Bosch TDI 902836A

Vettem2 hely a rangsorban:

A legjobb otthoni vasalók (ár-teljesítmény)

Tovább a minősítéshez

Bosch specifikációk I 902836A

Általános jellemzők

A hatalom 2800W
talplemez CeraniumG
 • ssée
 • Állandó gőz van, akár 55 g/perc
  Automatikus gőzbeállítás van
  Gőzfúvás A 200 g/perc, függőleges gőzölés
  Splash funkció a
  Kötet 400 ml víztartály

  Biztonság és védelem

  Vízkő elleni védelmi rendszer van
  az öntisztító rendszer van
  Csepegésgátló rendszer van

  Comfort

  Hálózati kábel gömbtartó a karosszériához
  Zsinór hossza 2.5

  Vélemények a Boschról I 902836A

  Előnyök:Szín:
  Hátrányok:Még a normál pamutszöveteket sem vasalja ki, a vasalásgátló funkció nem működik, szörnyen zúg. Nem csúszik a ruhán.
  Hátrányok:Szörnyű vas! Ne vedd meg a pozitív visszajelzéseket. Kipróbáltam és teszteltem normál szöveteken, nem vasaltam, erőltetni kellett. Vasalt fekete blúzok antishine üzemmódban, fehéres fény, mint amikor vasalással vasalnak egy hagyományos vasalóval. Nem csúszik az anyagon, ami lelassítja a folyamatot, egy hagyományos vasalóval háromszor gyorsabban vasalhatja a szennyest. Vasalás után a ruhák piszkosnak tűnnek, mintha még nem mosták volna ki őket.

  Felhasználó elvetett adatai


  Előnyök:Verhetetlen szín, kényelmes fogantyú, erőteljes gőz, önleállító rendszer, igazán karcálló talplemez. Kiváló vasalás, nagy víztartály, a zsinór nem gubancolódik, kiválóan gőzölög.
  Hátrányok:Gyönyörű, stílusos és megbízható vasaló. ajándékba kapott 3 hónappal ezelőtt. A régi vasalómat azonnal a kamrába dobtam. Nagyon gyorsan tud vasalni minden gyűrődést és ráncot, amit az előző vasaló nem tud, és könnyen, még alacsony hőmérsékleten is, és a keskeny hegynek köszönhetően a gombok és az összes apró rész között is vasalhat. Soha nem ég, ragyogóan siklik, egyáltalán nem kell vasalni, csak tiszta élvezet. A vízfelvétel nagy és könnyen tölthető. Az automatikus kikapcsolás pont megfelelő számomra, ha elfelejtem kikapcsolni, nem kell aggódnom, és energiatakarékosabb is. Könnyen használható, könnyen érthető funkciók.

  Belyakova Irina


  Előnyök:Szép, szerény színek. gőzfúvás, spriccelő funkció. Ceranium g talplemez
 • ssee. A zsinór hosszú, nem csomósodik, mert a zsinórnak gömbcsuklós rögzítése van. A csepegésgátló rendszer és az öntisztító rendszer. Nagy víztartály.
 • Hátrányok:Sokáig nem tudtam dönteni a modellt illetően, de végül ezt a vasalót vettem meg, és egy cseppet sem bántam meg.a vas nagyszerű! A design nagyszerű, gyönyörűen néz ki. Minden kihívásnak megfelel, könnyen kezelhető, nagyszerű gőz, a talplemez egyszerűen nagyszerű, nem ragad, nem karcolódik, nagyszerűen siklik. A Steam gomb kényelmesen helyezkedik el. Keskeny kifolyócső, lehetővé teszi a nehezen elérhető területek vasalását. Nem csöpög, a gőzellátás olyan, hogy egyszerre több réteget is vasalhat. A víz még magas hőmérsékleten és maximális gőzzel is sokáig kitart. Szeretek vasalni, bár régebben utáltam a vasalást. Bárcsak hamarabb megvettem volna

  Vishnyakova Rimma


  Előnyök:Megjelenés – plusz, jó talplemez anyag, van egy gőzfúvás, gyorsan kisimítja a szennyest, van egy cseppálló rendszer (nem csöpög és csöpög a ruhákon, az utolsó vasaló csak ezt gyakran szenvedett), nagy víztartály
  Hátrány:Nem vasalom a ruháimat olyan gyakran, de amúgy sem tudok vasaló nélkül élni, ugyanazokat az ingeket és öltönyöket egyszerűen nem lehet nem vasalni, így mindig is kemény munkának tartottam a vasalást, figyelembe véve, hogy az utolsó vasalóm szeretett foltokat hagyni a ruhákon. Párszor még a vasalás után is átstilizálta a szennyest – a horror. Tökéletesen működik, és a vasaló nem idegesít, így azt hiszem, megvehetem, és nem fogja megterhelni a kezemet

  Rada Tarahova


  Előnyök:Jó gőz, jó talplemez
  Hátrányok:Hosszú lehűlő talp, zajos
  A hátránya:Amikor megvettem a vasalót, megzavart a felirat Nevettem és nem figyeltem. Amikor hazaértem, rájöttem, hogy a címke jogos és teljesen jogos. A turbófeltöltéses közvetlen befecskendezés (vagy köznyelvben turbódízel) felébreszti a vasat az első dugóból, és kiadja az összes vasalási erejét. Valójában a gőzrendszer nem gravitációs táplálású (gőz), mint a legtöbb vasalónál, hanem saját kompresszorral rendelkezik – egy motor, amely úgy duruzsol, mint egy teljes dízel egység. Először vicces – aztán unalmassá válik. Egyéb panaszom nincs a készülékkel kapcsolatban.

  Karavaev Alexander


  Előnyök:Jól néz ki, nem csöpög az anyagra gőzölés közben, tágas víztartály, a zsinór elegendő a problémamentes vasaláshoz.
  Hátrányok:A gőzfunkció A+: a kabátok, zakók, kockás ágyneműk és függönyök vasalás nélkül, csak függőleges gőzzel simultak ki. A gyűrődések (nadrágok, rakott szoknyák stb.) az első vasaláskor kivasalásra kerülnek, ami felgyorsítja a vasalási folyamatot.Apró részletek, drapériák – a vasaló minden gond nélkül megoldja.

  Isobel


  Előnyök:Praktikus fogantyú és zsinórszorító, nem nehéz, könnyen csúsztatható a szöveten.
  Hátrányok:A boltvezető tanácsára vásárolta ezt a drága vasalót a koncertruhák rendszeres vasalásához. A lányaim társastáncot járnak, és a vékony szövetből készült ruháknak rengeteg részlete, összeállítása stb. van..Nem mondanám, hogy a vasaló felgyorsítja a vasalási folyamatot, de határozottan javítja a vasalás minőségét. Ráadásul egyes részek csak gőzzel kezeltek, és az anyag magától kisimul.Sőt, még jobbak is lesznek.

  Yudashkin Oleg


  Előnyök:Szép modell. Gőzzel és gőz nélkül is remekül vasal, minden alkalommal nagyszerű eredményt kap.
  Hátrányok:A vasaló nagy teljesítményű, az ágyneműt többször összehajtogatva is ki tudom vasalni, és mindent tökéletesen kivasal. Minimálisra csökkenti a vasalási időt. Amikor megvettem, fogalmam sem volt róla, hogy ennyivel könnyebbé teszi a vasalást. Nem azért vettem, mert akartam, hanem mert nagyon kellett, a régi vasalóm elromlott. Nagyon jó ár-érték arány. Gyorsan felmelegszik. A gőz az egész talplemezen oszlik el, nem csak az orrán, mint a vasalóknál gyakran előfordul.

  Zueva Ulyana


  Előnyök:Vonzó megjelenés, nagy víztartály (0,4 l), keskeny hegy, erőteljes gőz, kényelmes vasalás, hosszú vezeték.
  Hátrányok:A vasaló nagyszerű! Több mint egy éve használatban, nagyszerűen működik! Minden ráncot könnyedén kisimít, a gőz üzemmód szuper! Kényelmes keskeny kifolyócső, amely lehetővé teszi a kiváló szövetsimítást a gombok között. Kicsit nehéznek tűnik, amikor a tartály tele van vízzel, de ez számomra előnyös, mivel vasaláskor nem kell túl nagy nyomást gyakorolnom rá.

  Yulia Yeremina


  Előnyök:Nehéz, simítja a pamut ingeket 1 huzalból Kényelmesen a kezében van Hasonlóképpen, a talplemez simán és biztonságosan csúszik Teljes automata, felismeri, mikor van itt az ideje a gőzölésnek.
  Gyengeségek:Kicsit zajos, különösen, ha a szivattyú be van kapcsolva
  Hátrányok:2 évig használtam egy Philips GC 4850-et, de a talplemez egy kicsit lekopott egy területen, ami miatt a vasaló néha meggyújtotta az ingeimet. Vettem a Bosch-t – nos, uraim, ez olyan, mintha a VAZ-ról egy minőségi külföldi autóra váltanék. Az árkülönbség körülbelül 1000 rubel, de a Bosch vasalásának öröme sokszor nagyobb. Az ingvasalási idő csaknem felére csökkent t.. A Bosch szinte mindig az 1. tartástól kezdve simít, a Philipsnél nem mindig volt lehetséges, hogy enyhén szólva. Nagyon boldog.

  Bystrov Vladimir

  Olvasson tovább  LG F-10B8SD
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: