Top 5 autósiskola itt: Novoszibirszk

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Az adott anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál a vásárlásra vonatkozó útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálni kell a szakértővel.

A novoszibirszki autósiskolák minősítése csak olyan ellenőrzött szervezeteket tartalmaz, amelyeket jogosan tartanak a város egyik legjobbjának. Népszerűségüket a szolgáltatásaik magas színvonala, az elfogadható árak és a diákok számos pozitív visszajelzése indokolja. Azt is javasoljuk, hogy tekintse meg közelebbről listánkat, hogy eldönthesse, melyik intézményt választja, és túl sok gond nélkül megszerezze az áhított vezetői engedélyt.

Novoszibirszk legjobb autósiskolái

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb autósiskolák Novoszibirszk városában 1 Forsage 5.0
2 Autósiskola54 4.9
3 Autostatus 4.8
4 Kedvenc 4.7
5 Autolux 2002 4.6

Forsage

Értékelés: 5.0

Forsage

A Forsage autósiskola 2 fiókja nyílt meg Novoszibirszkben. Remek hely, hogy megtanulj vezetni egy B-kategóriás autót. Ezt számos olyan korábbi tanulói beszámoló igazolja, akik elsőre minden vizsgát letettek, és megszerezték a jogosítványukat.

Az osztálytermek 3D szimulátorokkal vannak felszerelve. Az autóparkban láthatja az autókat KIA Rio mechanikus és automata sebességváltóval.

Az órákat hétvégén, délelőtt, délután és este tartják. Egyéni ütemezés lehetséges. A további szolgáltatások közé tartozik a pszichológiai képzés és a számítógépes laborban tartott órák. A tanfolyam 3 hónapig tart. A költség nem haladja meg a 30000 rubelt.

Külön megemlítjük az oktatók csapatát. A város legjobb szakemberei dolgoznak itt. Mindig készen állnak arra, hogy válaszoljanak a hallgató bármilyen kérdésére, és válasszanak egy kényelmes időpontot a vezetéshez. A személyzet udvarias és barátságos. Hozzáértők és kompetensek a saját területükön. Az autósiskola novoszibirszki fiókjainak címei: Krasny Prospekt, 310 és Lenin utca. Makarenko, v. 36, 225. Telefon: +73833102602.

Autósiskola54

Értékelés: 4.9

Autósiskola54

A következő rangsor résztvevőjének küldetése, hogy a tanulóból igazi profi legyen, aki biztonságban és magabiztosan érzi magát a volán mögött. Novoszibirszk lakosai számára Novoszibirszk importált autókat kínál a vezetéshez, egy új vezetési pályát, egy elméleti tantermet a városközpontban, egy modern tanulási rendszert, a részletfizetés lehetőségét. Érdemes megjegyezni, hogy az egyes hallgatók egyéni megközelítése, az oktatók széles körű tapasztalata.

Olvasson tovább  10 legjobb bárok Jekatyerinburgban

A teljes költség a B kategóriában – 30000 rubel. A képzés időtartama 3 hónap, azaz 134 óra elmélet és 56 óra vezetés. A “driving school54” is toborozza a jövőbeli motorosokat.

Folyamatos érdekes események az intézményben. A diákok ingyenes belépőket kapnak masszázsra és szoláriumba. A fő hátrány – a vizsga megtartása a tervezett időpontnál későbbre tolódik. A gyakorlat nem egyszerre kezdődik, és a diákoknak nincs idejük arra, hogy az összes órát visszatekerjék a tervezett időpontra. Cím: Novoszibirszk, Krasny Prospekt., 82. Az autósiskola telefonszáma: +79607885454.

Autostatus

Értékelés: 4.8

Autostatus

A rangsorban a következő az “Autostatus” intézménye, amely rugalmas fizetési feltételeket kínál a vezetéshez. A diákok túlfizetés nélkül vehetik igénybe a részletvásárlást. Az első fizetés 1000 rubel. Kedvezmény 5000 rubel a második kategóriában. Csak 500 rubelt kérnek az orvosi vizsgálatért. Ajándékozzon egy tankönyvkészletet. A diákok kedvezményeket kapnak.

Elfogadható az online elmélet. Összesen 5 osztály van az autósiskolában. Az iskola vezetési tartománya jól kikövezett.Tágas és mindig ingyenes. A Kalininsky kerületben való elhelyezkedése nem mindenki számára megfelelő.

A diákok elméletben dicsérik a tapasztalt tanárokat. A közlekedésrendészetnél a vizsgák tekintetében nagyon gyenge a szervezettségük. Meg kell tudnia az oktatóktól az átadás időpontját, beleértve az újrafelvételt is. A tandíj 25-27 ezer forint. rubel. Az autósiskola címe: Novoszibirszk, Krasny Prospekt, 82, of. 301. Telefon: +79628287848.

Kedvenc

Értékelés: 4.7

Kedvenc

A vezető a novoszibirszki ágak mennyiségének vezetője a “Kedvenc” autósiskola. Ez egy népszerű intézmény, ahová az emberek azért jönnek, hogy megtanulják az A és B kategóriát. A város minden területén vannak tanfolyamok. Összesen 29.

A tanfolyam 14 hétig tart. A flotta kézi sebességváltóval és automata sebességváltóval felszerelt gépkocsikat tartalmaz. Az Autodrome a városközpontban található, és kiválóan alkalmas vezetni tanulásra. De mindig nagy a forgalom. 54-56 óra gyakorlatra.

A “Favorit” kapta a legtöbb véleményt az interneten. Vannak negatív aspektusok is, de ezek sokkal kisebbek. Tehát, a jól ismert portálon novoszibirszk.700 ember értékelte a drom, ebből 170 nem ajánlotta az intézményt.

Olvasson tovább  Krasznojarszk 6 legjobb szolgáltatója

A képzés ára eléri a 31000 rubelt. Az esti és hétvégi órák valamivel drágábbak. Részletfizetési lehetőség. Dicsérte a hozzáértő oktatókat, a barátságos elméleti tanárokat, a jól felszerelt termeket. Megjegyeztük magunknak a részletes honlapot az összes szükséges információval. Cím: Novoszibirszk, ul.45a Kamenskaja utca. Telefon: +73833832100.

Autolux 2002

Értékelés: 4.6

Autolux 2002

“Az Autolux 2002 B kategóriás képzést biztosít. Az autósiskola 2007-ben indult, és rengeteg járművezetőt nevelt ki. Novoszibirszk több területén is vannak tantermek. Vannak hétvégi csoportok. Toyota Corolla, Lada Priora, Nissan Almera, Hyundai Elantra és más autók állnak rendelkezésre. Az osztálytermek számítógépekkel és minden szükséges elméleti anyaggal felszereltek.

A honlap szerint a diákok maguk választhatják meg a gyakorlati órák időpontját. A valóságban ez nem. A vezetés rosszul szervezett. Nehéz kiválasztani az optimális időbeosztást, amely mind a diáknak, mind az oktatónak megfelel. Vannak információk egyes tanárok arrogáns hozzáállásáról a vezetési pályán. A vizsga nem mindig halad át azokon a gépeken, amelyek kezdetben tanult. Az árak teljesen elfogadhatóak. Egy tanfolyamért 25-29 ezer forintot kell fizetni.RUB. Cím: Novoszibirszk, ul. Egyesült 9. Az autósiskola telefonszáma: +73832743432.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: