13 Moszkva legjobb futárszolgálatai közül

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A kézbesítési szolgáltatások az ősi időkre nyúlnak vissza, amikor a települések közötti kommunikációra volt szükség. Ez különösen igaz volt a háborús időkben. Ekkor kezdték használni az első hírnököket, akiket különböző időkben és különböző népeknél különböző neveken hívtak. A “futár” szót először a 17. század közepén használták. Jól képzett ember volt, aki fontos, olykor titkos leveleket juttatott el a címzetthez. Mivel a munkát rendkívül veszélyesnek tartották, a hírnökök előre végrendelkeztek, és mindegyikük figyelmeztette gyermekeit, hogy soha ne kövessék el apjuk hibáját, és ne legyenek futárok. A kockázat az volt, hogy a hírvivő meggazdagodhatott a jó hírekért, és kivégezhették a rossz hírekért.

A technológia modern kora nem csökkentette a futárszolgálatok iránti igényt. Széles körben használják a kereskedelmi és állami szervezetek, hogy mindenféle levelezést, csomagokat, csomagokat küldjenek egymásnak. És minél megbízhatóbb és tapasztaltabb a szolgáltatás, annál jobban teljesít. A felelőtlen kezelés fontos dokumentumok elvesztéséhez vezethet, károsíthatja a vállalat hírnevét, és akár a nyereséget is befolyásolhatja.

Magazinunk szakértői a statisztikák és a felhasználók visszajelzései alapján rangsorolták a legjobb moszkvai futárszolgálatokat. 2018-ban a szegmensükben vezető szerepet töltenek be.

A legjobb moszkvai futárszolgálatok értékelése

Jelölés helyszín futárszolgálat értékelés
A LEGJOBB MOSZKVAI FUTÁRSZOLGÁLATOK ÉRTÉKELÉSE 1 L-oszlop 5.0
2 Futárszolgálat Expressz 4.9
3 Birdie 4.8
4 Express Dotchka Ru 4.7
5 Dostavista 4.6
6 City Express 4.5
7

Az Expressz

4.4
8 Dimex 4.3
9 Peshkariki 4.2
10 A7 Kereskedelmi postás 4.1
11 Futár 4.0
12 Udvariassági futár 3.9
13 Grastin 3.9

L-oszlop

Értékelés: 5.0

L-Post logo2.png

L-Post – szövetségi kézbesítő szolgálat. A vállalat földrajzi területe Oroszország 75 régiójára terjed ki, beleértve a Krímet és a Távol-Keletet is.

A vállalat jogi személyekkel dolgozik, és különböző szakterületek webshopjai számára kínál szállítási szolgáltatást. Dokumentumokat, könyveket, autóalkatrészeket, ruhákat, technológiát, törékeny és terjedelmes rakományt és még sok mást is az L-Postán keresztül küldünk.

Oroszország-szerte több mint 1350 saját kézbesítési pont áll rendelkezésre. Kizárólag saját futáraik dolgoznak a csomagok kíméletes és gyors kézbesítése érdekében. Az ügyfelek nyomon követhetik rendelésük részleteit a weboldalon vagy a 24/7-es kapcsolattartó központ felhívásával.

Az L-Post egyik előnye az alacsony árak más kézbesítési szolgáltatásokhoz képest. Például a szállítás költsége Moszkvában 120 rubel.

A fennmaradó díjakat az L-Post weboldalán egy kalkulátorral kiszámíthatja.

Kapcsolattartási telefonszám: 8(800)600-82-44

Futárszolgálat Expressz

Értékelés: 4.9

Futárszolgálat Expressz

1997 óta a futár-, raktár- és vámszolgáltatások vezetője. Oroszország egyik legnagyobbja, amely nagyvállalatokkal és magánügyfelekkel egyaránt együttműködik. Bármilyen megrendelés teljesítése garantálja a levelezés és az értékes áruk időben történő és gondos kézbesítését. Oroszország különböző városaiban több mint 100 képviseleti iroda működik, amelyek biztosítják a gyors együttműködést a feladó és a címzett között nemcsak Moszkvában, hanem az egész országban.

A rendszeres ügyfelek az egyéni megközelítés, a rugalmas árképzés, az időszerűség és a pontosság miatt választották ezt a szolgáltatást. Mindegyiküknek van egy személyes futárja, aki sikeresen együttműködik a céggel, és számos szállítási útvonalat ismer.

A weboldalon található díjszámító kalkulátor, amely segít a szolgáltatási díjak kiszámításában. A pozitív visszajelzés azt sugallja, hogy a rakomány sérülésének kockázata nullára csökken. Sokan megjegyzik az oldal egyszerű és nagyon intuitív felületét, a személyzet maximális felelősségét és udvariasságát. “A Futárszolgálat Express igazolja a 2018-as év legjobb szolgáltatása címet, és nem áll le a folyamat további fejlesztésével és racionalizálásával az ideális szintre. Cím: Letnyikovszkaja utca 2, 3. épület. Az alkalmazás éjjel-nappal hívható száma: 880055 51 44.

Birdie

Értékelés: 4.8

Birdie

A második helyezett a gyorsreagálású szolgáltatás, amely különösen népszerű a magánszemélyek, valamint a kis- és középvállalkozások körében. Az oldal annyira egyszerű és egyértelmű, hogy átlagosan 45 másodpercet vesz igénybe egy kérelem benyújtása. Egy speciális rendszer 4 percen belül megtalálja a gyalog vagy autóval elérhető futárt, aki azonnal útnak indul. Mindent kézbesít a levelektől kezdve a ruhákig az online boltokból.

E szolgáltatás sajátossága, hogy nincs call-center és menedzserek, akik a megrendeléseket elfogadják. Minden munka online szolgáltatáson keresztül történik. Az előnyök közé tartoznak a nagyon alacsony tarifák. A főváros központjában a szállítás költsége 170 rubelről indul. Bármilyen fizetési mód: készpénz vagy elektronikus pénz, banki átutalás.

Az alkalmazottakkal való off-line kommunikáció hiánya ellenére minden szolgáltatást a lehető legteljesebb mértékben, az ügyfelek panasza nélkül végeznek el, és ez segít a szolgáltatások költségeinek jelentős csökkentésében. A nyomon követés és a visszajelzés a weboldalon keresztül történik. Sokan ezt inkább előnynek, mint hátránynak tartják. A címzett a csomagokat a megbeszélt időpontban kapja meg. A cég irodája a Polkovaya utca 3. szám alatt található.

Express Tochka Ru

Értékelés: 4.7

Express Tochka Ru

Bronzot kap a futárszolgálatok kibővített hálózata, amely több mint egy éve nyújt szolgáltatásokat vállalkozásoknak és magánszemélyeknek, és ez idő alatt nagyszámú törzsvásárlót szerzett. Az érthető és kényelmes online szolgáltatás lehetővé teszi a kérelem egyszerű benyújtását és a kérelem státuszának nyomon követését. Használja a weboldalon található kalkulátort a szolgáltatási költségek gyors kiszámításához. Hívhat egy futárt is, hogy átvegye a csomagját.

Sürgős és standard rendelések is rendelkezésre állnak. Előnye, hogy többféleképpen is fizethetsz. Ez nem csak készpénz és bankkártya átutalás. Magánszemélyek és vállalatok használhatják az e-pénztárcákat, átutalhatnak a Yandex. Pénztárgép vagy menjen el egy mobiltelefon-értékesítő irodába. Különböző csomagolási megoldásokat kínálunk, hogy segítsünk csomagját egyben tartani. Ezek a papír- és műanyag zacskók, hullámkarton és buborékfólia.

A vezetőség szorosan szemmel tartja alkalmazottait. Minden ügyfél visszajelzést hagyhat a szolgáltatásról általánosságban, és értékelhet egy adott futárszolgálatot. A legjobb alkalmazottakat jutalmazzák. A központi iroda a Leningrádszkoje Soszé 112/1, 5. épületben található. A hívásokat éjjel-nappal fogadják a következő telefonszámon: 8800505 08 08 08.

Dostavista

Értékelés: 4.6

Dostavistana

Az értékelésünk negyedik jelöltje egy olyan szolgáltatás, amely 2012 óta dolgozik a futárszolgálatok piacán. Fő előnye a folyamat világos szervezése. A szolgáltatás szupersürgős kézbesítést vagy csomagküldést tesz lehetővé egy bizonyos napon és időben. A nagy létszámú személyzet garantálja a futárok elérhetőségét. Az expressz rendelések esetében a rendszer GPS segítségével megkeresi a címzetthez legközelebbi futárt, és a megadott címre kézbesíti a csomagot.

Az állapot online vagy SMS-ben követhető. A fizetés készpénzzel vagy banki átutalással történhet. Elég sok tarifa és kiegészítő opció. Ha szeretné, megrendelhet egy adott futárszolgálatot, amellyel már dolgozott együtt. A szolgáltatás a címzettől pénzt is elfogad, és azt később átutalja az ügyfélnek.

A szolgáltatást számos szervezet és magánszemély értékeli. A törzsvásárlóknak különösen vonzó feltételeket kínálunk. Az online üzletek megjegyzik, hogy a Dostavistával való partnerség az egyik legjobb és legjövedelmezőbb Moszkvában. A vállalat címe: Derbenevszkaja utca 2, Karelszkaja utca 2. 7, pp. 10. A telefonos ügyfélszolgálat reggel 6 órától 00 óráig fogad kéréseket.00. A megrendeléseket a nap 24 órájában online lehet leadni, valamint teljesíteni is lehet. Telefon: +7499553 07 02.

City Express

Értékelés: 4.5

City Express

Az első 5 helyezett között van egy globálisan működő vállalat is. Több mint 75000 törzsvásárlója van, és ez a szám évről évre növekszik. A moszkvai sürgős kiszállítás a kérelem benyújtásától számított 3 órán belül történik. A nemzetközi megrendeléseket több mint 200 országban teljesítik. 26 éves tapasztalattal a szolgáltatás a legkényelmesebb szolgáltatást nyújtja, kiváló logisztikával és igazi szakemberek csapatával.

A futárok naponta több mint 3000 csomagot kézbesítenek a fővárosban. Érzékeny dokumentumok, például USE eredmények, rendszeres levelezés, ajándékok és terjedelmes szállítmányok esetén. A City Express számos online piactér partnere. A szolgáltatás folyamatosan fejlődik, több futárral, több járművel, jobb útvonalakkal és új technológiával. A magas szintű szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ne aggódjon az ingatlana miatt. Minden csomag pontosan időben és változatlanul érkezik.

Ügyfeleink észrevették a széles körű árakat és a hitelrendszer fizetési lehetőségét az előlegfizetés mellett. A központi iroda a Varshavski pr. 1 alatt található. 1A, pg. 3. Vezetőink hétfőtől péntekig 9 és 20 óra között, szombatonként pedig 10 és 18 óra között állnak rendelkezésre.00. 24 órás telefonszám: 8800100 32 32.

ony Express

Értékelés: 4.4

Pony Expressz

A rangsor hatodik helyét a 26 éves tapasztalattal rendelkező szolgáltatás foglalja el, amely a világ minden tájára szállít csomagokat. Moszkvában sok szervezet és magánszemély fordul hozzá, mivel a leggyorsabb kézbesítés a Pony Expresszel történik. A kifinomult szolgáltatási koncepció lehetővé teszi az egyszerű indítást. Elegendő, ha szükség esetén előre megadja a kérelmet és kiszámítja a szolgáltatás költségét, és megvárja, amíg a futár megérkezik.

Minden alkalmazott jól képzett, hozzáértő szakember, aki már több éve dolgozik a vállalatnál. Saját járműparkja lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljon a kérésekre, és pontosan a szerződésben meghatározott időpontban szállítsa a nagyméretű árukat. A megrendelés státuszát nyomon követheti az oldalon. A teljesítés után értesítést kap arról, hogy a csomagot kézbesítették a címzettnek.

A visszajelzés a nap 24 órájában elérhető. Ez történhet telefonos megrendeléssel a weboldalon vagy személyes kapcsolatfelvétellel. A vélemények szerint ez az egyik legjobb szolgáltatás, amely ügyfélközpontú az ügyfelek minden kategóriája számára. Mindenki számára a legjobb és legvonzóbb árakat kínáljuk. A szervezetnek több irodája van Moszkva különböző kerületeiben. Telefon a futárszolgálat megrendeléséhez: 8800234 22 40.

Dimex

Értékelés: 4.3

Dimex

A hetedik helyen szereplő és rangsorolt szolgáltatás több mint 20 éve működik. Nemcsak Moszkvában és más orosz városokban, hanem külföldön is minőségi expressz kézbesítési szolgáltatásokat kínál. Több mint 9000 város és falu. A vállalat számos programot fejlesztett ki különböző ügyfélkategóriák számára, amelyeket állami és kereskedelmi vállalatok, magánszemélyek és webáruházak használnak. Minden ügyfél megtalálja a neki megfelelő árat. Ez lehet sürgős és elsőbbségi kézbesítés, összevont küldemény, értékes csomagküldés.

Személyzetünk olyan futárokból áll, akik már évek óta itt dolgoznak. Mindannyian vállalati egyenruhát viselnek és vállalati azonosító kártyát hordanak. Az autókat a vállalat logójával különböztetik meg. A jelentést bármilyen kényelmes módon elküldheti: SMS-ben, e-mailben vagy faxon.

A csomagok vesztesége vagy sérülése nullára csökken, mivel a munka minden szakaszában ellenőrzésre kerül sor. A weboldalon található egy kalkulátor, amellyel kiszámítható a szolgáltatás előzetes ára. További előnye a termékcsomagolás széles választéka, beleértve az ünnepi csomagolást és a többféle védettségi fokú csomagolást is. A szervezet hétfőtől szombatig dolgozik, a vasárnap szabadnap. Helyszín: 1 Kotlyakovsky pereulok, 1 Kotlyakovsky pereulok. 6. Az igazgató telefonszáma: 8495784 77 93.

Peshkariki

Értékelés: 4.2

Peshkariki

A nyolcadik hely a rangsorban – a cég, amely a kifogástalan munka 5. évfordulóját ünnepelte, és továbbra is magas színvonalú szolgáltatással örvendezteti meg az ügyfeleket. A statisztikák szerint, ha egyszer kapcsolatba lépnek itt, az egyén vagy szervezet rendszeres ügyféllé válik, és ajánlja a szolgáltatást azoknak, akik értékelik a felelősséget, a hatékonyságot és az udvariasságot. A csapatban gyalogos futárok, akik gyorsan közlekednek a fővárosban, és sofőrök is vannak. A nap 24 órájában szállítanak csomagokat Moszkva és elővárosainak bármely részére. Sürgős szolgáltatás lehetséges.

Népszerű az internetes üzletek körében, a szolgáltatás a nagyon kedvező együttműködési feltételek miatt szerzett. A Hűségprogrammal akár 25%-ot is megtakaríthat az alkalmazandó árból, ha az alábbi feltételek mindegyikének megfelel. A vállalat készpénzátvételi megállapodást köt, és az áruk címzettnek történő átadását követően készpénzfizetést fogad el a közönségtől.

Előnye az éjjel-nappal nyitva tartás. Virágokat, üzleti leveleket, értékes csomagokat, gyógyszereket a megbeszélt időpontban, a nap bármely órájában vagy éjjel kézbesítünk. A készpénzmentes fizetés lehetősége is előnyös volt. Cím: B. 22 Kozikhinsky pereulok, s. 1. Kapcsolattartó telefonszáma: +7495120 17 28.

A7 Kereskedelmi postás

Értékelés: 4.1

A7 Kereskedelmi postás

A minősítés kilencedik jelöltje – az egyik leggyorsabb szolgáltatás, amely két órán belül a csomag vagy a posta benyújtásától számított két órán belül a megadott címre küldött csomagot vagy levelet. Tevékenységét 2001-ben kezdte meg, és ma már kiterjedt tapasztalattal rendelkezik mind a kereskedelmi, mind a kormányzati ügynökségekkel, mind pedig a magánszemélyekkel való együttműködésben. Az alkalmazottak többsége több mint 10 éve dolgozik a vállalatnál, így a koherencia és a világos szervezés a vállalat különleges büszkesége.

A futárok mindent kézbesítenek. Ez lehet papírposta, értékes csomagok, virágok, háziállat-ellátmányok, gyógyszerek, terjedelmes rakomány. Az ügyfél kívánsága szerint lehet expressz szállítás, vagy elég gyors, de gazdaságosabb áron. A törzsvásárlókat kedvezményes programmal szolgálják ki.

További kényelmes lehetőség a csomagok kiszállítása a repülőtérre vagy a vasútállomásra, valamint a fővárosba látogatóktól való átvételük. A szolgáltatással kapcsolatos pozitív visszajelzések bizonyítják a kompetenciáját, és lehetővé teszik, hogy egyre több ügyfélnek nyújtson szolgáltatást. Munkarend: hétfőtől péntekig 9-től 19 óráig.00. Helyszín Moszkvában: 3B Shenkursky pr. Az együttműködés feltételeinek megbeszélése érdekében hívja a 8495540 42 00 telefonszámot.

Futárvezető

Értékelés: 4.0

Futár

A minősítés tizedik sorában az a vállalat áll, amely megbízható és megbízható partnerként szerzett hírnevet, és ezt évről évre fenntartja. A gyorsaság és a hozzáértés a fő okok a használatára. A kereslet a rakomány 100%-os biztonságát is befolyásolja. “A futár készen áll arra, hogy minden helyzetben segítsen: csomagot szállítson a postára vagy továbbítsa ismerősöknek, jelentéseket nyújtson be az adóhivatalnak, üzleti levelezést cseréljen a fiókok között, árut kapjon egy beszállítótól és még sok más, a mindennapi életben szükséges dolgot.

A vállalat aktívan együttműködik az online boltokkal, kedvező feltételeket kínálva. Ha teljes napi munkaterhelés várható, és a részletek még nem tisztázottak, akkor gyalogos vagy céges autóval közlekedő futárt lehet bérelni, aki teljes mértékben az ügyfél rendelkezésére áll. Az ár tartalmazza a szállítást Moszkvából más RF városokba.

Sürgős indulás az adott napon is megoldható. A levelezés 22-ig érkezik a címre.00. A szolgáltatás ára – 295 rubel. Ha a határidő nem fontos, a csomagot 3 napon belül kézbesítik a címzettnek, és ezzel sokat spórolhat. A szervezet a Volokolamszki 2-es főúton található, és minden nap működik: hétköznap 9-től 22-ig.00, hétvégén 10-től 18 óráig.00. Kapcsolattartó telefonszáma: +7495135 15 51.

Udvariassági futár

Értékelés: 3.9

Udvariassági futár

A rangsor tizenegyedik helyezettje – egy olyan szolgáltatás, amelyben sok magánszemély és szervezet bízik, ha bármilyen értékű csomagot szeretne átadni. Megbízhatónak bizonyult, hogy a szállítmányt időben, veszteség vagy sérülés nélkül szállították le. Fő előnye a nevében rejlik – ez a személyzet kifogástalan udvariassága. Együttműködünk bankokkal, online boltokkal, egészségügyi intézményekkel, reklámügynökségekkel és más jogi személyekkel. személyek. Minden úti célhoz saját alkalmazottunk van. Vannak gyógyszertár, virágüzlet, fogászati, kisállatfutár a személyzetben.

A város világos felosztása zónákra, az útvonal hozzáértő megtervezése, a gyalogos futárok és sofőrök nagy létszámú személyzete miatt naponta akár 1000 különböző megrendelés is lehetséges. Expressz kézbesítés még aznap. Szükség esetén az ügyfél felbérelhet egy futárt, és saját maga is elvégezheti a Moszkva körüli logisztikai programot.

A szolgáltatás nagyon kedvező feltételeket kínál mind a rendszeres, mind az új ügyfelek számára. Ha egyszerre 10 csomagot küld, az irodai átvétel ingyenes. A cég hétfőtől péntekig 9 és 19 óra között tart nyitva. Cím: Marshala Szokolovszkij utca 3. További kérdés esetén kérjük, hívja a 8995902 81 53-as telefonszámot.

Grastin

Értékelés: 3.9

Grastin

A tisztes tizenkettedik helyet egy fiatal, gyorsan növekvő szolgáltatás nyerte el, amely 4 fiókkal rendelkezik különböző városokban, amelyek központja Moszkvában van. Törzsvásárlóink több mint 1000 vállalat és magánszemély, akik rendszeresen igénybe veszik a vállalat szolgáltatásait. Tökéletesen kiválasztott személyzet az oka a népszerűségének. 500 alkalmazottból áll, akik jól összehangoltan dolgoznak, és felelősek a magas színvonalú szolgáltatásért.

Számos kis és nagy online áruház dolgozik a Grastinnal, amely just-in-time futárszolgálatot biztosít a vevő telephelyére vagy a vevő ajtajáig. Pénztárszolgáltatást biztosítanak, ami nagyban megkönnyíti az online piacterek munkáját. A szállítási költség a havi megrendelések számától függ. A tételek átvétele 250 rubelért kerül felszámításra. Több mint 200 tranzakció esetén ez a szolgáltatás ingyenes.

A honlap nagyon hasznos és részletes információkat tartalmaz az együttműködés szabályairól. A szolgáltatás költségének kiszámításához online kalkulátor is rendelkezésre áll. Munkaidő: a nap 24 órájában, a hét 7 napján. Cím: 2 Yuzhnoportovy Proezd, Bldg. 26A, p. 4.Telefonszám a moszkvai ügyfelek számára: +7495669 68 40.

Olvasson tovább  9 legjobb munkaerő-közvetítő ügynökség Moszkva városában
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: