Bolyhos takarók

Ha bosszús, fáradt és fagyott, akkor egy puha, kényelmes és hangulatos bolyhos kockás lesz a mentéshez. A termék előnyeit, előnyeit és hátrányait, a cikkünk megmondja a cikkünket.

Sajátosságok

Aztán a termék, amelyet most hívunk a takarót, nagyon erősen megváltoztatta a funkciókat a létezés során.Most egy kanapén vagy takarón vagy egy transzformátoros köpenyen borított.

Tehát amikor választja, és meg kell válaszolnia arra a kérdésre, hogy miért fogja használni. Ez attól függ, hogy a méret, a színbeállítások, a halom hossza.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Az alkalmazott anyag szerint a kockás:

Természetes

mesterséges

Vegyes

gyapjú

mesterséges szőrme

Természetes

hozzáadásával

Mesterséges adalékanyagok

Vagy fordítva

pamut-

Mikroszálas

szőrme

poliészter

Pooh

akril

selyem

Gyapjú

bambusz

viszkóz

A következőképpen tette őket:

 • Varrás szilárd vágószerkezetből;
 • Varrás a szárnyakból;
 • kötés (kötés);
 • szövés.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

A méret a következőre van osztva:

 • gyermekek;
 • tizenéves;
 • Felnőttek.

Ezenkívül a takarók a használati területre oszthatók. Hívhatók:

 • otthonos;
 • út;
 • Plaids a pihenésre a természetben.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Nézetek

Leggyakrabban a természetes fedett gyapjú. Ezek nem füstösek, természetesen önhordáskor remegés, tökéletesen felszívja a nedvességet, és melegen tartja. Régóta híres a gerinc és az ízületek betegségeinek terápiás hatásáról, valamint hideg. A gyapjú termékek tartósak.

De károsíthatják az allergiákat. Emellett az igazi tüskés gyapjú. Hasznos a bőrre, de kellemetlen. Az ilyen dolgokat természetes, glorious színekben festették. Igen, és a magas árat néhány vevőt is nyomhat.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • A magas színvonalú borítások és takarók gyártásához Merino – Sheep Wool, amelyeket csak bizonyos területeken termesztenek. A gyapjúfonal megőrzi a melegséget, a szagokat és a nedvességet nyomja. A juh gyapjúban van olyan kreatin, amelynek antibakteriális hatása van.

Bolyhos takarók

 • “Kis teve” – ​​Alpac – a gyapjú 3-szor könnyebb, mint a gyapjú merinó. Ezenkívül sokkal kevésbé hipoallergenne a lanolin miatt. Tehát az Alpaca gyapjúból származó ilyen kabátok és gyapjú takarók élvezhetik az allergiás és kisgyermekeket.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Normál teve gyapjú Tökéletes melegek és gyakrabban használják takarók létrehozására. Az ilyen termékek olcsóbbak. Tőlük, miután az ágynemű minden egyes változása után marad villák egy paplanfedélen, ami nem nagyon kényelmes.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • Cashmere termékek, A kecske különleges fajta gyapjából készült, hangulatos klasszikus. Az ilyen kockások nagyon kellemesek az érintéshez: puha, hő, egy kicsit merész.

A kasmír legdrágább és elit nézete – Pashmin. Tiszta gyapjú nagyon drága, így a modern gyártók keverjük össze pamut és selyem.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • A következő típusú természetes anyagok vannak Pamut (Jacquard). Télen nem fognak melegíteni, de tökéletesen húzzák meg az offseason-t és a meleg szezont. Szőrszál – Ez a palota kastélyok luxusa és drága belseje. Ez a legolcsóbb öröm, de ez az öröm, hogy sok éven át fogsz szolgálni.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • Tasakozott ágyak lehet csatlakoztatni a juhfonalból, kecskékből, tevékből és még kutyákból. Ezek környezetbarát, természetes és nagyon kellemes tapintható kapcsolat. Könnyen összekapcsolják magukat. De az ilyen takaró mögött mindig nyúlik.

Bolyhos takarók

 • Selyem A luxus megkülönbözteti a szépséget és a könnyedséget. Jó lesz megérinteni a bőrt, tökéletesen átadja a levegőt, nem lesz az allergiák forrása.
 • Egy másik természetes anyag gyártása – bambusz. Ez az egyszerű anyag lehetővé teszi, hogy a tested folyékonyan lélegezzen, nem hagyja, hogy túlmelegedjen, nedvességet vesz. A gyártók a bambusz kockás kockásokat sima vagy texturáltak.

Bolyhos takarók

 • A Legnépszerűbb szintetikus anyagok a kockás varráshoz – Mesterséges szőrme, mikroszálas, poliészter, akril, gyapjú. A mesterséges szőrből származó kockás tartós, puha, jól haladja a levegőt, de jól elnyeli a port, és villamosítva van. Mikroszálas – modern anyag, amely poliamidból és poliészterből készült. A vékony menetes szövet súlya miatt súlya.

Ez az anyag nagyon kényelmes, de nem szereti a magas hőmérsékletet, így nem teszi lehetővé a vasalás és a szárítás közelében a magas hőmérsékletű melegítők.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • Poliészter – Ez egy poliészter szálakból készült ruhát. Könnyen törölve, nem igényel vasalást, gyorsan szárad, kissé súlyos, ez tapintatos kellemes, nem szívja be a szagokat, tartós, olcsó. Ugyanakkor villamosítják és deformálódnak a magas hőmérsékletek. Akril ruhával Tartós, tüdő, hipoallergén. Ez könnyű gondoskodni. Nem vonzza a port, de ugyanakkor rosszul “lélegzik”. A nagyon demokratikus ár mondatra utal.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • Fleece kockás – Keresse meg a háztartást és az utazást. Ő drágább, mint az akril, de megéri.

A gyapjúhoz hasonló, de ugyanakkor alkalmas allergiára. Elnyeli a nedvességet, és lehetővé teszi, hogy a test lélegezze. Jól felmelegszik, és nagyon kellemes az érintésre.

Bolyhos takarók

 • Viszkóz A cellulóz (növényi anyag), ezért minden mesterséges anyagból, ez a leginkább környezetbarát. A tulajdonságok szerint a flis hasonlít. Mínusz ezek a szövetek – forgalmazás, mivel állandóan használják, a dolog gyorsan elveszíti szépségét.

Bolyhos takarók

A szövet minőségének javítása és különböző anyagok keverése. Az ilyen keverékek lehetővé teszik a szintetikus és természetes szálak előnyeit.

Bolyhos takarók

Ha egy mesterséges szálat adunk hozzá, a ruhadarab erősebbé és tartósabbá válik. A gyapjúval ellátott akril keveréke több sztirollal érhető el, és lágyabbá válik. A poliészter pamutmal kombinálva erősebbé teszi a szövetet. Egy ilyen takarómelegítő alatt a mosás után nem lesz kiszorítva.

Bolyhos takarók

Tehát rájöttünk, hogy milyen kockásokat használunk az alkalmazott anyag által. Most válaszoljunk arra a kérdésre, hogy mely módokat gyártják.

A tömör vágott szeletelt, a szövetet általában mesterséges plaids. Ezek lehetnek egy vagy kétirányú, egy vagy kétrétegű. Az ilyen termék élei összekapcsolhatók vagy szétválaszthatók.

Plaid Loskutovból – gyakorlatilag tervezői munka. A különböző textúrák és színskála ruháitól függetlenül lehet elvégezni. Csodálatos ágytakaró lesz egy rusztikus stílusban. De lehet absztrakció vagy geometria. Itt, ami a legfontosabb, vegye fel a színskálát.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Nagyon szép látszó dolgok, amelyeket egy beszélgetés vagy horog használatával hoztak létre. Kötött gyapjú termékek akril – meleg, lélegző, tartósabb, mint a tisztán gyapjú dolgok. Egy ilyen kockás egy webvel köthető, de a dobozok és a részek. A különálló részeket ezután varrjuk vagy kötve egy beszélgetéssel vagy horoggal. A legfontosabb párzás speciálisan népszerűség, függetlenül vagy boltokban és műhelyekben beszerezhető.

Bolyhos takarók

PUKHOVO BEDSPREAD kapcsolatok egy közös kötéssel, mintázattal vagy anélkül.

A párosodási dolog után az abszorbens szövet kibontott formájában ki kell terjednie és megszáradnia kell. Annak érdekében, hogy a termék sima legyen, az angol csapok segítségével biztonságos.

Bolyhos takarók

A szövött ágytakarókat már nehéz gyártani a gépek hiánya miatt. De a workshopokon vagy a kockás termelésben, lehet repülni a gyapjúból, a különböző minőségű ruhákból (az orosz falvakban szőnyegek elve) és más anyagok.

Színezés

A vásárlás előtt jól kell gondolkodnod, milyen színt kell kockáztatni, hogy ne törje meg a ház harmóniáját. Helyesen vegye fel a színt. Mindig helyénvaló megnézni a klasszikusokat: szövet könnyebb bútorok több hangon.

Bolyhos takarók

 • Ha van lila virágok a lila helyiségfalakon, akkor a kockás lila lehet, kis lila szirmokkal.
 • Minden árnyalatú bézs, tej, tej, tej, barna, pasztell sárga, kávé, pezsgő teszi a szobát meleg és hangulatos, és a kockás zöld, saláta színe nyugodt és védi.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • Rózsaszín, őszibarack, türkiz színe alkalmas egy tinédzser vagy fiatal lány szobájára.
 • Az érzéshez, a hűvösséghez kék és kék.
 • Olive és light-saláta megfelelően néz ki mindkettő kétszínű kockás, és kombinálva a hasonló színek a szoba dekorációval.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • A szobában díszített padlástér, A fekete cellában borított vörös hajú nagy mennyiségű téglafalak lesz.
 • És a szürke teddy kockás harmonikus fém és pohár stílusban csúcstechnológia.
 • Fehér színű, mint a fekete, játszhat a háttérben. Például egy piros és burgundi ketrec fehér vagy fekete keretben – klasszikus skót kockás.
 • A “Dark Leopard” színezése kellően gazdag és vonzza a figyelmet. Használható, ahol a falak és a bútorok monokromatikusok.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Dimenziók

Ne felejtse el kiválasztani a méretet. Ez függ a rendeltetési helytől: Cape a széken, ágytakaró egy kanapé vagy ágy (óvoda vagy felnőtt), takaró.

 • Újszülöttek esetében 75×75 cm-es kocka van, 75×90 cm; 100×120 cm, kisgyermekek számára – 110×140 cm; És a gyermekek számára, 7-12 év alkalmas 130×160 cm, 140×205 cm.

Bolyhos takarók

 • A székre a széken 130×170 cm méretet használ.
 • Road Plaid – 140×200 cm.
 • A tinédzser ágyán illeszkedik az ágytakaró 170×200 cm.
 • A standard egy és fél ágy jobb, ha legalább 180×220 cm kocka mérete van.
 • Egy nagy ágy és kanapék esetében válassza ki az euro modell 220×240 cm-t.
 • A nem szabványos ágyak és a nagyméretű (szögletes) kanapék esetében 240×260 cm méretű.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Ha kiválasztja, ne feledje, hogy a kockásnak teljesen bezárja az ágyat vagy a kanapét, lóg az oldalról, de nem érinti a padlót. Ha a kockát takarítóként használják, az ágy és a disztrette mérete alatt kell lezárni.

Népszerű gyártók és áttekintések a termékekről

A kockás termelők a világban sokat.

 • Az orosz gyártóktól érdemes elosztani Ivanovo Masters (beleértve a céget is Marianna) Kínál óriási a választék a textilipar: plaids sima és bozontos, „fű”, magassága 1-3 cm, vagy egy szövet nagy halom. A vásárlók véleménye a termékhez a legjobb.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • Egy másik orosz cég – Mona Liza. Specializálódott mesterséges rostok. Különösen népszerű az akril kockájukból. A vevők írásaként az igényelt ár megfelel a minőségnek.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • Hazai cégCleo Elégedett vevők bambusz tekercsek és szerzett lelkesedések: A bambusz mikroszálas nem villasan, nem ropog, lágy, könnyű és meleg. Ezenkívül a vevők, mint a termék csomagolása.

Bolyhos takarók

 • PantexOrosz védjegy, Pamut kockás termelés. A vállalat is létrehozza a “bolyhos”, amelyre a pamutot az akriljal kombinálják. Klasszikus modellek, út, elit. A gyermekek takaróinak nagy választéka és fedett, amelyeket a vásárlók nagyszerű minőségűek.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • A gyerekeknek, az orosz cégnek“Sonóm Gnomeum” Kifejlesztett egy árut a vegyes anyagokból. Fiatal anyák veszi a gyerekek például Plaid „cseppek”, akinek a bélés 100% pamut, és az első oldalon – 100% poliészter.Az anyák szerint ezek a kockás puha, kellemes, de érdemes elhalványult rajzokat.

Bolyhos takarók

 • Arloni cégIndia környezetvédelmi termékeit képviseli. Az áruk sorában a kézzel készített természetes pamut borítók vannak. Ez nem a legolcsóbb márka, de a dolgok szépek, hipoallergén, gyakorlati, hogy a vásárlók ünnepeljék a véleményüket.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • Jó éjt (Korábbi név – Domaria) – kínai vállalat, amely gazdag választékot ad ki textíliák. A gyártó kockázata megkülönbözteti a fényes reális rajzokat. Még egy nagy mennyiségű szálak után is a szín megőrzi fényerejét. A visszajelzésüket elhagyó vevők felhívják a figyelmet az áruk magas árára. Ugyanakkor a kockás varratokat a szálaktól függetlenül ki kell távolítani.

Bolyhos takarók

 • IncgalpacaEzek perui természetes takarók A gyapjú Alpaca és Merino. Az ilyen kockások definíció szerint nem lehet olcsó, de nagy igény a terápiás és környezeti tulajdonságaikért. A vásárlók megjegyezték, hogy a takarók egy kicsit, de még mindig puha és kellemesnek hívják őket a testnek.

Bolyhos takarók

 • Portugál takarók Luxer – Ez kiváló minőségű és magas ár. Klasszikus kötött és szőtt gyapjú takarók vonzza az ügyfeleket nem kevesebb, mint a mesterséges szövetek.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • Németországi Biederlack Nézze meg a könnyű pamut és meleg juh gyapjú, szelíd kasmír és akril, poliakril és tartós poliészter. A vevők megkülönböztető jellemzője, a különböző színpaletta, amely és nagy mennyiségű merészség után megőrzi megjelenését.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • A török ​​vállalatok között érdemes megjegyezniArya. Az európai minőség és a keleti íz kombinációja – ez megkülönbözteti ezt a márkát. Itt vannak plaids a mesterséges szőrme egy nagy halom, poliészter, Biazi, gyapjú, mikroszálas. A dolgok tökéletesen karcolódtak.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

 • A kampány vonzzaÁlmos. Ez a gyártó megtartja az időt és a kiadványokat Plaids Transformers Két és négy ujjú (két). A mikropohárokból származó dolgok kellemesen melegednek a hideg időben.

De vásárlók ajánljuk a gyártók, hogy csatolja utasításokat használ plüss kockás, hiszen ha vásárol kiderült, hogy a dolog túl tartós és felemelte.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Tippek a kiválasztáshoz és működtetéséhez

Annak érdekében, hogy a kedvenc dolog, ameddig csak lehetséges, gondosan gondoskodni kell róla:

 • Annak érdekében, hogy a mikroszálas plüss takarók vagy kabátok ne esnek, használat előtt kell csomagolni. Minden új dologgal kell elvégezni, függetlenül az anyagtól. De a mosás előtt győződjön meg róla, hogy elolvassa a címkén található információkat.
 • A pamut dolgokat mosógépbe lehet csomagolni, de spinning anélkül, hogy megmentsük az űrlapot. A vízszalagok után a padlón vagy a rácson a szárítás felgyorsítása.
 • Fluffy Plaids a mesterséges anyagokból Törölje a finom mosási módban. Ebben az esetben a színek fényereje sokáig folytatódik, és a termék nem változtatja meg a geometriáját. Mosás előtt távolítsa el az egész szemetet a halomból: fajok, szálak, morzsák.
 • A nagy halomban lévő kockás más dolgoktól külön törlik. A “bolyhos” mentéséhez tekerje le a vólót.
 • A mosáshoz előnyös a folyékony mosószerek használata. Válassza ki a szintetikus módot. Plaid egy hosszú halom, jobb, ha nem nyomja meg a dobot: Öblítés után óvatosan ki kell vennie a kockás és a csontváz.

Bolyhos takarók

 • A gyapjú termékek csak manuálisan törlődnek 30 fokos. Óvatosan húzza meg a dolgot, ha húzza és csavarja le. Aludni squeeze.
 • Szintetikus szövet szárítható hagyományos vászon kötélen. Plaids a természetes szálakból vízszintes felületen szárítással, jobb a rácson, hogy a szövet természetes szellőzéssel szárítható, és nem szerezte meg a tengely szagát. A textíliák nem esnek egyenes napsugaraknak. A puhaság és a bolyhos visszaadásához a takaróhoz szükséges, miután a fésült fésű rövid ritka fogakkal szárítva szükséges.
 • Az alátétek között, rendszeresen rázzuk a por és a szemét a kocka, szükség esetén tisztítsa meg a terméket ruházati ecsettel.

Bolyhos takarók

De az idő jön, amikor a könnyű kockás a használatból és a stylics szürke lesz. Hogyan lehet fehér kockázatot fehéríteni? Ez az anyagtól függ.

 • A surround szintetikák klór nélküli ipari mosószerekkel fehéríthetők.
 • Amikor fehérítő só, áztassa a dolgot a sóoldatban 600 g sók sebességgel 10 liter vízen. Ezután öblítse le és írjon le mosószerrel.
 • 10 evőkanál szóda és 2 evőkanál az ammonikus alkohol három százaléka 10 liter meleg vízben oszlik meg, és legalább 3 órán át áztassa a kockát, majd tegye közzé a terméket porral.
 • Ha a zsírfoltban lévő sót és krétát elindítják, akkor visszaadhatja a mesterséges takaró fehérségét. Távolítsa el a keveréket ecsettel néhány óra alatt.
 • A textíliák foltdal a tintából kell áztatniuk és nyújtani páros tejet vagy savanyúságot.
 • Tekerje a citromot gézzel, csatlakoztassa a rozsda foltjához, és nyomja meg a vasat.

Bolyhos takarók

A Whiten Woolen Plaids számára a következő tippeket használhatja:

 • Használja ki a speciális folyékony porokat, amelyeket pontosan a gyapjúmosáshoz terveztek.
 • Körülbelül 1 kg kréta szétszórja a vízben, és merítse a sima kocka. Tartsa a dolgot az oldatban, folyamatosan átfordul, körülbelül egy óra. Óvatosan megfelelően. Mert a merész dolgok így nem megfelelő.
 • A recepteket is kihasználhatja sóval, szódával és ammóniával.

Bolyhos takarók

Hogyan kell tartani a helyeket?

Ha a termék összetétele természetes szálak, akkor tárolandó egy kartondobozban, de nem polietilénben. A szintetikus termékek kevésbé igényesek a tárolásra, de villamosítanak.

Plaid kiválasztása, ragaszkodni az egyszerű szabályokhoz:

 • A sötét színek csökkentik a helyet, és enyhén növelik;
 • A fényes színeket megzavarják a hatalmas bútorokból;
 • Meleg és sűrű textíliák a belső térben, egy gyapjú vagy félelmetes kockás alkalmas;
 • A könnyű függönyök sima és vékony termékekkel kombinálhatók;
 • A világos szoba kialakítása nem ötvözi a virágos díszítést.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kockás és hogyan kell törődni vele – a következő videóban.

Természetesen a kockás vásárolni fogja, hogy befejezze a szobájának képét. Ez nem a fő design elem, de hangsúlyozhatja otthona szépségét és kényelmét, vagy az összes erőfeszítését.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók a belső térben

A gyermekszobában a kockás egy ágyon vagy egy kanapén fekvő ágyaként használható, mint egy takaró. És a kockás hosszú halom, amely szőnyegként szolgálhat egy gyermek számára. A nappaliban segíteni fogja a kapa készletét a kanapé székek és kockás. De ne felejtsd el, hogy vigyázzon a szövet textúrájáról. A Shaggy Plaid “Bluffy” nem lesz megfelelő a klasszikus teremben bútorokkal, csomós selyemmel.

Plébániás kockás az ágyon a hálószobában kényelmesen, és sima – elegáns. Skót playd – az ország helye. A veranda esti összejövetelei számára hasznos lesz. Örülök, hogy a kandalló vagy a rusztikus tűzhely ül.

Bolyhos takarók

Bolyhos takarók

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása