Újratölthető LED-es keresők

Az újratölthető LED-es fényszóró egy nagy izzó tartományú eszköz, és rövid időtartamú akkumulátoros munka, ha összehasonlítva a túrázás LED spotlámpákkal. Ismeretes, hogy ezek az eszközök nem erőszakosak. Az első szükséges a nagyvilágításhoz 2-4 órán keresztül (a feltöltés helye szükséges), a második lehetőség a helyiség megvilágítása a villamos energia hiányában, hogy megtekinthesse a sátor tartalmát a túra során, vagy a finom javítógép az úton.

Mi történik?

Az ilyen kutatók piacának széles. Mindez a használatuk funkcióitól függ.

 1. Újratölthető dióda reflektorfény. A fő plusz nagyméretű könnyű lefedettség, mínusz – töltés szükséges 4 óra használat után.
 2. Helyiségekben, ahol sötét (hangárok, pincék). Hordozható lámpát használnak.
 3. A tápegységgel rendelkező tipikus világítóberendezések mellett független modellek vannak. Egyikük – az akkumulátor lámpa.
 4. Az utcai eszközöket a városban, a stadionokban, a szabadtéri medencékben található parkokhoz és utakhoz használják. A zárójelekhez vannak csatlakoztatva a házak falához, az oszlopokra vannak felszerelve, és erősebb világítást biztosítanak.
 5. Építési projektor az építési helyszíneken az esti és éjszakai munkákhoz, ahol nem a világítás.
 6. Hordozható – természeténél fogva, ez egy kis dióda lámpa, amely kevés helyet foglal el. Meg kell világítania a járdát, a lépcsőket és így tovább.
 7. A lámpa kézikönyv segíti, hogy ne csak az éjszaka kiemelje az utat. Mentheti a mobiltelefont, amikor lemerült. Így végrehajtja a Power Bank funkciót.
 8. A fülhallgató – maga a név önmagáért beszél. A fejére kerül, amikor a kezek kell dolgoznunk vagy szállítanak rakományt. Szóval megvilágítja az utat.
 9. Piros lámpa lámpa. A növényi növekedés üvegházakban alkalmazzák. Az autókban, jelzőfényekben, fotolamokban használják.
 10. A LED dióda. Ez a LED altípusa, amelyet a gerenda alkot, amikor áramütközés van rajta. A mikroelektronika jelzésére szolgál. A rendszer bekapcsolásakor bekapcsolja a fényt. Mindenhol találkozhatunk velük – a tabletta, a mobiltelefon, a videokamera.

Egyszerű kialakításuk van. LED érzékelők Még a kis teljesítményt is célzott és erőteljes fénysugarak. 12 V-os újratölthető keresőfénnyel van egy ultranagy rost és elektromos biztonsági jelző. Ebben a tekintetben szinte mindenhol kihasználják.

A különböző tárgyak mesterséges megvilágításához használt különböző világítótermékek egy nagyon fényes reflektor, amelynek kapacitása 50 W.

A világítóberendezés rögzítőelemekre osztható. A mennyezetre (felfüggesztett), falra és asztalra van osztva. Vannak miniatűr nanoszkolok, amelyeknek kis méretei vannak.

A népszerű modellek áttekintése

A LED újratölthető reflektorok hosszú felhasználásuk van. Azonnal napozzanak. A beszállítók olyan modelleket választhatnak, amelyek a jellemzőik szerint többet keresnek. Sorolja fel a legjobbat.

 • Oscar-10 – Gazdaságos modell. A test védi a port és a nedvesség ellen.

 • Sl788-b – ezeknek a világítóeszközeinek sajátossága az, hogy a mozgásérzékelőn keresztül dolgoznak. A távirányítón keresztül vezérelhető. A lámpa csak akkor aktiválódik, ha vezetés közben, például egy személy belépett a bejáratba – a lámpa bekapcsolt állapotban van, egy kis idő telt el, és a mozgások hiányában az érzékelő rögzíti, a lámpa kialszik. Ez villamosenergia-megtakarításhoz vezet. A modell fényes gerenda, környezetbarát, tartós.

 • YG-6820 – irodákban, ipari helyiségekben használják, vészhelyzeti energiatakarékossággal. A lámpatestek az akkumulátoron kényelmesek beltérben, sok emberrel vagy felszereléssel.

 • TESLA LP-1800LI – egy építkezésen vagy kiránduláson használják. Ez egy költségvetési lehetőség. Kényelmes utazás az országba, valamint Turkway-ben. Hosszú ideig megmenti a töltést, könnyen telepíthető, fényes fényáramot ad. Vannak hátrányok is – ez egy rögzítés és hosszú töltés.

 • FERON LL-913 – Fényes, fehér gerenda 9 óráig. Modell egy forgó állványt, mind a bíróságon, mind a parkokban, az építkezésen használható. Tartós világító eszköz, nem fél a nedvességtől és a portól. Jó modell minden jellemzőben, de a kibocsátás drága.

 • FERON TL911 – A kis méret és a műanyag tok miatt a készülék világos és kompakt. 3 mód és USB kimenet van. Az előző modellhez képest költségvetési értéke van. Ez a vezető, a halász vagy a vadász vezetője.

Természetesen sok más modell van, amelyeket nem mondtak el. Az ilyen kutatási fények előnyei a rendes lámpák és lámpák sokat, azzal kapcsolatban, amellyel a keresletben vannak a piacon.

A használat és a költség függvényében kiválaszthatja a legmegfelelőbb lehetőséget. Vannak katalógusok és online áruházak, ahol minden specifikációt jeleznek.

Választott kritériumok

Egy adott készülék megvásárlásakor figyelmet kell fordítania a következő jellemzőkre.

 1. Keret. Ez lehet fémes, ami növeli erejét, de az utcán állandó használat esetén korrózió lehet. A műanyag kevésbé tartós, de nem rozsda. Fogantyúk, tartóelemeknek tartósnak kell lenniük. Erőteljes lámpáknak stabil alapokkal kell rendelkezniük, mivel gyakran nyílt területeken használják őket.
 2. Tömörség. Ezen a tulajdonságon nem szabad megmenteni, különösen akkor, ha az eszközt az utcán használják, ahol sok csapadék és por van. A szaunákban használják, a medencéket nem szabad elfelejteni erről a jellemzőn.
 3. Radiátor vastagság. A választás az, hogy megállítsuk a nagyobb vastagságot. Ez egy garancia hosszabb használat.
 4. Mátrixhőmérséklet. A választás a használati régiótól függ. A déli régiókban való működés során a maximális hőmérsékleti jelzőre kell összpontosítani. Az északi régiókban ellenáll az alacsony hőmérsékletnek.
 5. A Mátrix. Az Owl Matrix a leghatékonyabb. Az égés során az egyik LED növeli a terhelést a másikra, a számuk százakat ér el. Klasztermodellek drágák, de az élettartam nagy, ami igazolja költségeit.
 6. A diszperzió szöge. Ez jelzi a fényáram és annak teljesítményének eloszlásának tartományát.

Gondolkodás egy diódának reflektorfényre, figyelembe kell venni a használat célját. Érdemes különös figyelmet fordítani a berendezések típusára, a mátrixra, a radiátorra, a feszességre.

Egyre többet tartalmaz a modern világunkban. Az ilyen típusú világítóberendezések. Miután elrendez egy nyaralást a természetben, vagy a ház építése során erősebb modelleket kell használni. A parkban lévő szobrok és kiemelőképek a parkban, az irányított tintasugasztásoló berendezések megfelelőek lesznek.

Ha alagutakon vagy hegyeken utazik, a legjobb megoldás a meztelen LED-es lámpatest választása lesz. A tervezők szeretik használni projektjeiket Autonóm háttérvilágítású források. A legtöbb eszköz 2-3 működési módot tartalmaz, amely lehetővé teszi a fényhatások létrehozását – a fényerő változása, villogó, villogó. Ezért keresnek kereslet az ünnepek szervezésében, jelenet díszek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: