Az 5 legjobb Huawei okosóra

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy értékesítési ajánlatnak. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A mai elektronikus kütyük piacán a kínai Huawei cég az egyik vezető vállalat. Szinte mindenben megtalálható az okostelefonoktól az okosórákig. Ez utóbbiak egyébként a vélemények és az eladások száma alapján nagy keresletnek örvendenek. Ez nem meglepő: a gyártó folyamatosan javítja modelljeit, új funkciókkal és funkciókkal, valamint modern technológiával tölti fel őket. Az Expertology szakértői összeszedték az öt legjobb Huawei okosórát, amelyek széles körben elérhetőek a piacon.

5 legjobb okosóra Huawei

Jelölés Helyszín Név Ár
Az 5 legjobb Huawei okosóra 1 HUAWEI Watch 3 Pro Classic 43 390 €
2 HUAWEI Watch 3 Active 22 987 €
3 HUAWEI WATCH GT 2 Pro 17 787 €
4 HUAWEI Watch GT 2 Classic 12 180 €
5 HUAWEI Watch GT 2 Sport 9 990 €

HUAWEI Watch 3 Pro Classic

Értékelés: 4.9

HUAWEI WATCH 3 PRO CLASSIC

Kezdjük a HUAWEI talán legmodernebb okosórájával a 2021-es év végére: a gyártó maga is prémium kategóriába sorolja ezt a modellt. Fő jellemzőjük, hogy ők voltak az első órák, amelyekben a HarmonyOS operációs rendszer volt megtalálható. A készülék teste titánból, míg az alja kerámiából készült.

A készülék megjelenése a drága svájci üzletekben értékesített készülékekre emlékeztet – a gyártó jó munkát végzett a tervezéssel. Rögtön meg kell jegyezni, hogy a HUAWEI Watch 3 Pro Classic inkább a férfiak számára készült, mert egy női kézben egy ilyen terjedelmes óra nehezen elképzelhető. De minden masszivitása ellenére nagyon kényelmes viselet.

A modell hagyományosan 1,43 hüvelykes AMOLED színes kijelzővel rendelkezik, amelyet zafírüveg borít. Az érzékelő képes felismerni az olyan gesztusokat, mint az áthúzás, az érintés, a kopogtatás és a tartás. A jobb oldalon két vezérlőgomb található, amelyek közül az egyik forgatható. Belül – 2 GB RAM és 16 GB belső memória. Hívásokat fogadhat és beszélhet közvetlenül az órán keresztül: mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik.

Olvasson tovább  5 akkumulátorkímélő alkalmazás Androidhoz

A HUAWEI Watch 3 Pro Classic számos fontos érzékelővel is fel van szerelve: van egy kettős GPS modul, NFC, vezeték nélküli töltés, vér oxigén mérés, és így tovább. Körülbelül száz különböző edzésprogram van benne. A modell támogatja a Wi-Fi-t és az eSIM-et is. Az akkumulátor élettartama is kellemes – a gyártó azt állítja, hogy az okosóra akár 5 napig is működhet feltöltés nélkül aktív használatban, és akár 21 napig energiatakarékos üzemmódban. Ennek az okosórának az ára Oroszországban átlagosan 33 ezer rubel.

Előnyök

 • Tekintélyes és lenyűgöző megjelenés;
 • modern és intuitív operációs rendszer HarmonyOS;
 • Jelenlegi testállapot-elemzés;
 • Jó akkumulátor-üzemidő, vezeték nélküli töltési lehetőség;
 • Kiváló minőségű mikrofon és hangszóró.

Hátrányok

 • egyes érzékelők nem mindig működnek pontosan;
 • A maximális képességek csak akkor állnak rendelkezésre, ha egy Huawei okosórával van kapcsolatban;
 • túlárazott.

HUAWEI Watch 3 Active

Értékelés: 4.8

HUAWEI WATCH 3 ACTIVE

Ez az előző okosóra különleges változata. A Watch 3 Active és a Watch 3 Pro Classic közötti fő különbség a méret: az előbbi csak 46 mm-es, az utóbbi 48 mm-es méretben kapható. Tehát ez a változat alkalmasabb a kis kezek számára. Még egy dolog: ez az ügy. A Huawei okosórájának ebben a modelljében acélból (fő rész) és kerámiából (alsó panel) készült. A szíj alapfelszereltségként szilikon, de kívánságra könnyen cserélhető. Egyébként a funkcionalitás és a funkciók tekintetében a lehető legjobban hasonlítanak egymásra.

Ez a modell ugyanazzal az operációs rendszerrel rendelkezik – HarmonyOS, ugyanaz az AMOLED képernyő zafírkristály (bár, a keret az Active valamivel kisebb, mert ez, és képes volt, hogy azok kompaktabb). Az érzékelő jó, hiba nélkül működik és fékez. A színvisszaadás megfelelő: a képernyő még erős napfényben is jól látható. Sok felhasználó panaszkodik, hogy a Huawei kevés elérhető óraarcot kínál – igaz, van egy bolt, ahol pénzért megvásárolhatja a kedvére valót.

A rendelkezésre álló edzésprogramok tekintetében semmi szokatlan: 14 lehetőség áll rendelkezésre (futás, úszás, kerékpározás stb.)..). Olyan rendszerrel rendelkezik, amely például kilométerenként vagy tempónként bejelenti, hogy. Az okosóra képes hívásokat fogadni, sőt beszélni is rajta keresztül: a modell hangszóróval és mikrofonnal is fel van szerelve. Az átlagos ár Oroszországban – körülbelül 26 ezer rubel.

Olvasson tovább  9 a legjobb fémből készült okostelefonok közül

Előnyök

 • lenyűgöző megjelenés;
 • gazdag funkcionalitás;
 • Az ár alacsonyabb, mint a Pro Classicé;
 • Jó műszaki paraméterek;
 • különböző érzékelők és modulok.

Hátrányok

 • az operációs rendszer egy kicsit nyers;
 • nem minden van tökéletesen lefordítva oroszra.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Értékelés: 4.8

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Ha a rangsorunknak lennének alkategóriái, akkor ez a modell a “Legnehezebb” kategóriában nyerne. Ez egy kiváló okosóra, amely egyszerre megragadta az összes jól átgondolt funkcionalitást, az építési minőséget és az anyagokat. A test titánból és kerámiából készült (ez is védett a nedvesség ellen – az óra biztonságosan fürödhet vagy zuhanyozhat), és a szíj az alapkészletben – bőrből készült: kényelmes, hogy a csukló körfogatához igazítható. Mivel ez a modell az egyik legnehezebb a sorozatban – körülbelül 52 gramm.

Összességében a HUAWEI WATCH GT 2 Pro egy modern okosóra klasszikus dizájnnal, amely sportolásra és mindennapi használatra egyaránt alkalmas. A “Személyi edző” program tanácsot ad a hatékony testmozgásról, tájékoztatja Önt az aktuális egészségi állapotáról, elemzi az alvás minőségét és mennyiségét. Az okosórát hívások fogadására, üzenetek olvasására, az időjárás ellenőrzésére és zenehallgatásra is használhatja.

Mint minden hasonló Huawei készülék, a GT 2 Pro is rendelkezik egy bizonyos problémával – az összes funkció csak akkor lesz elérhető, ha ugyanazon gyártó mobileszközeivel dolgozik (erre a pontra nem fogunk figyelni). Az átlagos ár Oroszországban körülbelül 17 ezer rubel.

Előnyök

 • stílusos, klasszikus design;
 • Zafírüveg a képernyőn, amely nehezen karcolódik;
 • jó autonómia;
 • Kibővített és átgondolt funkcionalitás.

Hátrányok

 • Az NFC modul nem biztos, hogy működik Oroszországban;
 • Nagy súly – a kézben érezhető.

HUAWEI Watch GT 2 Classic

Értékelés: 4.7

HUAWEI WATCH GT 2 CLASSIC

Klasszikus okosóra a Huawei-től 1,2 hüvelykes AMOLED képernyővel, minimalista és elegáns dizájnnal. Belsőleg a Kirin A1 operációs rendszer ugyanaz, mint a termékcsalád többi modellje. A RAM-kapacitás csak 32 MB, beépített – 4 GB (a modern szabványok szerint ez elégtelennek tűnik, de a gyakorlatban elég). Nem kell harmadik féltől származó alkalmazásokat telepíteni a készülékre. A gyártó állítása szerint az óra akár 7 napig is képes feltöltés nélkül működni. Egyébként az akkumulátor teljes töltési folyamata mindössze 1,5 óra.

Olvasson tovább  11 legjobb okostelefonok jó hangzással

Az edzésprogram 15 sporttevékenységet tartalmaz (úszás, többféle futás, triatlon stb.)..), amelyek mindegyikéhez testállapot-mérések (pulzusszám, stressz-szint, légzésszám és mások) társulnak. Van egy alvásfigyelő rendszer is, részletes leírásokkal és ajánlásokkal. az okosóra képes értesítéseket fogadni különböző alkalmazásokból, de nem lehet vele telefonálni (ez a modell egyik egyértelmű hátránya).

Sok felhasználó fő panasza az, hogy a HUAWEI Watch GT 2 Classic túlértékelt – ilyen funkciókkal kevesebbet kellene fizetniük. Ennek ellenére sokan dicsérik a modellt a feltűnő megjelenéséért, az autonómiáért és a jól kidolgozott sportalkalmazásokért. Oroszországban az okosóra átlagos ára 13 ezer rubel.

Előnyök

 • Stílusos kialakítás;
 • Jó funkcionalitás;
 • Az akkumulátor élettartama (normál használat mellett akár 7 nap egy feltöltéssel);
 • nagy sebesség.

Hátrányok

 • túlárazott;
 • nem tud hívásokat fogadni;
 • nem telepíthet harmadik féltől származó alkalmazásokat.

HUAWEI Watch GT 2 Sport

Score : 4.7

HUAWEI Watch GT 2 Sport

Fejezzük be a Huawei legjobb okosóráinak kis értékelését egy másik modellel a GT 2 vonalból – most a Sport előtaggal. Azonnal vegye figyelembe, hogy két méretben – 42 mm és 46 mm – kaphatók. Megjelenésükben különböznek: az első egy klasszikus kialakítású, kerek számlap, a második egy futurisztikus kialakítású, meglehetősen masszív változat. A funkcionalitás szempontjából azonban a lehető legjobban hasonlítanak egymáshoz.

Már a modell nevéből is érthető, hogy az ilyen intelligens óra fő célja az aktív életmód. Ezért minden programot és érzékelőt úgy terveztek meg, hogy a test állapotának kimutatása érdekében tippeket adjon az edzéshez. Van alvásfigyelés, valamint fizikai aktivitás és kalóriaégetés számlálók is. Minden leolvasás egy fényes képernyőn jelenik meg, amelyet speciális üveg véd a karcolásoktól és sérülésektől.

A mobileszközzel való szinkronizálás után a HUAWEI Watch GT 2 Sport segítségével üzeneteket olvashat és hívásokat fogadhat. A test vízálló, így nem félnek az esőtől vagy a vízbe merüléstől. Oroszországban ennek a modellnek az átlagára 12 000 rubel körül van.

Előnyök

 • lakonikus és kényelmes kialakítás;
 • Sportorientált;
 • Megfelelő ár;
 • alacsony súly;
 • építési minőség.

Hátrányok

 • az érzékelők nem mindig működnek jól;
 • nincs érintésmentes fizetési modul.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: