Jellemző és tippek a gyermekek trambulinjainak kiválasztására otthoni hálóval

A trambulin ugrások kedvelt gyermekek foglalkozása. És annak érdekében, hogy ez a szenvedély csak örömöt hozzon, a szülőknek gondoskodniuk kell a trambulin biztonságos változatáról. Ezek közül az egyik egy gyermek trambulin, amely védőhálóval rendelkezik, amely mind az utcán, mind otthonban használható.

Előnyök és hátrányok

A gyermekek trambulinja egy rácskal egy fém keret, amely közepén húzódik, rugalmas szőnyeggel, és egy mesh kerületével körülvéve.

A megnövekedett biztonság mellett ez a típusnak számos előnye van.

 • Kiváló minőségű anyagok, amelyek biztosítják a tervezés tartósságát. Általános szabályként poliészter anyagokat használnak az elasztikus webekhez, amely híres a magas kopásállóságról. A rácshoz egy poliészter szálat használnak, amely nem veszíti el kezdeti tulajdonságait az esőben vagy a forró napon.
 • Magas ellenállás a mechanikai károkkal, beleértve a háziállatokat és a hazai karcolást.
 • Általában ezek a trambulászok nyugodt és monofonikus színezéssel rendelkeznek, amely harmonikusan illeszkedik bármely tervezőterembe, valamint az ország területére.
 • Nagy ellenállás a hőmérsékleti különbségek, a páratartalom és a napsugárzás sugarai.
 • A rezisztens kialakítás lehetővé teszi, hogy bármilyen felületen használhassa: a padlón, aszfalton, beton és földön.
 • Elérhetőség egyes további részletek egyes modelljeiben, lépcsőházaként és védőburkolatokként.
 • Gyors és könnyű építés.

Az ilyen típusú trambulin hátrányai meglehetősen magas költséget tulajdoníthatnak más típusokhoz képest, például felfújható trambulinok. És nem minden modell van felszerelve további szőnyegek és lépcsők.

Néhány modellt csak nagy mennyezetekkel vagy utcán lehet használni.

Választott kritériumok

A leltár jobb és biztonságos változatainak kiválasztásához figyelmet kell fordítania a következő részletekre.

 • Batuta méret. Először is meg kell határozni a használat célját. Ha az otthoni trambulin kiválasztásra kerül, és egy gyermekre, akkor a vászon átmérője érdemes választani egy méterről. Ahhoz, hogy adjon és több gyermekre érdemes gondolkodni a bo?sorátmérővel, két métertől.
 • Minőségi hegesztés varratok, csőanyag, keret. A szakértők 40 mm-es átmérőjű csöveket és legalább három milliméter vastagságát választják. Minden elemnek magas színvonalú kapcsolattal kell rendelkeznie, hibák és hiányosságok nélkül.
 • Szembőség. Az erő mellett ez a tételnek szorosan illeszkednie kell a kerethez, és nem SAG, mivel ez a fő védőcsatorna az esés és sérülés miatt.

 • A rugók száma Elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy megbízható gyermeket találjon a trambulinban. A legjobb megoldás akkor lesz, ha a rugók a védőréteg alatt vannak. A szőnyegnek sima és sima felületűnek kell lennie.
 • További védelem egy speciális szegély formájában azokon az oldalon, amelyek védelmet kapnak a károktól és a sérülésektől.
 • Villámpapír, amely a védőhálózatban van, magas színvonalúnak kell lennie, és az idősebb gyermekek mindkét oldalán kriértékűsnek kell lennie. Így képesek lesznek függetlenül belépni és elhagyni ezt a tervezést. A gyerekeknek a villámnak kell lennie a külső és további mellékletekből, hogy a gyermek ne eshessen ki a trambulinból.

Modellek

Ma a piacon van szerelve egy nagy választéka gyermek trambulin, de kipróbált és népszerű a modell bélyegek Hasttings, SpringFree, csavargók, Oxigén, Garden4You. Mindegyik márka saját jellemzői és árképzési politikái vannak.

Így, Brit márkahiány, Kiváló minőségű és védelmi tulajdonságokkal rendelkezik.

Az ilyen szimulátor kialakítása tömör és egyszerű, így a kisgyermekek számára érdektelenek lesznek, de az iskolai gyerekek optimálisak lesznek.

A költség 2-45 ezerből változik. rubel, a méret és az alkatrész eszközök függvényében.

Alapminőség SpringFree modellek – Ez a biztonság. Az ilyen trambulászok nem rendelkeznek szilárd részekkel, a rugók védőanyag alatt vannak elrejtve. A design képes 200 kg-ig terjedni. Ezenkívül egy ilyen modell a gyerekek számára játszható.

Az ilyen trambulinok nagyfokú ellenállással rendelkeznek a hőmérsékletcsökkenésekkel szemben, és képesek ellenállni a legalacsonyabb hőmérsékletnek.

Az ilyen termékek egyik jellemzője, különböző formák. A gyártók trambulinokat kínálnak ovális, kerek és négyzet alakúak. Ezeknek a modelleknek a hátrányai közül érdemes megjegyezni a magas költségeket: több mint 35 ezer. rubel.

American Brand Tramps Ez híres a tartós konstrukció miatt a kiváló minőségű anyagok miatt, amelyek nem veszítik el formáját. Az ilyen modellek szigorú dizájnnal rendelkeznek, így nem minden gyermek. Az ilyen termékek árai 5 ezerrel kezdődnek. rubel.

Oxigén trambulinok Az utcán vagy a nagy területű helyiségben lévő összes orientált, de házi készítésű modellek vannak az arzenálukban. A megerősített kialakítás lehetővé teszi, hogy a trambulin használata mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. Az árpolitika 3 ezerből kezdődik. rubel és a modellek méretétől függ.

Batuts Estonian Brand Garden4you biztonságos és tartós anyagokból készült, így a design tartósabb.

A rugalmas anyag nem érzékeny a magas és alacsony hőmérsékletre, ennek következtében az ilyen modellek az év mindenkor az utcai körülmények között használhatók.

Használati feltételek

Annak ellenére, hogy a trambulin és az ugrások biztonságának megkönnyítése ellenére bizonyos szabályokat kell követnie a gyermek sérüléseinek elkerülése érdekében.

 • A trambulin látogatása előtt legyen szórakoztató gyakorlatok vagy komoly edzések, érdemes egy kis edzést. Ez szükséges a liganyul sérülések megelőzésére.
 • Távolítsa el a felesleges tárgyakat a szimulátoron belül, még akkor is, ha ez egy kedvenc baba játék.
 • Tilos enni és inni a trambulin belsejében.
 • Szigorúan ellenőrizze a környezetet a trambulin körül. Biztosítani kell, hogy háziállatokat ne felmegy az építkezésre, és nem esett nagy tárgyak.
 • Kövesse a gyermeket, hogy jöjjön és kiment egy trambulinba, csak speciális ajtókon keresztül.

 • Szigorúan figyelemmel kíséri a tervezés integritását és stabilitását. A gyermek minden látogatása előtt érdemes ellenőrizni az összes kötőelemet és a védőhálót.
 • Ne hagyjon egyedül a gyermeket még rövid ideig, különösen az óvodai gyermekek.

Ezeknek az egyszerű szabályoknak való megfelelés a trambulinra ugrik egy lenyűgöző játékra, és erősíti az egészséget, és gyorsan növeli a hangulatot!

További információ a HastTings Trampolines előnyei, Videó megtekintése.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: