Ajtókészülékek felszerelése

Az ajtók bármely helyiség szerves részét képezik. A különböző tervek hatalmas számú modellje közül a sajátosságukat elhalasztják. Az egyszerű telepítési és funkcionális jellemzőknek köszönhetően az ajtó-kupé egyre népszerűbb.

Tervezési jellemzők

A kapcsolóajtók alapvetően eltérnek az ismerős ajtók csúszó vászonjától. Ha megpróbálja bemutatni az ilyen ajtók cselekedetét a házban, úgy tűnik, hogy telepítése csak szakember, de semmi sem bonyolult az ilyen módosítások mellékletében és telepítésében. Annak érdekében, hogy a Coupé kifogástalanítsa a munkában, meg kell értened a tervezési jellemzőit és funkcióit. Leggyakrabban vannak egyetlen kupé, de a szárnyak száma növelhető.

A fajtól függetlenül a művelet tervezése és elve változatlan marad. A mechanizmus alapja a görgőelemek, amelyek a sínekben leülnek. Az útmutatók a modelltől függően két vagy egymás lehetnek. Az ajtó maga a görgők segítségével, amelyekhez kapcsolódnak, ezen útmutatók mentén mozognak.

Jellemző különbségei miatt a kupénak számos előnye van:

 • Könnyű összeszerelés. A cselekvési sorrend gondos végrehajtásával, összeszerelni és telepíteni a designot, nem lesz nehéz;
 • Az éles pamut ajtó valószínűsége súlyos zsarnok miatt;
 • Annak a ténynek köszönhetően, hogy a kupé a fal mentén csúszik, a házban lévő hely nem lesz elveszve.
 • Növekvő érdeklődés az ilyen fajták az ajtók provokálja a termelőket, hogy hozzon létre egy hatalmas mennyiségű modellt. Lehet, hogy bármilyen helyiségstílusra lehet kiválasztani.

Az ilyen ajtók és jellemző tulajdonságainak ötlete, részletesen meg kell maradnia a telepítésen.

Milyen eszközökre és anyagokra van szükség?

A telepítés előtt szükség van raktárkészletre a szükséges anyagok teljes készletével, ami a kiválasztott ajtó modelljétől függ.

Ön felajánlja a figyelmet, hogy teljes körű felsorolja a tervezés megfelelő összeszereléséhez:

 • Maga az ajtó, amely fából, fémből, üvegből és egyéb anyagokból készül;
 • Ajtófogantyúk, amelyek nem kerülnek ki a vászon felületéről;
 • Felső és alsó útmutatók. A helyes működés érdekében a felső hossznak kétszer kell lennie a szárny szélességének (az állomány körülbelül 10 cm).
 • Zárolók, amelyek rögzítését síneken végzik;
 • Roller elemek;
 • Önzáró csavar;
 • Csavarok rögzítő anyával;

 • Zászlók;
 • Zárójelek;
 • Kocsik;
 • Több platáv;
 • A fa fűrészáru, magasság és szélessége 5 cm, és a hossza kétszerese a szárny szélessége;
 • Körmök;
 • Horgonyok.

Csak azért marad, hogy összegyűjtse mindent egy gyönyörű ajtó-kupályban. Természetesen szüksége van egy férfi otthoni szerszámkészletre.

Az Arsenal telepítéséhez be kell tartani:

 • egy kalapács;
 • Cid vagy kürt kulcsok;
 • fúró;
 • keresztfej csavarhúzó;
 • csavarhúzó;
 • Metrikus szint.

Ha tudod, hogyan kell használni ezeket az eszközöket, fokozatosan mozoghat.

Előkészítő munka

Ne felejtsük el, hogy az új ajtó telepítése a falfelületek, a mennyezetek és a padlók befejezésén végzett munkák befejezése után történik. Továbbá, ne tegye ki a régi ajtó szétszerelését egy hosszú dobozba, mert miután eltávolította a hurkokból és az ajtókeret eltávolítását, sokkal könnyebb lesz jelen a kívánt helyen egy új design. Értékelheti az ajtó dimenzióit, és ezáltal helyesen kiválaszthatja az ajtó kupé méretét. A telepítés előtt értékelnie kell a platformot, amelyen a munkát elvégeznék.

Győződjön meg róla, hogy győződjön meg róla, hogy az ajtó és a padló közelében lévő kontúr nem rendelkezik szabálytalansággal, mivel a kiemelkedések megakadályozzák a kupak mozgását. Elakad, és emelkedett terhelések lehetnek. Az egyenetlen falak esetében töltsön el tisztítást és a felületet.

Ezt követően az ajtóterület elrendezésével kell eljárni. Meg kell tartani a lejtők kozmetikai felületét, vagy tegyen egy dobozt, ha nincs idő. Szükség esetén a doboz méretét a nyílás hossza és szélessége alatt állítjuk be. Ezt követően a lejtők telepítésének helyességét az építési szint határozza meg. A felső rész esetében az eltérés 5 mm-re, az oldalsó részekre – 0,5 cm minden 2 m-re.

Gyülekezés

A bejelentkezési mechanizmus összeszerelése az ajtó alapjainak létrehozásával kezdődik. A szükséges méreteket meghatározzák, és a profilokat összhangban vágják, nevezetesen függőleges, vízszintes és metszéspontos profiltartók. A vágást maximális pontossággal kell elvégezni, fűrészel vagy hacksal segítségével végezhető el. Ezután a függőleges profilt speciális lyukak fúrják a jövőbeli kapcsolatokhoz.

A szeletelt részek készenlétében el kell kezdeni az ajtó töltőanyagot: üveg, forgácslemez vagy egybeesés. Üveg esetén ajánlott az anyag biztosítása a biztonsági film elhelyezése közben. A film nem hagyja, hogy megsemmisítse a szobát, amikor megsemmisítés. A különleges óvatosság egyéb anyagai nem igényelnek.

A következő lépésnek vízszintes profilokban kell zsugorodnia a töltőanyagot. Semmi sem bonyolult. Az anyaglapot sík felületen kell rögzíteni, és ríts egy profilt.

Az anyagot a profil határozottan rögzítenie kell. A lap lépett károsodás nélkül, egy sima rúd alkalmazzák a profilt, amely szerint a pontos ütést alkalmaznak egy kalapáccsal egy gumírozott fejét.

A következő lépésnek vízszintes profilokban kell zsugorodnia a töltőanyagot. Semmi sem bonyolult. Az anyaglapot sík felületen kell rögzíteni, és ríts egy profilt. Az anyagot a profil határozottan rögzítenie kell. A lap lépett károsodás nélkül, egy sima rúd alkalmazzák a profilt, amely szerint a pontos ütést alkalmaznak egy kalapáccsal egy gumírozott fejét.

Ismét az üveg belépésével nehéz lehet. Vigyázzon a tömítés megfelelő helyéről, amely kitölti a profil és az üveg közötti helyet. Szélsőséges esetekben a szilikon hosszát kell kitűznie, ezáltal felszabadítja a tér részét. Vízszintes összeszerelés ezen végeken, és ugyanazon elv befejeződött függőleges.

Továbbra is foglalkozik a görgős elemekkel. Először is, a felső vízszintes csatlakoztatva van, és az egyik függőleges függőleges csavarozás az önnyomógomb. Nem realizált hely a hiányos csavarozásról a görgő telepítéséhez. Ezt követően a csavarok a végéig csavarták. Így a görgő és profilok szilárdan rögzítve vannak. Az alsó görgő ugyanolyan módon van felszerelve. Az egyetlen különbség az, hogy a függőleges profil és a csavarvezérlő alján található lyuk segítségével rögzítve van. Teljes nézetre ajánlott az összeszerelési rendszert figyelembe venni.

A szokásos modellek anélkül, hogy tervezési funkciókat gyűjtenék, egyszerű, de ha a RADIUS COUPE modelljét részesíti előnyben, akkor érdemes figyelembe venni a konfiguráció több aspektusát. Ellentétben az egyszerű csúszó változatokat lehet telepíteni támogatást és szuszpendált formában, sugár ajtókat kell telepíteni csak a támogató csúszó-rendszerek, mivel a profilok ilyen kupé létre a nagy terhelés, amely lehet simítani az alsó támogatást.

A Radius vászon szárnya gyűjtése, figyeljen a tartó vastagságára. Legalább 1,2 mm-nek kell lennie.

Győződjön meg róla, hogy az alumínium profil keménysége, a gyártók gyakran mesterségesen ívelt profilokat használnak a hagyományos lineáris modellekből. A sugarok szélessége és merevsége a tartósság szükséges feltételei. Ha ezek a paraméterek megfelelnek az előírt minőség, az azt jelenti, hogy az ilyen profilokat hoztak létre kifejezetten az íves kupé voltak számítva mindenféle terhelés.

A telepítés módszerei

Majdnem a Coupé-ajtók felszerelésének teljes folyamata az útmutatók telepítése. Általában ezek a rendszerek eltérőek. A felső útmutató több fő módon rögzíthető.

 • Telepítés egy fából készült bárban. El kell készítenie az előkészített sávot, amelynek hossza nagyobbnak kell lennie, mint a vezetősínek hossza. A fémvezető a sáv alsó végéhez van csatlakoztatva, majd a fűrészáru a kívánt magasságban van rögzítve, előre vázolt szinten. Egy bár használatával telepítheti a kupakot az ajtóba. A nyílás felső falán a dübel alatti lyukakat elvégzik, majd az öntapadós csavarok lyukai a bárban vannak kialakítva, amely egybeesik a nyílás lyukasztásával. Ennek eredményeként a sáv olyan önálló rajzokkal van rögzítve, amelyek egy csavarhúzóba esnek, és csavarhúzóba kerülnek.
 • Fém sarok használata. A fal minden méterre legalább három ilyen eszközre van szüksége. A telepítési módszer használatához ki kell választania egy speciális típus felső útmutatóját, rendelkeznie kell egy kapcsolattartó elemnek. Ezt az elemet a fém sarkok hornyaiba helyezzük. Ez a telepítési mód lehetővé teszi, hogy minimalizálja a fal és a kupé közötti különbséget.
 • A sínek közvetlenül a mennyezetre való rögzítése. A módszer a “Butterfly” dugók miatt lehetséges.

Az alsó sín négyféleképpen lehet felszerelni:

 • Az útmutató telepítése az ajtó alján. A rrolikus csúszás a padlófelületen lesz.
 • Rögzítő sínek a vég végén. A kocsi a padlón is található. A horony az alján van a profil mentén. Az előnye az alsó repedések hiánya.
 • A padlóhoz való rögzítés. Nem ajánlott a nemi fúrás miatt, és ennek következtében a szabálytalanságok kialakulása.
 • Vágja a horony a padló felületén az ajtó alatt. A henger az internet aljához kapcsolódik, és a rejtett útmutatóban csúszik. Az alábbiakban nincs nagy távolság.

Eljárás ékszerek telepítésére Az Interroom To magad

Az ajtókészlet felszerelése rögzítési útmutatókkal kezdődik. Ha egy klasszikus egyajtől-rekesz van felszerelve, az első dolog, hogy előkészített sávot készítsen. A hossza hasonlónak kell lennie a vasúti sín hosszához. A fémvezető a sáv alsó végéhez van csatlakoztatva, két élről csavarozott öntapadós csavarok segítségével, amely után a fűrészáru az előre meghatározott szint kívánt magasságában van rögzítve.

Korábban létrehozott rögzítőprofil a kocsikba telepítve van az útmutatóban. A görgőknek párhuzamosnak kell lenniük, mert máskülönben a csúszás nehéz lesz. Ezután a vászon a falajtóra kerül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az általános számítások. Ha minden igaz, az alsó útmutató kezdődik, ami az ajtó-rekesz modelljétől és a kiválasztott telepítési módtól függ, például a szárny végén lévő horony. A szárny alján található mindkét oldalán, a lyukak 2 cm mélységben. A lyukakat 0,5-vel kell elválasztani a széltől. Ezután a horony van kiválasztva, amelynek kissé szélesebbnek kell lennie, mint a csúszó elem. Mesterségesen létrehozhat egy hornyot egy sín- vagy falprofil segítségével. A felső sín végén a korlátozókat elhalasztják.

Érdemes figyelmet fordítani a kapcsolóajtók különleges kialakításának (a betakarított niche felé). A tervezés és a telepítésnek nincs alapvető különbségei, de a szükségesség a belső felületek és a nemek kötelező összehangolása lesz. Gyakran használják a kiemelkedések mesterséges kiegyenlését a forgácslapok vagy más anyagok kiszabása miatt.

A niche megfelelő alternatívája egy speciális büntetés (kazetta), amely elrejti az ajtót. A telepítést bonyolítja a fal észlelhető részének elpusztításának szükségességével, mivel a hab telepítéséhez szükséges. Az egész kialakításnak szigorúan párhuzamosnak kell lennie a kazettával, hogy a csúszás ne legyen akadályok. A kazetta befejezése után dekoratív anyaggal kell díszíteni.

A szerelt modell létrehozása?

Annak ellenére, hogy a mellékletek könnyen összeszerelhetők a szakemberek beavatkozása nélkül, akkor a lépésenkénti utasításokat kell használni:

 • Használnia kell egy fából készült sávot, adja meg a szükséges méreteket. Kívánatos, hogy a hossza kétszerese a nyílás hossza.
 • A vezetőt az önkioldók rögzítik a sáv aljáról.
 • Ezután a vászonot betakarított helyen kell lefedni, azaz a profilkocsikat a felső útmutató vasúti térében kell felsorolni.

Hogyan lehet önállóan telepíteni a kazettajtókat?

A kazettajtók telepítése csak a szokásos csatolt mellékletektől eltérő, ha először meg kell szakítania a fal egy részét vagy az üres helyet a falban, ahol a rést meg kell rendezni, és a végén a felületek fedezésére dekoráció.

Gyönyörű ötletek a belső térben

A kimeneti modellek sokfélesége miatt a Jigneled ajtók gyakran tervezték a belső teremben. A kupak alkalmazásának legnépszerűbb szobái fürdőszobás lettek, mert a fürdőszobák kicsiek a téren, és a csúszó vászonok csak a tér kiadására irányulnak. A fürdőszoba is a szoba a szoba, ahol mindenki vezetik magukat, ami azt jelenti, hogy meg kell látni magad. A kapcsolási struktúrák között is vannak olyan modellek, amelyek tükörrel vannak ellátva, ami egy másik plusz a fürdőszobában.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Coupé használata csak a fürdőszobára korlátozódik. Az ilyen ajtók tökéletesen kiegészíthetők a nappali stílusban, vagy kényelmes helyet hozhatnak létre az öltözőben. A lenyűgöző modellek hatalmas választéka világossá teszi, hogy az ilyen struktúrák a hálószobában, a konyhában vagy más szobában is örülnek.

Figyelembe kell vennie egy pár lehetőséget a belső tér kiegészítésére a fizetési rendszer.

Csúszó ruhát a fürdőszobában. A töltőanyagot olyan üveganyag képviseli, amely kedvezően hangsúlyozza az európai stílusú szobát. Az őrületi szakasz létrehozza a szürke árnyalat benyomását, és tökéletesen kiegészíti a fürdőszoba kialakítását. Oly módon, a fürdőszobában pihentető légkört teremt.

Tükör Coupe Design az egész falon. A hálószobai hatás növekedését eredményezi. A szoba szerény színeinek köszönhetően a tükör nem nyomja meg. Ha a tükörterv helyszínén a szokásos szekrény bemutatására szolgál, akkor az összehasonlítás hátterében a tervező kiemelője észrevehető lesz.

Az ékszer-rendszer telepítése az irodában kiváló megoldás lesz, hogy nem fog megbánni. Mivel a számlák területe kicsi, meg kell magyarázni a drága tér megőrzésének vágya. Ebben a kiviteli alakban az átlátható alapú tolóajtók hozzájárulnak a szoba szigorú stílusának expozíciójához. Gron színes kiválasztott profilok nem zavarják a munkát.

Összefoglalva, meg kell jegyezni, hogy a legjobb megoldás az, hogy lépést tartson az időkkel. Nem kell ragaszkodnia a szokásos dolgokhoz, amelyek csak kényelmesek és tartósak. Klasszikus ajtók már a múltban. Most már helyesbb mondani, hogy az ajtók elmozdulnak, és nem nyitják meg.

Lépésenkénti utasítások az ajtó-kupé telepítéséhez – a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: