Tervezés finomságok Kaminov

A városi lakásban nem mindenkinek lehetősége van arra, hogy díszítse a belső teret egy gyönyörű kandallóval kéményével. Hasonló lehetőség – Előszülők inkább magánházak. Azonban az opció egy modern elektromos modell megszerzésével egy lakás vagy ház elrendezése nem rosszabb.

Sajátosságok

A különböző konfigurációk modern kandallóinak kialakítása olyan sokszínű, hogy bármely szoba belsejében lehet felvenni. A szoba különböző stílusa alatt, a klasszikusoktól kezdve a dekoratív kivitelezés, a klasszikusoktól kezdve, és a High Tech legújabb irányaival végződik.

A belsejében lévő kandalló egy tárgy, amelynek köszönhetően nagyon könnyű gyakorlati ötleteket megvalósítani, és hozzáértő bővíteni a hangsúly a szoba, így egy pont a figyelmet, vagy csak a háttér és a dekoráció egyéb cikket, bútorok vagy a dekoráció és dekorációs elemek.

Nagyon fontos, hogy vegye figyelembe, hogy az eszköz hogyan fog működni: a természetes üzemanyagon, villamosenergia -ból, vagy csak az eszköz működését utánozza meg. A kiváló minőségű pszeudokaminokat olyan ügyesen végezzük, hogy gyakran nehéz megkülönböztetni őket a valódi eszközökről. Azonban nem fogják felmelegíteni a szobát, de az eredeti háttérvilágítás képes valódi műalkotás létrehozására a szobában.

Fontos az is helye, Mivel nincs korlátozás erre a kérdésre, és mindez a szoba méretétől függ. Ez harmonikusan illeszkedik a konyhába vagy a nappaliba, valamint a hálószobákhoz és a fürdőszobába.

A kandalló helyének kiválasztásakor figyelembe kell venni a szoba területét. Ha a szoba kicsi, akkor a legjobb, ha szögletes helyet választani. Ha a házigazdák megőrzésének kérdése nem éri meg, akkor a legelőnyösebb megoldás lesz a kandalló helye az egyik központi falon egy televíziós panel vagy egy kép fölött.

A főbb problémák megoldása után elindíthatja az eszköz tervezési elrendezését.

Tervezés

Az univerzális klasszikus mindig népszerűségének csúcsán lesz. A kandalló tervezése ilyen teljesítmény csak hangsúlyozza az ilyen belső terek fő jellemzőjét – a királyi sziget és a szilárdság. Az eszköz felületét ilyen stílusban természetes és drága anyagok végzik. A kandalló díszítése a klasszikus stílusban, nem szabad feleslegesnek lennie, és a festékek lázadását.

Szigorú és helyes vonalak, a kandalló felületén lévő minta egyértelmű geometriája, egy nonszensz színséma – a modern szobák fő összetevői a klasszikus stílusban. Hasonló tervezési lehetőségeket sikeresen használják az ország házakban és a városi lakásokban. Néhány tervezõ díszíti a helyet a kandalló körül dekoratív stukkó és díszlécekkel. A klasszikus stílusban készült nappaliban a kandalló polcokat felszerelheti a természetes vagy mesterséges kőből készült bevonattal ellátott bevonattal ellátott bevonattal, amely lehetővé teszi a belsejét a dekoráció vagy tárgyak különböző elemei bármely gyűjteményből.

Megfelelő és a festmények cikkei felett helyezkedik el, Festett üvegkészítmények vagy panelek nyugodt és meleg palettán. A falon lámpákat vagy skumceset helyezhet el a kandalló területének további megvilágítására és díszítésére. Ha díszíti a falat a tűz közelében, márvány csempe, akkor a belső tér további luxust szerez.

Modern nappali kandallóval nagyon győztes lesz a modern stílusban. Ennek a területnek a fő jellemzője az egyszerűség, így a kandalló dekorációját és helyét veszi figyelembe, figyelembe véve a tér racionális használatát, ahol a helyiség fűtési funkciója van az első helyen, és már dekoráció a szoba. A modern eszköztervezési stílus mindig nagyon eredeti példányt mutat be ennek az iránynak az összes szigorával.

Falekintin a szoba sarkában – lehetőség a helyiségekre, ahol fontos, hogy a tér megtakarítása. A kandalló dekorációja hőt ad hozzá, és a készülék kialakítása, amely egy többszínű mozaik csempe segítségével készült, világosabbá és színesebbé teszi a szobát. A kandalló felületét egy hófehér színbe festheti, hogy a tűz és a láng kontrasztja, fehér bebörtönözve.

A hálószoba vagy a nappali belseje Provence stílusában elnyelte az összes fő árnyalat, amely a finomítás befejezését, a dekoráció és a bútorok modern elemeinek harmóniáját, valamint a francia tartomány romantikus hangulatát. Ez az irány megadja a szobát az ősi képéről, amelynek köszönhetően a kandalló a legtermészetesebb és természetes változatosságban díszíthető. A befejező, tűzálló téglákat gyakran használják, kerámia elemek (kötések), valamint kő (márvány, gránit). A színtervezés előnyös, ha barna vagy zöld árnyalatú. A kémény díszítése fából készült panelekkel festés alatt – egy győzelmi verzió, amelynek köszönhetően hangsúlyozhatja a belső stílusát, és szépen megvalósítható a felület.

A high-tech stílusok is tartalmazhatnak kandallókat. Ehhez az irányba az eszközök dekorációját a legmodernebb anyagok segítségével végezzük. Van egy teljes tűzpálya, amelyet kifejezetten a helyiségek hasonló tervezésére készülnek. Általában a legjelentősebb helyen van felszerelve.

Az ország stílusú kandallók rusztikus irányt kérdeznek a belső térben. A tervezéshez a kő (természetes vagy mesterséges) és fa elemeit használhatja. A nappalihoz egy konyhával, kandallóval és durva, egy nedves kő vagy fa monofonikus színsémájában vágva, segít a zónák térben, díszítik, és ha a készüléket a szoba fűtésére is használják, akkor a Szüksége van a szobák akkumulátorai eltűnik önmagában.

A kandalló legváltozatosabb modelljei, amelyek lehetővé teszik, hogy harmonikusan belépjenek bármilyen belső térben, minimalista vagy klasszikus lehetőségek. Az utóbbi esetben a kandalló részben vagy teljesen elrejthető a raányfall mögött, a kémény és a szellőztető szerkezetek a dobozban találhatók, és nem állnak ki.

A felületi kerethez számos optimális anyag van:

 • Konkrét;
 • Fém bevonat;
 • Kerámia.

Barokk elemek – különféle oszlopok, boltívek, valamint védőrácsok a kandalló számára, hogy a kandalló fényűző képét és a házban lévő környezetet állítsák be.

Ünnepi dekorációs ötletek

Ahhoz, hogy a kényelem légkörét a házhoz, különösen a családi ünnepségek napjaiban, vagy az újév és a karácsonyi ünnepek napjaiban, a kandalló közelében lévő hely, ahol minden háztartás megy, vagy a vendégek, akkor különleges módon, megfigyelheted az ünneplés témáiban rejlő stilisztika és hagyományok.

Az ízlésesen díszített kandalló csak pozitív érzelmeket, gyönyörű és felejthetetlen emlékeket ad.

Téli ünnepekre Kandalló Könnyen díszíthető. E célból az újévi játékok és a talmi lesz megfelelő, vagy a fantázia megnyilvánulása, saját dekorációt készíthet. A fő dolog nem felejteni a színek biztonságát és harmonikus kombinációját. Az öngyilkossági díszek, a huzal, a szalagok és az újévi játékok hasznosak lehetnek, kompetensen Conoisseur, amely egy karácsonyi koszorú vagy koszorú. A kúpokból származó díszek, a tűk és a számokból kivágott figurák kirekesztése kiváló lehetőség lesz a házi készítésű ünnepi díszítéshez.

Az évfordulók vagy a születési napok megünneplése, a kandalló falánál a születésnapi szoba vagy az esküvő képei ünnepi és színes feliratok, számok, bélyegzők és egyéb attribútumok.

A rács díszített elemekkel, amelyek megfelelnek a kandalló felett, vagy a keringet, adja meg a nyaralás kandalló hangulatát.

Kandallók hamisítványok vagy eszközök falba épített a tárgya a belső végzi a fűtési funkció nem csak a családi házak, hanem az éttermekben. Az intézmény különböző eseményeinek elvégzése szintén kandallók díszítését is igényli. Ezenkívül az eszköz által létrehozott kényelem légköre nem csak télen, hanem tavasszal is releváns.

A kandalló közelében a barátok legmelegebb és népszerű találkozóhelye vagy páros találkozóhelye a kandalló közelében lesz. A készülék gyönyörűen elrendezhető például a szerelmeseinek napján, a szívek, az angyalok és a gyertya számok koszorúk segítségével.

Különböző helyiségekre vonatkozó lehetőségek

A kandalló bármilyen helyet díszíthet a rekreációs területre való fordítással. Ez nem csak a lakossági helyiségekre vonatkozik, hanem például erkélyekre vagy loggiákra is vonatkozik. Ha a terület lehetővé teszi, hogy egy kis elektromos eszköz telepítése lehetővé teszi, hogy élvezhesse a tűz szépségét, és ami a legfontosabb – a csúnya akkumulátorok elhagyása és a kényelmes hőmérséklet fenntartása hasonló fűtőberendezéssel.

Az ilyen helyiségek esetében a kandallók dekoratív üvegajtót tartalmazhatnak vagy fémrács. De ha valódi lángot akarsz, akkor az erkélyre kiváló lehetőség lesz a biokamin telepítésére – ez további hőforrásként és fényként szolgál. A készülék teljesen biztonságos, és az ilyen eszköz modern kialakítása egyszerű és univerzális, így tökéletesen alkalmas bármely szobában.

Beépített kandallók a stúdió számára, ahol az étkező és a nappali nem rendelkezik fal között – ez egy nagy lehetőség a tér elválasztására. A kandalló stílusa függvényében kétoldalas lehet, az üveg vagy a modell falakkal egy kőből vágva. A kémény panelekkel varródik, vagy természetes anyagokkal szemben.

A Dacha vagy Country Cottage verandán kandallója a szobát nagyon hangulatos és eredetivé teszi. A nyitott vagy zárt veranda eszközének meg kell választani, figyelembe véve a szoba általános stilisztikáját. A természetes és modern anyagok a befejezéshez nagyon helyes megoldás lesznek, hiszen a kandalló dekorációjához való használatuk harmonikusan segítséget nyújt a természetből készült gyönyörű képbe, amely megnyílik a veranda szemlélve.

A folyosón vagy a szabad tér folyosón, nem annyira. Ez azonban nem helyezi el a szobát a szoba kialakításában. A klasszikus stílusban lévő elektrokamin maximális kényelmet és hőt biztosít a küszöbértéktől.

A folyosón esztétikai célokra a háttérvilágítású beépített fonsimin tökéletesen megjelenik, ami különböző méretű gyertyák vagy a hálózati munkákból származó gyertyák formájában lehet. Lágy fény a szobában, ahol nincs ablaknyílások, mindig az úton lesz.

Gyönyörű példák a belső térben

A belsejében lévő kandalló lehet az a téma, amely feladata a szoba további tervezéséhez és tervezéséhez.

A készülék kialakításának megteremtésével léphet be a fűtőberendezések történetével, visszatérve az eredetre, és követheti időink trendjeinket, és aktívan alkalmazza a fejlett trendeket és anyagokat. Melyik lehetőség közül választhat – egy választás, amely csak az ízlésre és az egyes vágyakra támaszkodik. Azonban minden kandalló olyan műalkotás, amely teljesen egyedülálló légkört és aura teremthet magának, függetlenül attól, hogy melyik helyen található, és hogy valódi tűzzel, vagy csak utánozza.

  Kétirányú teljesen átlátszó kandalló hasonlító akvárium és kimenő a mennyezet – a tárgya a belső, amely garantálja, hogy lesz egy fényes akcentussal minden helyiségben. Ez az opció tökéletesen zacskó tér, így alkalmas a nappali és az ebédlő elosztására.

  Beépített fal kandalló üvegből – egy nagyon merész tervező megoldás a modern házak számára. De a központi szobában a házban, mázas veranda vagy téli kert, természetes kőből vagy kézzel készített freskókkal bélelt, ideális megoldás lesz, mert fűtést és esztétikai élményt nyújt a tűz és a természet szemlélve az ablakon kívül.

  A kandallók tervezésének bonyolultságairól lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: