Gyermek ruhásszekrény

A gyermekszobában egy csodálatos terület, mert egyesíti a pihenést, a munkát, a játékokat és az összes szükséges dolgot. Ezenkívül a szoba területe általában kicsi, ezért egy tágas és funkcionális gyermekszekrény fontos minden olyan ház számára, ahol a gyermek él.

Sajátosságok

A gyermekszekrény nem sok más a felnőtttől. A kapacitását egyenlővé kell tenni a szokásos kabinet kapacitásával, és még inkább, mert azt tervezik, hogy a gyermek sok dolgot tárol, néha nem kapcsolódik a ruházathoz. Tehát a baba szülei számos pelenkát tárolnak a pelenkák és a pelenkák, az óvodás – játékok, az iskolások – hátizsák és a tinédzser – dolgok, dekorációk és kalapok.

Itt van fontos átalakítási tényező, Végtére is, a bútorok a szobában, ahol a polcok különböző pozíciókban lehetnek, és megfelelnek a különböző korú igényeknek sokkal hosszabb ideig szolgálnak. Különösen ez a lehetőség hasznos a szülők számára, amelyek egy évig javítanak.

Az óvodában lévő kabinet másik jellemzője az ő Természetesség és környezetbarátság. A szakértők szerint a toxinok és a természetes aroma hiánya, a gyermekek számára a legjobb megoldás. Azonban gyakran a szülők kizárólag esztétikai megfontolásokból származó modelleket választanak, amelyek a legtöbb esetben messze vannak a természetességtől.

Egy másik fontos kritérium – A bútorok simasége. Az óvodás vagy az iskolások kis helyével könnyen elérhetik a szekrény szögét. A lekerekített formák minimálisra csökkentik a hasonló kockázatokat, biztosítva a gyermek saját helyét. A biztonság tárgyát folytatja, meg kell jegyezni a gyermekkabinet stabilitását.

Nincsenek lábak rögzített bútorok helyzetét.

Nézetek

A baba szekrények dobozok és polcok, az ajtók száma és a nyitó mechanizmus. Azonban a legnagyobb divízió a szekrénytervezés típusával történik:

 • beépített;
 • külön állva;

 • szögletes;
 • Kabinet, a gyermek fülhallgató részeként.

A beépített gyermekmodellek magukban foglalják a gardrób gyártását, hogy egy fali résbe szerelje. Lehetővé válik az öltöző és a tér komplex geometriával. Ezen kívül, tágas szobában, a niche gyakran mesterségesen, gipszkarton gyártásának gyártásával. A beépített modellek helyet takarítanak meg, és lehetővé teszik a belső területet saját kérésére, például egy olyan hely használatával, mint egy ruhásszekrény, vagy van egy állvány.

Sajnos a kis méretű apartmanokban az ilyen kísérletek lehetetlenek.

Azokban a szobákban, ahol a négyzet kicsi, és egy négyzetre vagy egy téglalapra hasonlít, a gyakori megoldás külön-külön méltó gyermekszekrények lesznek. Természetesen jelentős helyet foglalnak el a szobában, de néha lehetetlen eljutni tőlük. Ilyen szekrények leggyakrabban egy fagyasztás terület, valamint egy alsó küszöbértékű fiókos, szögletes polcok lehet belsejében található a fő zónában.

A kabinet belső tére némileg kaotikusan néz ki, ezért meglehetősen nehéz megfigyelni a gyermekrendet. Megoldja az ilyen problémákat, amely két vagy több partícióból álló szekcionált szekrény.

A 2 vagy 3 szakaszos szekrény több zónának különálló szekrényében jelenik meg, például a polcokon lévő vállfákon, a lencse, valamint a mellkasok a kocsikhoz. Mindez a szárnyak mögött található, vagy részben lefedhető. Tehát a szekrény oldalsó zónái a szárnyakkal zárva vannak, és az átlag a tekercsekkel és a tükörrel együtt marad. A három hengerelt szekrény itt is megtalálható, ami jól alkalmazható több gyermek által használt gyermekek számára.

A régi épületek apartmanjaiban ez megtörténik, hogy az óvodai teljes körű szekrény helyek egyszerűen nem léteznek. Ebben az esetben megtalálja a szabad szöget a szobában, egy szögletes tágas ruhásszekrényben van felszerelve. Jellemzője jó minőségű, Ami fontos a gyermekek számára. Szögletes szekrény, ha szükséges, fel lehet szerelni egy nagy ceruza tokkal, polccal ellátott vászonhoz vagy nyitott sarokpolchoz a gyerek első rajzai helyére.

Érdemes azt mondani, hogy a beágyazott és különálló modellek, ha szükséges, része lehet a gyermek fülhallgatójának. Tehát a szekrény simán mozoghat a falon, amelyen a TV vagy a számítógép asztal található.

A bútorok közötti tér hiánya lehetővé teszi a terület mentését, anélkül, hogy ugyanabban az időben érezné a helyiségben.

Színes megoldások

Miután megkereste a gyermekeket, a szülőket a fényes színű megoldások modelljei befolyásolják, amelyek gyorsabbak. Sajnos a gyermek véleménye egy ilyen palettáról kérdezd elfelejteni, hogy a pszichológusok bizonyították, a gyökér helytelenül. Az a tény, hogy a gyermek hajlamosabb a szín expozícióra, ezért a bútorok színe valódi gyerek lelke hiánya lehet.

Tehát az újszülött szobájában a morzsák tökéletesen alkalmasak Fehér szekrény funkcionális roll dobozokkal. Tiszta, világos színű, vonzza a lelkiségét, tökéletesen kiegészíti a gyerekek által ajánlott pasztell színekben. Is jó lehetőség lesz Természetes fa hangja.

A növekvő gyermek folyamán A bútorok világosabb árnyalatúak. A zöld, a sárga és a rózsaszín meleg hang díszíti a szekrényt, észrevétlenül orientálja a babát a béke, a fejlődés és a kedvesség. Jó asszisztensek, amelyek a gyermekszobák telített festékeinek kitöltéséhez piros lehetnek narancssárga árnyalatokkal. Érdemes emlékezni arra, hogy az ilyen színek túlságosan aktívak lehetnek a gerjesztéshez.

A baba jellege és tevékenysége kulcsfontosságú tényezővé válik a szekrény színének kiválasztásában. A pszichológusok úgy vélik, hogy a csecsemő évektől a baba választhatja, hogy a hang tetszett neki, aki később megnyugtatja őt.

A szakértők javasoljuk, hogy félnek néhány azonos színű játékot a gyerekek számára, és ajánlatot választanak. Az intuíció elmondja a gyermeknek “az ő” színskála.

Dimenziók

A belsőépítészeti szakemberek azt tanácsolják, hogy teljes körű szekrényt vásároljon felnőtt paraméterekkel. Tehát a szekrény népszerű magasságát két méteres értéknek tekintik. Természetesen magas a gyermek számára, de mindig húzhatja a polcokat a baba szükséges napi dolgára, ami szezonális ruhákat emel az emeleten. Az ilyen megoldás lehetővé teszi, hogy a modellt a lehető legrövidebb időn belül használja, és ha szeretné, hogy továbbadja egy másik szobába. A minimális mélység 44 cm, a maximum – 60 cm.

A gyermekszekrény másik népszerű mérete 170 cm magasságú modell. Az alacsony szekrény kiegészíthető Meresers-szel, amely jelentősen növeli a hasznos helytermet. Növelje az alkalmazott területet, és a mélységet azonban érdemes megjegyezni, hogy egy kis szekrény sokkal kényelmesebb a gyermek számára.

Ha a javítást gyakran tervezik, akkor a baba kényelmes opciója alacsony szekrény lesz, amelynek magassága 130 cm és mélysége 32 cm.

Az ilyen paraméterekkel rendelkező modelleket gyakran használják az óvodákban, és lehetőséget nyújtanak arra, hogy horgok és vállakon lógjanak a dolgokat.

Hogyan válasszunk helyesen?

A gyermekek szekrényének megválasztása – az esemény nagyon felelősségteljes, mert a ház sorrendje közvetlenül függ az őtől:

 • Józan kezdődik A szoba méretének értékelése és a jövő kabinet. A kis négyzetek kis szekrényeket igényelnek, amelyek dimenziói nem túl egyszerűek, ezért a legjobb megoldás a modell sorrendje az egyes vázlatok szerint.
 • A kész szekrényt vagy a vázlatot gondosan meg kell vizsgálni A kényelem és a biztonság érdekében. Szóval fontos pont az ajtók választása. A ruhásszekrény elveihez közelíthetnek, és lehet egyfajta hagyományos szárnyak. Az utóbbi, érdemes mondani, jobban megfelel a kisgyermekeknek. A tervezők szintén nem sietnek az ajtószekrények bezárásához, a divatos függönyökkel rendelkező modellek felszabadításához.

Nyílt helyet gyorsan és könnyen taníthat a baba, hogy hajtsa be a dolgokat a helyére, és keresse meg a szükséges polcot.

 • Mint korábban említettük, A legjobb anyag a fa tömbje. A tölgy, a hamu vagy a bükk gyönyörű működésben, azonban sok magas költségeikből származik, ezért a fenyőből vagy a nyírból származó termékek jó lehetőség lehetnek. Ha a költségvetés tovább tömörül, akkor az MDF termékei is vannak helye. Mindkét anyag tartósságát idő és számos felülvizsgálók bizonyítják.

 • Ha a biztonsággal és méretekkel kapcsolatos kérdések megoldódnak, itt az ideje Figyeljen a tervezésre. Nos, ha a szárny legalább egy tükörrel van felszerelve, és a roll-out fiókok különleges résekkel rendelkeznek a gyermekek ujjai számára, megakadályozzák őket.

 • Színválasztás A gyermek előjoga marad. A tapasztalatok bemutatásaként a monofonikus fényes modellek a baba hosszabb, mint a kedvenc rajzfilmek karaktereit ábrázoló szekrények.

A hősökre gyakorolt ​​ízek változása kellemetlen viccet játszhat a szülőkkel, elbűvölve az autókkal, a Winnie Poham vagy a krokodil geno.

Hogyan bomlik kényelmesen a ruhákat egy gyermek számára?

A szekrény kitöltése és tárolása közvetlenül a szekrényben nagyságrenddel befolyásolja, mert valószínűtlen, hogy valaki meg akarja nyitni, megnyitni a szekrényt, kiderül, hogy megsebesült Swooth:

 • Indítsa el itt Kemény zóna. A vállak rúdjai a lehető legalacsonyabbak, lehetővé téve a gyermeknek, hogy érezze magát felnőtteknek és önállóan lógó dolgokat, fontos, hogy elérje a rudat. A vállakon csak ruhákat kell felhúzniuk a kívánt méret kimenetére, a távoli polcokon elrejtve kis dolgokat vagy a megnövekedett dolgokat. A mindennapi háztartási cikkek esetében jó a horgok használata, amely lehetővé teszi, hogy “ne állítsa vissza a megrendelést”, keres egy házi blúzot vagy nadrágot.

 • Miután a csomagolási terület fordul Válogatós dobozok. Különösen kényelmesen használhatjuk használatukat két gyermek számára, ahol minden gyermek elválasztja a zónáját. Ha a doboz jó kapacitással rendelkezik, akkor több zónába oszthatja a műanyag delimiters segítségével. A bugyi és pólók ebben az esetben békésen fekszenek a helyükön.

 • A polcok felé fordulva, Ne felejtsd el őket aláírni, öntapadó leveleket vagy a dolgok képeit. A zokni, fehérnemű, blúzok és nadrágok polcai könnyű emlékezni mind a baba, mind a gyermek idősebbé tételére.

Ezenkívül ne felejtse el eltávolítani a szezonális dolgokat a távoli polcokra, ami jelentősen egyszerűsíti a Chad feladatait a megrendelés útmutatásában.

Gyártók és vélemények

Még a gyermekbútorok kiválasztásának szabályainak is, könnyen bejuthat a gondatlan eladók kezébe. Nem akar ilyen eredményt, A szakértők azt javasolják, hogy kapcsolatba lépjenek a jól ismert és bizonyított cégekkel:

 • Szóval, nagy népszerűség ma élvezi Németország és a lakonikus szekrények gyerekeknek. Cég Geuther Kedveli a vásárlók kerekességi formáit és egy tömb bükk. A naplemente sorozatának színe és egyszerűsége a naplemente sorozat természetes narancssárga színű, narancssárga árnyalatokkal, szokatlan kialakítással, valamint a változó asztalnál és az ugyanazon sorozatból származó kiságygal történő használatának lehetősége. Fleximo – egy másik német márka, amely híres az anyagok kiváló minőségéről és természetességéről.

 • Olaszország Betáplálás Baba szakértő és MIBB a vezető pozíciókat is elfoglalták. A szelíd témák, a pasztell tónusok és a környezetbarát anyagok megvesztegetnek. Érdemes azt mondani, hogy a MIBB cég, a legmagasabb minőségű, elfogadható költséggel rendelkezik.

 • Távolítsa el a modellt CHAW IKEA-tól, ahol a ruhásszekrény része a gyermek fülhallgatójának. Elérhetőség, tömörség és jó minőség – ez az, amit ez a híres márka szerelmes sokáig.

Ötletek a gyermekek belsejében

Stílusos leválasztott szekrény pasztell színekben, díszítse a gyerekek szobáját egy kis hercegnő.

Fehér szekrény roll-out fiókokkal, kiegészítve a fényes fukszia színes fogantyúk, tökéletesen kiegészíti a gyermekek tizenéves lányát.

Egy mély és tágas sarokszekrény, vidám narancssárga ajtók díszíti a fényes gyermekeket, alkalmas mindkét nemi gyermekek számára.

Hogyan készítsünk gyermekszekrény ruhát a saját kezével, a következő videóban találhatók meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: