Sennheiser IE 4 fejhallgató

Kölcsönvett1 hely minősítés:

A LEGJOBB OLCSÓ IN-EAR FEJHALLGATÓ JÓ HANGZÁSSAL

Ugrás a rangsoroláshoz

Műszaki adatok Sennheiser IE 4 fejhallgató

Fő paraméterek

A készülék típusa fejhallgató
A megjelenés dugaszolható (füldugó), zárt
Típus dinamikus
Lejátszható frekvenciatartomány 10 – 18000Hz
Érzékenység 106 dB
Impedancia 16 Ohm
Harmonikus együttható 0.3 %
Súly 5

Tervezés

Szerelési típus rögzítés nélkül
Kábel típusa szimmetrikus

Kapcsolat

Fejhallgató-csatlakozó mini jack 3.5 mm
A fejhallgató-csatlakozó alakja L-alakú
aranyozott dugók ott
Kábel hossza 1.4

Extrák

Jellemzők cserélhető fülpárnák
A mellékelt pár fülpárnák száma 3

Vélemények a Sennheiser IE 4 fejhallgatóról

Előnyök:Az IE 4-et többször viselem a szabadban, annak ellenére, hogy a modell már nagyon régi. Nagyon aktívan és hanyagul használom őket, mégis már három éve itt vannak. Szeretem a hangzást, de otthonra zárt fülhallgatót használok a drága füldugók helyett. Megéri a pénzüket.
Hátrányok:A drót hosszú, hogy kibogozható, ha a zsebben gondatlanul dobja, de így szinte minden így

Alexander Sobolev


Előnyök:Jó illeszkedés, nem igazán érzem őket. Kiegyensúlyozott hangzás. Korábban a cx 3 volt.00-jó, de véleményem szerint kiugró basszusokkal. Az IE 4 simább hangzást biztosít
Hiányosságok:Csomagolás
Hátrányok:Sokat írtak már arról, hogy az olcsó csomagolás miatt milyen könnyen fennakadhatunk egy hamisítványon. Most mindig azon tűnődöm, hogy eredeti-e, vagy akciós. Maga a fül minősége és a hang hasonló az eredetihez. Nem kell a zsebében turkálnia. De a csomagolás egy igazi thrash.

Szergejev Szása


Előnyök:Tisztességes hangzás elfogadható áron

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:QR-kóddal és hologrammal ellenőrizhető. A középső frekvenciák elég egyenletesen hangzanak. Általában jobban hangzik, mint a Sennheiser CX300-II, amely most 1300r-ba kerül.
Hátrányok:Nem mondok semmit a csomagolásról, többet vártam a 3200p füldugótól. A Sennheiser CX300-II-hez képest a minőségbeli különbség nem olyan nagy, mint az árkülönbség. A hangzás nem elég részletes, a magas hangok laposak, a basszus egy kicsit kiemelkedő. A zsinór és a ruházat legkisebb érintése vad dübörgést generál a fülében. Csak egy sztetoszkóp! A Sennheiser CX300-II vezetéke minden szempontból sokkal szebb.
Hátrányok:Összehasonlította ezeket a fejhallgatókat a meglévő Sennheiser CX300-II, AKG-K66, Beyerdynamic DT 990 PRO (250 Ohm). A lejátszó a Fiio X5-II. Tesztlemezek – jazz Hi-Res (24bit 96kHz). Helyek a következő sorrendben: 1. Beyerdynamic DT 990 PRO (250 Ohm) 2. AKG-K66 3. Sennheiser IE4 4.Sennheiser CX300-II Az első helyen logikusan a legdrágább fejhallgató áll (12000r). Azt mondanám, hogy ők a legjobb ár-érték arányúak. A második helyet váratlanul egy pár olcsó fejhallgató foglalta el, amelyet valahol 12 évvel ezelőtt 1000r-ért vettem. A részletesség sokkal magasabb, a basszus és a magas hangok laposabbak, mint a Sennheiser IE4, de a középhangok rezonanciával rendelkeznek. Az utolsó helyet a kistestvérek, a CX300-II foglalják el. Még kevésbé részletes a hangzás, a magas hangok is lecsökkentek, a mélyek még jobban hangsúlyosak, de most 1300r-ba kerülnek. Következtetés: A CX300-II-nél jobbat akartam venni, és nem túl drágát. Azt hiszem, azt kaptam, amit akartam, de sokkal többet vártam tőlük, a 3200r-os áruk alapján. Kár, hogy 12 éves fejhallgató 1000p-ért magabiztosan verte őket. Azt hiszem, 3000r-ért. Több tisztességes hangot találhat.
Olvasson tovább  AKG K 712 Pro fejhallgató

A felhasználó visszatartotta adatait


Előnyök:– Semmi felesleges ostobaság, tisztességes terméknek tűnik; – jól ül; – megfelelően csatlakoztatható; – általában véve tetszik a hangzás, kivéve két kritikus dolgot, de erről bővebben alább.
Hátrányok:– A “”, “”, “” hangok annyira “fütyülnek” a fülemben, hogy lehetetlen hallgatni néhány számot, ez az első alkalom, hogy szembesültem ezzel a problémával, az EQ nem segít, Sony Walkman 45 lejátszó, az iPhone valamivel jobb, de általában ugyanaz a probléma; – A basszus “mélység” hiánya, azt hiszem. Az afro-amerikai rock műfaj rajongói valószínűleg nem fogják szeretni; – Mikrofon effektus.
Hátrányok:Az otthoni monitor fejhallgató 15 éve Sennheiser, 7-8 modell változott és nagyon elégedett velük, de a cég dugói egyáltalán nem tetszenek, már a második próbálkozás és sajnálta a pénzt. Vissza szeretett SONY MDR-EX650AP készülékemhez.

Meshcheryakov Maxim


Előnyök:Tökéletes – 5 év használat után a következtetés csak az, hogy megéri a pénzt, akárcsak a “nagy testvér” HD 215
Hátrányok:Nincs ilyen, de az ár magasnak tűnhet egyesek számára, tekintettel az “egyszerűségükre”. És meglepően egyszerű, mondhatni “koldus” csomagolás – mindent szó szerint zacskóban árulnak, nem dobozban!
Hátrányok:2012 májusában vásárolt és még mindig működik. Nincs panasz. Ajánlom mindenkinek. Annyira szeretem, hogy nem akarok megválni tőle, de a legújabb trend a bt-fejhallgatóra való áttérést követeli. Próbálok vezeték nélküli füleket találni, hasonlóan a 4-eshez és a fejpánt nélkül a modern okostelefonokhoz. Ha van bármilyen ajánlása – kérjük, adjon tanácsot!))

Celestia A

 • sa
  Előnyök:1. Hang. 2. Tervezés. 3. A zsinór. 4. Hangszigetelés.
  Hátrányok:Nem.
  Hátrányok:Már 4 éve használom őket. Egyszer meghúzta a Senhoff egyenes zsinórját, és az egyik fül levált. Ezeket vettem, hogy helyettesítsem őket (1.5! Ez egy mesés ár volt a fejhallgatóért abban az időben). Végül is, ezek törhetetlen fejhallgatók. Hall, útközben, álmodban, bármit is akarsz velük csinálni. Ezek a babák 4 órát bírtak ki a -25C-os fagyos hőmérsékleten! Általában nem igazán vagyok oda a hangminőségért, ezeket és egy Cowont vettem, így már régóta megvan ez a pár, és semmi sem történt velük. Tetszik, hogy a drótot a lejátszó köré (körbe) lehet tekerni, és ugyanolyan minőségű és megjelenésű, mint 4 évvel ezelőtt volt. Nagyszerű lenne, ha ugyanazt a hangminőséget átvinnék valami vezeték nélküli dologra. És eléggé felismerhető dizájnnal rendelkeznek – hol máshol látott már csak fekete, elegáns fejhallgatót?? Néha a földalattiban látod ezeket valaki fülében, és ez felmelegíti a lelket a la “tesó, ugyanez van nekem is!!”. Ha valami vezetékeset keresel, nincs jobb, mint ezek.
  Olvasson tovább  Sony Xperia T2 Ultra okostelefon

  Aisina Rosa


  Előnyök:Sok véleményt olvastam a vásárlás előtt, a minőségről és a t.. Az emberek azt írják, hogy 4 évig használják őket, még akkor is, ha keményen kopnak. Szerencsések. Az enyém 8 hónap után leállt a bal fülhallgató, nagyon frusztráló.. A vásárlás nem a legolcsóbb. Lehet, hogy nem volt szerencsém, megpróbálom visszaadni őket a garancia keretében.)

  A felhasználó elrejtette adatait


  Előnyök:jól illeszkedik a fülbe
  Hátrányok:1 borzalmas felépítés és csomagolás 2 elvonó hangzás
  Hátrányok:ismét becsaptak a hozzászólások. hangzik, mint minden senkha, nincs középen egyáltalán, basszus, mint egy hordó, a csúcsok verte. Nagyon kiegyensúlyozatlan. A csomagolás csak valami, csak egy csomag celofán :) a kínai térdre szerelt összeszerelés, volt egy jobb mikro fülhallgató a mellbimbókon volt összeszerelve. Az egyetlen ok, amiért nem vittem vissza őket a boltba, az az, hogy kedvezményes áron vettem őket 2500

  Kiselev Yura


  Előnyök:Szinte láthatatlan, könnyű, párnára feküdhet, és nem lesz útban.
  Hátrányok:Ár és hang.
  Hátrányok:Talán a legegyértelműbb példa, amikor egy termék többszörösen túlárazott, és ugyanakkor a vélemények 4.5/5… A hangzás szinte dübörög, nincsenek magas hangok, a középtartomány megereszkedik, összességében kissé sáros. Teljesen objektív/érdektelen minősítés. Többféleképpen magyarázható (márka rajongók, hamis vélemények, ügyfelek, akik összehasonlítják őket a teljes okostelefonról). A költségvetés vásárolni panasonic a helyi üzletekben, online rendelés superlux, urbanfun, rock cirkon. Végső megoldásként kz ed3, dt3, ed9. De ezt a szemetet soha, de soha nem fogom ajánlani senkinek. A Sennheiser csak jó teljes méretű és nem minden.

  Slava Botov

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: