Lyukasztó takarók

  Az összes hálóberendezés közül az egyik legfontosabb funkció egy takarót végez. Ez a dolog melegítő hatással rendelkezik, és egyszerűen kiegészíti az ágytervet. A legnépszerűbbek a hangulatos haldokló takarók. Az ilyen modellek sok tulajdonosa ünnepli lenyűgöző termikus tulajdonságait.

  Érvek és ellenérvek

  Ha egy igazán magas színvonalú takarót vettél fel, kétségtelenül kérem, hogy működési jellemzőivel. Hasonló dolgok nemcsak nagyon melegek és puhaak, hanem különböző megnevezésekben is bemutatottak. Ma az üzletekben megtalálhatja a haldokló takarók különböző változatait. Ez lehet a különböző árnyalatok monofonikus modelljei, és több eredeti opció díszített gyönyörű nyomatokkal és többszínű képekkel.

  Egy ilyen rész segítségével újraélesztheti a hálószobát. Például egy olyan beállításban, amely semleges és nyugodt színekben készült, az ilyen takarók képesek elvégezni a vonzó fényes ékezetek működését. A siklófunkció fő előnye a lágyság. Kellemesek az érintéshez, és nem okoznak irritációt, érintkezésbe kerülnek a bőrrel.

  nyolc

  Fotók

  A minőségi takarókat kiváló lélegzőképesség jellemzi. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően az ilyen ágynemű higiénikus és tartós. Sok fogyasztó megállítja az ilyen példányok választását, mivel kiváló termoregulációban különböznek. A haldokló modellek biztosítják a legkényelmesebb hőmérsékletet, így nem túl forró alatt vagy hideg.

  Puha és meleg takarók a töltőanyaggal a bolyhosból tartósak. E termékek élettartama meghaladhatja az 5 év jelét. Idővel nem veszítenek el vonzó megjelenést, és továbbra is buja maradnak. Az ilyen dolgokat rugalmasság jellemzi. Még néhány évnyi rendszeres működés után is nem deformálódnak és visszatartják a kötetet.

  Bunosaknak hátránya van. Sok vevőt az ilyen termékek magas költségeinek kielégíti. Ezenkívül az ilyen takarók tisztítása a száraz tisztítás során ajánlott. Természetesen vannak olyan fajták is, amelyek otthon törölhetők, de egy bizonyos idő után a fluff töltőanyag ezen modellekben elveszíti hasznos tulajdonságait.

  Dying Blankets Idővel táncolhat. Ez a természetes nedvesség hatásának köszönhető, amelyet az emberi test kiosztott.

  Ez a probléma különösen fontos, ha a takaró felhasználója a magas hőmérsékletű és szenved.

  Kevés ember tudja, de gyakran a töltőanyagban az ilyen takarók tenyésztő por fogó. Természetesen a modernebb anyagok előzetes kezelés az ókori impregnálásokkal, de utána után a cselekvés megáll. Ezért a különösen érzékeny bőrű vagy szenvedő allergiákkal rendelkező emberek nem ajánlott lefelé.

  Nézetek

  Hangulatos takarók egy lefelé töltővel eltérőek. Tekintsük az ilyen termékek valamennyi meglévő fajtáját. Először is, az összes lefedett takaró különbözik a gyártási technológiában.

  • Kazetta. Ez a technológia egy olyan termék létrehozásában rejlik, akinek a tartós szálak fedezésére szolgáló egyedi sejtek csiszolása van. Ezután tele vannak a szivattyúval. Az ilyen takaró szakaszai a pelyhek egységes és megbízható eloszlását biztosítják a dolgok teljes hosszában és szélességében, kizárva mozgását a takaró belsejében.
  • Csendes. A steppelt technológia biztosítja a kezdeti lefektetése egy lefelé töltőanyagot a helyzet, és csak azután, hogy az áthalad a fogaskerék eljárás.
  • Karostete. A technológia a gyártási ilyen takaró nagymértékben emlékeztet steppelt, de öltés ebben az esetben végezzük, mint egy kép a teljes hossza mentén a dolgok.

  A modern gyártók különböző mennyiségű töltőanyagot termelnek. Alkalmasak különböző évszakokra.

  • Könnyű és vékony A termék ideális a nyári szezonban való használatra. Az ilyen fénytakaró alatt nem lesz forró.
  • A hideg évszakban Jobb, ha egy térfogat- és szűk téli takarót vásárolhat.
  • Tavaszi-őszi időszakra Az egész évszak (vagy demi-szezon) termék ideális.

  Töltőanyag fajtái

  A takarók töltőanyagok különböző típusú madarak tollazatából készülnek. A leggyakoribb modellek Puph Gaga, Kacsa és Liba modellek.

  Az elit osztálya Gagachy töltőanyaggal rendelkező termékeket tartalmaz. Ezek a madarak fajtái északon élnek kemény éghajlati viszonyokban. A Gaga tollazatai kiváló termikus jellemzőkkel rendelkeznek, így egy ilyen takaró merészebb lehet a hideg téli szezon vásárlására.

  A kacsa és a libable lehetőségek gyorsabbak és meglehetősen gyakoriak.

  Érdemes megjegyezni, hogy a libablomb töltőanyaggal ellátott takarók nehezebbek, mint például a modell a gaga tollazatával.

  Az ilyen olcsó kitöltések három alapvető szabványa van:

  • svájci – Ennek a szabványnak megfelelően a POH-nak a legnagyobb mennyiségben van;
  • Legmagasabb az euro-standard minőség;
  • világ – A világszínvonal szerinti Pooh kis mennyiségben és leggyakrabban az olcsó dolgok gyártásában használatos.

  Kevesebb, mint mindenki a takarók gyártásában. Van egy szilárd tengelye, amelyből a töltőanyag ennek eredményeként meglehetősen nehéz. Idővel a kacsa lefelé összegyűlhet jól kézzelfogható csomókkal. Ma sok üzletben is kielégítheti a kiváló minőségű ömlesztett takarókat, akinek van) lathe filluff töltőjével. Ez az anyag finomabb, szelíd és puha, mint a szokásos természetes gyapjú.

  A Kozim Pooh takaró nagyszerűen képes melegen tartani. Ezenkívül úgy véljük, hogy ez az anyag gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Hasonló példányok használata ajánlott szenvedők radiculitis vagy polyarthritis.

  Összetett

  Kiváló minőségű és meleg takaró kiválasztása, szükség van a kompozícióra. Általában a címkén szerepel.

  A legdrágább példány 100% -os por tartalmú, így gyakran hozzáadjuk a tollat. Emiatt a takarók nehezebbek, de olcsóbbak.

  A pooh-toll arány egy takaróban van rögzítve a vendégben. A következő arányok megengedettek:

  • 90% bolyhos, 10% toll;
  • 60% bolyhos, 40% toll;
  • 50% bolyhos, 50% toll;
  • 30% Fluff, 70% toll.

  Cseh szövetek

  A haldokló takarók speciális típusú fedvényeket gyártottak, amelyek nem hagyják ki a töltést. A leggyakoribb olyan eszközök, amelyek ilyen szövetekből készülnek, mint Tensel, Tick, Satin, Jacquard, Satin Jacquard vagy Batista.

  Vonzó és a levegő szatén borítókkal rendelkezik. Ez a fajta textil a nagy szilárdság és a kiváló nedvességtarthatóság jellemzi. A megfelelő gondossággal az Atlas nem veszíti el az érintetlen fényességet, és nem lesz homályos. Ezenkívül az ilyen szövetek környezetileg fontosak, és nem okoz allergiás reakciókat.

  Könnyű és kellemes az érintéshez a selyemborok a haldokló takarók számára. Nagyon nehéz megtörni őket. Egy ilyen anyagban a porfogók nem kezdődnek, mivel nem vonzza a port. De vannak olyan termékek, amelyek drágák, mivel a gyártás folyamata nehézkes és hosszú időt vesz igénybe.

  A lefelé takaró számára a fedél alkalmas, amelynek előállításánál Len. Az ilyen lehetőségek tartós, környezetbarát, hipoallergén és lélegző.

  De ne felejtsük el, hogy egy ilyen fedelet nem lehet magas hőmérsékleten mosni, mivel észrevehetően leülhet.

  Nemcsak egyszerű monofonikus esetet választhat, hanem egy eredeti modellt is, gyönyörű hímzéssel vagy többszínű nyomatokkal.

  Dimenziók

  A törppaplanok különböző méretűek lehetnek. Kiválaszthat egy minőséget és kényelmes opciót bármilyen méretű ágyra:

  • Az egyik leggyakoribb a 200×220, 200×200, 172×205, 160×200, 150×200, 140×205 cm méretű tágas dupla modellek.
  • Az üzletekben is megtalálhatja a következő hossz és szélesség: 155×215, 160×220, 195×215, 220×240 cm.

  A legjobb gyártók

  Gyönyörű és hangulatos kazettás takarók egy leányvártával gyártanak márkát Billerbeck. Ennek a márkának a minőségi termékeiben van egy libabolygó és természetes pamut borító. A Billerbeck választékban különböző színek vannak: a monofonikus lehetőségekről a finom virágnyomatokkal rendelkező mintákra.

  A meleg takaró takarók ukrán gyártót termelnek Iglen. A cég tartományát mind a nagy felnőttek, mind a kompaktabb gyermekmodell képviseli az öko-barát pamut borítókban. Választhat egy kopásálló és tartós terméket bármely szezonra.

  A magas minőségű dolgok a tibeti liba kölykével egy kínai gyártót tesznek La Scala. A vállalat könnyű és nagyon meleg dolog 100% -os bolyhos töltéssel rendelkezik.

  A megfelelő gondossággal az ilyen takarók akár 20 évig is szolgálhatnak, anélkül, hogy elveszítenék a vonzó megjelenést és hasznos tulajdonságait.

  Pooh magyar libát adnak hozzá a török ​​cég modelljéhez Penelope. A márka termékeit az európai minőségi előírásoknak megfelelően gyártják. A gyártó azt állítja, hogy takarója ideális a városi lakás körülményeihez való használatra, még akkor is, ha figyelembe vesszük az orosz tél megváltoztatható időjárását.

  A Pooh magyar lúdja könnyű és nagyon meleg, így az ilyen töltelékkel rendelkező takarók megfelelőek lesznek a hideg évszakban.

  A Fehér Pooh ukrán termelés a Társaság takarója tartalmazza “ECUP”. A márkás termékekhez tartoznak az Elegáns Jacquard borítók érdekes virágos kompozíciókkal.

  Hogyan válasszunk helyesen?

  A takaró megvásárlása előtt el kell döntenie, hogy pontosan hogyan fogja használni. Ha a téli szezonban lévő szigetelésre van szüksége, javasoljuk, hogy több sűrűbb és ömlesztett lehetőségeket válasszon nagy leállított tartalommal. Ezek kissé nehezebbek lehetnek, mint a vékony lehetőségek, de alattuk vannak, hogy biztosan nem fagyaszthatók le. A melegebb szezonban a buja takaró nem illeszkedik, mivel túl forró leszek. Jobb, ha vékony modellt vásárol.

  Kiválasztása egy kiváló minőségű lefényt, figyelmet kell fordítania a címkékre és a számokra.

  • Például a töltés teljesítményjelzője a toll rugalmasságának mértékéről beszél. Minél magasabb a kijelölés, annál jobb a takaró.
  • 95/5 – Ezek a toll és a pelyhek százalékos arányát mutató számok. Az első számjegy jelzi a pelyhek térfogatát és a második tollát.
  • A nomiti kijelölés az európai minőségi előírások takarításának betartását jelzi. Az ilyen hipoallergén termékek előállításában tisztított pelyhesek.
  • Figyeljen a takaró súlyára. A megengedett megengedett jelző nem haladhatja meg a 800 g-ot. Ha a címkén lenyűgözőbb szám van, akkor ez azt jelenti, hogy a töltőanyag nagy mennyiségű tollot tartalmaz.
  • Fontos szerepet játszanak a lefelé tartó takaró hője. Termékek nyár, demi-szezon vagy tél.

  Fontos szerepet játszik a létesítmény. Javasoljuk, hogy előnyben részesítik a modell kiváló minőségű és környezetbarát takaró jó légáteresztő tulajdonságokkal. A lehető legegyszerűbbnek kell lenniük, puha és kellemes az érintéshez.

  Javasoljuk, hogy ezeket a dolgokat csak megbízható gyártókban vásárolják meg. Az ismeretlen cég túlsúlyos modellje rossz minőségű lehet.

  Hogyan kell gondoskodni az otthonról?

  Ha szeretné meghosszabbítani a kedvenc takarításod élettartamát, akkor az illetékes ellátást kell biztosítania. Érdemes megfontolni azt a tényt, hogy minden új mosás csökkentheti a töltés minőségi jellemzőit. Ezért nem ajánlott túl gyakran, hogy egy takarót egy mosógépbe küldjön, még akkor is, ha a gyártó lehetővé teszi a házi feladatokat.

  • A jobb mosáshozKülönleges eszközök beszerzése, Kiszámítva a tisztításhoz. A szakemberek azt javasolják, hogy több teniszlabda van egy mosógép dobjában. Nem engedik meg, hogy a Puhu egy takaróba kerüljön, hogy bejusson a mosási folyamatban lévő csomókba.
  • SzárazAz ilyen dolgok sima vízszintes felületeken állnak. Javasoljuk, hogy távol tartsák őket a közvetlen napfénytől, miközben szárazak.
  • Kívánatos, hogy évente haldokló takarókat küldjenekEgy speciális vegytisztításban. További antibakteriális és ókori-feldolgozásra van szükség.

  • Elég nehéz megszüntetni a kellemetlen szagot, Takaró. Néhány hostessek sikerül megszabadulni a defektusból a mosógép-gép segítségével. Ehhez ajánlatos lágy üzemmódokat választani, és állítsa be a hőmérsékletet legfeljebb 30 foknál.

  Azonban ez nem mindig segít, de túl gyakran ilyen termék nem ajánlott küldeni. A meleg takarításhoz meleg takarót küldhet.

  • PelyhesA töltőanyag könnyen elnyeli a nedvességet, de hosszú ideig elpárologtatja őt. Ha azt szeretné, hogy a takaró hosszú ideig megmentse pozitív tulajdonságait, akkor ajánlott megverni az egyes használat előtt, és rázza meg. Ha a száraz időjárás az udvaron tart, akkor a dolog egy pár órára érhető el a szellőztetéshez.
  • TartAz ilyen termék értékeEgy különleges esetben. Vannak, akik a törpe takarókat a vékony pamutszövetekben kikapcsolják. Biztosítani kell, hogy nincs-e nedvesség a felületen egy lefelé tartó töltéssel. Időről időre a takarót az ügyből vagy szövetből kell bevenni, hogy egy ideig a levegőben legyen.

  Tudjon meg többet az ágyról Promononokról egy lefelé töltővel, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: