A PROFLISTS C10 jellemzői

A cikk leírja a profilisták C10 fő jellemzőit: Méretek és súly, Munka szélesség és specifikációk. Különböző típusú funkciók, beleértve a göndör lapokat és a hagyományos panelek díját, fedőlapokat és falakat. Ajánlások a termékek kiválasztásához és az alapvető telepítési szabályokhoz.

Hatály

Professzionális OWL C10, mint például a professzionális padlóburkolatok más márkájával, a C jelzéssel, a kereslet elsősorban a bőrápoláskor. A kisebb hullámmagasság lehetővé teszi egy komplex kialakításba való telepítését. Mivel az anyag viszonylag rezisztens tolerálja a mechanikai hatásokat és a korróziót, megkülönbözteti a megbízhatóság. Az anyag felülete nem rendelkezik súlyos merevséggel.

Ezért a kivételes szilárdság biztosítása érdekében, mint egy nagyobb hullámossággal, sikertelen.

Azonban, mint fali tervezés, az ilyen termékek meglehetősen elfogadhatók. A C10 profil megfelelő lesz az építés során:

 • kioszkok;

 • Kereskedelmi és kiállítási pavilonok;

 • hangárok;

 • raktárkomplexumok;

 • tűzoltók;

 • Beltéri és utcai kerítések.

Az utóbbi esetben nemcsak az országban vagy egy magánházban lévő kerítés kérelme. A kerítés az építkezésen vagy a kazánházban is alkalmas célként. A speciális polimer bevonatnak köszönhetően A professziista vizuálisan vonzónak tűnik. Kellemes lesz a nézetben, még akkor is, ha a lakó- és irodaterület befejeződik.

A tető C10 anyagának alkalmazása alig ésszerű, mert túl alacsony merevséggel különböztethető meg.

Ha a márka professzionális vezetőjét használhatja a tetőre, akkor csak egy nagy meredekséggel. Ezután az intenzív skálázási csapatok nem hoznak létre erős terhelést, és nem szakítják meg a tartó struktúrák integritását. De ez a döntés elsősorban kisebb struktúrák esetében indokolt, ahol a magas színvonalú lefedettség opcionális. A létrehozott burkolat színei eltérhetnek, ami tovább bővíti a tervezés lehetőségeit. További felhasználási területek:

 • fali sheat (kombinálva a vágy, a szerkezet szigetelésével egy ciklusban);

 • Felfüggesztett mennyezetek előkészítése;

 • Szendvicspanelek gyártása.

Előírások

A C10 PROFLICE kategória gyártásához csak egy speciális gosztnak megfelelő acél használható. Két altípusa van: vékony kölcsönzés cink réteggel és horganyzott termékkel további polimer védelemmel. A polimer bevonat egy vagy mindkét oldalával való alkalmazása általában a fogyasztók igényei és a lapok meghatározott részének célzott kinevezésének köszönhető. A professzius termelése mereven engedelmeskedik a szabványoknak GOST R 52246, 2004-ben a mindennapi életben.

Ha pontosan ilyen termékeket választasz, és nem szabadul fel a gyártók által feltalált, akkor nem kell kockázatot használni. A gördülést hideg állapotban hajtják végre, de a cink szokásos, hogy forró olvadék formájában alkalmazzák. A teljes tervezési szélesség alapértelmezés szerint 115 cm, de hasznos – ez egy működő szélesség csak 110 cm-rel egyenlő. A súly viszonylag kicsi; A PROFLIST C10 PROFLIST területének 1 m2 pontja pontosan 5 kg-ot mér, azaz a kezében tartandó. Alapvető alapméretek:

 • Lista hossza – 8 m;

 • A hullámosított szakaszok magassága 0,01 m;

 • A fém teljes vastagsága 0,4-0,7 mm, amelyet 100% -ban további használt rétegek határoznak meg, és a vastagabb a professziista, a szokásos módon megbízhatóbb (de a gyártók enyhén megváltoztathatják ezeket a paramétereket – előzetesen fel kell ismerni őket ).

A fajok áttekintése

Az úgynevezett rangú professzionális padlót egy olyan pár megkülönbözteti, amelyet Kant termelésére készítettek. Ő a legvonzóbb megoldás a homlokzati falak kialakítására a magánlakásokban és a középületekben. Ez a design lehetővé teszi, hogy valóban egyéni stilisztikákat és egyedi megjelenést érjen el. A teteje a megfelelő geometriai mintával van felszerelve. A hullám mellett ez a rajz a “szögletes” típus is ábrázolható.

A választás két ilyen lehetőség között az egyéni preferenciáknak köszönhető. A szél lejtése szinte bárki lehet, ha előre megadja ezt a pillanatot a szállítóval. Amikor egy göndör professzionális padlót használnak egy kerítésre, szinte leküzdhetetlennek is az elkészített akadályokért. A hullámos professzius gyakran jellemzi a kupola szerkezetét.

Külsőleg úgy néz ki, mint egy tét, azonban a terv részei egymáshoz kapcsolódnak.

Ábra A professzionális padlóburkolat megfelelő telepítéssel és kompetens használatával magabiztosan szolgál. Az egyszerűség egyszerűségének köszönhetően komplex alapok használata nélkül lehet a kerítés – és még mindig szinte támogatás nélkül. De meg kell érteni, hogy a téli vége után a göndör lapoknak gondosan meg kell vizsgálniuk, hogy még kis hibákat is találjanak. A legkisebb károk fenyegetik a korrózió terjedését, ezért sok esetben az emberek egyszerű horganyzott anyagot használnak, és nem ábrázolják – olyan megbízhatóbb, bár kevésbé dekoratív. De még megbízhatóbb, ha a felületet speciális védőréteggel borítják.

Pénzügyi okokból a poliészter nagyon gyakran használatos. A maximális bevonat vastagsága nem haladja meg a 25 mikronot. Az ilyen védelem azonban nem elegendő a mechanikai erőfeszítésekhez. A professzionalisták hordozása és felszerelése óvatosnak kell lennie.

Gyakran hasonló struktúrákat használnak a középső sávban és számos FÁK-országban.

Matte poliészter, ez a Purex, a Teflon hozzáadásával javult. Ő az, aki vonzó színt biztosít. Felületi viszonylag Shershava. Személyes bevonat Tűri az ultraibolya besugárzást. A védelem vastagsága általában eléri a 35 μm-t, mert technikailag lehetetlen alkalmazni egy vékonyabb rétegre.

Harmadszor vastagabb – akár 200 mikron – a plasztiszol rétege. Nagyon a különböző fajták mechanikai hatásai. Bizonyos esetekben az ilyen terméket a Solano márka alatt hajtják végre. A megjelenésben a professziista hasonló a bőrhöz.

Figyelembe kell venni a plasztiszol elégtelen ellenállását súlyos fűtési és intenzív ultraibolya sugárzásnak.

Még mindig használható:

 • Pvdf;

 • Öntális

 • kvarc

 • Phalitexter.

Tippek a lapok kiválasztásához

A C10 professzionális lapnak kiterjesztési indexe lehet: 899, 1000 vagy 1100. Ezt a szerkezet teljes szélessége határozza meg. A legtöbb esetben a fogyasztók C10-1100-at választanak. Az ilyen anyagot a lakossági és ipari konstrukcióban használják. Érdemes ellenőrizni:

 • garanciák rendelkezésre állása a gyártóból;

 • bejelentett élet;

 • Az anyag használatának jellemzői;

 • A felhasznált bevonat típusa;

 • a proflista vastagsága;

 • A gyártó hírneve (Vélemények Független forrásokban).

Montaja szabályok

A kerítések elrendezésével a professzionális padlóból nem tudod elfelejteni az utolsó sávot. Használhatja és p-alakú, és a “ház” hasonlító eleme. A köztük lévő választás nagyrészt személyes ízlés. De ha van egy vágy, hogy egyszerűsítse a folyamatot, akkor a levél formájában a legegyszerűbb megoldásra kell korlátozódni. Ez jelentősen csökkenti a telepítés tapasztalatát.

A falra való telepítésekor a professzionális padló alatt feltétlenül helyezze el a pecsét. Azt alkalmazzák, amikor a design a tetőre van felszerelve. Egy ilyen minta tökéletesen védi a folyékony csapadékot és a havat. A professzionális padló alatt is köszönöm, hogy nem fog eltömődni a porral. Speciális minta tömítések készülnek:

 • poliuretán hab;

 • Fa-polimer kompozit keverék;

 • Polieneetiilén.

Nagyon fontos, hogy helyesen helyezze el a termékeket. Speciális szabályok szerint előzetesen felveszi. A lapok hosszának meg kell felelnie a felület hosszának. Ez nagymértékben egyszerűsíti a telepítést, és sok problémát megold. Ez kategorikusan lehetetlen használni hegesztő és a telepítés egy szakmai lap – ezek a módszerek megtöri a integritását a lemezt és annak korrózió elleni védelem.

Ha a professzionális padló a már felállított falra kerül, akkor meg kell használnia a szerelők zárójelét. Ezen konzolokon, majd csatolja az útmutatókat a formátumban. A vezető és a szélálló film között légrésnek kell lennie. Az alapítványnak vízszigeteléssel kell felszerelni (leggyakrabban 2 rétegben 2 rétegben). Csatlakoztasson professzionális padlót a fali szomszédos csavarokhoz, amelyek tömítő tömítést tartalmaznak.

Eredeti vizuális hatás létrehozásához a falra irányíthatja a falra, de valahogy másképp. Természetesen nem romlik az alapvető technológiai jellemzőit. A projekthez mellékelt szigetelés általában lemezes dugóval van rögzítve. Ezen a szigetelésnek a speciális film áthatolhatatlanul kell ellátnia. Miután telepítette a fő rétegeket a tervezés és az arc anyagok, jó részeket helyeznek el.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: