Szaratov 452 (KSH-120)

A megszállása4 rekesz a rangsorban:

A legjobb egyajtós hűtőszekrények vidéki házakhoz

Tovább a minősítéshez

Saratov 452 (KSH-120) műszaki adatok

Általános specifikációk

Fagyasztórekesz fentről
Szín / borítóanyag fehér / műanyag
Vezérlés elektromechanikus
Energiafogyasztás B osztály (219 kWh/év)
Kompresszorok száma 1
Kamrák száma 1
Az ajtók száma 1
Méretek (WxHxV) 48x59x87.5 cm

Hideg

A fagyasztókamra leolvasztása kézi
A hűtőtér leolvasztása kézi
Minimális hőmérséklet a fagyasztókamrában -12 °C

Kötet

Teljes mennyiség 122
Hűtőszekrény rekesz kapacitása 107
A fagyasztórekesz kapacitása 15

Egyéb jellemzők és funkciók

Jégkészítő nincs
Polcanyag Üveg
Az ajtó újbóli felakasztásának lehetősége elérhető a
súly 38 kg

Vélemények a Saratov 452 (KS-120) számára

Előnyök:Kényelmes, nagyon csendes. Teljesen működő fagyasztó (és nem csak hűtés, mint más kisebb modelleknél). Elég hely két személy számára. 4 éve használatban, nincs probléma vagy meghibásodás! Beépített, 50 cm mély szekrényekkel.
Hátrányok:A 87,5 magasság nem tette lehetővé, hogy a konyhasarokkal egy munkalap alá illeszkedjen, ezért kétszintes munkalapot kellett készíteni. A hűtőszekrény feletti rész magassága 90 %.1 cm. A munkalapokkal együtt. Ez túl magas egy átlagos magasságú nő számára, és a különbség csúnyán néz ki. A műanyag polcok túl vékonyak – még mindig megvannak, de jobb lenne, ha vastagabbak lennének.
Hátrányok:Meggyőző kérés a gyártóhoz! A modell gyártásának megkezdése 83 cm-es magassággal. Rengeteg garzonlakás épül, és az irodákba és a családi házakba is konyharészeket építenek. Ez a legkeresettebb formátum!!!

VT ANNA


Előnyök:1) Kompaktság. 2) Csendesen működik. 3) elegendő kapacitás. 4) Nagymértékben folyékony eladó.
Hátrányok:Használat során nem észlelték.
Hátrányok:A hűtőszekrényt egy bérelt lakásba vásárolták 2-3 hónapos időtartamra (a saját lakás javításának idejére). A követelmények a következők voltak: magasság körülbelül egy méter, fagyasztó rendelkezésre állása, csendes működés, minimális ár. Miután a fenti követelményeknek megfelelő használt hűtőszekrényeket kerestem, gyorsan rájöttem, hogy az ünnepi szezon kezdete előtt úgy elkapkodták őket, mint a forró süteményeket, ezért úgy döntöttem, hogy veszek egy újat, hogy később eladjam őket. Ez a modell nagyon alkalmasnak tűnt: olcsó, kicsi, de tágas készülék 3-4 napig tárolhatja az élelmiszereket két ember számára, és teljes értékű fagyasztóval rendelkezik. Először megzavart egy kínai Huayi kompresszor, de először is nagyon csendes, másodszor pedig nem találtam semmilyen megrázó véleményt erről a készülékről. A hűtőszekrény egésze nagyon csendes és teljesítménye kiváló – még az 1. teljesítményszinten is csukva kell tartani az ajtót a fagyasztórekesz tálcájában, különben a fagyasztórekesz felső polcain lévő ételek átfagynak. A fagyasztó egy hónapos használat után sem fagyott be, és még nem kellett leolvasztani. Ennek ellenére a -12 fokos hőmérséklet miatt a fagylalt puha és ízletes marad, és nyáron ez a legfontosabb! :-).
Olvasson tovább  A 7 legjobb wok serpenyő

korporátor


Előnyök:Jól fagyasztható, megbízható, és az egész telet túlélte a házikóban
Hátrányok:Kézi leolvasztás, egy rekesz
Hátrányok:Ezt a hűtőszekrényt második hűtőszekrényként vásároltuk a nyaralóhoz. Túlélte a telet a nyári házban, ugyanolyan jól működik bekapcsolva is. Jó ár-érték arány.

Natasha Korshunova


Előnyök:Az ár, a tömörség, a kompresszor megbízhatósága (már mondhatod), a kivehető gyümölcsfiók és a polc – ha akarsz, tehetsz egy zacskót)
Hátrányok:1. Sokan írtak már – a fagyasztó. Ez egy csendes horror! A beállítás simasága – nulla. Elég gyorsan fut a jégen (bár a kézikönyv szerint 2 hetente kell szervizelni, de akkor olcsóbb lenne kiásni a pincét)! 2. Ugyanannak a fagyasztónak a leolvasztása. Akárhogy is rakod a tálcát, a padlón mindig tócsa marad. 3. Általánosságban szeretném a legjobbat nyújtani a mérnökkollégáknak. Minden probléma nyilvánvaló számítási hiba. Például: Miért tennél egy villanykörtét a fagyasztó alá, ha van alatta egy tálca, ami eltakarja??! 4. A jég megfagy a szivárgás miatt. Szivárgás – az oldalfalak és az alsó falak eltérő függőleges szintje miatt (kb. 1,0 -1,5 mm). Egyetlen tömítő gumi sem fog ennyi különbséget felemészteni 5. Törékeny műanyag. Nem ismétlem magam.
Hátrányok:2011-ben vásárolt. Kicserélték a hibás kompakt SUPRA-t (még mindig japán). Költség 6,470 rubel.Blago egy második hűtőszekrény a házban. Igen, sikeresen túlélte a 2013-2014-es hőséget.. Még életben van. Most olvad (már 14 órája). Olcsó sörhűtőként a vidéki házba – talán. Hűtőszekrényként – gondolkodj erősen. A feleségem nem tudja elviselni, és én sem. Az ilyen importhelyettesítés – semmiképpen sem. Nos, ez nem ugyanaz a Szaratov, amely Made in USSR

Akilin Andrej


Előnyök:Csendes, egyszerű, megbízható
Hátrányok:nem találok
Hátrányok:Egy kis olcsó hűtőszekrényt kerestem a szobába. Ezért a pénzért csak Indesit és Saratov volt. Úgy döntöttünk, hogy a miénkkel megyünk. Másfél év után. Nem volt semmi probléma vele időközben, és még mindig jól működik. Kétszer olvasztja ki – kap egy jégréteget, de nem kemény. Megfelelően moshatod ugyanakkor. A hűtőszekrény tényleg nem csap zajt. Hallom, ahogy a kompresszor be- és kikapcsol, de ez nem zavar.
Olvasson tovább  Liebherr Tsl 1414

Makarov Yan


Előnyök:Kompakt, mégis tágas és csendes
Hátrányok:A hűtőszekrény minden bekapcsolását kattogó hang kísérte, de aztán magától megszűnt
Hátrányok:Nagyszerű gazdaságos hűtőszekrény a nyaralóba vagy egy szobába. A fagyasztó jól fagyaszt, egy hónap használat után nincs hó a kamrában.

Maria


Előnyök:Kompakt, mégis elég tágas, ha a polcok megfelelően vannak elhelyezve. Mivel alig derékmagas, extra munkafelületet teremt egy szűkös konyhában – volt már rajta turmixgép, konyhai mérleg, gyümölcscentrifuga….Nem észleltek zajt. Jó ár-érték arány. Ideális egy bérelt lakásba – két férfi könnyedén felemeli egy költözés alkalmával. A rendeltetésszerű használatra – élelmiszerek fagyasztására és hűtésére – nem lehet panasz.
Hátrányok:Az első néhány évben szinte minden műanyag alkatrész eltört – az ajtópolcok válaszfalai, a felső tojástartó rekesz fedele (itt a hiba a mi hibánk, bezártuk a hűtőszekrényt, amikor a fedél fent volt, de másrészt – ergonómiai hiba….), a fagyasztó ajtaját nem szabad túl sokat rángatni, ha jéggel borított – van rá esély, hogy lejön (bár utána visszapattan, de a lötyögés még mindig ott van)…). A leolvasztás során egy rongyot kell szolgálatban tartani – a víz egy része egy csövön keresztül egy tálcába folyik, de ami a fagyasztó körül épült fel – a padlón lesz.
Hátrányok:Vásárolt egy bérelt hrushchevka lakás konyhájába “hal hiányában”. Ennek eredményeként 4 évig működött, túlélte a költözést, most egy vidéki házba költözik – azonban egy háromtagú család számára túl kicsi, és a fagyasztó jobb, ha külön kamrában van. Egy “legalábbis egyelőre” lehetőség.

eah.elena


Előnyök:Ár. nagy megbízhatóság. Valószínűleg a legszűkebb ismert
Hátrányok:A tervezés. zajos (bárcsak ez a baba csendesebben működne)
Hátrányok:A jó öreg Szaratov. olyan egyszerű, mint egy villanyszerelő.. És ugyanolyan megbízható. igen, zajos… Lives.

Avdejev Alekszej


Előnyök:Jól hűt és csendesen működik.
Hátrányok:Hathavonta egyszer olvassa ki a készüléket.
Hátrányok:Kategóriájában nagyon jó minőségű hűtőszekrény. Jól hűt: a hűtőrekesz tetején a hőmérsékletet nullára lehet állítani. Nem működik hallhatóan. Kis mérete ellenére meglehetősen tágas. Természetesen ki kell olvasztani a “bundát” a fagyasztóban. De évente kétszer nem olyan nehéz.
Olvasson tovább  A 12 legjobb fagyasztóláda

Felhasználó által eldobott adatok


Előnyök:Elég csendes.
Hátrányok:A fagyasztórekeszben nyáron nagyon gyorsan képződik jég.
Hátrányok:Nem alkalmas vidéki házakhoz, egyáltalán nem, egyáltalán nem. Nyáron 2 hetente ki kell olvasztani a fagyasztót!!! Bosszantó. A fagyasztórekesz nagyon gyorsan jegesedik, és ennek következtében a hűtőszekrény rekesze is felmelegszik. mindig el kell fordítani a termosztátot.

Felhasználó által eldobott adatok

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Comments: 1
  1. Gábor

    Szeretném megtudni, hogy a Szaratov 452 (KSH-120)-nak milyen használati területei vannak és milyen jellemzői vannak. Hol lehet ilyen típusú terméket vásárolni?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: