Hogyan viselkedjen az eukaliptusz seprűs és használja őket?

Eukaliptusz seprű – kitűnő megoldás a test egészségére, de kevés ember tudja, hogyan kell használni őket, hogyan kell görgetni a fürdőért. A növény előnyeiről érdemes többet megtudni, mert a levelekben található értékes illóolajok képesek szó szerint dolgozni csodákkal. Hogy csak elég legyen Helyesen válassza ki az ezüst és a kék eukaliptuszból származó seprűket, majd készítse el őket a gőzterem meglátogatásához minden szabályhoz. Azonban nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az eukaliptusz okozhatja az emberi testet.

Haszon és kár

A fürdő megfelelő tartozékainak választékát gyakran számos rendelkezésre álló ajánlatkéréssel bonyolítja. Az eukaliptuszos seprű gyakran alacsonyabb, mint tölgy és nyírfa társaik, de jobb, mint néhány mutató. Az előnye abszolút vitathatatlan és a következő tényezők.

 • Jótékony hatás. A gyógyító párok az eukaliptusz segítenek az orrjelzáloggal való küzdelemben, hozzájárulnak a tünetek megszüntetéséhez. A köhögés során a tüdőt melegítik, természetes inhalátorként dolgozik, sokkal gyorsabban segítenek megbirkózni a meghúzódó hideg negatív következményeivel.
 • Az izmok és az ízületek fájdalmának eltávolítása. Az eukaliptuszos seprű könnyű felmelegedéssel és masszázshatással rendelkezik, jótékony hatással van az intenzív képzés vagy versenyképes terhelések utáni izmok helyreállítására. Az ízületek ízületeiben az ilyen gőzkötész segít az intenzív felmelegedési hatás elérésében, megkönnyíti a kellemetlen érzéseket, hozzájárul a vérkeringés gyorsulásához. Az eljárások összetételének részeként az ilyen intézkedések segítenek eltávolítani a reumaizmus, az arthritis, arthrosis súlyosbodását.
 • A fáradtság, a stressz, az ideges túlfeszültség eltávolítása. Az eukaliptusz illóolaj pihentető hatással van, segít teljesen megszabadulni a mindennapi aggodalmaktól, adományoz. A seprű forró vízének merüléséből eredő anyagok, látogasson el a gőzfürdőbe egy igazi aromaterápiás és relaxációs munkamenetbe.
 • A bőr állapotának javítása. Az eukaliptusz az ifjúságot és az egészséget biztosítja, kiküszöböli a dermatitist és más gyulladást, növeli a textíliák hangját és rugalmasságát. Használható a bőr elhalványulása és korai öregedése elleni küzdelemben. Rendszeres használat esetén az ilyen masszázs segíteni fogja a teljes testállapot javítását, könnyű limfatikus hatással lesz.

De az eukaliptuszos seprűk használata a fürdőben ellenjavallt az alábbi betegségekkel rendelkező embereknek:

 • mentális zavarok;
 • Súlyos bőrbetegségek és károk;
 • Egyéni intolerancia;
 • Kardiovaszkuláris patológia.

Ezenkívül az ilyen seprű használata elfogadhatatlan a terhesség és a rosszindulatú daganatok jelenléte szempontjából.

Az eukaliptuszos seprű hátránya az ő törékenység. Ennek eredményeképpen a masszázshatások ebben az esetben nem lehet túlságosan intenzív – az aktív fürdőrök szerelmesei egy seprűvel egyértelműen nem lesz elég. Az eukaliptusz nem nőnek az orosz középső sávban Szinte minden nyersanyagot importálnak, ami a használat előtt gondos ellenőrzést igényel. A seprűk gyakran nem túl magas színvonalúak.

Mi történik?

A fürdőtartók gyártásához csak néhány típusú eukaliptust használjon. A fő prodoid, A leggyakoribb és legnépszerűbb. Kiterjesztett levelek, sötétzöld színű, gyenge illatú.

Ezüst Az eukaliptusz sokkal magasabb. Ez jellemzi az emelt illóolaj tartalmat – az üzemet a gyógyszeriparban használják. Ezüst eukaliptusz levelek kerekített, szélesebb, szürke acél színű. Az üzem erősen jellemző ízeket sugároz.

Vannak ilyen seprűk lényegesen drágábbak, mint a szokásos, és nagyra értékelik a fürdő rajongóit.

Hogyan kell scrane-t?

Számos módja van az eukaliptuszos seprűk robbanás közben, amikor meglátogatja a fürdőt. A legegyszerűbbek nem igényelnek hosszú távú előkészítést. Csak előre kell állítani a seprűt, öntsük forró vizet egy banda vagy puzzle, tegyen egy darab seprű bevonatú levelekkel. A csapágyfolyamat 5-10 percet vesz igénybe. Ezt követően a seprűt hideg vízbe szállítják. Ezután az eljárást a folyadék hőmérsékletének változtatásával 2-3 alkalommal megismételjük.

Az ilyen hatás után a fürdőhorgítvány készen áll a használatra. A víz, ahol az eukaliptuszos seprű található, gyógyító tulajdonságokat is szerez. Ha a fűtőberendezéshez húzza, kiderül a belégzés szép hatása. És hasznos is értékes illóolajokkal telített vízzel öblítve – Fertőtleníti és lágyítja a bőrt, javítja a haj állapotát.

Látogatás megtervezése a fürdőbe előre, a seprű egy másik módon csavart.

 1. Öntsön forró vizet a mély medencébe.
 2. Merüljön a kapacitás eukaliptusz seprűjébe, hagyjon 30-40 percig.
 3. A megadott idő leeresztő víz lejárta után.

A seprű készen áll a használatra, de ez nem éri meg hosszú ideig. A kapott kikötést a fűtés mosásához vagy hozzáadására használják.

Az eukaliptuszos seprű tölgy és Berezov együtt használható. Ennek eredményeként az eljárásból származó masszázs hatása magasabb lesz.

Ezenkívül az eukaliptusz ágai sokkal hosszabbak, mint külön használat esetén.

Hogyan kell használni?

Az eukaliptusz seprű legjobb használata fürdőmasszázs hatására a bőrön. Itt van, hogy minden funkciója és előnye kiderül. A növény vékony gallyaként használhatod az első látogatókat a gőzfürdő gyermekekkel. Az eukaliptuszos seprű jó, mert nem károsítja a legérzékenyebb bőrt. Ha a levelei meglehetősen nagyok, akkor használhatod őket a gőz kiürítéséhez.

Nagyon hasznos lesz Expressz belélegzést eukaliptusz segítségével. Ehhez eléggé rövid ahhoz, hogy jól megtervezett seprű legyen, majd lélegezzen be.

Az ilyen eljárás segít a légzés enyhítésében, enyhíti az orrát.

Az eukaliptuszos seprűk használatával kapcsolatos általános tanácsok között számos fontos megkülönböztethető.

 1. A levelek alkalmazása előtt ajánlott mosni és öblíteni meleg tiszta vízzel. Megtakarítja őket a szennyeződésektől, a porból, az allergénekből, amelyek a szárítási és tárolási folyamatba juthatnak a felülethez.
 2. Lehetetlen, hogy a levelek túlzott dezoxidációját teszi lehetővé. A törés után is rugalmasnak kell maradniuk.
 3. Az eukaliptuszos seprűk utáni víz nem ajánlott önteni. Aktívan használják a kozmetikai célokra, fagyasztva jégkockákban, razoránként használják a haj öblítését.
 4. Friss (nem száraz formában) jelenlétében a tartályban lévő termék nem szükséges. A seprű elég ahhoz, hogy tisztítsa meg a forró vizet, hogy elmossa a lehetséges szennyezést.
 5. Eukaliptusz seprű fürdők számára – újrafelhasználható. Újra alkalmazhatók, mivel a levelek gyógyító tulajdonságait hosszú ideig különleges természetes bevonatok miatt tartják fenn.
 6. A gőzfürdő látogatása során ajánlott könnyű tüdőt végrehajtani a testben a seprűn. Ily módon a forró levegő hajl. Az egész díjszabás legfeljebb 5 percet vesz igénybe. Kell elkerülni az éles és erős mozgást.

   Független gyűjteménygel és szárítással nyersanyagok Az eukaliptusz ágak seprűit vágják, sötét, meleg és jól szellőző helyen helyezzük el. A legjobb az eljárás nyár, Ha nincs esős. Ha nincs lehetőség a lógásra, akkor kiválaszthat egy asztali verziót, rendszeresen forgatja a termékeket, hogy ne induljanak el. Kötődik az ágakat a fényjelek vagy kötszerpárok között.

   Tárolva, a késztermékek szükségesek Tartsa száraz, hűvös helyen, amely a leginkább óvatos. Hajtsa őket 4 darabra (párban is) ajánlott. Ezzel elkerüli a törékeny nyersanyagok károsodását, és a legjobb vitát biztosítja neki.

   A következő videóban megtanulod, hogyan kell megosztani egy seprűt a fürdőért.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: