Rekam RM-120

Taken1 pont a minősítésben:

A legjobb állványok a monopodok

Ugrás a rangsoroláshoz

Műszaki adatok Rekam RM-120

Fő jellemzőim

Tripod típus padló monopod
Úti cél kamerákhoz
Lövési magasság 54cm-től 171cm-ig
Maximális terhelés 3kg
Hosszúság (összehajtva) 54 cm
Fej nem tartalmazza
Súly 0.375 kg

Funkciók

A gémszelvények száma 4
Támogatási tippek gumi
Tartalmazza a tokot van
Színválaszték Fekete

Vélemények a Rekam RM-120-ról

Előnyök:Nagyon szeretem ezt a fajta állványt, mivel rendezvényeken fotózok. Nagyon hasznos a koncerttermekben és más helyeken, ahol az állva állás kényelmetlen. Nagyszerű ár és nagyon kompakt egy hagyományos állványhoz képest!

Daniel Razmyslin


Előnyök:Jó tervezés. Gyors telepítés. Ár.
Hátrányok:Hiányzik a láb és a fej, de ez csak a drágább modellekben van így.
A hibák:Praktikus dolog.

Alexander Purdyaev


Előnyök:Ár (490 p.), kinézet, kényelem.
Hátrányok:Bárcsak a termék összecsukott állapotban kompaktabb lenne. Teljesen összeszerelve egy kicsit magas, de két méter magas embereknek pont megfelelő, nagyon rövid hordozószíjjal.
Hátrányok:A termék rendkívül praktikus és funkcionális például egy koncertteremben, ahol nem lehet állványt elhelyezni a sorok között, vagy felemelheti a fényképezőgépet, és magasabb pontról, például egy tömeg fölött készíthet felvételt! A 3D fej hiánya lehetővé teszi, hogy az egylábút azonnal becsavarjuk a fényképezőgép foglalatába, majd a reteszelő reteszek feloldásával, az egylábú kinyújtásával és rögzítésével a kívánt magasságban másodpercek alatt, az összeszerelt konstrukciót készen kapjuk. Könnyű fotókat készíteni, de különösen szerettem videókat készíteni. Nincs szükség semmilyen gombra, csak döntse meg és csavarja el a térben, hogy elkapja a megfelelő felvételt. A sebességelőny az állvánnyal szemben jelentős, kivéve, hogy nem kap önarcképet.

Trakhanov Szergej


Előnyök:Ár (490 p.) Kompakt Könnyű Sötét szín (nem tűnik ki) Mellékelt tok Kézi pánt Fogantyú habból készült fogantyú
Hátrányok:Nincs összecsukható lábtartó Nincs visszahúzható tüske a csúcsban Gyenge konstrukció
Hátrányok:Egy hagyományos “bot” néha jól jön a hosszú teleobjektíves felvételek készítéséhez. Az ár a legjobb dolog benne.
Olvasson tovább  SLIK Monopod 350

Plesko Maxim

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: