A 7 legjobb mobil befektetési alkalmazás magánszemélyek számára

A szerkesztő megjegyzése: *A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A befektetés az utóbbi években a tőke megőrzésének és növelésének egyik legnépszerűbb módjává vált. Elsősorban a reklámozásnak és a befektetés folyamatának egyszerűsítésének köszönhetően. Korábban a befektetéshez meg kellett látogatnia a tőzsdéket, számlát kellett nyitnia és más gesztusokat kellett tennie, és a belépési küszöb hét számjegyen kezdődött, de most megnyit egy mobilalkalmazást, és néhány Apple vagy Gazprom részvényt vásárolhat, néhány ezer rubel befektetésével.

Azonban nem minden befektetési alkalmazás egyformán megbízható és felhasználóbarát. Vannak olyanok, amelyek lehetővé teszik, hogy néhány kattintással részvényt vagy bizonyos eszközöket vásároljon, és vannak olyanok, amelyek használatához alig többre van szükség, mint gazdasági ismeretekre. A befektetés folyamatának egyszerűsítése és biztonságosabbá tétele érdekében összegyűjtöttük a 7 legjobb mobilalkalmazást az egyéni befektetésekhez.

A legjobb mobilalkalmazások értékelése egyéni befektetésekhez

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb mobil befektetési alkalmazások értékelése magánszemélyek számára 1 Tinkoff Investments 5.0
2 Sberbank Investor 4.9
3 VTB My Investments 4.8
4 Alfa-Direct 4.7
5 FinamTrade 4.6
6 BCS World Investment (korábban BCS My Broker) 4.5
7 Otkritie bróker. Beruházások 4.4

Tinkoff Investments

Értékelés: 5.0

Tinkoff Investments
 1. Tőzsdék: MOEX, SPB, NASDAQ, NYSE, LSE.
 2. Eszközök: részvények, kötvények, OFZ, ETF-ek, devizák.
 3. Pontszám: 4,5 az 5-ből a Google Play Market-en.

“A Tinkoff Investments a Tinkoff Financial Group brókercég applikációja. Az egyik legnépszerűbb befektetési platform Oroszországban, mivel a legalacsonyabb belépési küszöböt kínálja. Különösen a minimális befektetési összeg csak 1000 rubel. Emellett maga az alkalmazás tanfolyamot, tippeket és tanácsokat kínál a kezdő befektetőknek.

Az egyszerűség azonban nem jelenti a funkcionalitás csökkenését. A Global Finance 2018-as rangsorában például a Tinkoff Investments a “világ legjobb befektetési szolgáltatása”. Ez a befektetési lehetőségek széles skálájának köszönhető:

A Tinkoff Investments öt globális tőzsde pénzügyi eszközeit kínálja, köztük két orosz tőzsdét is. Így például szövetségi hitelkötvények vagy Gazprom-részvények vásárlásával befektethet a helyi gazdaságba. Vagy csatlakozzon a NASDAQ vállalatok befektetőihez;

Beépített hírek és közösségi szolgáltatás. Az alkalmazásból való kilépés nélkül követheti a pénzügyi világ változásait;

Széles körű funkciók a professzionális befektetéshez – még akkor is, ha Ön “shortot” szeretne játszani, vagy zárolási időszak nélkül szeretne részt venni az IPO-ban.

Olvasson tovább  9 legjobb játék okostelefonok 20 000 RUR alatt

A “Tinkoff Investments” ajánlott a Tinkoff Black bankkártyával együtt használni. Ebben az esetben a brókerszámla feltöltése és a pénzeszközök visszavonása azonnal megtörténik. Ha más kártyát használ, ezek a tranzakciók akár 3 munkanapot is igénybe vehetnek, mivel bankközi átutalásra kerül sor.

Sberbank Investor

Értékelés: 4.9

Sberbank Investor
 1. Váltók: MOEX.
 2. Eszközök: részvények, ETF-ek, kötvények és OFZ-k, nemesfémek, devizák.
 3. Pontszám: 2,7 az 5-ből a Google Play Market-en.

Mindenekelőtt érdemes megjegyezni, hogy a “Sberbank Investor” elsősorban a tőke megtakarítására, megőrzésére és növelésére szolgáló alkalmazás, nem pedig a gyors tőzsdei kereskedésre. Funkcionalitása gyakran valamivel alacsonyabb, mint a versenytársaké, és a pénzügyi eszközök köre a moszkvai tőzsdén kereskedett eszközökre korlátozódik.

Mindazonáltal a Sberbank Investor egy kiváló brókeri alkalmazás a Sberbank ügyfelei számára. Egyszerű és világos kezelőfelülettel, kiterjedt GYIK-ekkel és a pénzintézet más szolgáltatásaival való mély integrációval rendelkezik. Ezenkívül folyamatosan közzéteszi a Sberbank elemzőinek ajánlásait, amelyek segítenek a kezdő befektetőknek abban, hogy helyesen alakítsák ki a portfóliót, és magas nyereséggel vagy minimális kockázattal vásároljanak részvényeket.

A “Sberbank Investor” egyik előnye a képzési mód. Lehetővé teszi, hogy először kipróbálja az “alapok” befektetését, majd nyomon követheti a pénzügyi eredményt a pénzvesztés kockázata nélkül. Mindazonáltal ez a képzési mód a brókerszámla megnyitása után érhető el. Egyébként a minimális befizetési összeg (és ennek következtében a befektetések) csak 1.000 rubel.

Még egy részletet érdemes megjegyezni. “A Sberbank közzéteszi a kurátori portfóliók tartalmát. A legkevesebb kockázattal járó és évi 8% körüli hozamot kínáló befektetés pedig… Sberbank.

VTB My Investments

Értékelés: 4.8

VTB Az én befektetéseim
 1. Tőzsdék: MOEX, SPB, több mint 30 globális tőzsde prémium árfolyamon.
 2. Eszközök: részvények, kötvények (beleértve az OFZ-t), eurókötvények, határidős ügyletek, IPO-k, OTC-piac, devizák.
 3. Pontszám: 4,3 az 5-ből a Google Play Market-en.

“A VTB My Investments az egyik legfunkcionálisabb brókeri alkalmazás Oroszországban. Magától értetődően tapasztalt felhasználók számára készült. Természetesen van néhány eszköz a kezdők számára, mint például az Expert Advisor a portfólió létrehozásához, de egy kezdő befektető elveszhet a rengeteg diagram, grafikon, oszlop és szám között.

A hivatalos információk szerint több mint 10 ezer pénzügyi eszköz érhető el az alkalmazásban. Ez a szám magában foglalja a részvényeket, különböző típusú kötvényeket, határidős ügyleteket és egyéb eszközöket. A kezdő befektetők számára azonban csak a moszkvai és a szentpétervári tőzsdei eszközök állnak rendelkezésre. Minden más határidős és IPO ügyletet a prémium árfolyam képvisel.

A VTB My Investments a VTB Capital elemzőinek tanácsát is kínálja. A “Sberbank”-tól eltérően nagyon gyakran frissül. Külön menüpontok állnak rendelkezésre a nagy növekedési potenciállal rendelkező, a legstabilabb és legmegbízhatóbb részvények számára. A kezdők is használhatják a robot-tanácsadót, amely 50 000 rubeltől kezdve átveszi az irányítást a csomag felett. A minimális befektetési összeg 1.000 rubel.

Olvasson tovább  16 Legjobb kézi telefonok

Alfa-Direct

Értékelés: 4.7

Alpha-Direct
 1. Tőzsdék: MOEX, SPB, OTC kereskedés.
 2. Eszközök: részvények, kötvények (beleértve az OFZ-t), befektetési alapok, BPIF, ETF-ek, határidős ügyletek, devizák.
 3. Pontszám: 4.0 az 5-ből a Google Play Market-en.

“Az Alfa-Direct egy másik alkalmazás a tapasztalt befektetők számára. Rengeteg pénzügyi eszköz áll rendelkezésre a kereskedéshez és a pénzkezeléshez. A hivatalos információk szerint több mint 1500 típusú eszköz áll rendelkezésre.

Mivel az Alfa-Direct a professzionális befektetőknek szól, egy rövid oktatást követően információkkal árasztja el a felhasználót. Ez valójában nagyon praktikus – egy teljes kereskedési terminálhoz férhet hozzá, hogy bárhonnan kezelhesse tőkéjét. Figyelmeztetések, grafikonok kereskedése, valós idejű frissítések, pénzügyi hírek, chat más kereskedőkkel – mindez a befektetést teljes munkaidős állássá teszi.

Fontos megjegyezni, hogy az Alfa-Direct valószínűleg a legegyszerűbb mechanizmust kínálja a tőkeáttétellel való kereskedésre. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a tapasztalt kereskedők és befektetők eltúlozzák a tőkéjüket. A kezdők számára azonban veszélyes lehet.

A többi banki alkalmazáshoz hasonlóan az Alfa Direct használata akkor a legkényelmesebb, ha rendelkezik Alfa Bank kártyával. Az átutalások a kártyáról a brókerszámlára (és vissza) azonnal megtörténnek.

FinamTrade

Értékelés: 4.6

FinamTrade
 1. Tőzsdék: MOEX, OTC.
 2. Eszközök: részvények, befektetési alapok, kötvények, beleértve a szövetségi hitelkötvényeket, devizák.
 3. Pontszám: 4,2 az 5-ből a Google Play Market-en.

A FinamTrade az egyik legrégebbi bróker Oroszországban. Platformot biztosított az egyéni kereskedők számára, még mielőtt minden banknak saját eszközei lettek volna. Ez a mobilalkalmazásban is tükröződik. A FinamTrade meglepően “konzervatív”, és kizárólag tapasztalt befektetők számára készült. Az egyszerű kereskedéshez szokott kezdők egyszerűen összezavarodnak.

A tapasztalt kereskedők azonban értékelni fogják a kereskedési folyamat kényelmét és funkcionalitását. Részletes interaktív grafikonok, gazdag megbízások és informatív portfólió – mindez segít a tőke ellenőrzésében és a legmagasabb hozam elérésében. Kivéve persze, ha már van tapasztalata.

Ezért a vállalatnak szigorú szabályai és szankciói vannak. Ez elriaszthatja az első felhasználókat. Ezen túlmenően a “bónusz” a Forex-környezetben tapasztalható lesz, mivel a FinamTrade elsősorban piaci megbízásokat használ, és nem csak limitmegbízásokat.

Ennek következtében a FinamTrade több lehetőséget biztosít Önnek a tőke ellenőrzésére és növelésére. De csak akkor, ha nem kell külön oktató alkalmazást telepítened, és már mindent tudsz. Igen, és a kezdők számára csak egy rövid lecke van, amely megmutatja, hogy mit és hova kell kattintani.

Olvasson tovább  Top 10 okostelefon processzor

BCS World of Investments (korábban BCS My Broker)

Értékelés: 4.5

BCS World Investments
 1. Váltók: MOEX.
 2. Eszközök: részvények, kötvények, határidős ügyletek, ETF-ek, befektetési alapok, tőzsdén kereskedett kötvények.
 3. Pontszám: 3,3 az 5-ből a Google Play Market-en.

“A BCS World Investments lenyűgözően ötvözi a funkcionalitást és az egyszerűséget, valamint barátságos az új felhasználók számára. A tapasztalt befektetők értékelni fogják a kereskedésre rendelkezésre álló eszközök széles választékát. És azok, akik szeretnék, hogy az első befektetés – egy intuitív felület és alacsony belépési küszöb, mindössze 1000 rubeltől.

Például a tippek és ajánlások már a főképernyőn is elérhetők. A BCS elemzőinek eredményei, naprakész pénzügyi információk és egyéb információk. Ha például portfóliójában túl sok a magas kockázatú részvény, a BCS World Investments azt fogja tanácsolni, hogy egyensúlyozza át a portfólióját.

A “BCS World Investments” szép tulajdonsága a BPS-hez való kapcsolódás. Ez azt jelenti, hogy bármelyik orosz bank kártyájával azonnal befizethet brókerszámlájára, egyszerűen tárcsázva a következő számot. A klasszikus befizetési lehetőség – kártyás vásárlás – is elérhető. De nem minden rendben van az elvonással. Ez csak a bankszámlára történik a rekvirálások által.

Egy másik szép funkció – devizák vásárlása és eladása 1 dollár vagy 1 euró minimális tételmérettel. Ez lehetővé teszi, hogy pontosabban kereskedjen, kevesebbet veszítsen és többet nyerjen.

Otkritie bróker. Beruházások

Értékelés: 4.4

Otkritie Bróker. Beruházások
 1. Váltók: MOEX.
 2. Eszközök: részvények, kötvények, befektetési alapok és befektetési jegyek, devizák, határidős ügyletek.
 3. Értékelés: 4,5 az 5-ből a Google Play piacon.

“Otkritie Broker. Befektetések” – jó megoldás a különböző képzettségű befektetők számára. Ez az alkalmazás például alkalmas azok számára, akik csak pénzt akarnak befektetni, néhány hónapig vagy egy évig elfelejteni, majd nyereséggel visszavenni. Ebből a célból az “Otkritie Broker” -ben. A “Beruházások” című fejezetben egy egész rész található a bank elemzői által összeállított kész megoldásokkal. Ide tartoznak a befektetési alapok, az IIM-stratégiák és a kuponos strukturált termékek.

A tapasztalt befektetők számára részletes és strukturált kereskedések, részletes eszközkártyák, praktikus katalógus és fejlett pénzügyi jelentések állnak rendelkezésre. Lehetővé teszi, hogy pontosan ellenőrizze portfólióját robotok, elemzők és más harmadik féltől származó szakértők ajánlásai nélkül.

Egyéb “finomságok” mellett:

 1. A tranzakciók története;
 2. Kereskedési ötletek;
 3. Cégleírások;
 4. Informatív előrejelzések.

A mínuszoktól – “Otkritie Broker. A “Investments” a jelentős tőkével rendelkező kereskedőknek szól. Természetesen 1000 rubellel is nyithatsz számlát. De például 1000 dollártól vagy eurótól vásárolhat valutát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: