Inglesina babakocsi Trip

Vettem2 ülés rangsorolás:

A LEGJOBB HÁROMSZÉKES BABAKOCSI A KÖZEPES ÁRKATEGÓRIÁBAN

Ugrás a rangsoroláshoz

Jellemzők Inglesina babakocsi ip

Általános teljesítmény

Típus babakocsi
Ajánlott életkor 6 hónapos kortól 3 éves korig
A babakocsi súlya 7.5 kg

Alvázszerkezet

Összecsukható mechanizmus cukornád
Kerekek száma 8, elöl és hátul kettős
Alvázszélesség 49 cm
Forgatható első kerekek/kerék igen, zárható
Kerékátmérő 17 cm
Bevásárlókosár Igen, így van, háló
Fogantyú magasságának beállítása nincs

Babakocsi

OPCIONÁLIS elérhető a
Háttámla állítható
A háttámla állítási pozícióinak száma 4
Ülésméret (szélesség x magasság) 31x17cm
Biztonsági övek Ellenőrzött, ötpontos heveder párnázott párnákkal
Bár a baba előtt Elérhető a

Egyéb

Hordozó nincs
Tartozékok pohártartó, napellenző
A motorháztető anyaga szövet
Stabil helyzet összeszereléskor nincs
Méretek teljesen összeszerelve (BxHxV) 27x25x105cm
Méret (DxHW) 77x49x110 cm
Szülők választása díj 2015/2016

Vélemények az Inglesina babakocsiról ip

Előnyök: Ez nagyon kényelmes, az első gyermek volt egy olcsóbb bot, miután ez, ég és föld: – jó kormányzás – járható kerekek – levehető lökhárító – zseb a motorháztetőn – amikor “lépés” a babakocsi a járdaszegélyen, a gyermek nem esik ki (a múltban babakocsi minden törekedett arra, hogy kiesik)
Hátrányok:1. A motorháztető folyamatosan lecsapódik, ahol az alaphoz csatlakozik 2. Az ülés jobbra zárva marad, de használhatta (és használta is) 3. kis kosár, mint az összes vessző 4. Kis kapucni, nem takarja az alvó babát 5. “nulla” felszerelés: se mackintosh, se lábtakaró, alapvetően nem volt rá szükségem
Hátrányok:3 év használat, többnyire terepen, vidéki területeken, földön, sziklákon, nem sima aszfalton. Minden kerék sértetlen (az utolsó bot egy évig megölték egy hasonló használatban), sértetlen még a fogantyúk készült puha hab műanyag, kifakult motorháztető és az ülés, mert gyakran tárolt kívül és a nap (Krím) Általában a babakocsi nem hibázott.

Markova Olga


Előnyök:Könnyűsúlyú. Szép. Kiváló anyag és általában az anyagok mindegyike kiváló minőségű. Kavicson, homokon és általában terepen is használható
Hátrányok:A csuklya fekvő helyzetben nem takarja a babát. A háttámlát nehéz egyik pozícióból a másikba kapcsolni, néha elcsúszik. Összeszerelt állapotban nem áll, és a kerekek különböző irányokba vannak hajtogatva – ez nem túl kényelmes
Hátrányok:Az olcsó kínai babakocsik után, amikor felveszi, azonnal érzi a minőséget és a megbízhatóságot. Van egy világos zöld, jól néz ki, és az anyag nem lesz piszkos, a víz és a szennyeződés taszítja a hurrá. A táska nem túl funkcionális, de ez nem kritikus. Bárcsak összeszerelhető lenne, különben nagyon nehéz lenne például a szállítás során használni. A csuklya jól átgondolt az ülőhelyzethez – teljesen árnyékolja a babát a naptól, de van egy ablak az oldalán, és a baba láthatja, mi történik az oldalán, nem unalmas. Fekvő helyzetben azonban nem fedi a babát, és takaróval kell letakarni. A háttámla szinte teljesen hátradönthető (a baba 1,3 éves, és még mindig nagy örömmel alszik benne). Vettem AVito nevetséges pénzért 2 gyerek után, de nagyszerűen működik. Szerintem több gyerekünk van, ez nagyszerű!!

Bairamalova Rimma


Előnyök:VINCENT: * Jó minőségűnek tűnik * Valódi vízlepergető anyag. A víz cseppekben összegyűlik és lecsöpög. Hidrofóbia. A motorháztetőnek van egy kis napellenzője, amely javítja a zártságot, talán nem mindenki fedezte fel, vagy nem volt jelen a régebbi verziókban * A kerekek viszonylag nagyok egy bothoz, habgumi, nem sok zörgés és pelyhesedés, nem úgy néz ki, mint egy konzervdoboz anyákkal, ugyanaz a pliko mini sokkal több zörgés és pelyhesedés a kisebb és keményebb kerekek miatt * Esőkabát mellékelve, mint egy fit, eddig nem panaszkodott. A pohártartó – nos, hagyjuk, nem ez a lényeg. * Összecsukható elég kompaktan, nem probléma, hogy egy repülőgépen, nem is beszélve a vonat, a falnak támaszkodva, kerekek, ha piszkos kell csomagolni a zsákok, egy kicsit hátborzongató, de rendben van. * Súly – 7kg, elég sok fém alkatrész és négy nem a legkisebb kerék, ez nagyszerű. Fél kézzel hordozni és nem erőlködni. Mindenféle apró kerekekkel vagy műanyag utánzatokkal ellátott dübörgők nem számítanak. Általában az egyik oldalon olvasta, hogy a babakocsi súlya 7kg alatt – veszélyes a gyermek számára, függetlenül a tervezéstől, egy nagy gyermekkel lehetséges problémák, bármit is írnak az utasításokban. * A beállítások rendben vannak. A fékek eddig rendben vannak. Az első kerékzár nagyszerű, tiszta és magabiztos. A dőlésszög – nos, nem a szokásos módon, azok a lécek résekkel, de nem látok semmilyen problémát. Állítható lábtartó, Visor eltávolítható a motorháztetőn, maga a motorháztető másodpercek alatt nullára vagy egyáltalán eltávolítható, minden olyan vékony és könnyű, de nem kelti az olcsó és giccses benyomást, a varrás is kiváló, nincs szál, stb.
Hátrányok:* Mégis, egy sétapálca – így egy kicsit nehéz járni egy rossz felületen, lehet, hogy beragad egy lyukba vagy zörög egy kicsit. De biztos vagyok benne, hogy sokkal kisebb, mint a legtöbb más vessző. Aszfalton jól megy lefelé, csendes és sima, jól irányítható, akár egy kézzel is *Az újabb modelleknek nincs zsebe a szajré számára, más a kilátóablak elhelyezése. Nézze meg a görgők dátumát. * A babakocsi alatti kosár nagyon kicsi, szinte lehetetlen hozzáférni, amikor kibontva van, és az anyag nagyon vékony, így butaság, hogy beletömörüljön, és panaszkodjon, hogy szakadt. Tegyél egy mackintosh-t, egy pár táskát a kerekeknek és néhány játékot… Erre való. Nem kilós chipekhez * Nincs lábtakaró, és a baba nem jól védett hideg vagy szeles időben. Csak a köpeny több mint 2000. De könnyebb pelenkát vagy takarót tenni, vagy csak melegebben öltöztetni a babát. Arra gondoltunk, hogy a szélben egy mackóval letakarjuk. És nagyszerű. Még csak fel sem kell találnod semmit. Bár a baba nem sokat lát ott bent, de amíg alszik… Ez inkább a meleg és szélcsendes időjárás, vagy a nem üvegházi körülmények között nevelt gyermekek számára jelent lehetőséget. * Nem áll összeállítva, és ha nem hajtogatod össze rendesen, akkor maga is foltot hagy az anyagon *. Ha nem tévedek, ha rögzíted a kerekeket, és nem nyomod be teljesen, akkor a kerekek nem fognak foltot hagyni. Viszonylag hosszú, de keskeny összeszerelt. Az első kerekek is könnyen eltávolíthatók egy csavarhúzóval (lásd az utasításokat), és külön táskába helyezhetők
Hátrányok:Egy teljes hónapig utaztunk Oroszországban, amikor a baba 4 hónapos volt, babakocsi és autó nélkül. Először türelmesek voltunk, és a babát a karjukban vittük, majd elkezdtük bérelni a babakocsikat 100-150 rubelért. Aztán rájöttünk, hogy ez sem jöhet szóba. Ezt a babakocsit rögtön az érkezésem után megvettem, csak utazáshoz, már a neve is erre utal. Eddig 100 százalékig elégedett vele, különösen azért, mert nincs olyan dolog, mint egy tökéletes babakocsi, még kétszeres pénzért is. Az ár-érték arány és a nem rossz időjárás és a normál útminőség mellett történő utazásokhoz való megfelelő használat szempontjából ez az egyik legjobb megoldás. Nyilvánvaló, hogy terepen, hóban és szélben – nem olyan jó. Nincs több utazás babakocsi nélkül. Van néhány furcsa dolog a piacon lévő véleményekben. Valószínűleg a pozitív vélemények egy része hamis. Bár ez minden bizonnyal nagyon tisztességes, de a minősítés legalábbis a vélemények száma szerint – csípett. Például több tucat véleményben az első sorokban szükségszerűen ott van a Manőverezhető szó és néhány hasonló fordulat. Igen, manőverezhető. De nem tudom elhinni, hogy ennyi felhasználó ennyire kitartóan ír róla. És néhány vélemény általában, mint egy másik bolygóról, mint a nehéz, olcsó, irányíthatatlanná vált. Hogy érti ezt?? Véleményem szerint a moderátorok mulasztása.

drifter sperma


Előnyök:Nagyon jól manőverezhető, kényelmes 170 cm feletti anyukák és apukák számára (a lábak nem csonkolódnak, mint az Aprica-ban), könnyen összecsukható, majdnem teljesen fekvő helyzetbe hajtható ki. Nagyon robusztus, erős, tartós!
Hátrányok:Nem könnyű (a könnyű Aprica-hoz képest), a kapucni jobb lenne, ami jobban fedezné a gyermeket a fénytől és a szemektől, amikor fekszik (de elvileg ez nem probléma, mert egy pelenkát / takarót drapériázhat), nem túl könnyű összecsukható mechanizmus a fekvő helyzetben (meg kell szokni, hogy ezt simán és csendben tegye)
Hátrányok:A kedvenc babakocsim! Szeretnék frissíteni a régi modellemről egy újabbra

Piskunova Natalia


Előnyök:A kedvenc babakocsim! Biztonságos, praktikus, mindenhová eljutottunk vele – mi is meglovagoltuk!!
Olvasson tovább  Pampers nadrág 3 (6-11 kg) 26 db.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: