A PROFLISTS C44 jellemzői

Mindazok, akik elkészítik a lakhatási vagy egyéb tárgyuk építését és javítását, gondosan meg kell vizsgálnod a C44 profilisták jellemzőit. A GOST méretük, súlya és egyéb technikai jellemzői jelentős szerepet játszanak. És meg kell vizsgálni a horganyzott professzionális padló és más szakmai lapok közötti különbséget is.

A PROFLISTS C44 jellemzői

A PROFLISTS C44 jellemzői

Mi az, és hogyan?

A professzionális padlóburkolat, beleértve a C44 professzionista, az 52146-os Gost 2003-ban elfogadott acélból készült acélból készült acélból. Ha a bérleti díjat vékony lap formájában használják, akkor a 2004 óta hatályos GOST 52246-ot kell vállalnia. Ami a profilok feldolgozását illeti, a 24045 szabványnak megfelelően épült, a távoli 1994-es távon jóváhagyott. A C betű, amint azt a 24045 szabványt jelezve elsősorban a késztermék falhasználatát jelenti. Az egyes lapú altípusok közötti különbség a védőbevonat jellemzőihez kapcsolódik.

A hullámosítás lehetővé teszi, hogy jelentősen növelje a struktúrák mechanikai szilárdságát. A megbízhatóság szintje teljesen kapcsolódik, így a profitális C44 vonzó építőanyagnak tekinthető. A normál körülmények között a szolgálati élet problémái nem fordulnak elő.

Érdemes megjegyezni, hogy a trapez jelentéktelen magasságának köszönhetően ez a termék kevésbé univerzális, mint a NA sorozat termékei. Azonban viszonylag széles lehet.

A PROFLISTS C44 jellemzői

A PROFLISTS C44 jellemzői

A merevségbordák a fémlemez összes hullámára kerülnek. Egyszerre két oldalról vannak. Ezért lehetséges a design magas mechanikus erődítmény megadása. Ha az áruk megfelelnek a szabványos követelményeknek, akkor fél évszázadig szolgálhat. Természetesen, amikor a további feltételeknek való megfelelés – nincs eltérés a normál táptalajtól, nem maró és agresszív anyagoktól.

A C44 termékek támogatása is tanússzik:

 • gondosan kiválasztott méretek kényelme;
 • Összehasonlító könnyűség (még a legközségesebb emberek is felemelhetik a lapot);
 • Könnyű telepítés;
 • gyakorlatiasság.

A PROFLISTS C44 jellemzői

A PROFLISTS C44 jellemzői

A lapok költsége nagymértékben függ a vastagságuktól. Egyébként is A késztermékre korróziógátló bevonatot alkalmazunk. Dolgozott és technológiai színezés különböző színezékekkel. Figyelembe véve a különböző színeket, biztosíthatja az árnyék kiválasztását a különböző tervezési koncepciókért. A professzionális levél előállítására szolgáló kezdeti nyersanyag vékony (sőt egy különösen vékony) acéllemez. Az ilyen nyersanyagok szállítása a gördülő telkeken mindig a tekercsekben megy. Az ilyen megoldás minimálisra csökkenti a fém vágási veszteségét. Átlagosan a ritka tömeg 7000-8000 kg. Amikor a dobot levágják, a tekercs ki van kapcsolva, és az automatikus blokk fokozatosan átadja a gördülőmalmot. A görgők paramétereitől függően borítékok.

A hideg profilozás lehetővé teszi a leghatékonyabb fém jellemzők megmentését. A termelés végső szakasza tartalmazza a guillotine típusú ollós pontos méretét. Egyszerű lapos olló definíció szerint nem vághatja meg a fém elég sima. Ezután az idő jön egy speciális melegítő szalagot (de nem minden gyártót használnak). A színezést általában egy speciális design permetezője teszi, amely porfestést permetezhet.

A PROFLISTS C44 jellemzői

A PROFLISTS C44 jellemzői

Előírások

A fő paraméterek természetesen tükröződnek a szakosodott bélben, amely szabályozza az egész professzionális padló felszabadulását. De először az összes fogyasztó érdekli a termék teljesen más tulajdonságai. Így a késztermékek mérete teljesen szabványosított – ténylegesen használt (az úgynevezett munka) szélessége 1000 mm. A teljes szélesség, amely az alapértelmezés szerint nem használt alkatrészeket is tartalmaz, 1047 mm.

A profil-hullámosság magassága kiszámíthatóan 4,4 cm. Az egységlap hossza 50-1450 cm az ügyfélkérelmétől függően. A legtöbb esetben a gyártók tipikus 6 és 12 m hosszú és 12 m-es anyagot tartalmaznak, ami nem igényel előkészítést és befejeződik. A vágás más méretű vágásának pontossága 1 mm, ami gyakorlatilag elég a célra. A szabványos termék 1 m2sége 6,9 ​​és 8,4 kg között van.

A PROFLISTS C44 jellemzői

Mi történik?

Mint a tetőfedés, falfém anyag lehet:

 • különleges védelem nélkül (rendkívül ritka és praktikus);
 • horganyzott forró módszerek (a legmélyebb ipari opció);
 • forró merítés galvanizálás és továbbá védő és dekoratív tömeggel van bevonva (legvonzóbb a magánalkalmazás számára).

Leggyakrabban a szokásos acélból származó szakmai acél eladása. Nem túl ellenáll a korróziónak, még a speciális feldolgozás ellenére is. És mégis olcsóság, de ugyanakkor, az egyszerű használat, saját üzletük.

A PROFLISTS C44 jellemzői

A PROFLISTS C44 jellemzői

Sokkal drágább állva réz vagy alumínium lap. A külső végrehajtás szerint a profilok megkülönböztetik:

 • ívelt;
 • Texturált dombornyomással;
 • Speciális perforációval.

A kedvezőtlen külső tényezők elleni védelem érdekében:

 • plasztiszol;
 • poliészter;
 • Öntális
 • Pvdf.

A PROFLISTS C44 jellemzői

A PROFLISTS C44 jellemzői

Gyermek árnyalatok

Közvetlenül érdemes azt mondani, hogy a tetőfedés, a fal, a kerítés és így tovább, szinte nincs profil. Az a tény, hogy valójában azok rugalmasan cserélhető. A paraméterek megfigyelése kulcsfontosságú, nem formális típus. Például a középső csíkban, ahol egy erős szél nem történik meg, vagy ritkán történik, ahol a nehéz hóesések valószínűtlenek, ugyanazt a C44-et alkalmazzák a hűvös tetőről. Ugyanakkor jobb konzultálni a szakemberekkel.

A fém vastagsága 0,4 és 1,2 mm között változhat. Mi magasabb, annál nagyobb fontos teherbírás. De ugyanakkor maga az anyag nehezebbé válik, ami növeli a rögzítés és a támaszok követelményeit. Igen, és a legsúlyosabb padlóburkolat használata nyilvánvaló okokból nem ajánlott. Nehéz esetekben helyesebb, hogy az anyagot nagyobb hullámmagassággal választja ki, nem pedig a vastagság növelését.

A PROFLISTS C44 jellemzői

A PROFLISTS C44 jellemzői

A következő tényleges pillanat – amit egy szakember konkrétan védi. Az ár több nyereséges cink bevonat. Azonban ez nem túl tartós. Az élettartam nem haladja meg a 25 évet, és néha 15 évre korlátozódik, ha a feltételek kedvezőtlenek. És mégis, horganyzott szakmai padló teljesen helyénvaló, hogy az átmeneti kerítések és alkotnak zsaluzat; Számos gazdasági épület számára alkalmas.

Plaserisztikai védelem sokkal praktikusabb és 40-50 évig dolgozik. Ugyanakkor szolgálnak az ALUZINC-vel borított lapokat is. A két fő elem mellett egy kötelező szilícium is van. Főleg professzionális bagoly alumínium réteggel, a hangárok és raktárak kialakításában.

Hosszabb, de drágább, mint a többi lehetőség, a polimer héj. De még mindig fontos, hogy figyeljük, hogy melyik polimert alkalmazzák.

A PROFLISTS C44 jellemzői

A PROFLISTS C44 jellemzői

Poliészter ment, és továbbá nem fél az elég erős fűtéstől. Még nehéz körülmények között is őszinte 20-25 év. Igaz, karcolás poliészter vagy megosztva, amikor egyszerűen üti. Sokkal jobb mechanikai erőfeszítés Tolerate Pouranel. A legfeljebb 40 év fő tulajdonságait is meg tudja őrizni, még az erős ultraibolya besugárzással is. Plaserisol, bár hivatalosan tolerálja a kopást, de nem képes túlélni az erős fűtést és a fényes napot.

Fontos ajánlások:

 • Próbáljon meg anyagot vásárolni közvetlenül a gyártóktól;
 • A legtöbbet választja, a burrs, a professzionális padlózás;
 • Ellenőrizze a minőség színezését;
 • minőségi tanúsítványokat igényel;
 • Ellenőrizze a véletlenszerűen vett több példányt egy nagy pártból;
 • Ellenőrizze a rendelkezésre állási garanciát és annak érvényességét;
 • vegye figyelembe a kereskedők hírnevét.

A PROFLISTS C44 jellemzői

A PROFLISTS C44 jellemzői

Hatály

Amint már említettük, néha a C44 C44 Crumbling tető segítségével. Ez az anyag is alkalmas a pezsgett, és a hordozó tetőn. Egyéb opciók:

 • homlokzatok díszítése;
 • akadályokat teremt az építkezés körül;
 • zsaluzatforma (eltávolítható és elviselhetetlen típus);
 • partíciók;
 • bevonó falak belülről;
 • Kemény membránok beszerzése keretszerkezetekben;
 • Állandó kerítések építése;
 • Talpok kimenetei karnizov.

A PROFLISTS C44 jellemzői

A PROFLISTS C44 jellemzői

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása