Cocoon Swing: Típusok, a választás és a mester osztály jellemzői

  A közelmúltban a bútorok megszűntek közvetlen funkciókat. Ma egyre több ember választja magukat szép és kényelmes modern modellek. Gyakran, különösen a kertben vagy az erkélyen, a választás a cocoon székre esik. Alakja tojás formájában, és képes arra, hogy a különböző korú emberek hinta formájában legyen. Különösen vonzó ilyen székek, ha a fákon vannak felfüggesztve, vagy bőséges zöldséggel körülvéve.

  Nézetek

  A felfüggesztett székek lehetnek a legkülönbözőbbek, és adják Teljesen könnyű kiválasztani a legmegfelelőbb opciót.

  • Székszárny általában egy szilárd keretben van, ami mobil. Ez a bútor tökéletes mind az otthoni, mind a kert számára.
  • Szék-függőágy – ideális hely a kikapcsolódásra. Szövet alap kellemesen boríték, mintha ölelgetés lenne. A felfújható párna lehet az ilyen lágyság, mert könnyű fújni, vagy éppen ellenkezőleg, felfújható. Leggyakrabban keretek nélkül.
  • Cocoon szék vagy tojásszék – nagyon elegáns lehetőség. Tény, hogy a szék egy miniatűr menedék, amelyben jó elrejteni. Gyakran a kemény kereten, ez a modell egy kókuszvágásgá válik, ami még vonzóbbá válik.
  • Babal van egy golyó alakja, amelyek közül néhányat elvették és levágták. Jól néz ki, mind az átlátható, mind a színben. Gyakran sűrű homogén anyagból készül.
  • Székcsepp Mint a gyerekek. És gyakran az ajtóval is megy, és kívülről egy szövetházhoz hasonlít, ami még inkább egy kicsit olyan, mint egy kicsit.

  Ezek csak a fő típusok. A székek lehetnek a szuszpenzióban vagy keret nélkül, a rack, kettős és sok más. A mai elosztóban mindenki kiválaszthatja a legmegfelelőbb lehetőséget.

  Anyagok

  A felfüggesztett modellekből származó anyagok is meglehetősen változatosak.

  • Szövetmodellek különböznek az erejükben, sűrűségben, színben, dekorációban. A legjobb, ha megállítja a választást az anyagok, például farmer, ponyvás, köpeny.
  • Kötött fotelek vagy horgolt néz ki és luxus egyidejűleg. Könnyűek az eredeti, különböző szálak, színezés, kötési séma használatával.
  • Fonott a makrame stílusában A tartós kábel modellből kiváló kerti dekoráció lesz. Különösen kellemes, hogy egy ilyen bútor sok éven át örüljön.
  • Rattan vagy szőlő modellek elbűvöl. Természetesen az ilyen székek valamivel drágábbak, de meglehetősen nehézkesek lesznek.

  Egyes kézművesek fantáziát mutatnak felfüggesztett hinták létrehozásában, például műanyag palackok. Először csíkokra vágták őket, majd a székre szövődnek.

  Stílus és tervezés

  Stílus és design. Jelenleg a felfüggesztett székek kiválasztása csak óriási. Természetesen a tojás alakja nem veszíti el népszerűségét évtizedekig egy sorban. Ez a faj leggyakrabban választja a kerti helyeket. Ő vonzó, hogy nagyon kényelmes elrejteni mindent, és egyedül van magával.

  Formák

  A tojás alakú modelleket csak távoli tojás formájával emlékezteti. Ma erősen megváltoztak, a helyek egyre elegánsabbak. Néhány székben láthatjuk az oldal oldalát, és néhány további elemet, mint egy állvány a lábak alatt vagy további karfák alatt. Az ovális nézet zártabb és félreesőbb, ezért elsősorban azoknak választják, akik szeretnek időt tölteni a magányban.

  Kerek forma is nagyon népszerű. A szféra formájában meglehetősen hatalmasnak tűnik. Ennek simításához a tervezők elkezdték őket nyitott csipkék formájában végrehajtani, vagy az átlátszó anyagokból származnak. Kiváló lehetőség, amely világos és elegáns lesz, egy kerek bázis, amely többszínű szálakból szőtt. A csepp alakú formák az egyik vezető pozíciót is elfoglalják. Gyakran ezek a modellek a könnyű felszereléssel vannak jellemezve, mivel nem feltétlenül rögzítik a keretre. Nagyszerűen fognak kinézni a kert bármely sarkában, és még a délutáni alváshoz is alkalmasak. Ezek a székek különösen népszerűek a gyermekeknél, mivel könnyen elrejthetők.

  Ezen alapmodellek mellett sok más forma van, például egy hagyományos karosszék, egy háromszög, egy keskeny csík formájában, egy kicsit bővülő könyv. Ha megcsinálod magad, biztonságosan megadhatja a fantázia és az álmok akaratát.

  Színek

  A swing cocoons lehet a legkülönbözőbb szín, a fehér és a bizarr szivárvány mintákkal végződő. A kert számára a legjobb a barna számára minden természetes árnyalatában vagy zöldben. Az ilyen modelleket tökéletesen álcázzák a szegecselő zöldség között. Ha a széket gyermekre választja, vagy annak érdekében, hogy felemelje a hangulatot, akkor jobb megállítani a fényes monofonikus modellek, például a sárga vagy lila. A tengerészeti témák rajongói számára a fehér, kék és sárga virágok kombinációja tökéletes.

  Ha szeretné, akkor keverje össze, hogy hány színt és árnyalatot egy modell részeként. A szivárványfestékek csodálatosak a nyári meleg napokra.

  Az erkélyekhez a kubók a legjobban illeszkednek fényes, vagy éppen ellenkezőleg, sötét színek. Eleganciát és finomítást fog adni nekik. Ha diverzifikálni és emelni magát egy hangulatot, akkor sokszínű fényes párnákat használhatsz.

  Hogyan válasszuk ki?

  Cocoon Swing kiválasztása, először ki kell jelentenie, hogy kinek van szüksége, és hol lesz. Végtére is, a gyermeknek biztonságosabb modellre van szüksége, és felnőtteknek – tartósabb és keményebb. Emellett a székek eltérhetnek, ahová a nappaliban, az étkezőben, az étkezőben, a konyhában, a gyermekgyógyászatban vagy az utcán találhatóak. Néha néhány darabra mennek a készletben, és egymást kölcsönösen kiegészítik egymást. Kívánatos, hogy a termékeket egyszerű formákkal és minimális mennyiségű dekoratív elemekkel biztosítsák. Az ilyen modellek mindig kényelmesek és elegánsak lesznek. Kiegészíti az összes kis részletet, mindig ízlésesen lehet. Kiváló lehetőségek kompakt méretekkel és sűrű zsinórral.

  Fontos, hogy a termék garancia, és a kifejezés legfeljebb 10 év lehet. Természetesen ez csak akkor lehetséges, ha a vásárlást a vállalati áruházban végezték. A választáskor fontos figyelmet fordítani a modell minőségére. A legjobb, hogy önállóan ellenőrizze, hogy a tartós kötőelemek és mechanizmusok milyenek.

  Hogyan lehet magad?

  Ha szeretné, könnyen elkészítheti a cocoon swing magát, tanult mester osztályok. A fonott modellek legegyszerűbb módja, amely nagyszerűen néz ki az erkélyen. Egy ilyen gubószék esetében szüksége lesz:

  • Gyűrű fémpályáról (rész 35 mm) a háttámla mérete 1,1 méter;
  • Gyűrű fémpályáról (rész 35 mm), 0,7 méteres méretű ülésekhez;
  • 4 mm-es szál poliamid rostból 1000 méter hosszú, előnyösen polipropilén bázissal;
  • kötéljelek;
  • pár szűk kötelek a karika csatlakoztatásához.

  A hinta méretei nagyon eltérőek lehetnek, és kinyomva őket, a szám és az anyagok maguk is változhatnak némileg. Például, ha a szék a gyermekek számára történik, választhat gyűrűket és kisebb átmérőjű. Abban az esetben, ha az elnök minden családtagot használ, akkor jobb, ha a maximális szilárdsági jellemzőkkel rendelkező anyagokat választhat. Miután mindent, amire szüksége van, előre készen áll, fokozatosan létrehozhat egy “kókuszt”.

  • A szék gyártásának megkezdése a karika szennyeződéséből következik. Emlékeztetni kell arra, hogy a csőmérő 40 méteres szálra van szükség. Stack szükséges szoros a sima rétegben. Minden 10 lépésben rögzíteni kell, nyújtva és összecsukva a végső hurkok. A zsinórnak sima és sűrűbbnek kell lennie.
  • A második szakasz egy rács létrehozása a kettős szálban. Ugyanakkor egy szilárd hurokkal kell rögzíteni a zsinórra. Vágja le a véget opcionális, mivel ezután a perem formájában ékszer lehet. Mennyire rugalmas a háló, kizárólag attól függ, hogy a szál feszült legyen. Ne félj, hogy a túl szoros szövés a karika deformációjához vezet, mivel aztán nyújtott csomópontokkal kiegyenlítjük.
  • A harmadik szakaszban a fonott gyűrűk együtt haladnak. A karikát kell csatlakoztatni az egyik élhez. Másrészt két fa vagy fémből készült rúd. A hosszuk a termék magasságától függően van kiválasztva.
  • Következő spinút. Választhat bármely sémát. A szálat a karika tetején kell rögzíteni, majd a munkafolyamat fokozatosan vezet. Csomópontokat kell húzni az alsó gyűrűn. A fennmaradó szálak kefeben gyűjthetők.
  • Ezt követően érdemes megerõsíteni a kókuszt két kötél segítségével, hogy az ülés hátra van csatlakoztatva.
  • Legújabb vonalkód – A Cocoon Swing Sling rögzítése.

  Ha a termék teljesen befejeződött, telepítheti azt a kiválasztott helyre, és egy kellemes pihenésre megy. A széket nemcsak a macrame technikájában, hanem egy horgolt vagy kötő tűk is bevonhatjuk. Természetesen ezek a módszerek költségesebbek, és bizonyos készségeket és különleges készségeket igényelnek.

  Sikeres példák és lehetőségek

  Az erkélyen a “Tropicalia Cocoon” könnyű és levegőmodell tökéletes lesz. A kemény acél kerethez rögzített szuszpendált szék formájában készült. Az eredeti szövés miatt sikerült elérni. Hőre lágyuló polimerből készült szalagok. A gyakorlati tulajdonosok szeretik a tojásállvány modellt, amely szintetikus szálból készül. Ez ellenáll a nedvességnek és a napfénynek. Létrehozta ezeket az egyedülálló hintákat Designer Nanna Ditz. Kifejezetten mind a felnőttek, mind a gyermekek számára alkalmas. Ezenkívül ez az opció is alkalmas a gyerekek bölcsőjeként, ha leválasztja az “bázis-tojást”.

  A kert számára a tökéletes verzió szuperproof lengék acélból “A buborékok swing”. A tervezők megpróbálták ezeket a modelleket érdekes a kerti témák miatt. Ennek eredményeként az étvágygerjesztő formák például a sütőtök formájában, rézszórással. Az ilyen kókusz egy másik jellemzője a méreteinek kiadásának lehetősége három ember befogadására. Univerzális modell swing “jasmin swing”. A fotelek alacsony szén-dioxid-acélból készülnek, és korróziógátló bevonattal rendelkeznek. Ezt az anyagot könnyedén és plaszticitással különbözteti meg. Ennek eredményeként létre lehet hozni eredeti fürtöket, amelyek hasonlítanak a zöldségformákhoz. Egy ilyen szék ideális mind a kert, mind az erkélyen, kiegészíti a belső teret.

  Hogyan készítsünk egy cocoon swinget magaddal, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: