Hogyan válasszuk ki a hajsütővasakat és egyenesítőket

Minden nő szereti megváltoztatni a megjelenését a hangulatának megfelelően. Egyik nap hullámos fürtjei vannak, másnap tökéletesen lapos szálai. Ez nagyon könnyen elvégezhető a hajgöndörítő vasalókkal és a különböző hajhosszabbításokkal. Meg kell jegyezni, hogy nincs nagy különbség a göndörítővasak, a göndörvasak és a göndörvasak között, mivel mindannyian többé-kevésbé ugyanazokat a funkciókat látják el a változó fejükkel.

Milyen stílusú és típusú tincsek a hajadhoz?

Milyen stílusú és típusú tincsek a hajadhoz?


Minden hajformázó két kategóriába sorolható: azok, amelyek göndörítik vagy egyenesítik a hajat. Sokoldalúságuk pedig attól függ, hogy megfelelő fúvókával rendelkeznek-e. Az univerzális fogó számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyekkel a hajad mesésen nézhet ki. Egy sokoldalú készülékkel göndörítheted, kiegyenesítheted, különböző méretűre csavarhatod a hajadat, és még sok minden mást is.

A speciális hajsütővasak csak egyetlen funkciót tudnak ellátni. Ezek is lényegesen olcsóbbak, mint a többcélú. Ideális azok számára, akik nem szoktak a kinézetükkel bajlódni, és egyetlen frizurát részesítenek előnyben.

Javaslatok

Tippek kiválasztása

Ahhoz, hogy biztosan a megfelelő készüléket válassza, figyeljen a következő tulajdonságokra:

  1. Teljesítmény.A legjobb választás a teljesítményvezérlésű hajformázó, mert a formázás mértékét maga állíthatja be. Akár 0,1 kW-os göndörítővasat is használhat otthon egyszerű göndör fürtök készítéséhez vagy a haj kiegyenesítéséhez. A legfeljebb 1,5 kW-os készülékeket professzionális formázásra használják.
  2. Kezelje a címet.Ha komolyan veszed a hajad, ne keress tovább, mint a professzionális hajsütővasak vezérlőpanelje. Használható a hőmérséklet, az extra funkciók stb. beállítására.. Az egyszerű változatok csak egy be/ki gombbal rendelkeznek.
  3. Lefedettség.Ez egy olyan tényező, amelyre különös figyelmet kell fordítani, mivel a fedés határozza meg a hajszerkezet épségét. A fémlemezek nem melegítenek egyenletesen, ami kiszáríthatja a zárak bizonyos területeit. A legnépszerűbb a fogyasztók körében és kevésbé traumatikus a haj számára a kerámia bevonat turmalin és keratin impregnálással, amely a hajnak sima és fényes felületet biztosít.
  4. Lemezek.Figyeljen a munkafelület szélességére. A legjobb, ha keskeny, legfeljebb 2,5 cm széles göndörítővasat választasz a ritkás és rövid hajhoz, és 3 cm feletti szélességűt a vastagabb és hosszabb hajhoz.
  5. Pitani.Léteznek akkumulátoros és hálózati tápellátású modellek. De jobb, ha hálózati meghajtású hajsütővasakat választ, mert ezek extra lóerővel rendelkeznek.
  6. Mellékletek.Gondosan fontolja meg, hogy mely fúvókáknak kell a fegyvertárában lennie. Rengeteg lehetőség közül választhatsz – hullámosítók, tekercsek, gyűrűk, egyenesítők, térfogati kefék és még sok más..
Olvasson tovább  Hogyan válasszuk ki a fésűt és a kefét a hajunkhoz?. Tippek és trükkök

Különleges jellemzők

Különleges jellemzők

A mai modern hajsütővasak tele vannak olyan extra funkciókkal, amelyek segítségével nem csak egészséges kinézetű, de egészséges hajakat is elérhetsz. Íme néhány közülük:

  1. Hideglevegő-fúvói segítenek megerősíteni a hajszerkezetet, és hosszabb ideig frissen tartják azt.
  2. Az ionizációs funkció képes levenni az elektrosztatikus töltést a hajáról, így nem kell extra antisztatikus spray-ket használnia.
  3. A különböző hőmérsékleti módok beállításának képessége nagyon hasznos, így beállíthatja a fűtés mértékét, és nem égeti meg a haját.

Összefoglalva

A hajsütővas kiválasztásakor különös figyelmet fordítson a kondicionáló munkafelületére, mert ez befolyásolja a haj további szépségét. A hőmérséklet-szabályozott környezet ugyanolyan fontos – ez tartja meg a szerkezetet. A hozzá tartozó hajhosszabbítások száma teljes mértékben az Ön saját preferenciáitól és vágyaitól függ, hogy új megjelenést hozzon létre.

Keressen olyan márkákat, amelyek már bizonyítottak. Olyan szörnyek, mint a Philips,
A Bosch pedig garantálja, hogy a készülék hosszú élettartamú lesz, mivel termékeik minőségét tesztelik és tanúsítják.

A következő útmutatókban arról, hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszínt a bőrtípusunkhoz és a hajszárító titkaihoz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: