Az OSB-lemezből származó altleties épület

Ahhoz, hogy kiegészítse a házat a különböző épületek által – egy nagyon fontos összetevője bármely ország vagy közüzemi tulajdon megállapodásában. De kisegítő berendezések már régóta szükséges nemcsak a megbízhatóság és az erő, az esztétikai paraméterei már elengedhetetlen. Teljes mértékben ez a követelmény a foltokra vonatkozik, a gazdasági blokkokra.

Sajátosságok

A fejlesztők egész többsége saját kezével egy pajtát teremt, az OSB-kályhák használatával díszíti. A táblák, valamint a festett vasaló őrlése, amely már archaic-t néz ki ezen a háttérben. Az orientált lemez egy áron elérhető, és kényelmes dolgozni. A falak szeretete csak a tető befejezése után készül. Ugyanakkor, csak a falak végső díszítése után van egy sor az ajtók, ablakok felszerelésének sorában, és így tovább.

Tervezés és szállás

Korábban el kell döntenie, hogy az istálló szétesik-e, vagy kínzás lesz a házba.

Ugyanabban az időben ugyanabban az időben építheted, de vannak más megfontolások is:

  • A fejlesztés alatt érdemes megadni a legkevésbé értékes gyümölcsöt és dekoratív növényeket, a földterületet;
  • A legjobb, ha nem csak a közüzemi struktúrát megközelítheti, hanem autóval is vezethetsz;
  • Javasoljuk, hogy válasszon egy pont, ahol ez megkönnyíti, hogy a házat, és olyan hely a kertben (kert), és a kapu egyidejűleg.

Annak ellenére, hogy a közelgő munka látszólagos egyszerűsége van, nem szükséges a rajzok nélkül készíteni a fényes cozpostroys-t. Ez nem csak akkor lehet, ha rossz vizuális jellemzők. Ez a rajz vagy legalább olyan vázlat, amely rendkívül fontos a megfelelő hely kiválasztása és a megfelelő méretek felmérése, valamint az anyagok általános igényeinek kiszámítása.

FONTOS: Érdemes először a meglévő és tervezett fejlesztés területének általános tervet készíteni, és csak akkor kezdődik, mint a magánprojektek összeállítása.

Ez elkerülhető sok nevetséges esemény, gyakran túlságosan tapasztalatlan építők.

Teljesítmény

A lépésenkénti utasítások minden esetben először tisztázzák a platformot, és az ideális hidraulikus szintekhez igazítják. Kategorikusan elfogadhatatlan, hogy bokrokat és sőt fű vagy egyetlen gyökeret hagyjon. A legegyszerűbb módja annak, hogy az alapítvány maga a kész blokkok használata legyen. A kerület körül kibontakoznak. Alternatív – egy polírozó bázis, már meg kell ásniuk a gödröket, és a párnát ráncolva a homokból, a függőlegesen ugyanazokat a terveket.

Egy másik módszer abban áll, ömlött a konkrét megoldást, amely fagyasztva alakul át, ami kiváló alapot.

A következő lépések az építés során:

  • Alacsony pántoló szerelvény;
  • az antiszeptikus feldolgozása;
  • Padlóburkolat a táblákból, amelyek a rotholról védettek;
  • Az eredeti keret állvány felszerelése és a fém sarokban rögzítse;
  • A nagyobb merevséghez való ideiglenes támadás rögzítése;
  • OSB rögzítő lap;
  • Ugyanazon manipuláció ismétlése más állványokkal.

Amikor mindez befejeződött, akkor csak a falak festésére szolgál, és a küszöbértéket. Javasoljuk, hogy rögzítse a lapokat a keret alsó sorához 50 mm-es francia bekezdéssel. A szükséges magasság magasságának hozzáadásával érhető el a kezdeti pántoláshoz. Miután a lap ebben a részzárban nyugszik, át lehet adni egy másik helyre, és ismételje meg az eljárást. A legtöbb racionális méret a fészerhez – 3×6 m; kevésbé praktikus, és növeli a területen kívül nem minden.

Ajánlások

Ha az alapítványt zsaluzat segítségével öntjük, akkor elegendő 20-30 cm-en. A kavicsos homok keverékének párnájában érdemes bevezetni a szerelvényeket. A tető szinte mindig egyoldalú, összetettebb lehetőségekre van szükség kivételesen ritka helyzetekben.

A Rafter komplex részei közötti távolság ideális esetben 60-80 cm, ennek megfelelően a szarufák száma kiszámításra kerül.

A tetőfestés horganyzott acél lehetővé teszi, hogy elhagyja a ládát. Listaelrendezést kell tenni az Allennal. Ha úgy dönt, hogy nem fogja megragadni a fali iparvágányon kívül, hanem a szélezett tábla alkalmazása, az ajánlott Nastybest 2,5 cm. Ez elkerüli a repedések előfordulását az anyag későbbi szárítására és zsugorodására; a festéket leggyakrabban a berendezés előtt álló befejező elemekre alkalmazzák. Nem szabad elfelejteni, ha szabályozási távolságot tervezek más épületekhez, a szomszédos kerítésekhez és a közutakhoz. A padlók kialakulásához 4 cm vastagságú táblák, nincsenek hornyok.

A padlószigetelés leggyakrabban az ásványgyapot. A SAFDER-t a falról a bejáratra végzik. Ha lehetséges, megéri a fészeret a hátsó udvarban, ahol nem fogja elrontani a nézetet. A bejárati elrendezésnek olyan szabad és könnyen hozzáférhetőnek kell lennie, hogy használja. A legjobb helyek a fenséges területeken találhatók, és a pajtát a föld felett emeli, továbbá védeni tudja a korróziót és a rothadásokat; Ajánlatos azonnal megtervezni mindent, hogy szükség van egy kiterjesztésre.

Hogyan építsünk egy pajtát OSB-lemezről a saját kezével, tanulhatsz a videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: