20 legjobb nagymama telefonok

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A mobiltelefonok hihetetlenül gazdag, változatos és mély piacán, ahol minden lehetséges formájú és specifikációjú mobiltelefon létezik, van egy speciális kategória, amely egy bizonyos ügyfélkört céloz meg. Ez a természetes fogyatékossággal élő és tanulási nehézségekkel küzdő idősek számára készült. Az ilyen mobiltelefonok – nagy mechanikus gombokkal, nagy képernyő betűtípusokkal és különböző további speciális funkciókkal, egyfajta önnevet kaptak – “babushkophone”.

Az Expertology összeállított egy átfogó áttekintést az orosz piacon elérhető legjobb készülékekről. Ezek az információk segítenek Önnek abban, hogy megalapozottan választhassa ki a legmegfelelőbb telefont szerettei számára.

A legjobb nagymama telefonok

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb Granny telefonok monoblokkjai 1

restigio Muze L1

988€
2 VERTEX C311 1 590€
3

Szia

 • ps Xenium E331
 • 3 990€
  4 Ginzzu MB601 700€
  5 INOI 107B 1 290€
  6 Alcatel 2008G 1 724€
  7 ZTE N1 1 290€
  8 Digma
 • NX A230WT 2G
 • 2 573€
  A legjobb nagymama kagylós telefonok 1 ONEXT Care-Phone 6 1 930€
  2 Alcatel 2051D 1 200€
  3 Ginzzu MF701 1 000€
  4 Alcatel 3025X 1 990€
  A legjobb nagyi telefonok a legnagyobb gombokkal 1 teXet TM-B227 1 690€
  2 Just5
  ICK
  9 790€
  3 Fly Ezzy 9 1 690€
  4 Ergo F184 Tisztelet Dual Sim
  5 Sigma mobil Comfort 50 4 800€
  6 MAXVI T1 898€
  7 BQ 2441 Kényelem 1 940€
  8 Elari NanoPhone 1 690€

  RankQua szolgáltatáson alapuló értékelés

 • .

  A legjobb nagymama telefonok monoblokkok

  Az első válogatásban a mechanikus billentyűzettel ellátott, monoblokk formájú telefonokat vesszük szemügyre. A bemutatott modellek némelyike valójában közönséges nyomógombos telefon, az idősekre való funkcionális orientáció kifejezett jelei nélkül. Az ilyen telefonok leginkább azoknak az idősebb embereknek alkalmasak, akiknek még nincsenek nyilvánvaló érzékszervi és finommotoros problémáik, de már nehezen tudják elsajátítani az érintőképernyős modern okostelefonok funkcióit és sajátosságait.

  restigio Muze L1

  Értékelés: 4.9

  Prestigio Muze L1

  A Prestigio márka érdekes technológiai megoldást kínál az idősek számára. Ez egy monoblokk telefon, amelyet eredetileg egy ilyen speciális célközönségnek terveztek, de nem túl tolakodó jelekkel, mint egy nagymama telefonja.

  A klasszikus kialakítású test meglehetősen gyakori műanyagból készült fekete színű. Méretek 58.5×124.6×14.6mm. Nettó súly 92g. Színes képernyő TN-mátrixszal és 2 mm képátlóval.4 hüvelyk 320×240 képméretet és 128 képpont/ hüvelyk sűrűséget jelenít meg, körülbelül 65 ezer tónust jelenít meg.

  Ebben a modellben két SIM-kártyát használhat (normál mini-SIM) cserélhető kapcsolással – a készenléti üzemmód mindkét “sim-kártya” esetében működik, és a beszélgetés során a másik kártya átmenetileg “hatótávon kívül” lesz. A rendelkezésre álló kommunikációs szabványok közül csak a legegyszerűbb 2G-telefónia – a GSM 900/1800 – létezik. Internet-hozzáférés – GPRS-en keresztül.

  Ez a nagymama telefonja viszonylag “fejlett” a multimédiás képességek tekintetében. Természetesen meglehetősen szimbolikusak, és nem hasonlítanak még a legegyszerűbb okostelefon életéhez, de egy idős ember szabadidős és szórakozásához gyakran elég. Tehát, itt van egy kezdetleges hátsó kamera 0.3Mpix, FM rádió, MP3 audio lejátszási lehetőség. A fejhallgató/headset kimenet alapfelszereltség – 3.5 mm. Ugyanez a fejhallgató szolgál antennaként a rádió számára.

  Van egy SOS gomb is – vészhelyzeti értesítés előre megadott számokra. A dokkolóállomás közvetlenül a kamera alatt található, és élénk narancssárga színben tűnik ki a tok fekete hátteréből. Sok forrásban a telefon modelljének leírásában olyan konfigurációt találhat, amelyben az SOS gomb nem biztosított, és helyette telepített LED villanófényt talál. Ezeket a konfigurációs részleteket lehetőleg a megrendeléskor kell megadni.

  A rendszer MediaTek MT6261 processzorral fut. 32 MB RAM és ugyanennyi beépített memória áll rendelkezésre. A rendelkezésre álló memória elegendő több mp3 zeneszám, néhány fénykép, néhány videó tárolására. További tartalmak tárolásához legfeljebb 32 GB-os külső memóriakártya foglalat használható.

  A telefonhoz Bluetooth 3 segítségével csatlakozhat információcserére.0 vagy vezetékes USB-csatlakozón keresztül. A telefont egy cserélhető 800mAh-s újratölthető akkumulátor táplálja. Töltés közvetlenül a micro-USB csatlakozón keresztül vagy a mellékelt dokkolóállomáson keresztül.

  Előnyök

  • fényes képernyő;
  • megbízhatóság;
  • két SIM-kártya;
  • viszonylag széles körű funkcionalitás;
  • jó hallás egy beszélgetés során;
  • programozható fel és le gombok;
  • gyorstárcsázás;
  • dokkolóállomással rendelkezik.

  Hátrányok

  • egyes felhasználók nem találják elegendőnek a maximális hívásmennyiséget.

  VERTEX C311

  Értékelés: 4.8

  VERTEX C311

  Most nézzük meg egy jó nagymama telefon egy másik, meglehetősen híres márka – VERTEX. Ez a modell sok ponton hasonlít az előzőhöz, de a hangsúlyt a közel kétszeres akkumulátor-kapacitással javított autonómiára helyezik.

  A telefon mérete – 58.5x123x12.5mm, nettó súly – 93g. A test, a design, a gombok mérete és a betűtípusok nagyjából megegyeznek a fent leírt modellel. 2 hüvelykes színes képernyő 176×220 pixeles felbontással, 141 pixel per inch felbontással.

  Az előző nagymama telefonhoz hasonlóan ez a készülék is támogatja két SIM-kártya váltakozó üzemmódban történő használatát. Mobiltelefonos szabványok – GSM 900/1800/1900. Pontosan ugyanazzal a multimédiás csomaggal rendelkezik, mint a fent leírt modell: egy hátsó kamera 0.3Mpix, FM rádió, MP3 lejátszó, fejhallgató kimenet 3.5 mm. Nincs vaku. Az akkumulátor helyett a telefon hátulján, a kamera alatt található az SOS gomb.

  A készülék mikroelektronikai profilja pontosan ugyanaz, mint a Prestigio Muze L1-é: MediaTek MT6261 processzor, 32 MB belső memória, legfeljebb 32 GB-os külső memóriakártyák számára kialakított bővítőhely. Bluetooth 2 vezeték nélküli kapcsolat.0.

  Az 1400mAh lítium-ion kivehető akkumulátor megnövelt üzemidővel rendelkezik. Becslések szerint ez a kapacitás 7 óra beszélgetésre vagy 400 óra készenléti időre elegendő. Töltés – micro-USB vagy a csomagban található dokkolóállomáson keresztül.

  Előnyök

  • masszív és törhetetlen;
  • Jó minőségű kihangosító;
  • két SIM-kártya;
  • használhatóság;
  • akkumulátor élettartama;
  • dokkolóállomás.

  Hátrányok

  • Rendszertelen szubjektív visszajelzés az ügyfelektől.

  Szia

 • ps Xenium E331
 • Értékelés: 4.7

  Philips XENIUM E331

  Most pedig nézzük meg a híres Philips elektronikai és háztartási gépek márkájának klasszikus nyomógombos telefonját. Szigorúan véve ez a modell nem nagymama-telefonként van elhelyezve, és egyfajta kompromisszum a nagymama-telefon és a nyomógombos telefon között. A legtöbb vásárló azonban kifejezetten az idősek számára vásárolja ezt a modellt.

  A telefon méretei: 56.2×134.2×14.6mm, nettó súly 112g. Színes LCD képernyő mérete átlóban 2.4 hüvelyk, 320×240 képpont felbontással és 167 képpont/ hüvelyk sűrűséggel. A design szerény, de elegáns. A gombokon lévő számok nagyok, jól olvashatóak.

  Két SIM-kártya felcserélhető. A memóriakártya foglalat különálló, és nem kombinálható a SIM foglalattal, ahogy az gyakran előfordul. Támogatott szabványok – GSM 900/1800/1900 és GPRS az internet-hozzáféréshez vagy MMS-üzenetek fogadásához.

  Ebben a modellben a bejövő hívásokhoz szabványos polifonikus hangok vagy tetszőleges MP3 hangfájlok használhatók. Ezek tárolásához külső memóriakártyát kell használni, mivel a 32 MB belső memóriából csak több mint 3 megabájt áll a felhasználó rendelkezésére. Vibrációs csengőhanggal rendelkezik.

  A telefon multimédiás funkciói közé tartozik egy egyszerű hátsó kamera 0.3Mpix, FM rádió, MP3 lejátszó, hangrögzítő. Nincs vaku. Van egy szabványos fejhallgató kimenet 3.5 mm. A rádiós működéshez nincs szükség fejhallgatóra – a telefon saját beépített rádióantennával rendelkezik. Vezetékes csatlakozás micro USB-n keresztül vagy Bluetooth 2 vezeték nélküli rádiós kapcsolat segítségével a telefon más eszközökhöz csatlakoztatható.1 – rajta keresztül, egyébként a telefon lehetővé teszi, hogy a hangot a fejlett A2DP profilon keresztül továbbítsa.

  Az akkumulátor élettartamára vonatkozó adatok itt még lenyűgözőbbek, mint az előző nagymama telefonban. Kivehető akkumulátor kapacitása – 1600mA⋅h, amely az átlagos energiafogyasztás szempontjából elegendő lehet körülbelül 25 óra beszélgetéshez vagy 1146 óra várakozáshoz. Tartalmaz egy bölcsőt a könnyű telepítéshez és a telefon töltéséhez.

  Előnyök

  • elegáns megjelenés;
  • megbízhatóság;
  • autonómia;
  • töltőalap;
  • beépített antenna a rádióhoz;
  • két SIM-kártya;
  • külön memóriakártya foglalat.

  Hibák

  • nem a legfelhasználóbarátabb menü.

  Ginzzu MB601

  Értékelés: 4.6

  Ginzzu MB601

  Most azt javasoljuk, hogy fontolja meg a nagymama telefon márka Ginzzu, amely sok szempontból nagyon hasonlít az első modellhez a Prestigio Muze L1 kiválasztásában, hasonló funkcionalitással rendelkezik, de sokkal olcsóbb.

  A készülék méretei – 53x113x13mm, nettó súly – 78g. Külsőleg is jelentős hasonlóságok mutatkoznak a Muze L1, TN színes képernyő átlóban – 1.77″ kijelző 128×160 pixeles felbontással. Sűrűség – 116 képpont hüvelykenként.

  Két SIM-kártya foglalat váltakozó üzemmódban működik, GSM 900/1800/1900 szabványú cellás kommunikációs szabványokat biztosítva. Bluetooth modul a számítógéphez való vezeték nélküli csatlakozáshoz. 32 MB belső memóriával és 16 GB-os külső memóriafoglalattal rendelkezik. A foglalat különálló, és a memória telepítéséhez nem kell eltávolítani az egyik SIM-kártyát. A telefon multimédiás funkciói közé tartozik az FM-rádió és az MP3-rádiófájlok lejátszásának képessége. A kamerát itt nem adják meg, de a szuper megfizethető árat és a nem túl nagy szükségletet figyelembe véve ez a pont megbocsátható.

  Az autonómia szempontjából ez a nagymama telefon a fent leírt három változat között helyezkedik el – a cserélhető akkumulátor kapacitása 950mA⋅h. Újratöltés micro-USB-n keresztül. Alapfelszereltségként interfészkábel.

  Ennek a modellnek egy érdekes jellemzője – a zseblámpa jelenléte, amely akkor is működhet, ha a telefon ki van kapcsolva – a zseblámpa külön gombbal rendelkezik. Két programozható gomb M1 és M2 állítható be segélyhívásokhoz.

  Előnyök

  • megbízhatóság és elpusztíthatatlanság;
  • jó hallhatóság;
  • programozható gombok;
  • Külön memóriakártya-nyílás;
  • a zseblámpa akkor is működik, ha a telefon ki van kapcsolva;
  • két SIM-kártya.

  Hátrányok

  • A firmware és az interfész hibái.

  INOI 107B

  értékelés: 4.5

  INOI 107B

  Egy másik nagymama telefon az orosz márkától az INOI 107B. Ez egy megbízható és praktikus eszköz, amely nagy keresletnek örvend, és jó hírnevet szerzett magának.

  Ebben a modellben még korlátozottabb funkcionalitást látunk, de több okból is van értelme ennek a megközelítésnek – legalábbis azért, hogy ne zavarjuk össze az idős személyt, és minimalizáljuk a hibás cselekvések valószínűségét.

  Itt csak egy SIM-kártya használható. Támogatott szabványok – GSM 900/1800, internet-hozzáférés nélkül. A képernyő színes, elég nagy – 2 hüvelyk átmérőjű. És mégis a képernyő, figyelem, érintésérzékeny. Egy ilyen ötlet nemcsak több vezérlési lehetőséget tett lehetővé, hanem az SOS gomb “álcázását” is, amelyet sok idős ember nemtetszéssel tekint a koruk szükségtelen, kellemetlen emlékeztetőjének. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy egyszerűen csak a gombszoftver az érintőképernyőn.

  A bejövő hívások itt egy beépített polifonikus hangkészleten keresztül szólalnak meg, rezgő csengőhang nem áll rendelkezésre. A multimédiás funkciók közé tartozik az FM rádió, amely beépített különálló antennával működik. Van még egy hátsó kamera, de elég jelképes – 0.1Mpics, szolgálhat talán a nem kifinomult szórakozásra. Beépített memória – 32 Mb, külső flash kártya legfeljebb 32 GB-ig adható hozzá. A vezeték nélküli adatátvitelhez Bluetooth modul. Akkumulátor kapacitás – 800mA⋅h.

  Összességében ez egy szilárd, megbízható és praktikus eszköz az SOS gomb eredeti megoldásával, de az ár sok felhasználó számára kérdéses. Ez, bár abszolút értékben nem magas, de érzékelhetően magasabb, mint a hasonló funkcionalitású modelleknél. De az ok nyilvánvaló és objektív – egy érintőképernyő, és ezért a költség nem befolyásolja különösebben a nagymama telefonjának népszerűségét.

  Előnyök

  • jó hallhatóság;
  • megbízhatóság;
  • rádió fejhallgató nélkül (beépített antenna van);
  • érintőképernyő;
  • Egyszerűség és egyértelműség.

  Hátrányok

  • számos funkcionális korlátozás.

  Alcatel 2008G

  Értékelés: 4.4

  Alcatel 2008G

  Most pedig nézzünk meg egy másik népszerű nagymama telefont egy olyan márkától, amely egykor szinte uralta a mobiltelefon-piacot – az Alcatel-től. Ez egy könnyen használható monoblokk, jó funkcionalitással és tisztességes akkumulátor-élettartammal.

  A készülék mérete – 61.5x117x12.A gomb mérete 5mm, súlya 90g nettó. A megjelenés nem sokban különbözik a fentiekben áttekintett modellek többségétől – erős, ütésálló burkolat lekerekített sarkokkal és élekkel, nagy gombok, nagy kontrasztos feliratokkal. A hátoldalon található az SOS gomb. Színes képernyő, átlója 2.4 hüvelyk és 320×240 képpont felbontás, 167 képpont/ hüvelyk sűrűséggel.

  Az előző modellhez hasonlóan itt is csak egy SIM-kártya foglalható a szokásos formájú SIM-kártyához. Támogatja a GSM 900/1800/1900 szabványt, GPRS internet-hozzáféréssel rendelkezik és MMS-üzeneteket is fogadhat. Beépített polifonikus csengőhangok vagy rezgő egység játssza a hívás szerepét.

  Ami ezt a modellt megkülönbözteti a fentiekben áttekintett többi modelltől, az a multimédiás szórakoztatás érezhetően szélesebb területe. Minden a kamerával kezdődik – a felbontása 2Mpix, ami már nem csak egy jelképes “dekoratív” funkciót jelent. Ezen kívül a rendszer lehetővé teszi, hogy 176×144 felbontású és másodpercenként 30 képkocka sebességű videót rögzítsen. Nincs vaku. Van egy FM rádió modul, és beépített antennával rendelkezik. A készülék MP3 hangfájlok lejátszására is képes.

  A teljes belső memóriából a felhasználó csak 5 megabájtot használhat. Ezért, hogy legyen miből tárolni a fényképeket, videókat és egyéb multimédiás tartalmakat, érdemes külső memóriakártyát telepíteni (legfeljebb 32 GB). Alternatívaként az állóképek és videók feltölthetők számítógépre USB-n vagy Bluetooth-on keresztül 3.0.

  Ez a modell 1400mAh-s akkumulátora miatt is figyelemre méltó a hosszú távú működéshez újratöltés nélkül. a telefont kábelen és micro-USB csatlakozón keresztül vagy bölcsőn (dokkolóállomáson) keresztül lehet feltölteni.

  További programfunkciók: kihangosító, repülési üzemmód, ébresztőóra, szervező.

  Ez a nagymama telefon tartalmazza magát a készüléket, USB-kábelt, bölcsőt, hálózati adaptert, cserélhető akkumulátort.

  Ennek a modellnek van egy újabb társa – 2019G, néhány száz rubellel drágább. Ez az újdonság azonban félrevezető lehet, mivel a 2019G funkcionalitása szinte ugyanaz, a megjelenés és a képernyő jellemzői teljesen hasonlóak, az akkumulátor kapacitása pedig feleakkora.

  Előnyök

  • használhatóság;
  • viszonylag széles multimédiás képességekkel rendelkezik;
  • beépített antenna a rádióhoz;
  • viszonylag nagy felbontású kamera;
  • multimédiás képességek;
  • autonómia;
  • konfiguráció.

  Hátrányok

  • a menü nem túl kényelmes és világos egy idős ember számára.

  ZTE N1

  Értékelés: 4.3

  ZTE N1

  Egy másik nagymamás monoblokk, amely az Expertology dicséretét érdemelte ki, a ZTE által gyártott készülék, egy jól ismert vállalat, amely kiváló minőségű, többnyire olcsó távközlési berendezéseket szállít a világnak.

  Külsőleg a telefon közel áll sok népszerű modellhez az “okostelefon előtti” korszakból, és a nagymama telefonja csak egy mechanikus SOS gombot ad ki, amely a legjelentősebb helyen található – a navigációs gombok közepén. A készülék mérete – 54.7×122.9×13.7mm, nettó súly 70g. A színes LCD képernyő viszonylag nagy – 2.4 hüvelyk.

  Itt visszatérünk a két SIM-kártya váltakozó működésű koncepciójához. Támogatja a GSM 900/1800 szabványt, nincs internet-hozzáférés. A csengőhang be tudja állítani a rendszeres polifonikus dallamok bármelyikét.

  A multimédiás funkciókat itt erősen megnyirbálták – a hátsó kamera szinte használhatatlan – 0.1Mpixel – csak egyfajta játékként használható. FM rádió és zseblámpa is van. További programfunkciók: ébresztőóra, címjegyzék.

  Beépített memória van – alig több mint 30 MB, de még ez a csekély mennyiség sem érhető el teljes mértékben a felhasználó számára. Ahhoz, hogy valamit tárolni tudjon, legfeljebb 8 GB-os memóriakártyát kell vásárolnia. Más eszközökhöz való vezeték nélküli csatlakozáshoz Bluetooth 2 rádiós modul szükséges.1.

  Talán a legjelentősebb dolog ebben a nagymama telefonban az akkumulátor. 1400 mA⋅h kapacitása több órányi beszélgetésre és nagyságrendekkel több készenléti üzemmódra elegendő.

  Előnyök

  • márka;
  • két SIM-kártya;
  • megbízhatóság és üzemidő;
  • nagy színes képernyő;
  • jó kommunikáció;
  • jó hallás;
  • autonómia.

  Hiányosságok

  • Az SOS gombot a hozzáférhetősége miatt tévesen lehet megnyomni.

  Digma
 • NX A230WT 2G
 • Értékelés: 4.2

  Digma<li></div><p>NX A230WT 2G” src=”/wp-content/uploads/2023/08/10216666195861-7220.jpg” height=”430″ title=”Digma</p><li>NX A230WT 2G”><p>Az Expertology 2019-es legjobb nagymotherphones kiterjesztett felülvizsgálatának kiválasztása a legdrágább ebben a darabban és a Digma márka legszokatlanabb modellje.</p><p>Az első dolog, ami lenyűgöző ebben a készülékben, az a puszta tömege és mérete. Méretek óriásiak – 68×135.5x27mm, megfelelő súly 266g. És ezek az értékek semmiképpen sem hátrányosak, inkább az ellenkezője – a kellemes nehézkesség jobban felismerhető a vezetékes telefonokhoz szokott emberek számára, és az előlap területe valóban hatalmas gombokat tesz lehetővé, amelyeket még vastag kesztyűvel is lehetetlen elhibázni. A test műanyagból készült, szigorú és látványos kialakítással. Az állítólagos ütésállóság és vízállóság és a tényleges helyzet közötti eltérés kiábrándító. Jobb, ha nem ejti le a telefont, és kerülje a vízzel való érintkezést.</p><p>néhány szó a képernyőről. Méretei: 2.31 hüvelyk, 320×240 felbontás, 173 képpontsűrűséggel hüvelykenként. A gyártó karcálló üveget állít, de jobb, ha nem ellenőrizzük ezt a “szupererőt”, mert már van a fent említett precedens az ütés- és nedvességállósággal.</p><p>A mobiltelefonos oldalon itt lehetőségünk van két SIM-kártya felváltva történő használatára. GSM 900/1800-as mobilhálózatokon internet-hozzáférés nélkül is telefonálhat. A bejövő hívásokat beépített polifonikus dallamok jelzik. Van egy jelképes hátsó kamera, amely képes videót rögzíteni, de alacsony felbontással. A vaku nem biztosított. Beépített FM rádió, hangrögzítő funkció, MP3 audio formátum támogatása.</p><p>A modell fejlesztőinek érdekes megoldása – kombinálja a mobiltelefon és a walkie-talkie funkcióit egy eszközben. Ez utóbbi működéséhez a monoblokkhoz mellékelt antennát kell csatlakoztatni a készülékhez. Ennek a formátumnak van értelme az egy helyiségben tartózkodó emberek közötti azonnali kommunikációra – otthon, nagy lakásban. Ennek a formátumnak a megvalósítása nem éppen hibátlan, de az árához képest az eredmény teljesen elfogadható.</p><p>Végül, a leginkább figyelemre méltó dolog ebben a nagymama telefon az akkumulátor a 6000mA⋅h kapacitással. A telefon hetekig működhet újratöltés nélkül, és power bankként is használható – a töltőaljzat micro-USB mellett pontosan ugyanabba a nyílásba, de fordítva – a telefon töltésére más kütyükkel.</p><p>A csomag tartalmazza magát a készüléket, USB-kábelt, hálózati adaptert, rádiótelefonokhoz való antennát, klipszet, fejhallgatót, csavarhúzót.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Lenyűgöző megjelenés;</li><li>Megbízhatóság és tartósság;</li><li>minőségi kommunikáció</li><li>walkie-talkie funkció;</li><li>hatalmas gombok;</li><li>a végső autonómia;</li><li>teljes készlet.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>rádiógomb zárás nélkül;</li><li>a nedvesség- és ütésállóság nem felel meg az állításoknak.</li></ul><h2>A legjobb nagymama kagylós telefonok</h2><p>Az Expertology szerint a 2019-es legjobb nagymama telefonok felülvizsgálatának második szakaszában a “kagyló” formájú modellek kiválasztását fogjuk megvizsgálni. Szakértőink ezeket a modelleket nemcsak a potenciális felhasználók személyes preferenciái miatt külön kategóriába sorolják. Az a tény, hogy ez a formafaktor az egyik kevés alternatíva az idősek számára, amikor meg kell akadályozni a véletlen megnyomásokat, de a billentyűzet lezárásához szükséges kombináció elsajátítása nehéznek bizonyul egy idős ember számára. Ugyanakkor a személyes preferencia is jelentős szerepet játszhat.</p><h3>ONEXT Care-Phone 6</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=ONEXT CARE-PHONE 6

  Kezdjük a népszerű ONEXT márkájú nagymama-telefonnal. Az azonos nevű céget 2000-ben alapították Hongkongban, de jó okunk van feltételezni, hogy az ONEXT-nek mégiscsak orosz gyökerei vannak.

  A telefon klasszikus kagylóhéj stílusban készült, a test műanyag, különösebb dizájnelemek nélkül, a színmegoldások két – fekete és piros – színűek. A felület textúrája hatékonyan elfedi az ujjlenyomatokat. A készülék méretei 100x52x18mm. A felső borításon kívül egy nagy, 16 mm átmérőjű mechanikus SOS gomb található, amely színben, dombornyomásban és díszítésben élénken kiemelkedik.

  A telefon 320×240 képpontos TN-mátrix felbontású színes LCD-képernyővel van felszerelve. Átlós képernyőméret 2.4 hüvelyk. A szép képernyőt itt beárnyékolja az őszintén szólva gyenge hátsó kamera, amelynek felbontása mindössze 0.1MPix. Csak szórakoztatásra használható, nem pedig tudatos filmezésre. Ezzel a kamerával kis videókat is készíthet. Nincs vaku. Egyéb multimédiás funkciók ebben a modellben – MP3-rádió és FM-rádió hallgatása a beépített antennán keresztül, felvétel a diktafonra.

  A modern mobiltelefonoknál megszokott megoldást alkalmazza – két SIM-kártya foglalat különböző SIM-kártyák számára, cserélhető működéssel. Támogatja a GSM 900/1800/1900 szabványt. Bluetooth és WiMAX vezeték nélküli rádiós modulokkal is rendelkezik. A külön memóriakártya foglalat megakadályozza, hogy egyszerre két SIM-kártyát használjon.

  A telefont egy cserélhető 1000mAh kapacitású akkumulátor táplálja. A gyártó szerint ez a kapacitás 10 óra beszélgetési időre vagy 220 óra készenléti időre elegendő. Töltés a szabványos adapteren keresztül 0 hosszúságú kábellel.8 méter és microUSB csatlakozó.

  További funkciók nagyi telefon – zseblámpa, hangszóró.

  Előnyök

  • Az építési minőség;
  • jó hallás;
  • Nagy SOS gomb a test külső oldalán;
  • három programozható gomb;
  • beépített rádióantenna.

  Hátrányok

  • A hangerőszabályzó szerencsétlen elhelyezkedése (véletlen megnyomás).

  Alcatel 2051D

  Értékelés: 4.8

  ALCATEL 2051D

  Bemutatunk egy újabb Alcatel márkájú telefont a legjobb nagymama-telefonok Expertology áttekintésében. A készülék a legfontosabb paraméterekben hasonló az előző modellhez, de még mindig egy kicsit több funkcióval rendelkezik.

  A készülék méretei – 52.5×105.7×17.25mm, megfelelő minőségű anyagokból, nagy figyelmet fordítva a részletekre. A nagy sziget típusú gombok külön dicséretet érdemelnek kényelmükért és megjelenésükért. A képernyő paraméterei itt teljesen hasonlóak a fent leírt ONEXT modellhez – 2.4 hüvelyk képátlóval, 320×240 felbontással, 167 pixel per inch sűrűséggel.

  Ez a modell két SIM-kártya egyidejű használatát is lehetővé teszi, de különböző formátumban – mini-SIM és micro-SIM -. Támogatja a GSM 900/1800/1900 szabványú hangkommunikációt és a mobil internetet – WAP, GPRS. Akkor tegye a harang, mint a rendszeres polifonikus dallamok, valamint bármely MP3-fájl. Van egy rezgő csengőhang.

  A multimédiás rész egy kicsit érdekesebb, mint az előző modellnél. Egyébként az Alcatel 2051D kamerája sokkal részletesebb (20x) – 2Mpix felbontású. Nincs vaku. A telefon lehetővé teszi, hogy MP3-at, FM rádiót hallgasson, egyszerű játékokat játsszon a beépített.

  A vezeték nélküli kapcsolathoz ez a modell Bluetooth 2-t használ.1. Fájlok, fényképek, zenék tárolására – különálló, SIM-független foglalat legfeljebb 32 GB-os külső flash memóriakártyák számára. A telefon 750mA⋅h kapacitású akkumulátorral működik. Töltés – a micro-USB csatlakozóhoz csatlakoztatott adapteren keresztül.

  További hasznos funkciók a firmware-ben – ébresztőóra, “téves hívás” funkció, fekete-fehér listák, automatikus hívásrögzítés.

  Előnyök

  • építési minőség;
  • Jó hallás;
  • viszonylag jó kamera;
  • felhasználóbarát és áttekinthető menü;
  • A belső tér aranyos kialakítása;
  • A kényelmes sziget gombok;
  • hasznos extrák.

  Hátrányok

  • gyenge normál akkumulátor.

  Ginzzu MF701

  Értékelés: 4.7

  Ginzzu MF701

  A Ginzzu márka már szerepelt az Expertology 2019 legjobb nagyhallgatóinak áttekintésének első részében. És ebben a részben is, szakértőink azt javasolják, hogy nézd meg közelről a telefon az azonos cég, de csak a forma tényező “clamshell”.

  A funkcionalitás szempontjából egyébként ez a modell észrevehetően jobban megtervezett az idősek kényelme és a különböző buktatók szempontjából. Például nincsenek oldalsó gombok a hangerő beállításához. Ők az első jelöltek, akiket véletlenül egy ügyetlen mozdulattal megnyomnak. Ezután, ebben a babushkophone általában működik aktív flip – válaszolni a hívás megnyitásával a kagylóhéj és befejező zárásával zárva. Ez a látszólag nyilvánvalóan hasznos funkció nem működik minden összecsukható formájú babuszkofonban.

  Méretek 52x102x18mm, nettó súly 94g, műanyag ház, színes képernyő mérete 2.4 hüvelyk képátlóval, 320×240 felbontással és 167 pixel per inch sűrűséggel. A funkció a visszahúzható antenna, mint a klasszikus rádiókban. Csak a beépített FM rádió funkciójához szükséges, anélkül, hogy fejhallgatóra lenne szükség, mint antennára.

  A telefon támogatja két SIM-kártya egyidejű használatát váltakozó üzemmódban. Hangalapú cellás szabványok – GSM 900/1800/1900. Internet-hozzáférés nem biztosított. A harang szerepét egy többszólamú dallam játssza, sajnos az egyetlen.

  Vezeték nélküli csatlakoztathatóság ebben a modellben – Bluetooth modulon keresztül, vezetékes csatlakozás a számítógéphez – a mellékelt USB2 interfészkábelen keresztül.0 a megfelelő micro-USB csatlakozóhoz.

  A multimédiás eszközök ebben a nagymama telefonban gyengébbek, mint az előzőben. A kamera felbontása 1.3Mpix, vaku nélkül, beépített FM rádió, külön behúzható antennával. MP3 hangot is hallgathat, hangfelvételeket készíthet.

  Ez a modell nagyon kis, 32 MB-os belső memóriával rendelkezik az adattároláshoz. A memória bővítéséhez azonban akár 16 GB-os flash kártyahelyet is használhat.

  a telefon 800mAh kapacitású, cserélhető akkumulátorral működik. További hasznos funkciók: zseblámpa, USB-meghajtóként való használatra való képesség, ébresztőóra.

  Előnyök

  • Jól megtervezett adaptáció egy idős ember speciális használatára;
  • megbízhatóság;
  • jó hallás;
  • kényelem;
  • aktív szaltó;
  • olvasható és érthető menü.

  Hátrányok

  • szerencsétlen billentyű megvilágítás.

  Alcatel 3025X

  Értékelés: 4.6

  ALCATEL 3025X

  Az Expertology szerint egy újabb Alcatel márkájú modell teszi teljessé a legjobb kagylós nagymama telefonok választékát. Ez a nagymama telefon – a fenti Alcatel 2008G egyfajta “unokatestvére”.

  Bár ez a modell alapvetően különbözik a 2008G-től, a stílus és a kialakítás azonos. A Grandmotherphone megjelenésében lakonikusnak tűnik, de kibontva kellemes, sőt elegáns.

  Kiszerelés – 55.4x106x16.9mm, nettó súly – 108g. Nagy színes képernyő képátlója 2.8 hüvelyk, 320×240 felbontás, 143 pixel per inch sűrűséggel. Mátrix TN típusú, akár 65.54 ezer szín.

  Itt a fejlesztők úgy döntöttek, hogy elhagyják a népszerű “dual sim” megoldást, és a SIM-kártyák számára csak egy, formátumú – microSIM. A csengőhang beállítható a standard polifonikus csengőhangra. A második SIM-kártyahely hiányát bőven kompenzálja az internet-hozzáférés, és nem is akármilyen, hanem 3G-s internet-hozzáférés. Más szabványok támogatása – GSM 900/1800/1900, GPRS.

  A hátsó kamera itt jobb, mint az előző modellnél – 2MP felbontás. Egyéb multimédiás elemek közé tartozik az FM rádió és a hangrögzítő. A fejhallgató kimenet szabványos – 3.5 mm.

  Ez a nagymama telefon többek között a kulcsfontosságú elektronika nagy teljesítményét mutatja be. Tehát itt akár 128MB RAM és kétszer annyi – beépített. De a 256 MB belső tárhely is gyorsan elfogyhat, ezért aktívabb használat esetén érdemes a memóriát egy külső kártyával akár 32 GB-ig bővíteni.

  A telefon Bluetooth rádiómodult használ a vezeték nélküli kommunikációhoz. Az akkumulátor kapacitása első pillantásra jónak tűnik, de a fogyasztás valamivel magasabb, mint a hasonló telefonoké. Tehát a 970mA⋅h akkumulátor kapacitása a gyártó állítása szerint akár 4 óra beszélgetési időre vagy 200 óra készenléti időre is elegendő. Töltés a micro-USB csatlakozón keresztül.

  Előnyök

  • minőség és megbízhatóság;
  • A gombok nagyok és könnyen kezelhetők;
  • jó hallás;
  • 3G internet;
  • A nagy, fényes képernyő;
  • viszonylag sok memória;
  • egyszerű, de szép design.

  Hátrányok

  • Rendszertelen szubjektív felhasználói panaszok.

  A legjobb nagyi telefonok a legnagyobb gombokkal

  A harmadik és egyben utolsó válogatás az Expertology 2019 legjobb nagyi telefonjainak áttekintésében ugyanolyan terjedelmes, és a legnagyobb és legkifejezőbb tárcsagombokkal rendelkező modelleket tartalmazza. Ez a megoldás nem annyira a súlyos fogyatékkal élők számára ideális, hanem azok számára, akik még mindig aktív társadalmi életet élnek, és időnként maguk írnak le új számokat, vagy kézzel tárcsáznak.

  teXet TM-B227

  Értékelés: 4.9

  TEXET TM-B227

  Az első dolog, amit fontolóra kell venni, egy monoblokk monoblokk márkájú teXet. Ez egy jó és olcsó elektronika orosz márkája, amely az “Electronic Systems Alkotel” vállalathoz tartozik.

  A babatelefon klasszikus kialakítású, fekete műanyag házban készült, lekerekített élekkel, szélekkel és sarkokkal. Méretek – 62×121.5×11.5mm, nettó súly – 137g. Színes LCD képernyő 2.A 2″-os képátló felbontás 176×220, 128 képpont/ inch sűrűséggel. A billentyűk valóban nagyok, de a köztük lévő hézagok alig észrevehetőek. A merész, fehér-fekete felirat azonban nem hagyja, hogy eltévessze.

  A cellás kommunikáció ebben a modellben két slot “simok” váltakozó munka (amikor beszél egy sim kártya, a második lesz inaktív a hívás alatt, készenléti módban, mindkét kártya lesz aktív a fogadáshoz). Többszólamú dallamot játszhat le, vagy beállíthatja a rezgő üzemmódot. Támogatja a GSM 900/1800/1900 szabványokat internet-hozzáférés nélkül. Vezeték nélküli kommunikáció más eszközökkel – Bluetooth.

  A multimédia és az eszköztár itt várhatóan gyéren van jelen. Hátsó kamera “szimbolikus” felbontással, MP3 audio formátum támogatása, FM rádió, fejhallgató csatlakozó 3.5 mm. A tartalom tárolásához 32 MB belső memória és egy bővítőhely legfeljebb 16 GB-os külső flash-kártyák számára.

  A telefont nagy kapacitású, 1500 mA⋅h kapacitású lítium-ion akkumulátor táplálja. Töltés micro-USB-n vagy a mellékelt bölcsőn keresztül. További bónuszok: ébresztőóra funkció, zseblámpa, beszédszintetizátor a szöveg/számjegyek beírásához a billentyűzeten, programozható gyorshívó gombok.

  Előnyök

  • minőségi hangzás;
  • kényelem;
  • megbízhatóság;
  • töltőállvány;
  • gyorstárcsázás;
  • beszédszintetizátor;
  • autonómia.

  Hátrányok

  • törékeny test.

  Just5
  ICK

  Értékelés: 4.8

  Just5 </div><p>ICK” src=”/wp-content/uploads/2023/08/40516666195861-4720.jpg” height=”460″ title=”Just5 <br />ICK”></p><p>Most pedig figyeljünk valami különlegesre a lett Just5 cégtől. Kívülről a telefon rendkívül egyszerűnek tűnhet, mindenféle dizájnbonyolítás nélkül, de az első benyomás téves.</p><p>Az ipari formatervezés szempontjából ez talán a legfejlettebb nagymama telefon a csokorban. A lényeg az, hogy a design nem sokkal többet fejlesztett ki, mint a stúdió Artemy Lebedev. Tudva, hogy milyen merész és gyakran ellentmondásos ötleteket kockáztat a stúdió, az ArtLebedev részvételéről szóló információkat a telefon fejlesztésében némi óvatossággal kezelhetjük, de csak addig, amíg a nagymama telefonja meg nem érkezik a kezünkbe.</p><p>A monoblokk test méretei: 52.5×112.4×17.5mm, 90g nettó súly. A ház színei a szénfeketétől az élénkpirosig terjednek. A gombok igazán nagyok és kifejezőek. A menükben a billentyűzet tetején található felfelé és lefelé navigációs billentyűpárral navigálhat. Képernyőméret itt – 1.77 hüvelyk, 128×160 felbontással és 116 képpont per hüvelyk sűrűséggel. 65k feletti kijelzők. árnyalatok.</p><p>A mobilkommunikációhoz ez a modell egyetlen, a szokásos mini-SIM formátumú SIM-kártyát használ. Támogatja a GSM 900/1800 szabványt. Internet-hozzáférés nem biztosított. Becsült SAR-szint – 0.372. A csengőhang többszólamú dallam vagy rezgés üzemmódban működhet.</p><p>A multimédiás tartalom ebben a modellben csak a beépített FM rádióra korlátozódik, külön teleszkópos antennával és néhány szabványos játékkal. Nincs kamera.</p><p>A készülék önálló üzemmódban történő működtetéséhez egy 1000mAh-s akkumulátort használnak. Ami a modell energiafogyasztását illeti, egy teljes töltés 8 óra beszélgetéshez vagy 250 óra készenléti időhöz elegendő.</p><p>Egyéb hasznos extrák: kihangosító, repülési mód, zseblámpa, ébresztőóra. A csomag tartalmazza magát a telefont, egy micro-USB kábelt, egy töltőt USB-csatlakozóval, headsetet, dokumentációt.</p><p>Összességében ez egy nagyon jó nagyi telefon egy kis funkciókészlet, de kivételesen praktikus és megbízható. Az egyetlen probléma az, hogy a modellt meglehetősen régen, 2013-ban vezették be, és ma már erőfeszítéseket kell tennie, hogy ilyen új telefont találjon eladásra.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>rendkívüli kényelem;</li><li>Kiváló minőségű anyagok és csomagolás;</li><li>Külön antenna a rádióhoz;</li><li>megbízhatóság és folyamatosság;</li><li>hangos hang;</li><li>autonómia;</li><li>Az Artemy Lebedev stúdió ipari formatervezése.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nehéz új telefont találni 2019-ben.</li></ul><h3>Fly Ezzy 9</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=FLY EZZY 9

  A felülvizsgálat végső kiválasztásának harmadik kérdéseként fontolja meg az egyik leghíresebb márka nagymama telefonját – Fly. A márka az olcsó, meglehetősen jó minőségű és funkcionális kütyükről ismert.

  A telefon mérete – 58×119.5×12.75mm, súly – 117g. A test műanyag, a kialakítás diszkrét, klasszikus. Minden lakonikus design megjelenése babushkophone elég szép. Színes LCD-képernyő, átlója 2.3 hüvelyk, 320×240 felbontással és 174 képpont per hüvelyk sűrűséggel.

  Ebben a modellben két SIM-kártya használható egyidejűleg a hívásokhoz. Formátumkártyák – mini SIM. Működési mód – váltakozó. Rendszeres polifonikus dallamok csengőhangként használhatók. Támogatja a GSM 900/1800 szabványt internet-hozzáférés nélkül.

  A kevésbé igényes fényképekhez és videókhoz a telefon egy egyszerű 0,0 felbontású hátsó kamerával rendelkezik.3Mpix. Nincs vaku. A videó maximális felbontása – 320×240. Támogatja a videóformátumokat – 3GP, MP4, AVI, audio – AAC, WAV. Beépített rádióvevővel is rendelkezik. A fejhallgató csatlakoztatása szabványos jack-csatlakozóval történik 3.5 mm.

  A rendszert 312MHz-es processzor vezérli, a beépített memória 30.72MB. A külső flashmemória-nyíláson keresztül 16 GB-ra bővítheti a kapacitást. A vezeték nélküli csatlakoztathatóságot itt egy Bluetooth 2 modul képviseli.1.

  Egy másik plusz ez a nagyi telefon – egy tisztességes akkumulátor élettartama. A beépített lítium-ion akkumulátor 1500 mA⋅h kapacitással akár 6 óra beszélgetési időt, akár 40 óra hanghallgatást és akár 300 óra készenléti időt biztosít. Töltés – micro-USB-n keresztül.

  További funkciók – repülési üzemmód, A2DP profil a minőségi hangzáshoz Bluetooth-on keresztül, zseblámpa, ébresztőóra.

  Előnyök

  • Aranyos megjelenés;
  • megbízhatóság;
  • jó hallhatóság;
  • fényes képernyő;
  • fejhallgató a csomagban;
  • autonómia.

  Hátrányok

  • Vannak olyan esetek, amikor a billentyűzet meghibásodik a garanciaidőn belül.

  Ergo F184 Tisztelet Dual Sim

  Értékelés: 4.6

  Ergo F184 Tisztelet Dual Sim

  Most kínálunk az Ön figyelmébe egy nagyon egyszerű, de rendkívül megbízható és olcsó nagymama telefon márka Ergo. A márka tulajdonosa a brit Network Selects Ltd., amely az olcsó, olcsó elektronikai termékek ismert gyártója. A termékeket Tajvanon, Törökországban és a Kínai Népköztársaságban szerelik össze.

  A telefon egy monoblokk formájú, egyszerű, de érdekes dizájnnal rendelkezik. A nagy, kontrasztos feliratok jól láthatók a látássérültek számára. Méretek 58x120x14mm, nettó súly 93g. TFT színes képernyő 1″ képátlóval.77″ és 120×160 felbontás, 113 képpont per hüvelyk sűrűséggel. Az élénkpiros SOS gomb világosan kiemelkedik a fekete hátlapról.

  Két SIM-kártya egyidejűleg, váltakozó üzemmódban használható. A kártyák formátuma – szabványos mini-SIM. Mobil szabványok támogatása – GSM 900/1800, internet-hozzáférés – EDGE. A szokásos egyszólamú dallamokat használja csengőhangként. A más eszközökkel való kommunikációhoz “levegőn keresztül” Bluetooth modul áll rendelkezésre.

  A multimédiás képességek ebben a modellben minimálisra csökkennek: egy hátsó kamera 0 felbontással.3Mpix, FM rádióhallgatás. Nincs vaku.

  Vezérli az elektronikát nagymotherphone meglepően erős (relatív) processzor MediaTek MT6261 512 MHz-es órajelű processzor. Beépített 32MB memória, külső flash kártyával 8GB-ig bővíthető.

  A telefont egy kivehető 800mA⋅h kapacitású akkumulátor táplálja, amely micro-USB-n keresztül tölthető. További funkciók – ébresztőóra, zseblámpa.

  Előnyök

  • kényelem;
  • hallhatóság;
  • megbízhatóság;
  • kiváló minőségű összeszerelés;
  • teljesítménysebesség;
  • érdekes design.

  Hátrányok

  • Korlátozott funkcionalitás.

  Sigma mobil Comfort 50

  Értékelés: 4.5

  SIGMA MOBILE COMFORT 50

  Következő a felülvizsgálat egy érdekes nagyi telefon márka Sigma. Mindenekelőtt a különböző SIM-kártyákon keresztül történő hívásfogadás és hívásfogadás eredeti megközelítésével érdekes. Tehát minden vonalhoz külön “zöld kézibeszélő gomb” tartozik. Ez lehetővé teszi, hogy egy személy különböző kártyákról hívhasson anélkül, hogy a menü további manipulációját kellene elvégezni a vonal kiválasztásához.

  A monoblokk méretei: 59.6×131.2×13.5mm, nettó súly 102g. Színes LCD képernyő átlómérete 2.A 8 hüvelykes felbontása 320×240, 143 képpont per hüvelyk sűrűséggel. Két színben kapható – fekete és piros.

  A bevezetőből kiderül, hogy a telefon két SIM-kártyát támogat. GSM 900/1800/1900, internet-hozzáférés – GPRS és EDGE. Vezeték nélküli kommunikáció a készülékekkel – Bluetooth modulon keresztül 3.0. A szokásos polifonikus csengőhangot is beállíthatja.

  A telefon egy egyszerű kamerával van felszerelve a hátoldalon, felbontás – 0.3Mpix. Még LED villanó is van. A készülék MP4 formátumú videót, MP3 formátumú hangot, FM rádiót, diktafon módban hangfelvételt játszik le.

  Ez a modell a nagymamák telefonjaira jellemző rendszert használja az adatok tárolására – 32 MB belső memória és legfeljebb 32 GB-os külső kártyák számára kialakított bővítőhely. A készüléket egy 1000mAh kapacitású akkumulátor táplálja. A gyártó szerint az akkumulátor élettartama akár 5 óra beszélgetési idő és akár 192 óra készenléti idő is lehet. Töltés – micro-USB-n keresztül.

  A készlet tartalmazza a telefont, külön az akkumulátort, a töltéshez szükséges hálózati adaptert, vezetékes fejhallgatót, USB-kábeles csatlakozót.

  Összességében ez egy szilárd, megbízható és praktikus nagymama telefon, amelynek funkcionalitásában nincsenek nyilvánvaló hibák, de sok felhasználó csalódott a nyilvánvalóan túl magas ára miatt a hasonló képességű modellekhez képest. Mindazonáltal a visszajelzések a nagymama telefonról jók, és továbbra is nagy a kereslet iránta.

  Előnyök

  • Jó hallás;
  • könnyű használat;
  • megbízhatóság;
  • villanás;
  • internet-hozzáférés;
  • külön hívásfogadó gombok minden egyes SIM-kártyához
  • Jó autonómia.

  Hátrányok

  • Indokolatlanul magas ár.

  MAXVI T1

  Értékelés: 4.4

  MAXVI T1

  Folytatódik a legjobb nagymama telefonok felülvizsgálata 2019 szerint Expertology az előző modell pontos ellentéte az ár, a design és részben a funkcionalitás tekintetében. A MAXVI egy hazai márka a hordozható szerkentyűk számára, amelyek jó hírnevet szereztek az olcsó és megfelelő minőségűek.

  A készülék méretei: 50x112x18 mm. A méreteket közelebbről megvizsgálva egyfajta szokatlanságot fedezhetünk fel. A telefon valóban nagyon érdekes ergonomikus kialakítású, és masszívnak tűnik, de valójában csak 76 g-ot nyom. Színes képernyő mérete 1.77 hüvelyk képátlóval és 160×128 felbontással, 116 képpont/ hüvelyk sűrűséggel képes akár 262.14 ezer árnyalat.

  Az előző modellhez hasonlóan ez a nagymama telefon is egy 2 csatornás mobiltelefon modellt használ, két SIM-kártya váltakozó üzemmóddal. Támogatja a GSM 900/1800/1900 hangszabványokat, internet-hozzáférést WAP-on, GPRS-en keresztül. Vezeték nélküli kommunikáció más eszközökkel és a számítógéppel Bluetooth 3 segítségével.0. Csengés – többszólamú dallamok vagy rezgés.

  Ez a modell bizonyítja a váratlanul jó multimédiás képességeket, ha figyelembe vesszük a rendkívül megfizethető árú nagymama telefont. A beépített kamera viszonylag jó képeket készíthet, és még HD videót is rögzíthet (!) 1280×720 felbontással. A vaku nem rendelkezik vakuval. FM rádiót és MP3 zenét is hallgathat. Beépített hangrögzítő funkció.

  A készülék elektronikus profilja a következő: Spreadtrum SC6531 processzor, 32 megabájt beépített és RAM, amely külső flash-kártyával 16 GB-ig bővíthető.

  Az autonóm munka nagymama telefonja 1000 mA⋅h lítium-ion akkumulátort biztosít. A szám nem rekord, de a telefon energiafogyasztása jól optimalizált, és egyetlen feltöltéssel a készülék összesen akár 11 óra beszélgetési időre vagy akár 230 óra készenléti időre is képes. töltés micro-USB-n keresztül.

  Ennek a modellnek a jellemzője a nagy és fényes fáklya, amelynek felszerelését a masszív ház tette lehetővé.

  Előnyök

  • Kicsi, de minőségi képernyő;
  • megbízhatóság;
  • kényelmes, ergonomikus ház;
  • Jó multimédiás funkciók;
  • autonómia;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • Szisztematikus panaszokról nem érkezett jelentés.

  BQ 2441 Kényelem

  Értékelés: 4.3

  BQ 2441 KÉNYELEM

  Most fordítsuk figyelmünket egy másik sikeres termékre egy kényelmes mobiltelefonhoz a hazai BQ márkától. A vállalat már régóta ellátja az orosz piacot nem rossz és olcsó szórakoztató elektronikával.

  Itt egy szokásos, monoblokk nyomógombos telefonnal van dolgunk, csak a korosztály igényeihez igazítva. a készülék méretei; 65.5x118x13mm, nettó súly 110g. Színes LCD képernyő mérete 2.4 hüvelyk képátlóval, a felbontás 320×240 képpont, 167 képpont/ hüvelyk sűrűséggel. A piros SOS gomb a hátlapon, közvetlenül a kamera alatt található, mint a legtöbb ilyen formátumú modellnél. Az oldalsó vezérlőgombok “csúszkák”, hogy megakadályozzák a véletlen megnyomást.

  A telefon lehetővé teszi két SIM-kártya egyidejű használatát váltakozó üzemmódban, GSM 900/1800/1900 szabványú mobiltelefonos kommunikáció támogatásával, internet-hozzáférés nélkül. Vezeték nélküli kommunikáció PC-vel és más eszközökkel – Bluetooth-on keresztül. Van egy rezgő csengőhang és több polifonikus dallam a csengőhanghoz.

  A multimédia szempontjából ez a modell nem ragyog funkciók – “feltételes” hátsó kamera vaku nélkül, FM-rádió.

  Ami a memóriát illeti, a beépített ez a modell a szokásos 32MB, és biztosítja a bővítést külső flash kártyák segítségével akár 32GB méretig. A telefon akkumulátorának kapacitása 1450mA⋅h. Töltés történhet közvetlenül USB-kábelen keresztül vagy a mellékelt dokkolóállomáson keresztül.

  Előnyök

  • hallhatóság;
  • megbízhatóság;
  • kényelem;
  • oldalsó csúszógombok;
  • nagy kapacitású akkumulátor;
  • dokkolóállomás.

  Hátrányok

  • Nem a leglogikusabb menü- és vezérlőbillentyűk kötése.

  Elari NanoPhone

  Értékelés: 4.2

  Elari NanoPhone

  Az Expertology piackutatáson alapuló, 2019 legjobb nagymama-telefonjainak kiterjesztett áttekintését egy olyan modell zárja le, amely szigorúan véve nem nagymama-telefon, de számos szempontból kényelmes lehet egy korosztály számára. És biztosan tökéletes lesz azoknak, akik idősebb korukban is megőrzik stílusérzéküket.

  Ez a telefon eredeti szinte mindent látva, kezdve a méretével – 35x92x6mm. Amint láthatja, ez egy apró és szupervékony telefon, de ennél többről van szó. Az elülső gombok nem különösebben nagyok, de a köztük lévő távolság elég nagy ahhoz, hogy ne hagyja ki őket. Maguk a gombok kerekek, fekete színűek, fehér kontrasztos feliratokkal. És ez az egyetlen fém (alumínium) testtel rendelkező telefon a felülvizsgálatunkban.

  a képernyő ezen a modellen is semmi máshoz sem hasonlít, még csak közel sem. A színtől – monokróm – az érzékelő technológiáig – az OLED a “legújabb” csúcstechnológia. Diagonális – 0.96 hüvelyk. A telefon súlya mindössze 32 gramm.

  Egyetlen microSIM szabványú SIM-kártya használatával történő kommunikációhoz. A csengőhang lehet a szokásos csengőhangok egyike, vagy egy tetszőleges MP3 fájl. Kommunikációs szabványok – GSM 900/1800/1900 internet-hozzáférés nélkül. Bluetooth vezeték nélkül csatlakozik a készülékekhez. A beépített memória a “szabványos” 32 Mb, külső kártyával akár 32 GB-ig is bővíthető.

  A normál akkumulátor kapacitása zavarba ejtő lehet – csak 260 mA⋅h. A gyártó azonban azt állítja, hogy teljes feltöltéssel hat óra beszélgetési idő vagy 120 óra készenléti idő áll rendelkezésre, ami összességében elég jó. A gyakorlatban azonban ezek a számok jelentősen alacsonyabbak, és ez egyértelmű hátrányt jelent.

  Összességében ez egy meglehetősen kétértelmű telefon, és a véleményezők azonosították a felülvizsgálatban pusztán az eredetiség és a valóban nagy kereslet miatt. A valódi felhasználók véleménye a lelkesedéstől a negatívig terjedhet. Ezért vásárlás előtt érdemes megvizsgálni a visszajelzéseket, hogy rendszeres panaszokat találjon az Ön vagy szerettei számára fontos funkciókról.

  Előnyök

  • eredeti design;
   1. ED-mátrix;
   2. megbízhatóság;
   3. Kompakt és könnyű;
   4. hangos és érthető beszéd.

  Hibák

  • Az akkumulátor élettartama kevesebb az igényeltnél.

  RankQua analitikai forrás

 • .
  Olvasson tovább  A 15 legjobb Xiaomi okostelefon
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: