A 7 legmegbízhatóbb okostelefon

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérdezzen meg egy szakértőt, mielőtt vásárol.

Ezekben a kihívásokkal teli időkben már nem akarja évente lecserélni az okostelefonját. Ezért a fogyasztók egyre inkább igénylik a megbízhatóságát. Sajnos a műszaki adatokból nem lehet megítélni, hogy a kiválasztott eszköz mennyi ideig fog problémamentesen működni. Ezért gondoltuk, hogy megkönnyítjük a választást azzal, hogy a legmegbízhatóbb okostelefonokról beszélünk.

A kiválasztás során több fontos tényezőt is figyelembe vettünk. Ezek közül a legfontosabbak a következők. Ez az a hely, ahol a használat során bekövetkező mindenféle baleseteket általában jelentik. Azt is közelebbről megnéztük, hogy miből készülnek az egyes okostelefonok testei. Ideális esetben még a hátlapjának is rendelkeznie kell a Gorilla Glass védőüveg egyik legújabb generációjával. Azonban a fém opció is lehetséges – ez az anyag is nagyon nehezen karcolódik. Végül a belek felé fordítottuk a figyelmünket. A legmegbízhatóbb, nagy teljesítményű processzorral rendelkező okostelefonok intelligens hűtőrendszerrel rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a készülék még intenzív játék közben sem melegszik túl.

A 7 legmegbízhatóbb okostelefon

Jelölés Helyszín Név Ár
7 a legmegbízhatóbb okostelefonok közül 1 Samsung Galaxy S21
  tra
79 780 €
2 iPhone 13 Pro Max 113 220 €
3 Realme GT NEO2 34 999 €
4 Xiaomi Mi 11 65 000 €
5 Google Pixel 5 51 950 €
6 Xiaomi POCO F3 28 490 €
7 Samsung Galaxy A52 28 970 €

Samsung Galaxy S21
  tra

Értékelés: 4.9

Samsung Galaxy S21 <ul></div><p>tra” src=”/wp-content/uploads/2023/08/80016666197961-917-.jpg” height=”417″ title=”Samsung Galaxy S21 </p><ul>tra”><p>Egy csúcsminőségű okostelefon, amelyet rendkívül nehéz bármilyen módon megrongálni. Teste nagy szilárdságú fémből készült. És mindkét oldalán Gorilla Glass védőüveget használ. A tesztek azt mutatják, hogy még akkor sem törik el, ha járdakövekre esik! Megpróbálhatod vízbe fojtani az okostelefont – ez nem fog működni, különösen, ha nem vagy búvár.</p><p>Sokan ismerik azt a helyzetet, amikor egy év elteltével a készülék lassulni kezd. A zászlóshajót nem fenyegeti ilyen probléma. Nagy teljesítményű processzort használ, amely két év múlva vagy három év múlva is elegendő lesz. A burkolat alatt 12 GB RAM is található. Ami a beépített tárhelyet illeti, annak mérete 128 GB-tól 512 GB-ig terjed, attól függően, hogy mennyit hajlandó költeni. Bölcsen kell választani, mivel nincs microSD-kártya foglalat.</p><p>A készülék többi specifikációja is lenyűgöző. Különösen a hátsó kamerával kapcsolatosak. Összesen négy modul várja a vevőt. A legmeglepőbb a 10x optikai zoommal rendelkező kamera. A főmodul 108 megapixeles felbontással és meglehetősen széles rekesznyílással fog tetszeni Önnek. Még 8K videót is készíthet vele. Nincs TV ezzel a képernyővel? Nem nagy ügy, ez a funkció hasznos a további vágáshoz minőségromlás nélkül.</p><p>Erről a zászlóshajóról még nagyon sokáig lehet beszélni. Miután megvásárolta, nem fog panaszkodni, hogy bármit is kihagy. Csak az akkumulátorra tudok panaszkodni. És nem a kapacitása miatt, amely tekintélyes 5000mAh, hanem a töltési sebessége miatt. Sajnos az okostelefont legfeljebb egy 25 W-os hálózati adapter támogatja.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Teljesen védi a Gorilla Glass;</li><li>Víz alatt is működik;</li><li>A kijelző AMOLED technológián alapul;</li><li>Kiváló sztereó hangzás;</li><li>Nagy mennyiségű memória;</li><li>Nagyon erős processzor;</li><li>Nagyszerű kamerák;</li><li>Támogatja a modern vezeték nélküli modulokat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas költségek;</li><li>Súlya 227g</li><li>A kijelző görbülete nem mindenkinek fog tetszeni.</li></ul><h3>iPhone 13 Pro Max</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=IPHONE 13 PRO MAX

Bizonyára sok videót láttál, amelyek szerzői egy másik Apple-terméket próbálnak megbénítani. Jelenleg talán a gyártó legmegbízhatóbb okostelefonja az iPhone 13 Pro Max. Matt hátlapja rendkívül nehezen karcolódik meg. Még egy konyhakés sem lesz elég, hacsak nem a legmagasabb keménységi osztályba tartozik. Ennek a modellnek a cseppjei sem okoznak nagy kárt. IP68-as védettséggel is fel van szerelve, ami azt jelenti, hogy a víz alá merítés után is megállja a helyét.

Ha a belső alkatrészekről beszélünk, ezek is rendben vannak. Ebben a tekintetben a készülék számos versenytársát felülmúlja. Például az Apple A15 processzort használja, amely elegendő energiatartalékkal rendelkezik ahhoz, hogy akár három évig is kitartson. A váz alatt 6 GB RAM is található – optimális mennyiség az iOS számára, ha nem is túlzottan. A memória kapacitása a megvásárolt verziótól függ – legfeljebb 1 TB-ra számíthat. Külső meghajtónak nincs helye, ezért ne a 128 gigabájtos változatot vásárolja meg.

A képek egy 6,7 hüvelykes OLED-képernyőn jelennek meg. A tetején “szegélyek” vannak, amelyek jelenléte az okostelefon egyetlen komoly hátránya. Érdekes, hogy az összes itt használt kamera ugyanazzal a 12 megapixeles felbontással rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy ne vegye észre a videóminőség változását, amikor például normál látószögről széles látószögre vált. Élvezze az optikai stabilizációt, amely nem működik rosszabbul, mint a legjobb akciókamerákban.

Meg kell említenie a sok vezeték nélküli modult is. Majdnem mind megfelel a legmagasabb szintű szabványoknak. Például az okostelefon képes Wi-Fi hálózatban dolgozni 802.11ax. A Bluetooth 5 fejhallgató csatlakoztatására szolgál.0. Az 5G hálózat támogatása itt is megvalósul.

Előnyök

 • Kiváló OLED kijelző;
 • A modern vezeték nélküli szabványok támogatottak;
 • Nagy memóriakapacitás;
 • Nagyon erős processzor;
 • Nehezen karcolódik és süllyed;
 • Gyors és pontos arcszkennelés;
 • Nagyszerű kamera.

Hátrányok

 • Nincs ujjlenyomat-olvasó;
 • Nincs memóriakártya foglalat;
 • Nincs 3,5 mm-es hangkimenet;
 • Nagyon magas költségek;
 • A súlya eléri a lenyűgöző 240g-ot.

Realme GT NEO2

Értékelés: 4.8

Realme GT NEO2

Ennek az okostelefonnak a hátlapja gyönyörűen csillog a fényben. Sajnos nem található alatta speciális ragasztó, amely lehetővé tenné a készülék használatát még a medencében is. De nehéz karcolásokat hagyni ezen a panelen. És ha a készülék kemény felületre esik, nagy a valószínűsége, hogy működőképes marad, és nem lesz több kisebb lepattanás a széleken.

A készülék előlapján egy 6,62 hüvelykes AMOLED kijelző található. A képernyő telített színekkel és nagy energiahatékonysággal büszkélkedhet. A 120 Hz-es képfrissítési frekvencia is tetszeni fog a vásárlónak. Ez különösen a játékokban figyelhető meg. A kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik.

Az okostelefonnak nem okoz különösebb gondot egyetlen alkalmazás elindítása sem. A Snapdragon 870 5G processzorral játékban sincs gond;. 128 GB állandó memóriát szánnak az itteni telepítésükhöz. Sajnos, nem tudja bővíteni a kapacitást, mivel nincs microSD-kártya foglalat. Nincs 3,5 mm-es audiocsatlakozó sem. Ha még mindig vezetékes fejhallgatót használ, akkor egy adapteren keresztül kell csatlakoztatnia őket. Sokkal egyszerűbb azonban vezeték nélküli headsetet vásárolni. Javasoljuk, hogy olyan készüléket válasszon, amely támogatja a Bluetooth 5 szabványt.1.

Ha más vezeték nélküli modulokról beszélünk, meg kell említeni a Wi-Fi 802.11ax és 5G. Mindez azt bizonyítja, hogy az adatátviteli sebességgel biztosan nem lesznek problémái.

Ami a kamerákat illeti, a készülék három modult kínál. Ezek közül a legfontosabb a 64 megapixeles felbontás. A másik két kamera nagy látószögű felvételek készítésére és mindenféle virágok és rovarok fotózására szolgál. Ha szelfiket szeretne készíteni, a 16 megapixeles előlapi kamera a megoldás.

Előnyök

 • Kiváló sztereó hangzás;
 • A kijelző AMOLED technológián alapul;
 • Ismeri a modern vezeték nélküli szabványokat;
 • Nagy mennyiségű RAM;
 • Beépített nagy teljesítményű processzor;
 • Jó kamerák;
 • A súlya nem haladja meg a 200 grammot.

Hátrányok

 • Nincs memóriakártya foglalat;
 • Nincs 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
 • A költségek nem mindenkinek fognak megfelelni;
 • Nem támogatja a vezeték nélküli töltést.

Xiaomi Mi 11

Értékelés: 4.7

XIAOMI MI 11

Néhány olvasónk túl drágának fogja találni ezt az okostelefont. Akárhogy is nézzük, sokan hozzászoktak a kínai gyártó alacsony árcédulájához. De itt az ár indokolt, mert a készülék egy teljes értékű zászlóshajó. Teste fémből készült, és a legújabb Gorilla Glass védőüveggel borított. Ebben a tekintetben a készülék a két nagyobb versenytárs termékével azonos szinten van. Ennek ellenére lényegesen könnyebb – az alatta lévő mérleg 196 g-ot mutat. Ez annak köszönhető, hogy nincs külön védelem a víz ellen a belsejében. Sajnos, de a medencében vagy a tengerben való úszás ezzel a modellel nem ajánlott. Ez valószínűleg a Xiaomi Mi 11 egyetlen jelentős hátránya. A 3,5 mm-es audiocsatlakozó hiányát azonban ne tekintse annak.

Ha aljzatokról beszélünk, csak USB Type-C van. Ami még fontosabb, hogy megfelel a legmagasabb sebességi szabványnak. Gyors adatátvitel és vezeték nélküli modulok. Ezek között van 5G modem és Wi-Fi 802.11ax. A fejhallgató csatlakoztatásához energiatakarékos Bluetooth 5 van kialakítva.2. A gyártó nem feledkezett meg az NFC-chipről sem. Az IR-port pedig lehetővé teszi a TV vagy bármely más háztartási készülék vezérlését.

A kép itt egy hatalmas AMOLED kijelzőn jelenik meg. Nemcsak nagy felbontással, hanem 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával is büszkélkedhet. Néhányan talán nem szeretik csak az ívelt éleket. Könnyű megszokni, bár. A vevőnek a sztereó hangzásnak is örülnie kell. Ujjlenyomat-olvasó a képernyőbe ágyazva.

Előnyök

 • Nagyszerű kamera;
 • Támogatja a nagyon gyors töltést;
 • Beépített nagy teljesítményű processzor;
 • Szilárd memóriakapacitás;
 • Csodálatos AMOLED képernyő;
 • Az okostelefon nem nevezhető különösen nehéznek;
 • Ismeri a nagysebességű vezeték nélküli szabványokat.

Hátrányok

 • Nincs teljes körű vízvédelem;
 • Nincs 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
 • Túlárazott;
 • Több színválasztékot szerettem volna.

Google Pixel 5

Értékelés: 4.6

Google Pixel 5

Egy másik okostelefon a Google-tól, Android operációs rendszer nélkül, márkás kagylók nélkül. Ez azt jelenti, hogy közel tökéletes teljesítményre számíthat. És biztosan imádni fogja a házon belüli kameraalkalmazást. A Google speciális algoritmusai jelentősen javítják az egyes felvételeket, míg az optikai stabilizálás a videók készítésekor játszik szerepet.

A modell teste műanyagból és fémből készült. A választás a súlycsökkentés érdekében esett ezekre az anyagokra. Ennek eredményeképpen, A Pixel 5 az egyik legkönnyebb okostelefonok a válogatásunkban, a skála alatt feltáró mindössze 151g. És minél könnyebb az eszköz, annál nehezebb eltörni. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy kijelzőjét kiváló minőségű védőüveg borítja. A készüléket nehéz vízbe fojtani, mivel IP68 vízállósági tanúsítványt kapott.

Az OLED technológiával létrehozott okostelefon képernyője. Különlegessége a 90 Hz-re emelt képfrissítési frekvencia. Szintén nem hagyhatjuk ki a HDR10 támogatását sem+. Ez azt jelenti, hogy a filmnézés kiváló minőségben biztosan jó érzéssel tölti el.

A készülék teste alatt egy Snapdragon 765G processzor rejtőzik. Több mint elegendő teljesítmény a legigényesebb alkalmazások és játékok futtatásához. Ugyanez mondható el a RAM-ról is, amely akár 8 GB is lehet. Csak a 128 GB-os belső tárhely kérdéses. microSD-kártya foglalat nélkül, többet szerettem volna.

Ha már a vezeték nélküli moduloknál tartunk, az ő listájuk a legtöbb olvasónknak megfelel majd. De nem mindenki. Egyesek például a Wi-Fi 802.Az ilyen árcédulával rendelkező okostelefon szerette volna támogatni a 11ac szabványt, ahogyan az ember szerette volna, hogy a. Jó, hogy a gyártó legalább az NFC-ről és a Bluetooth 5-ről nem feledkezett meg.0, itt kiegészítve aptX HD digitális kodekkel.

Az itt telepített akkumulátor kapacitása előreláthatóan nem rekordot jelent. Ez 4080mAh. A töltési teljesítmény szintén alacsony, 18W. A készülék teljes mértékben támogatja a vezeték nélküli töltést. Más eszközök töltésére is használható, ha a Pixel 5 hátlapjára helyezi őket.

Előnyök

 • Teljes körű vízállóságot valósított meg;
 • Az okostelefon meglehetősen könnyűnek bizonyult;
 • Nagy teljesítményű processzort használnak;
 • Hatalmas mennyiségű RAM;
 • Kiváló kameramunka;
 • Szép OLED kijelző.

Hátrányok

 • Egyesek nem biztos, hogy elégedettek a funkcionalitással;
 • Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon található;
 • Nem nagy mennyiségű memória;
 • Magas költségek;
 • Jó lenne gyorsabb töltés;
 • Nincs 3,5 mm-es audiocsatlakozó.

Xiaomi POCO F3

Értékelés: 4.5

XIAOMI POCO F3

Ez az okostelefon mindenkinek tetszeni fog, aki szereti az ilyen eszközöket játékra használni. Az a tény, hogy a készülék szilárd 8 GB RAM-ot kapott. Játék közben sem fogja érezni a teljesítmény hiányát, mivel a készülék a Snapdragon 870 5G processzoron alapul. De a vásárló mindenekelőtt az AMOLED képernyőt fogja értékelni, amelyet 120 Hz-re frissítettek. A kijelzőt Gorilla Glass 5 védőüveg borítja. Ez azt jelenti, hogy csak egy kiváló minőségű késsel lehet karcolást hagyni rajta. Jó látni hasonló üvegeket a hátsó borítón is.

A kényelmes játékot sztereó hangszórók segítik. Biztos lehet benne, hogy a keze nem fog elfáradni, mivel a készülék súlya nem haladja meg a 196 g-ot. A kínai gyártónak sikerült elérnie egy ilyen paramétert egy speciális ragasztómassza elutasítása miatt, amely vízvédelemként működik. És nem növelte az akkumulátor kapacitását, 4520 mAh-ra korlátozva azt. Ehelyett bevezette a Quick Charge technológia 4. verziójának támogatását. Ezzel az akkumulátor mindössze 52 perc alatt teljesen feltöltődik!

Az okostelefon támogatja a Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1, NFC és 5G. Nem büszkélkedhet sok csatlakozóval. Ahogy az könnyen kitalálható, csak USB Type-C számára van hely.

Ami a kamerákat illeti, a vásárló három hátsó modult vár a készülékre. A fő az, amelyik 48 megapixeles érzékelő felbontással és f/1 rekeszértékkel rendelkezik.8. Az érzékelő fizikai mérete 1/2.A készülék 0 hüvelykes LCD-képernyővel rendelkezik, így sötétben is jó minőségű fotókra számíthat. A többi fényképezőgép ultraszéles látószögű felvételeket készít, és mindenféle pillangók és rovarok fotózását kínálja.

Előnyök

 • Nagyon gyors töltést hajtanak végre;
 • Nem túl könnyű;
 • Nem rossz kamerák;
 • Nagy mennyiségű memória;
 • Ismeri a nagysebességű vezeték nélküli szabványokat;
 • Kiváló sztereó hangzás;
 • Tisztességes kijelző;
 • Nagy teljesítményű processzort használ.

Hátrányok

 • Nincs teljes körű vízállóság;
 • Nincs 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
 • Nincs microSD-kártya foglalat;
 • Ujjlenyomat-olvasó az oldalon.

Samsung Galaxy A52

Értékelés: 4.5

A Samsung Galaxy A52

Értékelés: 4.5

Az a ritka eset, amikor egy teljes vízvédelemmel ellátott okostelefon nem kerül megfizethetetlenül sokba. Ez sem olcsó. Az árcédulát a processzor befolyásolta, ami itt nem a leggyengébb megoldás. A RAM mennyisége azonban mindent elront. Ha pénzt szeretne megtakarítani, akkor csak 4GB-ot kap. Emiatt néhány alkalmazás nagyon lassan fog megnyílni. Szerencsére van olyan verzió, amely 8 GB RAM-mal és 256 GB állandó memóriával rendelkezik. De drágább is, és észrevehetően nehezebb megvásárolni.

Ez a modell AMOLED képernyővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy telített színeket és nagy energiahatékonyságot élvezhet. A vásárlók elégedettek lesznek a 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával. Nem akarsz utána átváltani egy alapbeállítású okostelefonra.

Ha figyelmesen olvastad, már észrevetted, hogy a készülékek túlnyomó többségéből hiányzik a 3,5 mm-es audiocsatlakozó. Szerencsére a Galaxy A52 még mindig rendelkezik vele. A hálózati adapter csatlakoztatásához a modern USB Type-C-t használja. A hozzá illő kiegészítő elengedhetetlen. Ha azonban valamivel több mint egy óra alatt szeretné feltölteni az akkumulátort, akkor egy nagyobb teljesítményű töltőt kell vásárolnia.

Egyébként ez a szokásos középkategóriás okostelefon. Még a sztereó hangzás sem okoz meglepetést – számos versenytársával büszkélkedhet. Talán ami a készüléket a leginkább kiemeli, az a kamera. Valójában elég szépen lő. Különösen, ha összehasonlítjuk azzal, amire az A sorozat néhány évvel ezelőtt még képes volt. Még a makro kamera, ami nem mindenki csésze tea, kapott egy szép 8MP érzékelőt. A főmodul felbontása pedig 64MP-re emelkedik.

Előnyök

 • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
 • Nem a leggyengébb processzor;
 • Van egy memóriakártya foglalat;
 • Nem rossz sztereó hangzás;
 • Megvalósított vízállóság;
 • Az okostelefon nem nevezhető különösen nehéznek;
 • Nagyszerű AMOLED kijelző;
 • Jó kamerák;
 • Ujjlenyomat-olvasó a képernyőbe ágyazva.

hátrányok

 • Kis RAM;
 • Nem támogatja a vezeték nélküli töltést;
 • A hátlap nem karcálló;
 • Az árcédula nem mindenkinek fog tetszeni;
 • Nincs 5G támogatás.
Olvasson tovább  A 7 legjobb Xiaomi okostelefon jó akkumulátorral
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: