9 legjobb szelfi botok

Sokan szeretnek szelfit készíteni. Lehetővé teszi, hogy megörökítse magát egy nevezetesség előtt anélkül, hogy okostelefonját bárki másra bízná. A szelfik lehetővé teszik azt is, hogy emlékezetében tartson egy édes pillanatot szerettével. De a fiatal lányok szinte minden nap készítenek ilyen képeket. Miért? Ne spekuláljunk ebben a témában, különben ez a cikk nagyon hosszú lesz. Ehelyett megnézzük a legjobb monopodokat az orosz boltokban kaphatóak közül. Ezek a kiegészítők megkönnyítik a szelfikészítést, így egyszerre több embert is be tudsz préselni a képbe.

A legjobb szelfibot rangsor

ipod szelfibot
Jelölés hely termék neve Ár
A legjobb olcsó szelfi botok 1 Harper RSB-105 449€
2 Rekam SelfiPod S-450W 420€
3 LP MPD-3 390€
A legjobb ár-érték arányú szelfi botok 1 Harper RSB-304 1 490€
2 Momax Selfie Hero 150 2 500€
3 Jmary Selfie Stick QP-168 990€
4 Xiaomi Mi
1 499€
A legjobb szelfibotok a prémium szegmensben 1 FEIYU Tech Vimble 2 7 420€
2 Momax Selfie Pro Premium 8 090€

A legjobb ár-érték arányú szelfi rudak

Harper RSB-105

Értékelés: 4.8

Harper RSB-105

Nagyon olcsó monopod bordázott gumírozott fogantyúval. Ez a szelfibot nem csúszik ki a kezedből, még akkor sem, ha úgy hadonászol vele, mint egy Star Wars fénykarddal. A vásárlók örülhetnek a széles színválasztéknak is – a Harper RSB-105 szürke, fekete, kék, rózsaszín és zöld színű fogantyúval kapható a boltokban.

A fogantyú felülete gumiból készült. A kialakítás többi része acélból készült. Biztos lehet benne, hogy a szelfibot nem fog eltörni, ha véletlenül nekimegy a falnak vagy valami másnak. Nem nehéz monopod – súlya kevesebb, mint 115g. De hosszú is – néhányan talán nem gondolják, hogy a 90 cm elég hosszú. Az egylábú részek észrevehetően vékonyabbak, így nem fog tartani egy 500 g-nál nehezebb eszközt. Ne aggódjon emiatt, mivel a Harper RSB-105-öt inkább az okostelefonjával való szinkronizáláshoz vásárolja meg, mint a DSLR fényképezőgépéhez.

A szelfibotnak csak egy gombja van – ez oldja ki a zárat. Csatlakozás a készülékhez Bluetooth-on keresztül. A 60mAh-s akkumulátor, amely alig több mint egy óra alatt töltődik fel, erős autonómiát biztosít. A monopod nem csak egy USB-kábellel rendelkezik a hálózati adapterhez való csatlakozáshoz, hanem egy csuklópánttal is.

Előnyök

 • Viszonylag könnyű súly;
 • A gumi nem csúszik a kezedben;
 • Csuklópántot tartalmaz;
 • Gyors töltésű akkumulátor;
 • Az akkumulátor nagyon lassan merül le;
 • Bluetooth-on keresztül működik;
 • Olcsó.

Hátrányok

 • A monopod nem különösebben hosszú;
 • Egy nem túl praktikus tartozék;
 • Nincsenek extra gombok.

Rekam SelfiPod S-450W

Értékelés: 4.7

Rekam SelfiPod S-450W

Egy másik viszonylag olcsó monopod a rangsorunkban. Már nem népszerű, és a gyártó azóta három színre, fehérre, feketére és narancssárgára korlátozta. A Selfie Stick nem alkalmas 500 g-nál nehezebb készülékekhez. Azonban már észrevehetően hosszabb, mint az előző modell. Összecsukott állapotban 118 cm hosszúságú. Tökéletesnek tűnik fényképek vagy videók készítéséhez bármilyen okostelefonnal, függetlenül attól, hogy milyen kamera van beépítve.

A legtöbb létező monopodhoz hasonlóan ez is gumírozott fogantyúval rendelkezik (valójában a felület műanyagból és szilikonból készült). De észre fogja venni, hogy nincs USB-kábel csatlakozó a végén, csak egy állvány aljzat, amelyet a csuklópánt felcsavarozására használnak. Ez azért van, mert a szelfibotnak nincsenek gombjai – csak hét acélból készült csúszó részből áll. De akkor hogyan fotózzunk??

Ez nagyon egyszerű. A termékhez egy miniatűr távirányító tartozik. Itt található az összes elektronika. A távirányító Bluetooth-on keresztül szinkronizálódik okostelefonjával. Két gomb van ezen a szelfiboton. Az egyik az Android készülék jelzésére szolgál, a másik pedig az iPhone vagy iPad készülékkel történő fényképezéshez.

Hozzá kell tenni, hogy a monopodot a távirányító nélkül is használhatja. Különösen senki sem akadályozza meg, hogy aktiválja az “Önkioldó” funkciót a “Kamera” alkalmazásban. Nincs elektronika, így nem kell aggódnia a szelfibot miatt az esőben, vagy ha vízbe esik. Csak ne felejtse el szárazra törölni a korrózió megelőzése érdekében.

Előnyök

 • Tisztességes hosszúság;
 • Csuklópánttal rendelkezik;
 • Nem túl nehéz (156 g);
 • Állványcsatlakozó (1/4″) áll rendelkezésre;
 • Bluetooth távirányítóval együtt;
 • Megfizethető ár.

Hátrányok

 • A távirányítót könnyű elveszíteni;
 • A termék nem túl kényelmes.

LP MPD-3

Értékelés: 4.6

LP MPD-3

A szelfibot a

 • A berty-projekt a mi rangsorunkban kötelező. Az a tény, hogy ez az egyik legegyszerűbb tartozék, amelyet csak 350-400 rubelért értékesítenek. És ha a fenti termékek nem nevezhetők megbízhatónak, ez a monopod nagyon ritkán törik meg. Az okostelefon helyzetét egy műanyag szabályozóval lehet beállítani, amely gond nélkül meghúzható. Teljesen kinyújtva eléri a 100,5 cm hosszúságot. Nem rekord, de nem is rövid. A gyártó azt ígéri, hogy alkotása bármilyen okostelefont kibír – legfeljebb 500g-os terheléssel.

  A szelfiboton nem talál egyetlen gombot sem. Az összes elektronika ebben a tokban egy kis távvezérlőn van kivéve. Bluetooth-on keresztül jelet küld az okostelefonjára. Működését a lapos akkumulátor biztosítja, amely a következőkkel együtt érkezik. A monopodhoz egy csuklószíjat is kap egy csuklópántot. Bár nélküle nem valószínű, hogy kicsúszik a kezéből, mert a fogantyúja gumírozott.

  Vegye figyelembe, hogy a mobil eszközhöz tartozó padot itt állvány (menetes) csatlakozással rögzítik. Ez azt jelenti, hogy a pad nélkül egy kompakt fényképezőgépet is csatlakoztathat a szelfibothoz.

  Előnyök

  • Nem csúszik a kezében;
  • Nagy megbízhatóság;
  • Alacsony költségek;
  • A távirányító minden probléma nélkül működik;
  • Csuklópánttal rendelkezik;
  • Tisztességes hosszúság.

  Hátrányok

  • Nincsenek további gombok;
  • A távirányító elveszhet;
  • Kényelmesebb monopodok állnak rendelkezésre.

  A legjobb ár-érték arányú szelfi botok

  Harper RSB-304

  Értékelés: 4.9

  Harper RSB-304

  Nem a legolcsóbb monopod. Az orosz kiskereskedelemben akár 1500 rubelbe kerül. Ez a szelfibot a kompakt mérete miatt szerepel a rangsorunkban. Összehajtogatva ez a termék a kabátzsebébe tehető. A monopodot egy karabinerrel a nadrágszíjra is rögzítheti. De mindenképpen ellenőrizze a csomagot! Néhány vásárló arról számolt be, hogy a tartozékot karabiner nélkül kapták meg.

  Itt a teljes elektronikai rész a monopod fogantyújában található. És a gombok száma négyre nőtt. Az első a zár kioldásáért és a videofelvétel elindításáért felelős. Egy második gomb összeköttetésként szolgál a fő kamera és az előlapi kamera között. A többi gomb a digitális zoom használatát teszi lehetővé – ezek a legkisebbek.

  A szelfi rúd magas ára a minőségi anyagoknak köszönhető, amelyekből készült. Nagyrészt alumíniumból készült, súlya mindössze 146 g. A fogantyú gumírozott. Anyaga kellemes tapintású, és a fogantyú átmérője is kellemes tapintású. Ha még mindig aggódik, hogy leejti, használhatja a mellékelt csuklópántot. A szelfibot USB-kábellel tölti fel magát. Ritka az olyan eset, amikor egy szelfibot képes megmutatni az akkumulátor töltöttségi szintjét! A gyártó állítása szerint a 100 mAh-s akkumulátor 500 óra készenléti időre elegendő – azaz az egész nyaralás alatt! A töltési idő nem haladja meg az 1 órát.

  A szelfibotot könnyű a falnak dobni, és nagyjából elpusztíthatatlan. Nem csak a víz alatti merülés ellen védett (az eső nem borzalmas az alumíniumnak). A szelfibot legfeljebb három kilogrammnyi felszerelést bír el. Arra azonban ne számítson, hogy videokamerával is használhatja – nincs állványmenete, és az okostelefonos pad nem fogja megtartani a fényképezőgépet.

  Előnyök

  • Maximális megbízhatóság;
  • Nem fél az esőtől;
  • Képes bármilyen súlyt elviselni;
  • Kompakt méret;
  • Viszonylag kis súly;
  • Csuklópánttal rendelkezik;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Négy gomb van beépítve;
  • A jelet Bluetooth-on keresztül továbbítják.

  Hátrányok

  • Kihajtogatva mindössze 87 cm hosszú;
  • Nem mindenki fogja megfelelőnek találni az árat.

  Momax Selfie Hero 150

  Score : 4.8

  Momax Selfie Hero 150

  Az egyik legdrágább monopod a rangsorunkban. Az orosz eladók 2500 rubelért kérnek egy szelfibotot. A szelfibot két változata is megtalálható az üzletekben – a különbség csak a színben van. Ez az árcédula nem csak a masszív konstrukció miatt van, hanem azért is, mert elég tisztességes hosszúságú. Ha ez a szelfibot teljesen kibontva van, akkor 150 cm hosszú. Másfél méter egy kinyújtott kéznél! Néhányan talán nem gondolják, hogy elég? Meglepő módon, összecsukott állapotban a monopod mindössze 1,5 hüvelyk (30 cm) méretű.

  Valójában ez nem csak egy monopod, hanem egy háromlábú állvány is. Az a tény, hogy a készlet tartalmaz egy speciális állványt, amely a fogantyú végére csavarozható. Ennek eredményeképpen a terméket a földre helyezheti és állványként használhatja. Nincs többé kinyújtott kar, ami tönkreteszi a képeket.

  Ez a tartozék egy speciális távirányítóval is rendelkezik. A kamera alkalmazás vezérlésére szolgál. Kézben tartható, vagy a fogantyúra szerelhető. Számos gomb található rajta. Nemcsak fényképezhet, hanem videót is készíthet, és használhatja a zoomot. Külön gomb a fő- és előlapi kamera közötti váltáshoz. De ez még nem minden! Akkor is használhatja, amikor éppen nem forgat, és vezérelheti vele a zenelejátszóját. Így egy kicsit ritkábban veszi ki az okostelefonját a zsebéből, csökkentve annak esélyét, hogy a járdára essen.

  Nem csak a távirányítót tartalmazza, hanem a tartozékokat is. Különösen lehetetlen nem megemlíteni a karabiner és a hurok. Azt is lehetővé teszi, hogy a távirányítót valahol rögzítse, és szinte teljesen kiküszöböli az elvesztésének esélyét. A hordtáskával is elégedettnek kell lennie. A gyártó azt is javasolja, hogy töltse le saját alkalmazását a fényképezéshez – ez lehetővé teszi, hogy egy gomb megnyomása nélkül készítsen egy felvételt (csak egy speciális gesztust kell tennie).

  Előnyök

  • Állvánnyá alakítható;
  • A távirányítóval vezérelheti a lejátszót;
  • Több gombja is van;
  • A monopód egyáltalán nem csúszik a kezében;
  • Kényelmes okostelefon tartó;
  • A hossza is nagyon hosszú;
  • Robusztus kialakítás;
  • Élénk színezése;
  • Van csuklópánt, karabiner és hordtáska is.

  Hátrányok

  • Az ár magasnak tűnhet;
  • A teljes használathoz az alkalmazás letöltése szükséges.

  Jmary Selfie Stick QP-168

  Értékelés: 4.7

  Jmary Selfie Stick QP-168

  Valószínűleg az egyik legmegfizethetőbb szelfibot a legstrapabíróbb kivitelűek közül. Más monopodokhoz hasonlóan ez a termék is behúzható részekből áll. De míg a kevésbé drága szelfibotok idővel hajlamosak megállni a kibontott helyzetben, ez biztosan nem fog megtörténni a Jmary Selfie Stick QP-168-zal. Az a tény, hogy az itt használt szakaszok speciális hornyokkal rendelkeznek. Egyszerűen forgassa el a szekciót, és az szilárdan rögzül a helyére. A szekciók száma alacsony, mindössze négy van belőlük. Ezért a tartozék hossza nem haladja meg a 95 cm-t. Összehajtogatva 30,5 cm hosszú.

  Biztos, hogy szeretni fogja a fogást. Gumírozott anyagból készült. A termék tapintása kiváló a kezében, még a legkeményebb használat során sem csúszik ki. Ami a kamera alkalmazás vezérlését illeti, erre a célra egy kis Bluetooth távirányítót használ. Sajnos, ennek a szelfibotnak a tulajdonosa csak az exponáló gombot tudja megnyomni. Nem is álmodnék a zoomolásról és a kamerák közötti váltásról. Nos, mit akarsz egy olyan tartozéktól, amelyet 1400-1500 rubelért adnak el??

  Előnyök

  • Biztonságosan lezárva kibontott állapotban;
  • A Bluetooth távirányító megfelelően működik;
  • Ráadásul rendkívül nehéz megtörni;
  • Van egy csuklópánt;
  • Kényelmes fogás;
  • Elég könnyű;
  • Kamerával együtt használható.

  Hátrányok

  • Nagyon rövid;
  • Minimális funkcionalitás;
  • Elveszítheti a távirányítót;
  • Az árcédula nem fog mindenkinek tetszeni.

  Xiaomi Mi ipod szelfibot

  Értékelés: 4.7

  Xiaomi Mi<tr></div><p>ipod szelfibot” src=”/wp-content/uploads/2023/08/676166193891-229-.jpg” title=”Xiaomi Mi</p><tr>ipod szelfibot”><p>Igazi sláger, amit nem lehetett elkerülni a mi rangsorunkban. Ezt a monopodot szó szerint bármelyik nagyobb elektronikai kiskereskedőhöz tartozó üzletben megtalálhatja. Kínából sok kis viszonteladónál is megtalálható. Mondanom sem kell, hogy a Xiaomi szelfibotja nagy keresletnek örvend az online boltokban.</p><p>Vegye figyelembe, hogy ez majdnem a legkisebb monopod a rangsorunkban. Összehajtogatva mindössze 19 cm hosszú. A kiterjesztett kar szélessége 51 cm-re nő. Természetesen sokan nem gondolják, hogy ez elég. A kínai gyártó ezt három összecsukható láb bevezetésével valósította meg. Röviden, a szelfipad állvánnyá alakul át. Most már csak az asztalodra kell tenned valahova, és elkezdeni a forgatást! A készülék három az egyben nézettel rendelkezik, és a telefont portré módba is elforgathatja, amire nem minden monopod képes!</p><p>Ironikus, hogy ez a baba 152 grammot nyom. Ez a minőségi anyagok használatának köszönhető. Az állvány rendkívül nehezen sérül. Csúszásmentes, csúszásgátló a kézben. Funkcionalitását tekintve azonban a szelfibot nem olyan jó, mint amilyennek látszik. Kezdjük azzal, hogy a gyártó az elektronikát a Bluetooth távirányítóra helyezte. Szerencsére van egy speciális hely a testén, így nem kell a másik kezében tartania. De az a tény, hogy csak egy gomb van, frusztráló. Tehát a távirányítóval készíthet egy képet, de ennél többet nem. Csak a drágább monopodok büszkélkedhetnek a zoomolással és a másik fényképezőgépre való átváltással. Ami a termék árát illeti, ez 1500 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Bluetooth működés;</li><li>Robusztus kialakítás;</li><li>Könnyen átalakítható mini állvánnyá;</li><li>Kényelmesen ül a kezében;</li><li>Elérhető álló és fekvő tájolásban.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nagyon rövid;</li><li>Csak egy gomb;</li><li>Túlárazott.</li></ul><h2>A legjobb szelfi rúd a prémium szegmensben</h2><h3>FEIYU Tech Vimble 2</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=FEIYU Tech Vimble 2

  Ez már egy új szó a monopodok világában. Szigorúan bánat, már nem lehet ezt a szót nevezni, mivel ez egy igazi stabilizátor. Ez a tartozék 428 g súlyú, és a belsejében motorok próbálják megőrizni a videofelvétel zökkenőmentes rögzítését. A FEIYU Tech Vimble 2 teljesen felesleges a fényképezéshez – erre a célra könnyebb és hosszabb monopodokat lehet találni. De nem nélkülözheti, ha kiváló minőségű videót szeretne készíteni. Igen, a modern okostelefonok beépített képstabilizátorral rendelkeznek. De a mérete nem egészen szünteti meg azt a borzongást, ami abból ered, hogy nem tudunk egy készüléket teljesen mozdulatlanul emberi kézben tartani.

  A FEIYU Tech Vimble 2 csak viszonylag alacsony költsége miatt került be a minősítésünkbe – a kínai online üzletekben 8000 rubelért vásárolhatja meg ezt a “szúrást”. Higgye el, ez messze nem a határ egy ilyen eszköz esetében!

  Előnyök

  • Szinkronizálás okostelefonjával Bluetooth-on keresztül;
  • Kényelmes, masszív kialakítás;
  • Gyorstöltés;
  • Három üzemmód áll rendelkezésre;
  • Kiválóan stabilizálja a készüléket;
  • A speciális alkalmazás kibővíti a felvételi lehetőségek körét.

  Hátrányok

  • Nagy súly;
  • Nem mindenki engedheti meg magának;
  • Nem a leghosszabb akkumulátor-üzemidő;
  • Nem található az orosz kiskereskedelmi láncokban.

  Momax Selfie Pro Premium

  Score : 4.8

  Momax Selfie Pro Premium

  A legdrágább monopod az értékelésünkben a stabilizátor nélküli monopodok között. Az orosz üzletekben ez a termék 3000 rubel körül van. És nem bűn ennyi pénzt fizetni egy ilyen stílusos kiegészítőért! Mindent átgondoltunk – a toktól az okostelefon-tartóig. A fogantyú rugalmas anyaggal (öko-bőr) borított, amely megakadályozza a szelfibot csúszását. A fogantyú három színben – fekete, barna és sárga – kapható. A különböző színek a fém hardverre is vonatkoznak, amivel a legtöbb versenytárs nem tud megegyezni.

  A klipsz ezen a monopodon 720 fokban forgatható. Ez azt jelenti, hogy különböző szögekből készíthet magáról fényképeket, táj- és portré tájolásban egyaránt. A markolaton van hely a Bluetooth távirányítónak is, így nem fog elveszni. Ezt a szelfibotot nem csak az okostelefonjával használhatja. Az a tény, hogy “1/4” állványcsavart használ, amelybe akár fényképezőgépet, akár akciókamerát is csavarhat. Végül a vevőnek elégedettnek kell lennie az egyes térdek merev rögzítésével – mivel ez még évek múltán is így marad.

  Vegye figyelembe, hogy a távirányítón alapértelmezés szerint csak egy gomb van engedélyezve. De ha letölti a Momax Cam alkalmazást, a távirányító lehetővé teszi a kamera beállítását és a zoom használatát.

  Előnyök

  • Összehajtogatva legfeljebb 18 cm hosszú;
  • Az egyes szakaszok kiváló rögzítése;
  • Kamerával együtt használható;
  • Tartalmazza a tokot, az elemet és a zsinórt;
  • Kényelmes és forgatható intelligens klipsz;
  • Több szín közül választhat;
  • Kényelmes öko bőrrel borított fogantyú.

  Hátrányok

  • Kihajtogatva mindössze 90 cm hosszú;
  • A monopod nagyon drágának bizonyult;
  • Speciális alkalmazás telepítése szükséges.

  Következtetés

  Ez az orosz kiskereskedelemben jelenlévő legjobb szelfi rúd értékelése. Mint látható, még a csúcsmodellek sem kerülnek olyan sok pénzbe. Tehát miért ne szerezzünk be egy ilyen kiegészítőt most rögtön?? Az Ön családi költségvetését nem befolyásolja ez a vásárlás. És biztos lehetsz benne, hogy biztosan szükséged lesz a monopodra, és nem is egyszer!

  Olvasson tovább  12 legjobb okostelefonok 6000 rubel alatt
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: