Top 5 állatorvosi klinikák Jaroszlavlban

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási ajánlásnak. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A háziállatok ugyanúgy igénylik a figyelmet és az érzékenységet, mint az emberek. Kedvence egészségéről a legjobban képzett szakemberek gondoskodnak. Kiválasztottuk az 5 legjobb állatorvosi klinikát Jaroszlavlban, ahol már az első konzultáció során helyes diagnózist kaphat. Nemcsak kutyákat és macskákat, hanem madarakat és rágcsálókat is szívesen látnak itt. Ismerkedjünk meg velük részletesen.

A legjobb állatorvosi klinikák értékelése Jaroszlavlban

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb állatorvosi klinikák Jaroszlavl városában 1 Egymillió barát 5.0
2 Kedves doktor úr 4.9
3 Endoszkópiai, Sebészeti és Traumatológiai Központ Doktor Sedov Állatorvosi Klinika 4.8
4 Napóleon 4.7
5 Vetterra 4.6

A legjobb állatorvosi klinikák Jaroszlavl városában

Egymillió barát

Értékelés: 5.0

A Million Friends Clinic vezetője. Az innovatív berendezések tekintetében az egyik legjobban felszereltnek tekinthető. bőrgyógyászok, terapeuták, sebészek és szemészek, császármetszés, kasztrációs szolgáltatások. Az orvost ki lehet hívni az otthonba, vagy az állatot be lehet venni fekvőbetegként.

A diagnózishoz ultrahangot, röntgent, EKG-t használ. Az állatorvosi központnak saját laboratóriuma van, ahol vérvizsgálatokat végeznek, gyógyszertár gyógyszerekkel. Működő ápolószalon. Fülkefélés, karomborotválás és fodrászat. A létesítmény bármilyen összetettségű műveleteket, oltásokat végez komplex importált gyógyszerekkel. Állatorvosi útlevelet kaphat és chipezést rendelhet meg. Az első találkozó konzultációval 700 rubelbe kerül.

A létesítmény orvosai mindig figyelmesek és barátságosak. Az állatorvosok a találkozók után is kapcsolatban maradnak a tulajdonosokkal. A sorban állás gyors. A létesítmény tiszta. A legjobb dolog az, hogy a gyógyszereket azonnal megvásárolhatja. Telefon: +74852486248. Cím: Jaroszlavl, ul. Lisitsyna 38, 2. emelet. A központ éjjel-nappal működik.

Olvasson tovább  9 legjobb urológiai klinika Moszkvában

Kedves doktor úr

Értékelés: 4.9

A második helyet a “Kind Doctor” általános állatorvosi klinikának adtuk. A létesítmény több terület kereszteződésében található, így földrajzilag elérhető Jaroszlavl lakói számára. Főbb előnyök: elfogadható árak, kóbor macskák és kutyák kezelésére vonatkozó kedvezmények, tapasztalt szakemberek. A központ főorvosa traumatológus, aki egyben ornitológus is.

Az emberek azért jönnek, hogy ivartalaníttassák vagy ivartalaníttassák a macskájukat. Van egy kórház, ahol a háziállatokat műtétek után ápolják. Gyógyszertár és állatkereskedés. A klinikán van egy fogorvos is, aki szájhigiéniát, tejfogak kihúzását és fogászati beavatkozásokat végez. Ha szükséges, az orvos meglátogatja a házat.

Információ van az impozáns szolgáltatásokról. Néha a klinika drága vizsgálatokat javasol, amelyek szükségtelenek. Egy bevezető találkozó 600 rubelbe kerül. Cím: Oktyabr sugárút 94a, Jaroszlavl.Telefon: +74852283284. Nyitva tartás: naponta 08-00 és 23-00 között.

Endoszkópiai, Sebészeti és Traumatológiai Központ Doktor Sedov Állatorvosi Klinika

Értékelés: 4.8

Endoszkópiai, Sebészeti és Traumatológiai Központ Doktor Sedov Állatorvosi Klinika

Folytatja a Dr. Sedov Állatorvosi Klinika minősítését, amely tapasztalt szemészeket, kardiológusokat, onkológusokat, traumatológusokat foglalkoztat. Az intézményt a szolgáltatások széles skálája miatt választják ki. Olyan egyedi eljárásokat végeznek itt, amelyek más központok árában nem találhatók meg. Van külső nemi szerv plasztika, egy újszülött állat újraélesztése, és egy patológus boncolást végez.

A központban ultrahang, MRI, endoszkópia és EKG is rendelkezésre áll. A további szolgáltatások közé tartozik a fülkefésítés, karomvágás, mosás… Háziállatbarát szállodák elérhetők. A szolgáltatások árai a szervezet honlapján találhatók. Nem ők a legalacsonyabbak Jaroszlavlban.

A klinika orvosai nagyon érzékenyek és kompetensek. Szeretettel bánnak az állatokkal. A kellemes környezet és a szakemberek részletes magyarázatai minden eljárásról szintén említést érdemelnek. A központnak nincsenek komoly hiányosságai, kivéve a szolgáltatások magas költségeit. Telefon: +79301037731. Cím: Jaroszlavl, ul.. Oktyabrskaya Street, 65A. Nyitva tartás: 09-00 és 21-00 között, előzetes bejelentkezés alapján.

Napóleon

Értékelés: 4.7

Napóleon

hoto-134880251_457239200

Olvasson tovább  A 12 legjobb stroke rehabilitációs központ

A minősítés korábbi résztvevőitől eltérően a Napoleon klinikán az első találkozó ingyenes (hétköznapokon). Itt mutatták be az első mobil digitális röntgenberendezést Jaroszlavlban. Az orvosok nem csak kutyákon, macskákon és rágcsálókon segíthetnek. Madarakat, lovakat, hüllőket és egzotikus állatokat kezelnek. Védőoltások, nyírás, intenzív terápia, ivartalanítás és ivartalanítás.

Minden látogató kap egy megtakarítási kártyát, amely 10%-os kedvezményt biztosít a szolgáltatásokra. A nyugdíjasok extra kedvezményeket kapnak. Különböző vélemények az állatorvosi központról. Dicséret tiszta és kényelmes helyiségek, drága felszerelés, barátságos személyzet, elfogadható árak.

Az ügyfeleknek aggályaik vannak egyes állatorvosok hozzáértésével kapcsolatban. A központ szakemberei azonban biztosak abban, hogy az állatok kezelésében minden sikertelen esetet meg lehet magyarázni például rejtett patológiákkal. Nem értenek egyet a negatív kijelentésekkel. Furcsa, hogy az állattartók nem kapnak nyugtát a kezelés után. Nyitva tartás: 10-00 és 21-00 között. Telefonszám: +74852609080. Cím: Jaroszlavl, 11, Shkolny pr, Yaroslavl.

Vetterra

Értékelés: 4.6

Vetterra

Vetterra Állatorvosi Klinika az utolsó helyen áll a rangsorban. Nem olyan ismert és népszerű, mint a The Good Doctor vagy a Millions of Friends, de mindenképpen érdemes megnézni az elfogadható árak és a nagyszerű ajánlatok miatt. A macskák szerdai és pénteki ivartalanítása és ivartalanítása esetén 25% kedvezményt kapnak. Az első találkozó 500 rubelbe kerül.

A klinikán végzik az eutanáziát, körömvágást, ultrahangos fogtisztítást, őrlőfogak kihúzását, eutanáziát, császármetszést, háziállatok szülését. Az ügyfelek megjegyzik az orvosok állatokhoz való kedves hozzáállását, az eljárások gyorsaságát és hatékonyságát. A szakemberek minden kérdésre kompetens választ adnak, és nem kényszerítenek felesleges vizsgálatokra és tesztekre.

Hátrányok: kényelmetlen nyitvatartási idő, kevés információ a honlapon. Telefon: +74852663695. Cím: Jaroszlavl, Lenina sugárút 11/74. A központ 18:00 órakor zár. Vasárnap – szabadnap.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: