10 legjobb török TV sorozat

A török sorozatgyártás az alacsony ismertségtől a több százmilliós nézettségig és a Netf-fel való partnerségig jutott

 • x. Nézzük meg, mely projekteket érdemes nézni a nézettség, a nézettség és a producerek hitelessége alapján. Az ikonikus sorozat kiemeléséhez kezdjük a szóban forgó iparágban bekövetkezett változások rövid elemzésével.

  A török sorozatok népszerűsége

  A Forbes szerint Törökország az USA után a világ második legnagyobb szappanopera-exportőrévé vált, és idővel bővíteni fogja a nézők seregét. 2016-ban a keleti országból származó ilyen formátumú termékek Indiába és Szingapúrba kezdtek eladni. További aktív vásárlók a közel-keleti szomszédok, a Balkán, Közép-Ázsia és Dél-Amerika.

  2012-ben a keleti ország szappanoperái 200 millió dollárért keltek el. 2016-ban 100 ország már 300 millióért vásárolt ugyanilyen típusú termékeket a kijelzőre. A fő beszállító 2023-ig 2 milliárd dollárra tervezi növelni az exportot. A cél reális, tekintve a folyamatos növekedést és a Netf

 • x.

  Az online videó streaming szolgáltatás vezetői és partnerei 11,8 milliárd dollárt költenek tartalom létrehozására. Termékek a Netf égisze alatt

 • x-et 190 millió előfizetőnek kínálják az internetes platformon. A vállalat többek között a török sorozat gyártásába és promóciójába fektet be.

  Az online szolgáltatás nemrégiben 190 ország számára nyitotta meg a hozzáférést a Törökországból származó engedélyezett tartalmakhoz. És hozzáadtam egy megfelelő lapot a webhely navigációs menüjéhez. A gyűjteményben eredeti Netf-projektek találhatók

 • x török színészekkel és a keleti partner produkciójával.

  Török sorozatok értékelése

  Íme, a legnagyobb nézettségű és a legjobb nézettségű török tévésorozatok listája neves weboldalakon. Tekintsük a Netf-ból származó termelést

 • x és egyéb, a keleti export-sorozatgyártást fejlesztő projektek.
  Jelölés Helyszín Név Értékelés
  Török sorozatok értékelése 1 Protector 5.0
  2 Az ajándék 4.9
  3 “Az Oszmán Birodalom felemelkedése 4.8
  4 50 négyzetméter 4.7
  5 Szerelem 101 4.6
  6 Yard 4.5
  7 “A csodálatos évszázad.” 4.4
  8 Feltámadt Ertugrul 4.3
  9 Kopogj az ajtómon 4.2
  10 Szeress engem így 4.1
  11 Piszkos pénz és szerelem 4.0

  Védő

  Értékelés: 5.0

  A védő

  Az első török websorozat a Netf-en

 • x ez a bizonyos sci-fi szuperhősös akciófilm elindult. A cselekményben egy hétköznapi srác, Hakan felfedezi, hogy titkos küldetést kapott, hogy megmentse Isztambult a gonosz természetfeletti erőitől. Egy fiatalember felfedezi mágikus képességeit, és elkezdi használni a mágikus tárgyakat.
  Olvasson tovább  10 film, amely megtanít az üzleti élet alapjaira

  Egy városlakó megtanulja a szuperhős képességeit, és rájön, hogy a védők kasztjához tartozik. A fő ellenségeik a halhatatlanok légiói… Két frakció harcol évek óta a hatalomért Isztambulban. Hakan az egyetlen túlélő védő. Ezért a hatalmas felelősség a. Beleszeret egy Leyla nevű lányba is, aki szörnyű titkot rejteget.

  Alapítvány

  Értékelés: 4.9

  Az ajándék

  Ezt a projektet a The Defender fő riválisának nevezték. A rendező itt keverte a misztikus drámát, a fantáziát és a detektívet. Mindkét “ellenfelet” a Netf engedte el

 • x. A streaming szolgáltatás weboldalán az “Original” feliratot viselik, ami a szórakoztatóipari vállalathoz való tartozást és a minőség megbecsülését jelzi.

  A nézők imádták Atiye művésznő történetét. Találkozik a gazdag és vonzó Ozannal. Szokatlan barátnője gyakran ábrázol egy titokzatos szimbólumot anélkül, hogy megértené a jelentését. Egy nap a Göbekli Tepe régészeti lelőhelyen is felfedez egy hasonló táblát. A hősnő egy ősi szimbólum rejtélyének feltárására törekszik, és közben megismeri önmagát.

  Egy művész más emberként tér vissza egy misztikus utazásról. A szeretteivel való kapcsolata megváltozik. Atiye megkérdőjelezi saját mentális egészségét. A rokonok szerint skizofréniában szenved. A török nőt csak Erhan régész támogatja, aki családja pusztulásának kérdésére keresi a választ.

  “Az Oszmán Birodalom felemelkedése”

  Értékelés: 4.8

  Netf is

 • x bemutatja az Ottoman Rising című dokumentumfilm-minisorozatot. A nézők megismerkednek az Oszmán Birodalom egyik legbefolyásosabb államférfija, II. hódító Mehmed munkásságával. Katonai és politikai eredményei mellett a politikus erős intellektusáról és a tudomány fejlesztésében való részvételéről volt ismert.

  Meghódította Konstantinápolyt, Bizánc fővárosát. A padisah arról is híres, hogy sorsdöntő törvényeket hozott, amelyek közül az egyik legalizálta a testvérgyilkosságot. Ennek az uralkodói döntésnek a következményeit egy másik híres tévésorozat, A csodálatos évszázad tükrözi. Erről külön is beszámolunk ebben a cikkben. Addig is, folytassuk a Netflix termékek felfedezését.

  50 négyzetméter

  Értékelés: 4.7

  50 négyzetméter

  Ez a vígjáték projekt az amerikai streaming szolgáltatáson is elérhető. A történetben a bérgyilkos Gölge egy feltűnésmentes szabóműhelyben rejtőzik üldözői elől. Egy 50 méteres szobában kellett meghúznunk magunkat2.

  A helyiek összetévesztették a gyilkost a szabó fiával. Az összeesküvés kedvéért egy zsoldos egy fiatalembernek adja ki magát, akivel összetévesztették. Később megismeri prototípusának titkait, aki már nem él, és más emberré válik. Még azon is gondolkodik, hogy abbahagyja a bűnözést.

  Szerelem 101

  Értékelés: 4.6

  Szerelem 101

  Fordítsuk figyelmünket egy másik vígjáték-projektre. Netf agyszüleménye

  Olvasson tovább  15 észbontó rejtélyes film
 • x és a produkciós vállalat Ay Yapım melodramatikus elemeket tett hozzá. Nézzük a globalizáció egyik legjobb példáját a filmiparban.

  Egy csoport tinédzser, akiket mindannyian kitaszítottaknak tartanak, egy középiskolában tanulnak. Ezek különböző társadalmi körökből származó emberek, akik nevetséges helyzetekbe kerülnek. Ragaszkodnak egy tanárhoz, aki abba akarja hagyni az iskolát. Aztán a szerencsétlen elvtársak kitalálnak egy eredeti módot, hogy maradjon.

  Yard

  Értékelés: 4.5

  Bíróság

  Ennek a projektnek nincs eredeti címkéje, de a Netf

 • x megszerezte a sorozat sugárzási jogait. Bemutatja a családon belüli erőszak problémáit, az igazságszolgáltatási rendszer gyakran megkérdőjelezhető igazságosságát és a nők jogainak korlátozását.

  Az amerikai internetes platform képviselői láttak potenciált Denise történetében. Megvédi magát és lányát a férfi öklétől, és megöli a férjét. A börtönben rekedt anya alkalmazkodik a büntetőtelep erőszakos világához.

  “A csodálatos évszázad

  Értékelés: 4.4

  A csodálatos évszázad

  Ez a török szappanopera külföldi terjeszkedésének kezdete. Több mint 200 millióan nézték meg. Oroszországot is beleértve. “A New York Times “Szex és New York az oszmán korszakban” címet adta neki. A legújabb sorozat 2014-ben jelent meg, de a klasszikus, a 10-ből 8,2 értékeléssel, soha nem öregszik meg.

  A televíziós siker, amely elmeríti a nézőket Szulejmán a csodálatos uralkodó uralkodásában. Az uralkodó grandiózus sorsa: a felemelkedéstől a halálig. A padisah az udvari intrikák és hatalmi háborúk véres korszakában élt. Egy másik fontos történelmi tényező volt a csaták. És minden évadban a csatajelenetek minősége egyre jobb lett.

  Feltámadt Ertugrul

  Értékelés: 4.3

  Feltámadt Ertugrul

  Egyes kritikusok az HBO Trónok harca című sorozatához hasonlították a kalandos blockbustert, és dicsérték a kidolgozott forgatókönyvet. Mások Erdogan elnök politikai propagandaeszközét látták benne, és egy külső befolyástól független, térdről felemelkedő Törökországot.

  Még Maduro, Venezuela elnöke is érdeklődik a történelmi találat iránt. Az egyik ismert közösségi oldalon lévő hivatalos fiókjában azt írta, hogy törökországi látogatása során meglátogatta azt a pavilont, ahol a sorozatot forgatták.

  Ertugrul Bey uralkodó sorsának története a vásznon. Ő volt I. Oszmán apja, aki megalapította a róla elnevezett birodalmat. Az erős állam kialakulásának előfeltételei Ertugrul.

  Ez a Kaya Oguz törzsből származó nomád törzsfőnök fia elsietett, hogy megteremtse saját államát. Templomosokkal, mongolokkal és árulókkal került szembe a sajátjai közül. A cselekményt figyelve a nézők megismerhetik a muszlim oguz törökök életének részleteit a tizenharmadik században.

  Olvasson tovább  10 film, amely megtanít az üzleti élet alapjaira

  Kopogj az ajtómon

  Értékelés: 4.2

  Kopogj az ajtómon

  2020-ban a FOX Turkiye csatorna két nagy nézettségű romantikus sorozattal versenyzett. Mindkettőnek volt ideje megmutatni a főműsoridőben. Végül a “Knock on my door” legyőzte a “Mr. Wrong”-ot. Több mint 20 millió megtekintés a hivatalos Youtube csatornán. Az átlaga pedig 8,7. Mi a lényege a forgatókönyvnek?

  Eda Yildiz bájos virágárus segít egy rokonának a virágüzletben. Arról álmodik, hogy kertépítőként dolgozik, és Olaszországban tanulja ezt a szakmát. A szépség egy ösztöndíjra számít, hogy kifizesse külföldi tanulmányait. De a finanszírozást csökkentették.

  Az egyetemre járás álmát egy hatalmas vállalat vezetője, Serkan Bolat törte össze. A hősnő gyűlöli őt. De kiderül, hogy a jóképű üzletember ártatlan a támogatás eltörlésében. Váratlan események sorozata arra kényszeríti őket, hogy szerelmespárnak adják ki magukat. Hamarosan az érzések valósággá válnak.

  Szeress engem így

  Értékelés: 4.1

  Szeress engem így

  Egy vígjáték-melodráma, amely a vidéki városból vagy faluból a nagyvárosba költöző polgárok alkalmazkodási problémáival foglalkozik. A török sorozatok népszerűsége részben ennek a kérdésnek a figyelemnek köszönhető Latin-Amerikában, ahol a téma forró és aktuális.

  Szülőtlen lány nagyvárosba költözik. A nagybátyja lakásában akar élni. A főiskolai órákon találkozik Omérral, egy gazdag családból származó szerény diákkal. Egy idő után úgy döntenek, hogy összeházasodnak, de a házasságot ellenzik a családjaik, akik különböző társadalmi osztályokhoz tartoznak.

  Piszkos pénz és szerelem

  Értékelés: 4.0

  Piszkos pénz és szerelem

  Sok török sorozat a melodráma elemeit keveri más műfajokkal. Ebben az esetben egy bűnüldözővel. Egy pillantás a világ egyik legnépszerűbb török sorozatának cselekményére, amely a weboldalon 10-ből 8,2-re értékelt .

  Omer rendőrkapitány boldog a menyasszonyával, aki tanárként dolgozik. Arról álmodnak, hogy összeházasodnak és családi életet élnek. Egy nap azonban egy rendőr egy helyszínre megy, és egy idegen autóban felfedezi szerelme holttestét. A bemutatóteremben lévő embereknek szétlőtték a fejüket.

  Az autóban ülő polgárról kiderül, hogy gazdag ember és egy virágzó ékszertervező, Elif apja. Ez a lány meg akarja tudni a hatalmas apukája titkait. Segít a nyomozásban Omer ellen, aki meg akarja bosszulni menyasszonya halálát.

  Fejlesztési kurzus

  Netf vezetők

 • x bejelentette, hogy 2021-ben megnyitja isztambuli irodaközpontját. A kulturális és idegenforgalmi miniszter szerint ez fontos esemény a török filmipar és az ország imázsa szempontjából. A kormányzati támogatás és a globális internetes projektekből származó segítség az iparág folyamatos növekedését jelzi az országban. A minőségi török TV-sorozatok minősítése bővül.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: