség integrált megoldásokat dolgoz ki minden kommunikációs csatornára. A jól elmondott igazság elve világosan mutatja a projektekkel való munka megközelítésének lényegét, nevezetesen – az ügyfélhez és annak CA-hoz való közeledés megtalálása.

    A McCann Moszkva csapata minden évben egyedi kommunikációs projekteket hoz létre különböző nagyságrendű ügyfelek számára reklámok, nyomtatott anyagok elhelyezésével a médiarádióban, televízióban, internetes platformokon, nyomtatott médiában… A kreatívok, producerek és stratégák kivétel nélkül minden projekten dolgoznak, figyelembe veszik tapasztalataikat, hogy az ügyfél számára a legjobb eredményt érjék el.

    Mccann-Erickson ügyfelek – IKEA, Vogue, Mikrosoft, Coca-Cola, Nespresso stb.

    Előnyök

    • Egyedi reklámfilmek és projektek gyártása;
    • Sűrű munka a CA-val;
    • Kiváló munka a szövegekkel, szlogenekkel;
    • Együttműködés a hirdetési platformok tulajdonosaival.

    Hátrányok

    • Nem azonosított.

    Russ Outdoor

    Értékelés: 4.2

    Russ Outdoor
    1. Weboldal:
    2. Cím: d. Moszkva, Moszkvai terület, Novorizhskoe autópálya, 26. km, vl. 1

    A Russ Outdoor reklámügynökség fő tevékenysége a kültéri reklámfelületek vásárlása és biztosítása, mintegy 28,5 ezer felülettel, több mint 24 millió ember napi elérésével Oroszország 33 városában: óriásplakátok, cityboardok, kültéri TV egyedi reklámszerkezetek, digitális képernyők…. A marketingesek projekteket hoznak létre a termékek, szolgáltatások és márkák népszerűsítésére, és integrálják azokat a különböző médiaplatformokba. A szakemberek a meglévő projekteket is gyorsan hozzáigazítják az élet realitásaihoz és a változásokhoz, hogy az ügyfél ajánlata valóban a célközönségükhöz igazodjon, és bármilyen környezetben megoldja a problémájukat.

    Egy érdekes javaslat a cégtől – Közönségvásárló reklámok. A hirdető csak a bejövő hívásokért és a vonzott közönséggel való kapcsolatfelvételért fizet. Az ügyfél pedig a helyszínen egy saját irodában követheti nyomon a projekt dinamikáját.

    A Russ Outdoor saját műhellyel rendelkezik bármilyen összetettségű kültéri reklámok gyártásához.

    Előnyök

    • A reklám integrálása a médiatérbe;
    • Szakterülete a kültéri reklám;
    • Reklámszerkezetek gyártása;
    • Az ügyfél személyes számlája.

    Hátrányok

    • Minimális kiegészítő marketingszolgáltatás.

    Ingate

    Értékelés: 4.1

    Ingate
    1. Weboldal:
    2. Cím: r. Moszkva, Kashirskoye Shosse 3, Bldg. 2, pp. 4

    Az utolsó szó a felülvizsgálatunkban az online márkaépítésre és promócióra szakosodott Ingate kreatív ügynökségé. A vállalat több mint 700 embert foglalkoztat, akik belső képzéseken és külső forrásokon keresztül folyamatosan frissítik képességeiket. Tudnak mindent az algoritmus frissítések Yandex és a Google, amely lehetővé teszi, hogy fenntartsák egy erős pozíciót a piacon SEO-promóció. A szakemberek több mint 7000 projektet hoztak létre és valósítottak meg világmárkák és helyi üzletemberek számára.

    A legtöbb ügyfél, aki egyszer fordul az Ingate-hez, a gyors eredményekre hivatkozva örökre az ügynökséggel marad. A tapasztalat, a technológia és a szolgáltatás szinergiája. A létrehozott weboldalak nem csak az ügyfél pillanatnyi fájdalmát oldják meg, a fejlesztők előre jelzik a márka, a termék vagy a szolgáltatás fejlődését, az internetes erőforrások hasznosak a jövőre nézve. A támogatási csomagok pedig magukban foglalják a weboldalnak a minket körülvevő világ változásaihoz való hozzáigazítását. Az ügynökségi szolgáltatások árai nem a legalacsonyabbak, de a befektetés megtérülése nyilvánvaló.

    További, de nem kevésbé fontos szolgáltatások – közösségi média marketing és célzás, többcsatornás kontextuális reklám és promóció a fizetett célzott forgalom révén, hírnévkezelés.

    Előnyök

    • Vezető internetes promóciós ügynökség;
    • Weboldalak fejlesztése és karbantartása;
    • Márkák, áruk és szolgáltatások fejlesztése az online térben;
    • Reputációfejlesztés, reklám.

    Hátrányok

    • Magas árak a szolgáltatásokért;
    • Csak az online térrel dolgozzon.
    Olvasson tovább  8 legjobb magán óvoda Kazánban
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: