Tető profil méretek

Professzionális tulajdonság – a legmegfelelőbb tetőfedő anyag a telepítés és a minőség sebessége. A horganyzott és festménynek köszönhetően 20-30 évig tarthat, mielőtt a tető még mindig rozsdásodik.

Megfelelő méretek

A tető tetőjének optimális mérete – a lap hossza és szélessége, annak vastagsága. A fogyasztó ezt követően felhívja a figyelmet a textúrára (például a hullámokra), lehetővé téve a csapadékot (eső, felengedett víz a hóból vagy a jégesőből), hogy ne terjeszkedjen, és simán flip le.

A már beépített tető gyártásának, szállításának, telepítésének és karbantartásának technikai és munkakörülményeit a GOST №24045-1994 alapján szabályozzák.

Hosszúság és szélesség

Mivel ez a paraméter – a professzionális padló teljes és hasznos hossza és szélessége. Hasznos méretek – szélessége és hossza a formázás után a formázás után: profilhullámok, amelyeknek köszönhetően az acéllemez “profilozott lap”, Ne befolyásolja az építőanyagok tényleges (“nyújtott”) területét, de hosszabb csökkenést eredményez.

A professzionális tulajdonság nem hiába Hullámos: A telepítés könnyűsége, a kicsapódásból származó víz hosszirányú szivárgásának ellenállása lehetővé teszi, hogy simán fektethessen az építőanyagot, mint a tetőfedő torta felső rétegét, védje a hurrikán alatti elmozdulástól erős szél, foltok a résekben, amelyek e vonalak helyén alakulnak ki.

Rolling hossza – a szokásos acéllemez tényleges méretei, amelyek még nem vannak kitéve a laphajlító szállítószalagnak. Ez az acél, a cink és a fém festékek valódi fogyasztása. Ami a hosszúság és a szélesség – gördülő és hasznos, nem függ a fémek és festékek áramlásától, sem a szokásos vagy proflista kötegétől a raktárban. Proflist takarít meg – a megszállt tetőterületen – csak valódi telepítéssel.

A FALSE ON OUT ON VOLL HAVE segítségével lehetővé teszi, hogy egy másik százalékra csökkentse a fedett területet.

Valójában a tényleges megtakarítások egy kiegyenesítőn fordított: A gazdaság eltávolítja a profilista kezdeti meglévő szélességét.

Teljes hossz és szélesség – távolság a lap szélei között. A professzionális levél hossza 3-12 m, szélesség – 0,8 és 1 között ingadozik.8 M. Az előrendeléskor a professzionális levél hossza 2-15 m hosszúságú – olyan helyzetekben történik, ahol rövidebb vagy hosszú egyenesítő van, hogy felemelje a tetőt a tetőre nehezen legyen. Hasznos hosszúsága és szélessége tartalmazza a végső méretet, miután kivonja a leggyorsabb értéket.

A lap hossza olyan módon van kiválasztva, hogy megfeleljen a korcsolya (rafalin) hosszának és a tetőnek a falak kültéri kerületén kívüli távolságnak. Az utóbbi további 20-40 cm-t tartalmaz. Rövidebb lapok használatakor az anyagot egy kitöréssel rakják, ami csökkenti a gyökér és a szarufák vízszigetelésének minőségét. A böjt nem lehet több hullám.

Vastagság és magasság

Az acéllemez 0,6-1 mm-es vastagsággal van kiválasztva. Lehetetlen használni a finomabb acélt – a jégeső, a hó vagy az emberek tetőjének hatására megduzzad. A Tonalist Professional könnyen megsérül a telepítési szakaszban – ne mentse meg a vastagságot. Ideiglenes, de a legrosszabb döntés az, hogy egyszerre 2-3 lapot rögzítsünk 0,4-0,6 mm vastagsággal, de az ilyen tető nem tekinthető a legstabilabbnak, hiszen a rétegek (lapok) kissé elmozdulnak egymáshoz képest, Mintha megbízhatóan elbűvölnek. Öntapító csavarok, amelyek áttörték a lyukakat, kinyújtva ezeket a lyukakat, így az ovális formában, a tető eredményeképpen elkezdi a “gyalog”.

A professzionális levél magassága 8-75 mm tartományban változik. A félhullám felső és alsó élei közötti delta a proflista kialakulási szakaszában van kialakítva. A kerítések építéséhez használt Wall Homecraft szinte bármilyen munkához használható – akár belső, például a garázs befejezésekor is: nem megy túl 1 cm. A tető számára a hullámmagasságnak legalább 2 cm-nek kell lennie.

A tetőfedő lapon lévő csukló helyén egy speciális horony van kialakítva a víz többletétől.

Számítás

Ideális esetben a profilozott lap előnyös hossza megegyezik a végső hosszával. A pontosabb számításhoz a tetőterületet mérik és kiszámítják. Ezután a kapott értékek, beleértve a bevont (vagy “semmiből”) hosszát és szélességét), a tetők igazi hasznos hosszúságúak és a proflista szélessége. Ugyanakkor az indítást figyelembe veszik – a lapokat egymásnak helyezik, szigorúan az élekre helyezik, lehetetlen.

Például az eső, a hó, a jégeső és a szél megbízható menedékére fordított professziista példányának valódi példánya, egyetlen tetőre. Tegyük fel, hogy a tetőcsúszda szélessége – 12 m. A korrekciós adatokként 1,1-es (+ 10% -ra) többszöröse van, a számvitel lehetővé teszi a lapok vágására. Figyelembe véve ezt a módosítást, a tető szélességének szélessége 13,2 m.

Ahhoz, hogy végül eldöntse a profilista példányainak számát, a kapott érték hasznos szélességi arányra oszlik. Ha az NS-35 – 1 m-es NS-35 – 1 m-es nemzetgyűlés címkézésével foglalkozik, akkor figyelembe véve az egész oldalra kerekítést, nem kevesebb, mint 14 lap.

A közös kvadratúrájukra vonatkozó szakmai gombok számának meghatározásához a lap hossza és szélességének szaporításának száma.

Például az LS-35 profillapok 6 méteres hossza egy mérőszélességgel rendelkezik egy negyedévvel. Ebben az esetben 105 m2.

Ha a tető kettős, akkor a számlálást külön-külön végezzük. Ugyanazokkal a korcsolyával, nem lesz lehetséges kiszámítani. A tető lejtővel a horizontig eltérő szögben A szög bonyolítja egy kicsit bonyolult – a rakodót és a négyzetet külön-külön tekintik az egyes korcsolyák számára.

Ha nincs idő a szabványos számítás elvégzésére, akkor online számológépeket használhat, amelyek parancsfájlja a konfiguráció tetőparamétereire készül. Profillisták a 4-szálú és többszintű tetők mennyiségét, a lapok tetszőleges helyszínének tetszőleges helyével, a legjobban kiszámítva a szkript használatával a webhelyen, mint a “Scratch-tól”.

Mit kell figyelembe venni a lapok kiválasztásakor?

Először is, a tető fém vastagsága maximálisnak kell lennie. Belép a kulcsfontosságú jellemzőkbe, amelyeken az élettartam és a vér erőssége függ. Ideális esetben ez a milliméteres acél, amely hatékonyan ellenzi az elhajlítást. A garázskonstrukcióhoz, a PROFLISTOK helyett egy egyszerű lapot választottak 2-3 milliméteres vastagsággal, ami lehetővé tette a teljesen acél garázs, hogy énekeljen egy évtizedet.

Snap a vastagság 0,6 mm lehet választani a magánépítés megbízhatóan bekerítette a kiemelkedő emberekből. Lakás és gyári épületek esetében 1 mm-es acélt használnak.

A nagy vastagságot a tetőn a gyökér teljes kialakításának arányos teljes erejével alkalmazzuk – a rafter és a száraz lapok / brusev lépése nem haladhatja meg a 60 cm-t, ezért az acél vastagabb 1 mm.

A hullámmagasság nem fog utolsó szerepet játszani a tető erősségében. Bár ez nem a túlterhelés csodája, például egy nagyszámú ember oldalán, akik a tetőhöz jöttek a tető kiszolgálásához, a hullámok 2 cm-es hullámok ideiglenes megoldás. Az a tény, hogy a profilozott lapot nehezebben fuzionálni kell, a megkönnyebbülés részben kompenzálja az acél elhajlását. Azonban az előre megfogalmazott terhelés, például a munka és a nehézsúlyú, egy cipőt egy nagyon kemény sarokkal, és a tetőn sétálva, gondatlanul, egyszerűen szövött a hullámok.

A lap hossza 4 m-ben alkalmas a korcsolyázásra, amelynek szélessége kisebb, mint ez a hossz. Számítást kell végezni, figyelembe véve az acélcsíkot, amelynek mindkét oldalsó csíkot részben csökkenti az alapvető scat fedett profilt. Legfeljebb 30 cm hagyhatja el a ló alatt – a maradék fontos abban az esetben, ha a professzionális levél alsó szélét fuzionálják a maucerlat-i karopoyákhoz, részben védik a ház falait a ferde esőből. 6 méteres lapok alkalmasak a korcsolyákra legfeljebb 6 m-ig. A csúszáshoz jelentős szélesség – legfeljebb 12 m-re jellemezhető – alkalmas a lapok hosszára; minél hosszabb a levél, annál több munkaidő a telepítésben. A lapok felszerelésével kapcsolatos megoldás lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a vízszintes varratoktól – az egész sáv egyetlen egész szám.

Nézd meg a professzionális padló bevonását

A műanyag alapú bevonattal ellátott csomagolás ígéretesnek tűnik a tartósság szempontjából. Ha a kompozíció ellenáll a felesleges hő és az ultraibolya negatív hatásai, és nem reped a hidegben, akkor az ilyen lapok hosszú ideig – akár 40 évig is szolgálnak.

Külön figyelmet érdemelt, egyszerű tetőszert, amely “nyugodt acél” volt – tüskés levél gördülő, hallgatni, ha védőréteget nem 3-5, és legfeljebb 30 év.

A lényege, hogy az extra gázokat eltávolították a viharvert hosszú ideig az olvadt állapotban, beleértve az oxigénmaradványokat, és az ilyen acél kissé nagyobb sűrűségű, szignifikánsan nagyobb tartósságú és korróziós rezisztencia volt.

Technológiák és szabványok, amelyek lehetővé teszik a “nyugodt” acél előállítását, nagyon erősnek bizonyultak. Az öntéshez és a hengerelt acélból készült gosztok technológiával együtt változtak. Az acélgyorsítás felgyorsult – ennek eredményeként a tartóssága elszenvedett. Figyelembe véve ezt, az acélszerkezetek bevonata, beleértve a professzionális bagolyot is, úgy van kiválasztva, hogy hosszú ideig ne fakuljon ki, és ne kopogjon, mielőtt a hordozóanyag ki van téve, amelyből a professzionális bagoly maga is kitett. Hasznos HASZNÁLHATÓ HASZNÁLHATÓ HASZNÁLHATÓ – ÉV HASZNÁLHATÓ A TÁMOGATÁS TÁMOGATÁSA A védőbevonat – és a gyanús lazaság, a fading, hogy frissítse a talajzslamellel a rozsda és a polimer (szintetikus) festék használatával.

Az egyes bevonókréteg vastagsága legalább 30 mikron: A finomabb bevonat sokkal gyorsabban illeszkedik, és az acél rozsda néhány nappal a védőréteg teljes aggodalma után. Egyes mesterek horganyzott professziust alkalmaznak, de a cink könnyen elválasztható savval, amelyek maradványai (kénes, nitrogén, szén) mindig jelen vannak a városi üledékekben (eső). A tető cink bevonat – bár a víz ilyen, nem fél, nem vonatkozik.

A tetőfedő munkákhoz készített professziót nyújtó vállalatok az ajánlott élettartamot – 15-40 év. A tető minimális élettartama a tető gondatlan használatával – például a lefedettségi karcolásokhoz vezető kéziszerszámok cseppjei, az elfelejtett és felesleges dolgok (különösen a fémes) tetőjének tartalma csökken, amíg csak néhány évek. Annak érdekében, hogy a hosszabb “életet” garantálja, nem veszik el a PROFLIST, függetlenül attól, hogy milyen erős és kiváló minőségű acél, nem tud “élni” 100 vagy több.

Az acél professzisa, a súlya mellett, ellenáll a hó súlyának, a tetőn áthaladó emberek (és tervezett javítások), valamint a kibontott eszközök. A tetőnek erősnek kell lennie, hogy erős legyen, képes legyen korlátozni ezeket a hatást.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: