Impresszum beton

Impresszum beton

Betonvas – irányuló eljárás, hogy egy erősebb betonfelület és ez fokozza a vízszigetelés.

Ha döntést hoz, hogy saját otthonát építsen, akkor komoly lépést teszel, és természetesen azt akarja, hogy a jövőbeni ház legalább egy évszázada legyen. Azonban néhány anyag garantálhat ilyen életet. Annak érdekében, hogy legalább 100 év álljon rendelkezésre, további erősítési intézkedésekre van szükség. A beton az ilyen anyagokhoz tartozik. Mivel az idő mechanikai és / vagy kémiai hatás alatt van, külső rétege elkezd összeomlani.

A módszer nevével azt gondolhatja, hogy a vas betonhoz való hozzáadásához kapcsolódik, de valójában ez nem.

Az olvasztási technológia a beton külső felületének bevonatának folyamata száraz keverékek alkalmazásával speciális összetételű vagy cement. Az ilyen porok bizonyos arányban különböző összetevőkkel rendelkeznek.

Az ilyen porok előállítására szolgáló alkatrészek: folyékony üveg, korund, gránit aggregátum, nátrium-aluminát, gránit aggregátum és t.D. Mindkettő és egyénileg is összetételűek lehetnek, a típus és a célállomás függvényében.

Impresszum beton

Minden légköri jelenség (szél, eső, fagy, káros napsugarak) negatívan befolyásolják a külső betonréteg minőségét. A beton erősítésének megerősítése. Kétféleképpen hajtható végre: nedves vagy száraz. Az adott választás csak a felület helyzetétől függ: vízszintes vagy függőleges.

Tekintsük mindkét lehetőséget.

Mód

Száraz

Száraz módszer (kizárólag vízszintes repülőgépeken). Finom szitán keresztül a cement vagy a fent említett keveréket a beton lapos felületén szitáljuk. Az ilyen réteg vastagsága körülbelül 3 mm-re kell lennie. Ezt a réteget be kell igazítani, kompakt és láda. Ezután a száraz anyag önállóan kiválasztja a szükséges nedvességet és keményítőket.

Impresszum beton

Nedves

Nedves módszer (függőleges vagy vízszintes felületeken). A felületre folyékony cementoldatot alkalmazunk. Ebben az esetben további komponenseket adhat hozzá a homok típusának vagy más típusának.

A nedves alkalmazási módban lévő homokkal való cement arányban kell lennie 1: 1. Továbbá, hogy növelje a felszín bizonyos tulajdonságait a keverékben, folyékony üveg, korund, gránit aggregátum, nátrium-aluminát, gránit aggregátum és t.D. Miután a keverék készen áll, a kívánt felületre és összetörésre kerül. Ezután legalább egy hétig kell száradnia. A bevonat megkeményedése után elvész, és alkalmazható polimer védelemre, amely védelmi esztétikai fajokat ad.

Impresszum beton

Hatás

A beton magazinhoz is megfelelő impregnálást alkalmaznak. Ezek megtalálhatók speciális építési üzletekben.

A legnépszerűbb és kiváló minőségű jobb a poliuretán. Töltse ki a pórusokat a betonpolimerben. Ennek következtében a külső réteg tulajdonságokkal és betonokkal és polimerrel rendelkezik. Az ilyen impregnálás bármilyen hőmérsékleti környezetben alkalmazható. Ennek a módszernek az egyetlen árnyalata az, hogy az impregnálást a még nem teljesen keményített és egyenletes betonra kell alkalmazni.

A beton igazítása után az impregnálást alkalmazzák, és szárítják őket. Ezután ajánlott lengyelül. A legjobb, ha ezt különleges csiszológéppel kell elvégezni.

Ennek eredményeképpen a kapott réteg megvédi a betont a nedvességtől, a káros napfénytől, a kémiai és mechanikai hatásoktól.

Ezenkívül nem lesz felesleges, hogy megemlítjük, hogy az impregnálások számos árnyalatúak léteznek. A helyesen kiválasztott árnyalat szépséget ad, és jól illeszkedik a szoba vagy az épület általános kialakításába.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása