Hogyan Ficus pelyhek?

FICUS – az egyik legkedveltebb beltĂ©ri növĂ©ny, amely otthoni lakásokban, lakásokban vagy irodákban láthatĂł. KĂĽlönösen szĂ©p a feloldĂłdĂł rĂĽgyek idĹ‘szakában, amelyek nem lehetnek, de kĂ©rlek. Azonban ezeknek a virágoknak a tulajdonosai ajánlottak, hogy tudatában legyenek, mikor Ă©s hogyan törtĂ©nik a növĂ©ny virágzása, hogy mennyi a fajta a fajta, Ă©s hogyan kell törĹ‘dni a virág, hogy a rĂĽgyek valĂłban szĂ©pek. Mindezeket az árnyalatokat rĂ©szletesen megvitatják ebben a cikkben.

Hogyan Ficus pelyhek?

NĂ©zetek

A növényvilág ilyen képviselője közül a ficus, A következő alfajok élvezik a legnagyobb népszerűséget az otthoni termesztéshez.

 • Rubrebone kiemelkedik a telĂ­tett zöld levelekbĹ‘l, nagy mĂ©retű Ă©s ovális alakbĂłl. A lakossági fátyol egyĂ©rtelműen Ă©szrevehetĹ‘ a felĂĽletĂĽkön. Fontos jellemzĹ‘ az, hogy megfelelĹ‘ gondossággal figyelheti meg a növĂ©ny állandĂł növekedĂ©sĂ©t.
 • A kis fák egyformán nĂ©pszerűek Benjámin, Ki rendelkezik egy koronával, kis levelekkel. Ezeket dekoratĂ­v cĂ©lokra használják, Ă­gy a koronát rendszeresen le kell vágni, lĂ©trehozva egy űrlapot.
 • Nagyon szokatlan megjelenĂ©s van Diversifolia – A ficus tĂ­pusa, amelynek levelei megkĂĽlönböztetik a mĂ©ret Ă©s az alak közötti kĂĽlönbsĂ©gek. A kĂĽlönbsĂ©gek nyilvánvalĂłvá tehetik magukat a lap hátsĂł rĂ©szĂ©n, fĂ©nyes vagy matt felĂĽlet jelenlĂ©tĂ©ben. Az ilyen funkciĂłt az a tĂ©ny, hogy ez a fajta FICU-k hajlamosak heterofĂ­lia.
 • A városi apartmanokban gyakran láthatja a “Ali” fajta phicusját. Ez a növĂ©ny megkĂĽlönböztethetĹ‘ a hegyes keskeny levelek, amelyek hossza elĂ©rheti a 30 cm-t. Ugyanakkor szĂ­nes Ă©s formában homogĂ©n. A kedvezĹ‘ feltĂ©teleknek megfelelõen egy ilyen virág elĂ©g nagy – körĂĽlbelĂĽl 2 mĂ©ter.
 • A ficus leginkább miniatűr változatossága Mikrocharp, A magasság, amelynek magassága csak negyedĂ©vi termĂ©szetes állapotban van. Az ilyen növĂ©nynek van egy bizarr formája, amely hasonlĂł egy kis fára, valamint a sűrű levelek lĂ©dĂşs zöld. A ház egyfikuszának növekedĂ©se, a korona vágási eljárásának idĹ‘szerű mĂłdja.
 • Ginseng nĂ©zet Szokatlan, hogy gyökerei nagyon lenyűgözĹ‘ mĂ©retűek, mivel a gyökĂ©rzĂłnának növekedĂ©sĂ©t stimulálĂł adminisztratĂ­v takarmányok Ă©s adalĂ©kanyagok miatt. A masszĂ­v gyökerek tökĂ©letesen kombinálĂłdnak egy fĂ©nyes zöld koronával, amelyen a kis levelek nĹ‘nek. Egy ilyen virág lesz egĂ©szen esztĂ©tikailag nĂ©zett apartmanok dĂ­szĂ­tett modern stĂ­lusokban.
 • Lire alakĂş Virág nagy sötĂ©t zöld levelekkel dĂ­szĂ­t egy házat vagy lakást, mert csodálatos korona Ăşgy nĂ©z ki, mint egy kis Ă©s már termesztett növĂ©ny. Ezt követĹ‘en az ilyen ficus levelei több tucat centimĂ©tert is elĂ©rhetnek, ezĂ©rt gondolj elĹ‘re arrĂłl, hogy hol lesz a legmegfelelĹ‘bb az ilyen általános szĂ©psĂ©g elhelyezĂ©sĂ©hez.
 • Ha meg szeretnĂ© dĂ­szĂ­teni a ficus házát, amelynek levelei hasonlĂłak Lianahoz, akkor szĂĽksĂ©ged van rá Tumin. Ez a kis virág egy Ă©velĹ‘, Ăşjjáéleszti a belsĹ‘ tĂ©r, mert a tombolĂł, a szárak kĂĽlönbözĹ‘ felĂĽletekre ragaszkodhatnak a kis levegĹ‘ gyökerekkel. Ez a ficus fajtákkal rendelkezik, amelyek lapjait teljesen lágy zölden festettĂ©k, Ă©s olyan fajták, amelyek levelei fehĂ©r kaym.

Hogyan Ficus pelyhek?

Hogyan és mikor ficus virágok?

A FIKUS virágzás másként fordulhat elő. Ez közvetlenül attól függ, hogy milyen feltételek vannak, amelyekben a növény található.

A természeti környezet körülményei között a növényvilág képviselője feloldja a pasztell árnyalatok kis virágait, például bézs, világoskék, szelíd rózsaszín vagy fehér. A kedvező körülmények között nagyon sok szín lehet, miért néz ki még szépebb a ficus. A növényi virágokat az évszakok nem szabályozzák, így a rügyek bármikor láthatóak.

A természetes környezeten kívüli rügyek feloszlatásának elérése érdekében a fikuszokat speciális narancsban termesztik, ahol az éghajlati szabályozás gondosan.

De még az ilyen ellátás ellenére is, a növény nem nagyon gyakran kedveli a virágokat.

A ház vagy a lakás körülményei között szinte minimális a virágok valószínűsége, a virágok valószínűsége szinte minimális. Csak egy kis szerencsés mennyiséget sikerült elérni egy ilyen eredményt. A lakásnak tökéletesen fel kell szerelni, hogy megteremtse a szükséges hőmérsékletet és páratartalmat, valamint karbantartását.

Hogyan Ficus pelyhek?

Azonnal megérteni, hogy Ficus kezdett virágozni, meg kell egy ötleted, hogy a virágzat hogyan néz ki. A virágzat magukat syconia-nak nevezik, kerek alakú és nagyon kis méretűek. Külsőleg úgy néz ki, mint a bogyók. A Sikonia színtartománya a sárga-zöldtől narancssárga hangtól függ. Mindenkinek van egy lyuk, miközben a virágzat belsejében marad üreges, így a rovarok szennyezhetik. A FICU-k ilyen szerkezete alkalmasabb a növekedés természeti feltételeire, és ismét győződjön meg róla, hogy nehéz hazatérni a virágok kialakulásához.

A szükséges beporzás hiánya miatt a virágzás nem megy a későbbi szakaszokba, a méretek nem növelik a méretet, de ugyanakkor nagyon sok energiát vesz igénybe. Ezért gondolkodj kétszer, mielőtt elhagynád a sűrűségeket az üzemre. Sokan inkább csökkentik őket, mert fennáll annak a veszélye, hogy a ficus meghal.

A fenti funkciók azt is mutatják, hogy a lakás körülményeiben a növény nem ad semmilyen magot.

Hogyan Ficus pelyhek?

Ajánlások az ellátásra

A ficus sikeresen túlélte a virágzást otthon, valamint a legegészségesebb és kényelmes állapotban, Javasoljuk, hogy bizonyos gondozási eljárások legyenek.

 • Egy egĂ©sz Ă©vben stabil nedvessĂ©gszintet kell fenntartania. 50 Ă©s 60% között kell lennie. Mivel a modern valĂłságokban nehĂ©z megtenni ezt speciális technolĂłgia nĂ©lkĂĽl, ajánlott egy levegĹ‘ párásĂ­tĂł vásárlása.
 • Fontos továbbá a fĂ©ny Ă©s az árnyĂ©k egyensĂşlyának fenntartása. A virág nem tĂşl jĂłl tolerálja a napsugarak tĂşlzott hatását, de hosszĂş tartĂłzkodás az árnyĂ©kban is kellemetlensĂ©get okoz. Az ideális megoldás a fĂ©ny áramlása lesz egy speciális lámpa használatával, a világĂ­tás, amelybĹ‘l puha, Ă©s nem károsĂ­tja a ficust.
 • Mozgassa a nedvessĂ©get a talajhoz, csak akkor ajánlott, mint amennyit szárad. Jobb, ha nem a talaj felborulása. EzenkĂ­vĂĽl a nedvessĂ©get a levelek öntözĂ©sĂ©vel lehet elvĂ©gezni, de ritkán kell lennie.
 • MĂ©g bent, Ficus jobb lesz, ha nem mozog. EzĂ©rt alaposan ĂĽltetik elĹ‘re, hogy milyen helyen lesz egy pot egy virág.
 • JĂł eljárás lesz A műtrágyák a betegsĂ©gek Ă©s kártevĹ‘k vĂ©delmĂ©nek megelĹ‘zĂ©sĂ©re.

Hogyan Ficus pelyhek?

Annak ellenére, hogy a FICU-k nem alkalmazkodnak a mesterséges körülmények között virágzáshoz, egészségének megőrzése és a legkedvezőbb légkör megteremtése lehetővé teszi a növény sok éve, hogy örömmel fogadja a tulajdonos kifinomult megjelenését.

Hogyan Ficus pelyhek?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása